Conferința de Ascensiune Cobra vine în Statele Unite!

 

Alăturați-vă oamenilor cu aceleași idei pentru două zile pline de cunoștințe și informații noi, instrumente de vindecare și ascensiune, construirea de rețea, conexiuni și multe altele, la prima Conferință de Ascensiune Cobra în Statele Unite ale Americii din ultimii 10 ani! 
 
Conferința are loc în frumosul oraș Phoenix din Arizona, sâmbătă, 3 februarie și duminică, 4 februarie 2024, de la 10:00 am la 7:00 pm MST. De asemenea, Cobra va susține și popularul său Atelier de Inițiere  în Razele stelare și ale Maeștrilor Ascensionați, cu o zi înainte de de conferință, vineri, 2 februarie 2024, începând de la 10:00 am MST pentru cei care ar dori să participe. Vedeți mai jos mai multe detalii.

De-a lungul istoriei, Statele Unite au fost destinate ca Noua Atlantida  și acum joacă un rol foarte important în eliberarea planetară. După o lungă așteptare, Cobra a hotărât că acum este momentul să organizeze o Conferință de Ascensiune în SUA.  Phoenix a fost selectat ca oraș pentru acest eveniment semnificativ, deoarece este un vortex dublu de Ascensiune/a Zeiței, și va avea loc o ceremonie specială Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului) pentru a onora Zeița cu scopul de a ancora această energie puternică!

Cobra afirmă: „2024 va fi anul cheie pentru Statele Unite, care va influența situația planetară, cu eclipsa totală de Soare care va avea loc pe 8 aprilie și alegerile pe 5 noiembrie. Este foarte important ca Lucrătorii în Lumină să ancoreze Lumina cât mai mult posibil în acest an în SUA. Din acest motiv, invit pe toată lumea să participe la conferința noastră de Ascensiune din Phoenix, unde vor fi lansate informații importante despre SUA și 2024.”

Conferința se va desfășura în limba engleză (cu traducere disponibilă în japoneză și chineză) și va include noi informații avansate integrate cu muncă energetică! Mai jos este un program de subiecte: (subiectele prezentate pot fi modificate)

Sâmbătă, 3 februarie - 10 am la 1:30 pm:

RESETARE COSMICĂ

*Noul ciclu cosmic

*Dinamica Portalului 2025

*Super valul Galactic și Evenimentul de Micronova Solară


(PAUZĂ DE MASĂ)


Sâmbătă, 3 februarie - 3:30 pm to 7 pm:

FIZICA CARANTINEI

*Anomalia subcuantică și Lurker

*Matricea scalară fizică

*Locuri de înserare Tektite


Duminică, 4 februarie - 10 am to 1:30 pm:

RESETARE PLANETARĂ


*Prăbușirea societății metastabile

*Resetare WEF Versus Resetare Galactică și Aldebarani

*Revoluție în modelarea realității


(PAUZĂ DE MASĂ)


Duminică, 4 februarie - 3:30 pm to 7 pm:

VALUL GALACTIC DE IUBIRE


*Meditația de Lumină

*ATVOR / Protocoale de Ascensiune

*Întoarcerea Zeiței


Cobra va desfășura, de asemenea, Inițierile cu raze pe nivelurile 1 și 2 inițieri, cu o zi înainte de conferință pentru cei care ar dori să profite de această oportunitate. Aceste raze vindecătoare au fost oferite populației de suprafață de către Arhanghelul Metatron cu scopul de a ajuta omenirea să se pregătească pentru transformarea planetară care ne așteaptă. Acum omenirea este gata să primească energii stelare sporite care ne vor accelera evoluția.

„Oamenii sunt, de asemenea, bineveniți să fie inițiați în razele stelare de vindecare și ale Maeștrilor Ascensionați care își vor deschide canalul central și îi vor pregăti pentru energiile puternice care vor lovi această planetă în următoarele luni și ani”, adaugă Cobra.

Există 13 raze de vindecare în total, dintre care șapte sunt raze stelare și șase sunt raze ale Maeștrilor Ascensionați. Razele stelare ne conectează cu energia unui anumit sistem stelar, în timp ce razele Maeștrilor Ascensionați ne conectează cu energiile unei anumite ființe înălțate. Iată o descriere a fiecărei raze de vindecare disponibile pentru inițiere:

Raze stelare de vindecare:

PLEIADE: Manifestă relații de dragoste armonioase de suflete pereche în viața noastră, vindecă inima frântă și toate rănile legate de iubirea de sine

SIRIUS: Aduce bucurie și fericire în viața noastră, șterge karma prin iertare și auto-iertare

ORION: Ne ajută să integrăm aspectele umbrite ale subconștientului nostru, transformă frica, ura și resentimentele

SOARELE CENTRAL: Ne apropie de scopul nostru și de destinul divin, ne ghidează spre misiunea pentru care ne-am încarnat, ne întărește liberul arbitru

ANDROMEDA: Ne ghidează spre stăpânirea planului fizic și spre abundență, ne ajută în procesul de manifestare

ANTARES/ALDEBARAN: Ne ridică conștiința de la personalitatea noastră către sufletul nostru, șterge înregistrările traumatizante din această viață sau viețile trecute.

LYRA: Încurajează creativitatea, trezește abilitățile de somn, talentele și potențialele


Raze Maestru de vindecare:


SANANDA: Prezența acestui Maestru ne conectează cu Iubirea necondiționată

KUTHUMI: Acest Maestru ne aduce înțelepciune, înțelegere și armonie

ASHTAR: Această Ființă cosmică accelerează calea noastră către Ascensiune

SAINT GERMAIN
: Acest Maestru ne ajută în procesul de manifestare și în transformarea interioară

SERAPHIS BEY: Această mare Ființă ne conectează cu evoluția Angelică și Devică

DJWAL KHUL: Acest Maestru ajută la toate procesele de vindecare și auto-vindecare

Participanții pot fi inițiați până la trei raze la Nivelul 1 și până la trei raze la Nivelul 2, pentru maximum șase raze per persoană. Trebuie să fi primit deja Nivelul 1 al unei raze (și să-l fi exersat timp de 3 luni) înainte de a putea primi Nivelul 2.


Biletele pentru Conferința de Ascensiune sunt de 310 USD pentru două zile (acest preț include taxele de intrare la instalație pentru două zile). Inițializările în raze (Nivelul 1 și 2) costă 180 USD fiecare (acest preț include taxa de intrare la instalație pentru ziua); sunt permise până la trei inițieri de raze pe nivel. Un bufet de prânz opțional este, de asemenea, disponibil sâmbătă și duminică pentru 25 USD pe zi de persoană, puteți selecta una sau ambele zile și este disponibilă o opțiune vegetariană.

CUMPĂRAȚI BILETE AICI

Locurile sunt limitate, așa că vă recomandăm să obțineți biletele mai devreme! Biletele la conferință trebuie achiziționate cel târziu pe 28 ianuarie, biletele pentru Inițializări în Raze trebuie achiziționate până pe 28 ianuarie pentru prima rază, și pot fi achiziționate raze suplimentare până în ziua atelierului. Biletele pentru prânz tip bufet trebuie achiziționate cel târziu pe 21 ianuarie.

Pentru mai multe informații despre acest eveniment important, vă rugăm să vizitați 2012portal.events.

De mai bine de 12 ani, Cobra a adus informații, înțelepciune ezoterică, inițieri sacre, conferințe și ateliere de Ascensiune, meditații globale, modalități de vindecare și multe altele pentru cei care caută adevărul spiritual din întreaga lume. Munca sa poate fi găsită la 2012portal.blogspot.com.


Comentarii