Interviu SISTERHOOD OF THE ROSE cu COBRA “ECLIPSA DE SOARE SUA”

 Sisterhood of the Rose a organizat un interviu cu furnizorul șef de informații „Cobra” pentru a discuta despre importanța viitoarei eclipse totale de soare care va avea loc în Statele Unite, luni, 8 aprilie 2024. În acest interviu, Cobra și Debra, un lider al Sisterhood of the Rose Planetary Network (Rețeaua planetară Sisterhood of the Rose), discută despre felul în care această eclipsă este o oportunitate pentru oamenii din Statele Unite de a decide viitorul optim pentru SUA; și despre cum prezintă un moment semnificativ al deciziei referitor la care va fi viitorul lor.

Pentru a profita de acest moment puternic, va avea loc o meditație globală de masă de 20 de minute pe 8 aprilie, exact la 6:18 PM UTC (9:18 PM EEST / 21:18 EEST ora României), iar Cobra și Debra vorbesc despre importanța participării a cât mai multor oameni, astfel încât un nou ciclu de manifestare poate începe care să creeze cea mai pozitivă linie temporală. De asemenea, se discută despre puterea eclipselor, restabilirea Constituției Statelor Unite, rolul pe care Saint Germain l-a jucat în crearea Statelor Unite și rolul pe care îl joacă astăzi, alegerile din SUA 2024, astrologia lui Pluto în Vărsător, „ Marea Trezire”, Statuia Libertății, Epoca Vărsătorului, nativii americani, Ecuatorul Zeiței și energia Zeiței și multe altele.

Puteți asculta interviul pe canalul YouTube al Sisterhood of the Rose aici:

https://youtu.be/GfBZo-sKk4gMai jos este transcrierea interviului:

Debra: Bună, mă numesc Debra și sunt lider în Sisterhood of the Rose Planetary Network (Rețeaua planetară Sisterhood of the Rose). Astăzi am din nou plăcerea de a vorbi cu Cobra, care este furnizorul șef de informații pentru Mișcarea de Rezistență, oferă informații importante planetare și galactice pe blogul său, 2012portal.blogspot.com. Bine ai venit, Cobra, și îți mulțumesc pentru acest interviu.

Cobra: Mulțumesc pentru invitație. Și salutare tuturor.

Debra: Da. Astăzi vorbim în primul rând despre un subiect foarte popular în Statele Unite și în întreaga lume... viitoarea eclipsă totală de soare care are loc în Statele Unite luni, 8 aprilie. Și pentru a profita de acest moment puternic, va avea loc o meditație sincronizată de 20 de minute care va avea loc în vârful eclipsei la 6:18 PM UTC, adică 14:18, ora de Est, aici, în SUA. Deci, Cobra, pentru a începe, puteți vă rog să explicați de ce o eclipsă este un moment puternic pentru a face o meditație mare, sincronizată? Cum ar fi, care este semnificația astrologică a unei eclipse și energia rezultată pe care o creează?

Cobra: Bine. Toate eclipsele, în special eclipsele de soare, sunt momente foarte puternice. Iar puterea acelui moment este că o eclipsă, mai ales eclipsa solară, creează o poartă prin care îți poți amplifica liberul arbitru. Deci, toate deciziile liberului arbitru luate în momentul unei eclipse totale de soare sunt mult mai puternice, iar intenția concentrată în acel moment este extrem de puternică. Deci, efectuarea unei meditații în masă în momentul unei eclipse de soare este amplificată de multe, de multe ori. Iar calea totalității va trece prin Statele Unite, așa că această eclipsă specială va fi deosebit de importantă pentru Statele Unite.

Debra: Da, da. Ați spus că există două evenimente în 2024 care vor avea cel mai mare impact asupra viitorului SUA. Una este eclipsa de soare din 8 aprilie, iar cealaltă este alegerile prezidențiale din 5 noiembrie. Deci, cum se face că această eclipsă prezintă oportunitatea unui moment de decizie pentru cetățenii americani de a decide care va fi viitorul nostru? Care este scopul de a face această meditație în masă special pentru Statele Unite în timpul acestei eclipse?

Cobra: Această eclipsă este o oportunitate pentru o masă critică de oameni din Statele Unite de a decide viitorul optim pentru acea țară. Așadar, a vizualiza, a invoca și a începe să manifestăm viitorul optim pentru Statele Unite; este de fapt a începe un ciclu de manifestare a acelui viitor optim. Deci, aceasta este oportunitatea pe care această eclipsă o oferă cetățenilor Statelor Unite.

Debra: Și așa cum ați menționat, eclipsa este o oportunitate de a ne folosi liberul arbitru și, deci, asta am avea de făcut în acest moment, corect?

Cobra: Da.

Debra: Și înțelegem că masa critică, ținta este ca 30.000 de cetățeni americani să facă meditația. De ce este important ca acești oameni să fie cetățeni americani?

Cobra: Este pentru că viitorul acestei țări trebuie decis și numai oamenii care sunt rezidenți ai Statelor Unite, sau aș spune mai degrabă cetățeni americani, sunt cei care sunt cei mai împuterniciți și sunt oamenii potriviți pentru a face această decizie.

Debra: Bine. Vor ajuta oamenii din alte țări care își fac meditația să susțină impactul acestui lucru?

Cobra: Da, cu siguranță. Oamenii din alte țări vor face și ei această meditație și o pot susține, dar principalul obiectiv și decizia principală trebuie să fie luate de oamenii din SUA.

Debra: OK, bine. Ce efect va avea atingerea acestei mase critice de 30.000 asupra SUA și cum va afecta situația generală? Ne va pune pe o linie temporală pozitivă pentru a merge mai departe?

Cobra: Dacă ajungem la o masă critică de 30.000 de oameni care meditează, acesta va începe un nou ciclu de manifestare prin care va începe să se manifeste un nou ciclu, iar acest lucru va începe să schimbe linia temporală pentru Statele Unite într-o direcție mai pozitivă din acel moment înainte.

Debra: Deci, ne dorim categoric să atingem masa critică, așa că îi încurajăm pe toți să participe și să împărtășească cât mai mult cu alți oameni, astfel încât să putem atinge acea masă critică de 30.000 de persoane pe 8 aprilie.

Deci, să vorbim puțin despre istoria Statelor Unite. Un aspect voalat este rolul pe care l-a jucat Saint Germain în crearea Statelor Unite și în dezvoltarea Constituției. În timpul acestei meditații, îl vom chema să ne ajute în această tranziție. Acum, mulți oameni nu îl cunosc pe Saint Germain. S-ar putea să aibă cunoștință de întruparea sa ca și Conte de Saint Germain în anii 1700, când a primit multă notorietate în înalta societate europeană, dar s-ar putea să nu fie conștienți de el ca Maestru Ascensionat și nici de rolul important pe care l-a jucat în crearea Statelor Unite ale Americii. Ați împărtăși informații despre rolul lui Saint Germain în acest lucru? Și este adevărat că împreună cu Benjamin Franklin au creat Constituția?

Cobra: Bine. În secolul al XVIII-lea, el a fost destul de activ în Franța și a existat o legătură destul de puternică între Franța și Statele Unite și a fost mult sprijin în înalta societate franceză pentru crearea Statelor Unite independente. Și au existat câțiva oameni care au fost poziționați în lojele masonice franceze la acea vreme. Unii dintre ei au fost destul de influenți și în crearea Statelor Unite și în crearea Constituției. Și unul dintre ei a fost Benjamin Franklin, care era membru al unei loji masonice franceze destul de importante și a avut contact cu Saint Germain. Saint Germain a apărut de fapt o dată sau de două ori în perioada de formare a Statelor Unite pe plan fizic și a dat inspirație pentru crearea Constituției și pentru crearea Declarației de Independență. El știa că Statele Unite ca țară au un potențial mare. Și voi vorbi despre asta mai târziu în timpul acestui interviu.

Debra: OK, bine. Da, Saint Germain a declarat că „America este bijuteria inimii mele” și că are o pasiune foarte specială pentru America. De ce este asta, vreau să spun, ce este atât de important în Statele Unite?

Cobra: Statele Unite ca țară independentă sunt de fapt un proiect, o parte a proiectului Saint Germain numit Noua Atlantida. Scopul lui a fost de a recrea civilizația Luminii care a existat pe această planetă în timpul vechii Atlantide cu zeci de mii de ani în urmă. Și misiunea lui a fost, și este încă, să recreeze acea civilizație a Luminii. Și pe măsură ce Statele Unite s-au format ca țară independentă, avea un potențial imens de a aduce libertate și libertate populației sale și, în acest fel, de a crea o fundație pe care să se poată naște această nouă societate. Acesta a fost proiectul lui și încă este proiectul lui, și de aceea Statele Unite au fost atât de importante și încă atât de importante pentru el.

Debra: Scopul viitoarei meditații a eclipsei este de a restabili Statele Unite ca Noua Atlantida? Și cum va beneficia asta restul lumii?

Cobra: De fapt, unul dintre scopurile acestei meditații este acela de a reactiva acest arhetip și apoi de a reactiva acel plan din nou, astfel încât aș spune că cei mai treziți oameni din Statele Unite pot începe să ancoreze Lumina pentru Noua Atlantida și să se reconecteze cu acest arhetip, și să înceapă să construiască o civilizație a Luminii care trebuia să fie în Statele Unite. Și a fost menit să fie un model pentru întreaga lume. Acesta a fost scopul inițial.

Debra: Ah, rolul de model. E interesant. Deci, care este rolul lui Saint Germain pentru asta acum, atât pentru SUA, cât și pentru planetă?

Cobra: Bine. Ceea ce face el este că reactivează Rețeaua de Lumină din jurul planetei. Aș spune că există o rețea de curenți eterici care cuprinde planeta și menținerea acelei Rețelei de Lumină și stabilizarea Rețelei de Lumină poate asigura cea mai pozitivă linie temporală posibilă pentru planetă. Și, de asemenea, îi inspiră pe cei care sunt pregătiți pentru inspirația lui de a recrea acea civilizație a Luminii, să reconstruiască acea civilizație a Luminii din nou pe planetă.

Debra: Cum ați sugera cel mai bine să ne conectăm cu Saint Germain pentru a face asta?

Cobra: Primul lucru este ca toată lumea să devină mai familiară cu cine a fost și cine este, și să mediteze asupra prezenței lui, să cheme prezența lui și el va răspunde.

Debra: Interesant, mulțumesc. După cum înțelegem, Saint Germain crea și noul sistem financiar, finanțând bani într-un cont special numit Trustul Saint Germain, iar acești bani s-au acumulat la 40 până la 50 de trilioane de dolari și vor fi eliberați pentru întreaga umanitate după Eveniment care va dărâma cabala. Ne puteți spune puțin mai multe despre asta? Și, de asemenea, există vreo șansă ca oricât din acești bani să poată fi eliberați înainte de asta?

Cobra: Bine. Saint Germain a creat acest trust în secolul al XVIII-lea, iar acești bani au acumulat, desigur, multă dobândă, iar acum se ridică la, în acest moment, peste 50 de trilioane de dolari. Și acești bani vor fi eliberați atunci când va fi introdus noul sistem financiar, iar aceștia vor fi dați omenirii ca, aș spune, ca fond de pornire inițial pentru Noua Atlantida.

Debra: Bine, bine. Și așa, vă voi întreba din nou, există vreo șansă ca ceva din acestea să fie lansat înainte de Eveniment?

Cobra: Este extrem de puțin probabil.

Debra: Bine, mulțumesc. Am vrut să obțin claritate despre asta. Să discutăm despre a doua perioadă decisivă pentru SUA în 2024, care sunt alegerile prezidențiale din 5 noiembrie. De ce sunt și aceste alegeri viitoare un moment important pentru a trasa cursul pentru Statele Unite și ce este cel mai important ca oamenii să înțeleagă despre acest lucru?

Cobra: Aș spune că acesta este un moment de mare potențial; mare potențial pentru bine și, de asemenea, un mare potențial pentru întuneric, în funcție de ce linie temporală va fi decisă și ce vor face oamenii în această situație. Forțele întunecate au planuri de a împărți tot mai mult țara, iar Forțele Luminii au planuri de a aduce mai multă unitate și mai multă inspirație în acel moment. Deci nu este încă decis ce se va întâmpla, dar va fi unul dintre momentele cheie pentru a decide destinul Statelor Unite.

Debra: Meditația eclipsei, dacă atingem masa critică, va avea un impact în a ajuta situația de acum până la alegeri?

Cobra: Desigur, dacă se atinge masa critică, atunci Statele Unite vor începe să graviteze spre cea mai pozitivă linie temporală.

Debra: OK. Ne puteți oferi alte idei despre ce ne-am putea aștepta aici în SUA înainte, în timpul sau după alegerile din 5 noiembrie?

Cobra: Este un timp de luptă epică între lumină și întuneric. Și această bătălie se va intensifica. Va fi din ce în ce mai multă polarizare, dar sunt posibile și progrese destul de importante. Astrologia pentru Statele Unite este de fapt mult mai bună decât se aștepta, așa că nu este la fel de proastă precum au prezentat majoritatea mass-media. De fapt, este mult mai bine, așa că se întâmplă multe lucruri bune în spatele scenei și acea energie poate fi folosită pentru a menține lumina pentru cea mai pozitivă linie temporală, pentru a vizualiza asta, pentru a menține viziunea pentru o cronologie pozitivă și pentru rezultatul pozitiv al acestei experiențe.

Debra: Bine, foarte bine. Exact despre asta vreau să discut în continuare este astrologia vremii de acum. Deci, am discutat înainte despre semnificația călătoriei lui Pluto în și din Vărsător în aceste vremuri. Pluto s-a mutat acum înapoi în Vărsător, ceea ce o face doar la aproximativ 250 de ani. Și când se întâmplă acest lucru, este, în general, o perioadă de schimbări și transformări monumentale. Așadar, care este semnificația ca Pluto să intre în Vărsător acum, mai ales că Pluto se afla în aceeași poziție în Vărsător ca la nașterea Statelor Unite în urmă cu aproape 250 de ani?

Cobra: Bine. Un aspect al arhetipului Pluto în Vărsător este aducerea noii epoci, aducerea erei Vărsătorului. Este un moment de renaștere spirituală. Și în acest ciclu special în care ne aflăm acum, energia lui Pluto în Vărsător aduce Primul Contact. Aduce contact între umanitatea de suprafață și civilizațiile extraterestre, într-un fel sau altul. Și, deoarece Pluto intră în Vărsător anul acesta, va rămâne în Vărsător timp de două decenii, iar acele două decenii vor fi intervalul de timp în care trebuie să aibă loc acel contact.

Debra: În acest an 2024, Pluto face o scurtă întoarcere finală în Capricorn între 1 septembrie și 19 noiembrie. Și apoi, după cum ați spus, se întoarce din nou în Vărsător pentru următorii 20 de ani. Prin urmare, atunci când Pluto este în Capricorn, înseamnă și schimbare, dar deseori iese la iveală ceea ce este în umbră. Deci, cum arată această ultimă perioadă în care Pluto se întoarce în Capricorn pentru câteva luni în acest an și cum să ne pregătim pentru ea? Și apropo, este interesant că alegerile din SUA se încadrează în această fereastră de timp. Va exista vreun impact din acest lucru și, dacă da, cum?

Cobra: Pluto în Capricorn aduce transformare, sau aș spune mai degrabă distrugerea vechilor sisteme de control. Pluto în Capricorn în ultimele, aș spune, vreo două decenii a scos la lumină multă corupție și multă anomalie care există în sistemul de control de pe planetă. Iar perioada dintre 1 septembrie și 19 noiembrie este o perioadă în care ultimul impuls pentru acea distrugere a vechiului, această trezire a ceea ce există cu adevărat în sistemul de control, va veni la omenire. Și întrucât alegerile sunt în acel interval de timp, multe din ceea ce era ascuns înainte va ieși la lumină. O mulțime de aspecte negative ale sistemului de control vor fi scoase la lumină și acesta este, de asemenea, o perioadă de cea mai mare polarizare. Deci timpul este plin de potențial și, de asemenea, o posibilitate de distrugere. Deci trebuie să susținem Lumina și să vizualizăm cel mai bun rezultat posibil pentru acel interval de timp.

Debra: Bine, mulțumesc pentru această informație. Deci, ar putea exista mult mai multe dezvăluiri în acel moment. Să vorbim din nou despre Pluto în Vărsător. În istorie, a fost, de asemenea, o perioadă de rebeliune, revoluții și schimbări societale semnificative. Adică, după 248 de ani în urmă, a avut loc Revoluția Americană. Va fi necesar orice tip de revoluție pentru a insufla schimbări în Statele Unite și cât de probabil este să se întâmple acest lucru în orice măsură?

Cobra: Bine. Pluto în Vărsător de data aceasta va transforma umanitatea de suprafață a Pământului în ansamblu. Nu se va limita doar la Statele Unite. Deci schimbarea societății se va întâmpla peste tot și aș spune că va depăși sfera revoluției așa cum o înțeleg oamenii. Va fi o transformare completă care nu va lăsa piatră neîntoarsă.

Debra: Bine, uau. Deci, este important ca oamenii să înțeleagă infiltrarea în masă a întunericului care a avut loc pe planetă. Și una dintre cele mai eficiente tactici folosite de întuneric este de a împărți și polariza oamenii, așa cum ați menționat, creându-le oportunități de a lupta între ei, ceea ce distrage atenția de la ceea ce se întâmplă cu adevărat, ceea ce în cazul Statelor Unite. este dezmembrarea Republicii însăși. Ce pot face cetățenii pentru a rezolva acest lucru?

Cobra: Bine, aceasta este într-un fel o întrebare dificilă, pentru că majoritatea oamenilor uită ce este cu adevărat important aici. Toată lumea este o ființă umană. Forțele întunecate au creat o divizare artificială între democrați și republicani pe planul mental și pun concentrarea oamenilor pe planul mental. Și oamenii uită că există un suflet în fiecare ființă umană. Și concentrarea pe acel suflet uman este mult mai importantă decât orice etichetă politică pe care o poate avea oricine. Și concentrându-se pe asta, umanitatea va aduce schimbarea necesară pe suprafața planetei.

Debra: OK, bine. Deci, poate doar să fii mai în contact cu sufletul și inima ta și să simți mai multă compasiune pentru alți oameni?

Cobra: Da, puteți să o spuneți așa.

Debra: Bine. Mulți oameni s-au trezit la realitatea ființelor nefaste care preiau toate aspectele guvernamentale, precum și alte domenii ale vieții noastre, nu doar aici, în SUA, ci și la nivel global. Și mulți oameni o numesc „Marea Trezire”, care se întâmplă la nivel emoțional, spiritual și intelectual. O parte din aceasta va include eliberarea de informații despre cabală, despre viața extraterestră și lansarea unei tehnologii mult îmbunătățite. Deci, pe măsură ce sunt dezvăluite mai multe informații, pe măsură ce mai mulți oameni se trezesc și, așa cum ați menționat, poate apare mai mult haos, după 8 aprilie, pe ce ar trebui să ne concentrăm de acum până la alegeri?

Cobra: Accentul ar trebui să fie ce fel de societate doriți să creați, ce fel de societate am dori să avem. Pentru a avea o viziune pozitivă asupra viitorului.

Debra: Bine, așa că, în loc să te concentrezi pe a fi bazat pe frică și pe ceea ce este în neregulă sau pe ce ar putea merge prost, ține-te de viziunea societății și a vieții pe care vrei să o ai.

Cobra: Exact, pentru că mulți oameni sunt deja conștienți de ce este în neregulă. Desigur, este bine să avem această conștientizare, dar trebuie să trecem dincolo de asta în acest moment.

Debra: Bine. Cu această Mare Trezire, oamenii își fac propriile cercetări pentru a deveni mai bine informați despre adevărul realității noastre, ceea ce este un lucru bun, dar sperăm că își folosesc propriul discernământ, deoarece există și multă dezinformare acolo. Ne puteți spune ce rol joacă spiritualitatea și auto-reflecția în acest proces? Și cum ați recomanda oamenilor să discearnă mai bine și de asemene, să se lupte cu unele dintre adevărurile dure care vor apărea?

Cobra: Cheia este să folosești bunul simț, combinat cu intuiție și orientare superioară. Deoarece există atât de multă dezinformare acolo, este foarte important să folosiți bunul simț, să folosiți o minte sănătoasă și, de asemenea, să vă folosiți intuiția și să o antrenați în fiecare zi și va deveni din ce în ce mai bine și din ce în ce mai precisă.

Debra: În ciuda Marii Treziri, din păcate încă mai sunt mulți oameni adormiți, mai ales în Statele Unite. Cum îi putem face pe acești oameni să iubească America, în loc să lucreze pentru a o distruge? Și sunt destui oameni treziți în această țară pentru a contracara energia efectelor negative pe care le au cei adormiți?

Cobra: Nu puteți trezi pe cineva care nu vrea să se trezească. Deci, dacă doriți să aveți un efect pozitiv, răspândiți Lumina celor care sunt dispuși să o primească. Și, din păcate, nu există destui oameni treziți acum, dar acest lucru se poate schimba în viitor.

Debra: Bine, mulțumesc. Deci, despre ziua eclipsei de Soare, s-a vorbit atât de mult. Crește în fiecare zi în mass-media mainstream, precum și în unele mass-media alternative, unde oamenii vorbesc despre un potențial dezastru care are loc și încurajează oamenii să se pregătească pentru una sau două săptămâni de provizii și că telefoanele și internetul se pot opri. De ce asta? Există o agendă nefastă în joc, cum ar fi un atac biologic pentru a crea o altă pandemie? Ar trebui oamenii să fie îngrijorați? Trebuie să ne pregătim pentru ceva?

Cobra: Nu, nu, nu. Acest lucru a fost complet exagerat. În timpul eclipsei, mulți oameni vor călători în zona totalității și vor fi mulți oameni care se vor muta în alte locații. Deci va exista congestionare extremă a traficului, care poate duce la întreruperi minore ale lanțului de aprovizionare. Și, de asemenea, anumite state se bazează pe electricitatea solară și asta poate crea o întrerupere a rețelei electrice în ziua eclipsei. Nimic grav, dar pot exista întreruperi minore pentru că pur și simplu vor fi prea mulți oameni care vor face același lucru în același timp. Deci nimic de care să vă faceți griji. Este doar o preocupare practică a prea multor oameni care migrează în acea zi în zona totalității.

Debra: Bine, mulțumesc pentru asta. Simt că mulți oameni vor fi ușurați să audă asta, așa că mulțumesc. Deci, nu putem avea o discuție despre America fără a vorbi despre nativii americani. Există perioade întunecate și dureroase ale istoriei americane care trebuie aduse la lumină și vindecate, în special în ceea ce privește cele care au avut loc cu națiunile tribale și indigene. Și recunoaștem că acest lucru s-a întâmplat și la nivel global. Deci, din perspectiva dumneavoastră, care este cel mai important lucru pe care îl putem face chiar acum pentru a aborda suferința actuală și trecută care a fost dezlănțuită? Există vreun mesaj pe care îl ai pentru culturi precum nativii americani care au suferit, au fost genocidați, li s-au furat pământul?

Cobra: În acest moment, cel mai important lucru ar fi ca oamenii să învețe despre cultura bogată pe care o au acei nativi americani – legende, mituri, acea cultură puternică și bogată – care a fost aproape uitată pentru că aceasta este forța care stă în spatele tuturor . Atât de mult din aceasta a fost distrusă, dar poate fi reînviată, iar aceasta va fi puterea noii regenerări. Și din aceasta se poate întâmpla o iertare reală și o vindecare reală.

Debra: Bine, grozav. Aș crede că ar fi, de asemenea, benefic pentru nativii americani să caute cu adevărat să se întoarcă la rădăcinile lor și la spiritualitatea lor profundă. Și simt că asta ar putea ancora multă energie pozitivă în Statele Unite. Sunteți de acord?

Cobra: Yes, absolut.

Debra: În meditația Eclipsei, pe lângă intenția noastră este de a restabili Constituția Statelor Unite, intenționăm și să introducem noua epocă a Erei Vărsătorului. Deci, ați menționat asta mai devreme, dar pentru cei care nu știu prea multe despre Era Vărsătorului, puteți explica puțin mai multe despre ce este aceasta? Și am vorbit despre vizualizarea viitorului și a ceea ce ne dorim și ați putea explica mai multe despre cum arată?

Cobra: Bine. Era Vărsătorului este, aș spune, noua eră care va veni după finalizarea celei actuale și înseamnă renașterea unei noi societăți care se va baza pe adevărata spiritualitate, și aș spune o societate umană mult mai armonioasă. Și acesta este ceva pe care o putem vizualiza și asta este ceea ce ne-am născut pentru a crea în această viață.

Debra: OK, bine. Înțelegem corect că am început deja să ne mutăm în Era Vărsătorului?

Cobra: Da, suntem în perioada de tranziție chir acum.

Debra: Va înflori pe deplin doar după Eveniment?

Cobra: Exact.

Debra: Bine. Restabilirea Constituției SUA ne va apropia de acest lucru? Cum vedeți că alte națiuni răspund dacă SUA este capabilă să restabilească propria Constituție, mai ales dacă suntem capabili să facem acest lucru într-un interval scurt de timp?

Cobra: Cred că dacă asta s-ar întâmpla, alte națiuni ar avea mult mai mult respect pentru Statele Unite.

Debra: Da, ne-ar putea folosi un pic mai mult respect chiar acum. Și astfel, restabilind Constituția noastră SUA, presupun că ne va muta mai departe în Era Vărsătorului

Cobra: Da, este o parte a procesului.

Debra: Bine. Și am discutat mai devreme despre importanța pe care Saint Germain a acordat-o Statelor Unite, dar puteți explica mai departe care este rolul intenționat al Statelor Unite înainte și în timpul Evenimentului, a Epocii de Aur ulterioare și în întreaga Ascensiune Planetară? Se pare că importanța Statelor Unite este un motiv important pentru care se concentrează atât de mult asupra distrugerii Republicii chiar acum. E adevărat?

Cobra: De fapt, marele potențial al Statelor Unite a înflorit pe deplin în anii 1980 și într-o măsură în anii 1990, când a avut loc o mare trezire spirituală în Statele Unite. Și apoi această trezire a fost puternic înăbușită de forțele întunecate. Și aș spune că potențialul este încă acolo, dar nu a fost utilizat pe deplin.

Debra: Bine, mulțumesc. Și pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul acestui interviu, aș vrea să vorbesc despre energia Zeiței, mai ales în ceea ce privește Statele Unite. Deci, mai întâi, să discutăm despre Statuia Libertății. Statuia este o figură a lui Libertas, Zeița Libertății și a Libertății. În mâna dreaptă ține o lanternă. Și în stânga ei, o tăbliță inscripționată „4 iulie 1776”, data Declarației de Independență a SUA. Iar statuia a fost dată SUA ca un cadou din Franța. Puteți vorbi despre legătura cu Franța? Ați vorbit puțin mai devreme despre asta. Și adevărata semnificație a acestei statui iconice care se află în portul New York?

Cobra: Bine. Această statuie a fost un cadou din partea lojilor masonice franceze către Statele Unite. Dar aș spune aici, aș sublinia lojile masonice pozitive. Această statuie este o ancoră foarte puternică a Zeiței Libertas. Libertas a fost o zeiță romană a libertății și a eliberării, iar acea energie este ancorată în portul din New York, iar acesta este, aș spune, punctul de intrare pentru acea energie. Și este o ancoră pozitivă foarte importantă, pe care forțele întunecate au încercat să o folosească greșit, dar nu au avut succes. Așa că atâta timp cât acea statuie stă acolo, va continua să ancoreze energia libertății și eliberării acolo.

Debra: OK, bine, mulțumesc. Aceasta a fost următoarea mea întrebare... statuia a ancorat vreodată energia Zeiței în SUA și care este starea actuală a acesteia?

Cobra: Da, da, a ancorat acea energie de peste 100 de ani și va continua să facă asta.

Debra: Minunat, mulțumesc. Și doar pentru a explica, energia Zeiței este Divinul Feminin care reprezintă calitățile ca dragostea, compasiunea, pacea și multe altele. Dar știm că această energie feminină a fost suprimată atât de mult în țara noastră, precum și în întreaga lume. Și suntem într-un punct în care acea energie vindecătoare a Divinului Feminin este foarte, foarte necesară. Deci, care este rolul și importanța ancorării energiei Zeiței în Statele Unite în acest moment?

Cobra: Bine, aceasta face parte dintr-un proces global, deoarece este nevoie de mult, mult mai mult din acea energie la nivel mondial. Și din moment ce accentul proceselor de Eliberare Planetară este în Statele Unite pentru acest an, acesta este punctul focal pentru ca acea energie să fie reactivată, mai ales în acest timp.

Debra: Bine, mulțumesc. Și aș dori să profit de această ocazie pentru a menționa că o modalitate foarte puternică de a ajuta la ancorarea energiei Zeiței este să vă implicați în Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului). Toată lumea poate găsi o listă cu grupurile care se întâlnesc în întreaga lume pe site-ul nostru: sisterhoodoftherose.network. Și așa, Cobra, în timpul recentei Conferințe de la Phoenix, ați afirmat că eclipsa de Soare va activa Ecuatorul Zeiței, care în Statele Unite ale Americii merge aproape paralel cu linia viitoarei eclipse. Le puteți explica celor care nu știu ce este Ecuatorul Zeiței, precum și semnificația acestor două căi atât atât de apropiate și atât de asemănătoare?

Cobra: Bine. Ecuatorul Zeiței este vechiul ecuator pe care Pământul l-a avut în vremurile Atlantidei în timpul vechii Atlantide înainte de Schimbarea Polară. Și de-a lungul acelui ecuator, erau temple ale Zeiței foarte puternice, care ancorau energia Zeiței în acel moment. Și o parte din acel ecuator al Zeiței străbate Statele Unite aproape paralel cu linia viitoarei eclipse. Deci acele două linii vor comunica între ele și vor interacționa una cu cealaltă în momentul eclipsei și va fi o dinamică energetică foarte puternică, care va aduce energii super-puternice prin Statele Unite.

Debra: E foarte bine să știi că Într-un fel se vor hrăni una pe alta. Este o coincidență că aceste două căi sunt atât de asemănătoare?

Cobra: Cu siguranță nu. Aceasta face parte din, aș spune, marele design al planului Divin, parte a planului Noua Atlantida.

Debra: Îmi place asta, mulțumesc. Și înainte de a încheia, aș dori să le mulțumesc Patrioților de acolo care se simt pasionați de restaurarea Constituției și care lucrează din greu pentru a trezi masele. Sperăm foarte mult că toți se vor alătura meditației eclipsei, deoarece restaurarea Constituției este unul dintre obiectivele principale ale meditației și sperăm cu adevărat că vor împărtăși cu publicul lor. După cum știm, cu cât participă mai mulți oameni, cu atât rezultatele vor fi mai puternice. Și aș vrea să abordez faptul că unii Patrioți nu sunt neapărat meditatori, așa că Cobra, cum îi putem ajunge cel mai bine și să-i inspirăm să participe la meditație? Dacă nu sunt înclinați să facă meditația sincronizată, ar fi totuși benefic pentru ei să vizualizeze libertatea pe care și-o doresc pentru SUA în timpul meditației?

Cobra: Cred că va fi mai ușor pentru mulți oameni să se alăture meditației dacă vor deveni conștienți de faptul că multe studii științifice au demonstrat că meditațiile în masă au impact asupra societății, iar aceasta ar putea fi o motivație bună pentru cei care altfel nu s-ar alătura... să se alăture de data asta și să sacrifice 20 de minute din timpul lor pentru acest lucru. Dacă nu doresc să urmeze ghidul oficial de meditație, ei își pot folosi, desigur, propria vizualizare sau propriul mod de a o face, deși nu va fi la fel de eficient pentru că trebuie să ne concentrăm intenția. Fiecare participare este binevenită și va fi foarte apreciată.

Debra: Minunat, mulțumesc. Mai aveți alte recomandări și cuvinte finale de inspirație pentru noi?

Cobra: Bine, în momentul acestui interviu, mai avem puțin mai mult de două săptămâni până la eclipsă. Aș invita pe toată lumea să împărtășească asta cu cei care ar fi deschiși, care ar fi interesați și să împărtășească Lumina și să ancoreze Lumina în acele două săptămâni, pentru că ne apropiem de unul dintre momentele cheie care ne pot ajuta să decidem și să creăm spre un viitor mai bun. Așa că vă mulțumesc tuturor și Victoria Luminii!

Debra: Da, Victoria Luminii. Mulțumesc mult pentru această inspirație. Încurajăm oamenii să verifice blogul dvs. la 2012portal.blogspot.com, precum și site-ul web We Love Mass Meditation la welovemassmeditation.com pentru mai multe informații și actualizări. Aș dori să mulțumesc echipei USA Eclipse Meditation (Meditația eclipsei SUA) și echipei We Love Mass Meditation (Noi Iubim Meditațiile în masă) pentru sprijinul acordat acestui interviu, și în special dvs. Cobra, pentru că va-ați alăturat acestui interviu. Apreciem informațiile pe care le împărtășiți și modul în care continuați să păstrați Lumina pentru umanitate. Vă mulțumesc din nou.

Cobra: Mulțumesc și la revedere.

Debra: La revedere. Victoria Luminii!

Cobra: Victoria Luminii!

 

Este important ca pe 8 aprilie să participe cât mai multe persoane, așa că vă rugăm să răspândiți vestea!

Pentru mai multe informații despre această meditație importantă, vă rugăm vizitați:


În limba română:


Click aici pentru audio ghidate pentru meditația din 8 aprilie:


____________________________________________________________________________

Despre acest blog:
Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.
Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.
Meditație urgentă pentru pace în Israel la fiecare 4 ore: https://www.welovemassmeditation.com/2023/10/urgent-meditation-for-peace-in-israel-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2023/10/meditatie-urgenta-pentru-pace-in-israel.html
Meditație urgentă pentru pace între Rusia și NATO la fiecare 4 ore:


Meditație urgentă pentru eliberarea tuturor ostaticilor din bazele subterane:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/05/urgent-meditation-for-liberating-all-hostages-from.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/05/meditatie-urgenta-pentru-eliberarea.html

Meditație pentru Taiwan la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/09/meditation-for-taiwan-every-4-hours.html
În limba română
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/09/meditatie-pentru-taiwan-la-fiecare-4-ore.html

Meditație pentru Afganistan la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/08/meditation-for-afghanistan-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditatie-pentru-afganistan-la-fiecare.html

Meditația Floarea Vieții la 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST) și la fiecare 4 ore, și la orice moment și cât mai des posibil:
https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditație pentru a contracara tirania medicală zilnic la 9:30 PM UTC (11:30 PM EET / 00:30 AM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditatie-pentru-contracara-blocajele.html

Meditația liniei temporale de Ascensiune duminică la 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):
http://www.welovemassmeditation.com/2020/04/end-of-coronavirus-meditation-on-sunday-at-3pm-utc-and-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditatia-pentru-finalul.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Vortexul Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2021/01/goddess-vortex-meditation-at-230-pm-utc-every-day.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditatia-vortexul-zeitei-zilnic-la-230.html

Meditația Coloanelor Buddhice la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.

https://www.facebook.com/groups/welovemassmeditationhealing

Comentarii