Note personale de la atelierul New Atlantis (Noua Atlantida) de la Rochester pe 8 aprilie 2024

 13 aprilie 2024


Disclaimer: Aceasta este o versiune dactilografiată a notelor scrise de mână pe care autorul le-a făcut în timpul Conferinței New Atlantis din Sedona, AZ. Autorul nu pretinde că acuratețea acestor note este 100% adevărată. Vă rugăm să folosiți propria judecată interioară și gândirea critică. Este posibil ca unele imagini și grafice să nu fie identice cu cele văzute la conferință. Conținutul notelor NU se potrivește exact cu ceea ce a vorbit Cobra. Este posibil să existe audieri greșite, erori de scriere de mână sau omisiuni în proces. Întrebările referitoare la conținutul acestui document nu vor fi acceptate.


Nota autorului: Strângem fonduri pentru a planta pietre Galactic Cintamani la Los Angeles! Dacă doriți să contribuiți, vă rugăm să vizitați FundRazr page pentru acest proiect. Vă mulțumesc!

Bine ați venit la atelierul de la Rochester. Asigurați-vă că ați semnat toate NDA-urile și că telefoanele voastre mobile sunt oprite. Sunteți liber să luați note scrise de mână, dar nu le împărtășiți celor care nu sunt deschiși să primească astfel de informații.

Deoarece venim cu toții din medii energetice diferite, trebuie să ne aliniem câmpurile energetice cu o scurtă meditație.

Inspirați lumină albă în corpul vostru fizic și expirați orice toxine din acesta.  

Apoi, inspirați lumină albă și radiați lumină albă spre exterior în toate direcțiile când expirați. Faceți asta din corpul vostru fizic. 

Repetați pașii de mai sus pentru corpurile voastre plasmatice, eterice, astrale (emoționale), mentale. În cele din urmă, repetați pașii de mai sus pentru totalitatea ființei voastre.

Acum realizăm că EU SUNT o ființă de Lumină. Confirmăm acest fapt cântând împreună mantra sacră „OM” de trei ori.

În acest grup, toți suntem ființe de lumină și conectați împreună ca o ființă de lumină. SUNTEM o ființă de lumină. Confirmăm acest fapt cântând împreună mantra sacră „OM” de trei ori. 

Suntem conectați la alte ființe de lumină de pretutindeni. Confirmăm faptul rostind cuvântul sacru OM (cântăm OM de 3 ori).

Acum suntem gata să începem atelierul.

Această eclipsă de soare este o intersecție a liniilor lye ale spațiului și timpului.

Rochester a fost ales pentru acest atelier fiindcă se află la intersecția dintre:

1. Calea totalității eclipsei totale de soare și

2. Vechiul Ecuator Atlantean/Zeița Ecuator

Eclipsa va activa energia Noii Atlantide chiar aici și acum astăzi.
 
Eclipsa parțială va începe la 14:00 și se va termina la 16:40. Totalitatea va fi la ora 15:20 și va dura aproximativ 3,5 minute. Totalitatea este cel mai important moment. Va fi o experiență foarte intensă și puteți avea realizări spirituale puternice în timpul ei, mai ales
dacă vă aflați în zona totalității.

Am făcut o meditație pentru a vizualiza cerul senin pentru momentul totalității la Rochester. Am închis ochii și am respirat o lumină albă strălucitoare. Apoi am vizualizat cu toții o flacără violet uriașă (sute de mii în diametru) care se rotește în sens invers acelor de ceasornic evaporându-se complet/eliminând toți norii de deasupra Rochester în momentul totalității. Am făcut asta vreo 10 minute, apoi am deschis încet ochii.

Cobra a spus că totalitatea este momentul deciziei și este atunci când portalul este deschis.

Întrebare: A fost un cutremur în New Jersey acum câteva zile (pe 5 aprilie, în jurul orei 10:30). Despre ce era vorba? 
Cobra: Ceva a fost curățat ca urmare a acestui cutremur.

Cobra a spus că razele îți deschid canalul central. Practicând razele de nivelul 1 puteți folosi această energie în viața voastră, iar prin practicarea razelor de nivelul 2 îi puteți vindeca pe alții.

A fost o întrebare despre semnificația vortexului Rochester. Cobra a răspuns că Rochester este situat pe vechiul ecuator al Zeiței (vechiul ecuator atlant). Rochester are un potențial uriaș de a aduce energia Zeiței pe planetă. Oamenii pot începe să facă muncă energetică aici.

Întrebare despre Zona 51 numită „Țara Viselor”. Cobra a răspuns că Dreamland este un nume de cod pentru bazele subterane din partea de sud-vest a SUA. A mai fost o întrebare despre cutremurul din 5 aprilie din NYC, despre faptul dacă acest lucru a fost legat de mișcarea plăcilor tectonice. Cobra a răspuns că câmpul energetic din zona NYC era destul de dens.
 
Întrebare despre Reiki. Cobra a răspuns că Reiki este un sistem antic japonez. Rezultatul final al inițierilor în razele Reiki și în razele Cobra este similar. Cu toate acestea, abordarea este diferită. Inițierile razelor lui Cobra i-au fost date de Metatron. Mai târziu, Cobra a răspuns că Yoga este, de asemenea, o altă formă de muncă energetică.

Cobra a spus că Pleiadienii l-au instruit să construiască camere tahionice. Tahionii sunt particule subatomice care călătoresc mai repede decât Lumina. Ele sunt prima materie creată după crearea Universului. Forțele Întunecate au un văl care înconjoară Pământul. Acest văl este prezent în ionosferă și absoarbe tahionii și îi împiedică să ajungă la suprafața Pământului. Energia tahionică este necesară pentru armonie și echilibru. Oamenii sunt liberi să cumpere produse Tahiyonice de la Cobra în timpul pauzei.

Noua Atlantida pe care căutăm să o creăm aici, în Statele Unite, va fi a treia fază a Atlantidei. Prima Atlantida a fost în sistemul stelar Pleiade. A fost prima încercare de a construi o civilizație armonioasă a Luminii. A fost foarte frumos dar din păcate a explodat când Pleiadienii au încercat să o mute din planul eteric în planul fizic. A doua Atlantida a fost o insulă din Oceanul Atlantic. Acolo s-a construit o civilizație puternică și armonioasă. Forțele Întunecate s-au infiltrat în a doua Atlantida în etapele sale ulterioare. Acest lucru a dus la situația de carantină în care ne aflăm acum. Au existat experimente cu forțele naturale și experimente cu implanturi. Acest lucru a dus la dezechilibru, ducând la scufundarea întregii insule.

A treia Atlantida va fi o renaștere a civilizației pozitive a Luminii care a existat în timpul celei de-a doua Atlantide. A treia Atlantida este un proiect al lui Saint Germain. Saint Germain a lucrat la acest proiect de multe vieți. De exemplu, în încarnarea sa ca Francis Bacon, el a scris o carte numită „Noua Atlantida”. Această carte conținea viziunea sa pentru recrearea Atlantidei, dar a fost, desigur, adaptată la conceptele oamenilor din acea vreme. În cea mai faimoasă încarnare a sa ca Compte de Saint Germain (contele de Saint Germain), el a fost activ în legarea unei punți între Franța și Statele Unite. El a jucat un rol major în crearea Statelor Unite. El a intenționat ca Statele Unite să fie un loc în care oamenii să fie liberi, să crească și să-și exploreze spiritualitatea, astfel încât să poată construi în cele din urmă o nouă civilizație a Luminii. Saint Germain avea mulți prieteni și mulți îl susțineau. În secolul al XVIII-lea au fost nenumărați oameni care îi urmau instrucțiunile în lojile masonice. Lojile masonice din secolul al XVIII-lea nu erau ca lojile masonice de astăzi, erau mult mai mult din Lumină. A existat multă comunicare între oamenii din Franța și SUA datorită lojilor masonice. Aceasta era legată de mișcarea pentru independența SUA față de britanici, pe care francezii o susțineau. Constituția SUA a fost creată și de oamenii din lojile masonice.

În secolul al XX-lea a existat un succes parțial în SUA în ceea ce privește creșterea spirituală a oamenilor. A fost multă trezire în SUA. Statele Unite ar fi putut fi punctul de declanșare al Noii Atlantide în prima jumătate a secolului XX sau în anii 1980 și 1990 cu mișcarea New Age. Forțele Luminii pregăteau vortexurile din sud-vestul SUA. Apoi, în ianuarie 1996 a avut loc invazia Arhonilor. Forțele Întunecate au distrus acele vortexuri. Acest lucru a oprit brusc procesul de trezire/Ascensionare al umanității. Nu a existat nici o Lumină reală pe suprafața planetei de atunci. Proiectul New Atlantis (Noua Atlantida) a trebuit să fie suspendat în ultimele 3 decenii. Ultimele 3 decenii au avut o luptă intensă între Lumină și Întuneric, iar acum suntem în etapele finale ale acestei bătălii. Au fost progrese semnificative săptămâna trecută. În după-amiaza zilei de 3 aprilie, Forțele Luminii au reușit să ancoreze Lumina pe planul fizic din Sedona pentru prima dată în ultimele 2 decenii. Aceasta a fost o realizare uriașă. (*aplauze din partea mulțimii*). Exact în același timp, Statuia Libertății a fost văzută ca fiind lovită de Fulger exact la torța sa. Acest lucru s-a datorat unei descărcări de plasmă și a activat arhetipul Victoriei Luminii.

Cutremurul din NYC/NJ din 5 aprilie a fost începutul unui proces de purificare foarte intens. Curăța tot ce trebuia să fie curățat în NYC/NJ înainte de Eclipsă. Eclipsa de Soare va fi punctul de activare al Noii Atlantide. Vom apăsa din nou butonul de redare în proiectul Noua Atlantida. Programul original al Noii Atlantide va fi reactivat astăzi (adică pe 8 aprilie).

Cobra a spus că cei care credeau că au experimentat o trezire nu au experimentat încă o trezire reală. Astfel de oameni tocmai deveneau conștienți într-o anumită măsură, dar adevărata trezire poate avea loc numai atunci când Lumina reală este prezentă. Adevărata trezire va deveni posibilă din nou, iar Forțele Luminii îi vor ajuta pe toți cei care vor să facă parte din aceasta.
 
Noua civilizație a Luminii se va manifesta după Eveniment.

Vechea Atlantida/a doua Atlantida (care era prezentă în Oceanul Atlantic) avea multe temple de vindecare. A fost o civilizație în care tehnologia și natura coexistau în armonie. Toți oamenii își urmau îndrumarea interioară. Nu a fost conflict, nici competiție, nici exploatare. Acum trebuie să construim acea versiune a Atlantidei în mintea noastră înainte de a se putea manifesta în lumea exterioară.
 
Am făcut un exercițiu pentru a lua un pix și hârtie și a scrie un eseu cu titlul „Noua Atlantida”. Fiecare persoană a fost rugată să scrie un eseu de cel puțin 1 pagină. N-i s-au dat aproximativ 10 minute să facem asta.

Unii oameni au împărtășit ceea ce au scris. Exemple incluse:

• În Noua mea Atlantida există liberul arbitru, armonie și iubire pentru toată natura.

• Nu există suferință, toată lumea lucrează pentru a-i ajuta pe ceilalți, nu există daune ființelor simțitoare, nu există toxine/otrăvuri în alimente. Cu toții suntem ființe umane pline de putere și trăim în armonie cu soarele.

• Forțele Întunecate au dispărut. Oamenii sunt pe deplin conștienți de cine sunt. Există energia Zeiței în fiecare bărbat și femeie și energie sexuală, de asemenea. Nu există clădiri distorsionate. Există o arhitectură frumoasă peste tot. Oamenii sunt conștienți de toate viețile lor anterioare. Nu există nici o boală.

• În Noua mea Atlantida există tehnologie avansată și face parte din viața noastră cotidiană. Sufletele pereche și flăcările gemene sunt, de asemenea, peste tot. Oamenilor li se permite să existe în planul fizic atâta timp cât doresc. Nu există nici un mijloc pentru ca întunericul să mai existe vreodată.

• Noua Mea Atlantida este frumoasă. Este verde luxuriant. Există dans și muzică peste tot și există îngeri și arhitectură care au ordine și structură superioare. Există abundență pentru toți. Oamenii au înțelepciunea de a crea ceea ce este scopul lor cel mai înalt. Nu sunt școli care sug sufletul, nici guvern/regulamente. Sunt iubiți și iubiți și iubiți peste tot. Există un soare auriu și un curcubeu.

• În Noua mea Atlantida există cristale peste tot. Nu există aglomerație. Există spațiu pentru toată lumea și nutriție suficientă pentru toată lumea. Oamenii nu se tem de ceilalți. Există iubire necondiționată față de Sursă și toată lumea se simte în siguranță și iubită. Peste tot este pace. Oamenii sunt liberi să crească și să evolueze. Există telepatie și oamenii sunt conștienți de procesul de manifestare. Oamenii există
într-o stare de unicitate și unitate. Există o sănătate mult mai bună și astfel oamenii trăiesc mult mai mult. Toată lumea are amintiri din viețile trecute. Există multă înțelepciune și har și toți sunt în largul lor unul cu celălalt. Toată lumea este iubită. Liderii ne susțin. Există multă creativitate și libertate de a fi creativ. Există contact cu oameni de pe alte planete și toți facem parte din comunitatea galactică.

• În Noua mea Atlantida, tehnologia și natura există pașnic. Energia este pașnică și oamenilor le place să fie în căldură. Există ființe iluminate. Nou-născuții ne arată că Lumina este aici. Populația este gestionată astfel încât să nu fie prea mare. Există spații ample. Mediile urbane dense sunt înlocuite cu ecosisteme vibrante. Animalele de pradă nu sunt hrănite cu alimente violente. Oamenii se simt una cu mediul înconjurător. Există multă energie divină feminină și energie pură a Zeiței pentru perpetuitate. Există energie curată. Există diferite niveluri de conștiință. Sunt câmpuri luxuriante. Mecanica vieții este descoperită, iar oamenii duc o viață sănătoasă și mor de o moarte sănătoasă.


 Meditație pentru Noua Atlantida
  • Cobra ne-a pus apoi să facem o meditație pentru a simți energia Noii Atlantide aici și acum. Puteți intra într-o stare meditativă și puteți apela la Sinele vostru Superior și la Saint Germain. Atunci vă puteți imagina că vă aflați în Noua Atlantida. Gândiți-vă la ziua voastră obișnuită în Noua Atlantida în detalii vii. Gândiți-vă la ceea ce faceții imediat după ce vă treziți și ce faceți până la sfârșitul zilei. Vedeți și simțiți fiecare detaliu al acelei zile. Faceți acest lucru pentru câteva minute. Atunci păstrați această viziune în voi, ea va rămâne ancorată învoi. Apoi deschideți ochii când sunteți gata.
  •  Am făcut această meditație și apoi câțiva oameni și-au împărtășit experiențele -
• O persoană a spus că mintea nu este pregătită. Ei nu se simt suficient de încrezători pentru a manifesta o astfel de zi. O simt ca un conflict.

• Cineva a spus că erau în Hawaii într-o casă frumoasă. Totul a fost aliniat. Erau în natură. Apoi au fost într-o pădure Redwood de pe coasta de vest a SUA. Apoi s-au teleportat în Europa unde au întâlnit oameni și au avut o discuție spirituală. Apoi au plecat în afara lumii unde au simțit un profund sentiment de pace. S-au simțit normali și liniștiți acolo. Apoi s-au întors pe Pământ.

• O altă persoană înota cu delfinii în corpurile de apă din centrele urbane. Aveau o discuție despre faptul ca să se încarneze ca om sau ca animal. Au simțit că au relații de susținere și au adus noi oameni în existență.

Cobra a spus că putem folosi această meditație în mod regulat. Acesta va ancora energia Noii Atlantide în corpurile voastre fizice, eterice, plasmatice, emoționale și mentale. Făcând această meditație pentru câteva minute, vom aduce energia Noii Atlantide, aici și acum.


Întrebări & Răspunsuri (I&R)


Întrebare: Care este starea carantinei? Cobra a răspuns că este tot la fel. Întrebare despre ipoteza continuumului. Există două tipuri de infinitate: infinitate numărabile și infinitate nenumărabilă. Există și un infinit mijlociu, a cărui existență nu poate fi dovedită sau infirmată. Cobra a spus că ar putea exista un defect în înțelegerea actuală și o dovadă va fi dată la un anumit moment.

Autorul a pus o întrebare ulterioară despre carantină. În Phoenix, autorul a văzut 14 stele mișcându-se încet în sus și în jos și dintr-o parte în alta cu aceeași viteză și direcție. Autorul este sigur că acestea nu erau stele, ci nave spațiale. Așa că autorul a întrebat – cum se poate spune că situația de carantină este aceeași? Cobra a răspuns că poate ceva nu este la fel în ceea ce privește carantina.

Întrebare despre inundațiile de la sfârșitul secolului al XIX-lea care au dus la distrugerea Tartariei. Cobra a răspuns că majoritatea informațiilor despre Tartaria sunt false. Oamenii de știință ruși au o cronologie istorică diferită.

Întrebare despre cele 5 comete care au fost programate în timpul eclipsei totale de soare. Cobra a răspuns că aceste comete nu converg.

Întrebare despre primul contact fizic. Cobra a spus că suntem mult mai aproape de contactul fizic.

Întrebare despre viața de dinainte de 1996. Persoana a spus că nu își poate aminti viața de dinainte de 1996 fiind una uimitoare și se întreba dacă mintea lor a fost modificată. Cobra a răspuns că depinde de calea de viață a unui individ dacă viața de dinainte de 1996 a fost uimitoare pentru el sau nu. El a mai spus că oamenii au uitat cum era viața pe atunci.

Întrebare despre care rasele stelare vor fac parte din Noua Atlantida. Cobra a răspuns că vor fi Sirieni, Pleiadieni, Aldebarani, Andromedani.

Întrebare despre de unde își obține Cobra informațiile. Cobra a spus că la asta nu se poate răspunde.

Întrebare despre Cobra spunând că Eclipsa de Soare și alegerile din SUA erau cele mai importante două evenimente din acest an. Cobra a răspuns că ceea ce este important în ceea ce privește alegerile este să nu te implici în polarizare. Ar trebui să ne concentrăm doar pe ancorarea Luminii. Orice ar trebui să se întâmple în alegeri se va întâmpla.

Întrebare referitoare la obținerea de mai multe informații despre Saint Germain. Cobra a spus că Saint Germain este o ființă de Lumină care s-a încarnat pe Pământ de multe ori. Cea mai faimoasă încarnare a sa a fost în secolul al XVIII-lea în Franța, unde a făcut parte din nobilimea franceză. El a lucrat intens pentru a aduce o nouă eră pentru această planetă.

Întrebare despre P Diddy. A fost percheziționat și apare la știri din cauza traficului de persoane și a sacrificiului de copii. Cobra a răspuns că industria muzicală abia începe să fie expusă, acesta este doar începutul.

Întrebare despre unde sunt liniile ley Dragon, în afara Japoniei. Cobra a răspuns că sunt în China, Japonia, Thailanda.

Întrebare despre cum să vă conectați cu Draco pozitiv. Cobra a răspuns că nu toți Draco sunt negativi, în special acei Draco din sistemul stelar Thuban. Cobra a spus că Jadul este piatra care poate fi folosită pentru a se conecta cu energia Dragonului.

Întrebare despre teoria grupurilor și Vocea lui Dumnezeu. 196.883 este cea mai mică dimensiune a unui spațiu euclidian care are cel mai mare grup sporadic simplu (grupul monstru) ca subgrup al simetriilor sale. Matematicienii îl consideră extrem de frumos datorită simetriilor sale. Întrebare despre recomandarea conectării cu acest obiect. Cobra a răspuns în glumă „dacă vă puteți imagina”.
 
Întrebare despre a privi direct la Soare. Cobra a spus să nu vă uitați la Soare perioade lungi de timp. Există o mișcare numită Sungazing la apus de soare. Acest lucru este recomandat deoarece razele UV ale soarelui sunt mai puțin puternice în timpul apusului (și al răsăritului). Ochelarii de eclipsă spuneau să nu te uiți la soare chiar și cu ochelarii pentru mai mult de 4 minute deodată.
Întrebare despre Ripple ca parte a noului sistem financiar cuantic. Cobra a spus că Ripple nu va face parte din noul sistem financiar. Mișcarea de Rezistență nu o va folosi pentru că a fost compromisă. Nu există o criptomonedă cunoscută care să facă parte din noul sistem financiar cuantic. Cobra a spus că puteți colecta Bitcoin dacă vreți.

Întrebare despre aur, Cobra a spus că da, puteți colecta aur.

Întrebare despre oamenii de fundal menționate de Dolores Cannon. Cobra a spus că astfel de oameni sunt foarte puțini, sunt foarte rari.

Întrebare despre Antarctica. Cobra a răspuns că acolo sunt ruine ale unor rase străvechi. Antarctica nu a fost întotdeauna plină de gheață. Pe vremuri era mult mai mică. Sub acea gheață există o mulțime de dezvăluiri reale. Loturile vor fi eliberate când va fi momentul potrivit. Există artefacte ET din civilizațiile trecute.

Întrebare despre apariția Aldebaranilor. Cobra a spus că sunt umanoizi. Sunt puțin mai mari decât oamenii de suprafață. Sunt puțin mai robuști și au trăsături puțin mai masculine. Întrebare despre Confucius. Cobra a răspuns că este un Maestru Ascensionat și că este implicat în principal în China continentală.

Sfârșitul I&R

Este important în acest moment să readucem amintirea Atlantidei. Așa că vom cânta împreună câteva mantre care sunt din timpul Atlantidei.

Tu lay ayy ayyy


Ni s-a cerut să formăm cercuri mici (cel puțin 3 persoane într-un cerc). Odată ce am format aceste cercuri, ni s-a cerut să ridicăm mâinile până la nivelul umerilor. Mâinile tuturor oamenilor ar trebui să se atingă aproape, adică cercul trebuie să fie strâns. Apoi am cântat această mantră împreună câteva minute cu voce tare. Apoi oamenii au fost rugați să-și împărtășească experiențele.

• O persoană și-a simțit vocea din ce în ce mai clară. A simțit că orice am creat în cameră curgea prin ea. A curățat resturile reziduale ale acelei persoane

• O persoană a observat cât de repede s-a unificat energia din cameră

• O altă persoană a simțit că mâinile le sunt grele, iar în ultimul minut în care a cântat mantra a simțit un vânt foarte cald care sufla prin ei 

• O persoană nu s-a putut opri să tremure, să se cutremure și să vibreze

• O persoană a simțit multă Energie a Zeiței. Au simțit că țin ceva în mână până la sfârșitul recitării mantrei

• O persoană a simțit că ne țeseam cu toții împreună ca o floare a vieții

• Autorul personal a simțit că se reconecta cu o energie pierdută de mult. El și alții din cercul său au început să plângă în timp ce cântau mantra

Cobra a spus că această mantră avea 200.000 de ani. Este mantra Vechii Atlantide. Numele Vechii Atlantide era „Tulant Lapalan”, iar Tu Lay este o formă scurtă pentru aceasta. Cântând această mantră împreună în grupuri, îi putem amplifica energia în mai multe ori. Cobra ne-a recomandat să practicăm această mantră în pauzele scurte și în pauza de masă.

Apoi am avut o scurtă pauză. După această pauză, ni s-a cerut să închidem ochii și să inspirăm lumină albă strălucitoare și să expirăm lumină albă strălucitoare. Și apoi am putut deschide încet ochii.

Întrebare despre liniile ley Dragon din America de Nord. Cobra a răspuns că acestea sunt linii ley foarte vechi care au fost create chiar înainte de liniile ley Dragon. Cobra a spus că încă nu este timpul să le activeze. Activarea lor ar fi super puternică. Ele pot fi activate prin plantarea în apropierea lor a pietrelor Cintamani Galactice sau Cintamani obișnuite.

Întrebare despre liniile ley Dragon din America de Nord. Cobra a răspuns că acestea sunt linii ley foarte vechi care au fost create chiar înainte de liniile ley Dragon. Cobra a spus că încă nu este timpul să le activeze. Activarea lor ar fi super puternică. Ele pot fi activate prin plantarea în apropierea lor a pietrelor Cintamani Galactice sau Cintamani obișnuite.

Întrebare despre Moldaviții folosiți în Atlantida. Cobra a spus că pietrele Moldavit sunt legate de Pleiadieni. Atlantida era o societate foarte pleiadiană. Au fost mici pietre Moldavit de peste 25.000 de ani, găsite în săpături cum ar fi Venus din Willendorf. Moldavitul și sticla din deșertul libian a fost, de asemenea, folosită în altarele din templele zeițelor. Cobra a spus că nativii americani foloseau și pietrele stelare pentru a face vârfuri de lance și alte obiecte de putere. Un membru al publicului a adus în discuție "Moldaviții albi”, care sunt complet transparenți ca și culoare. Cobra a spus să trimită mostre din ele.

Cobra a răspuns că pe 3 aprilie Lumina a coborât în ​​planul fizic prin toate straturile carantinei. Fulgerul asupra statuii Libertății a făcut parte din același proces.

Cobra a spus că acum activăm Noua Atlantida. Nimic nu mai poate perturba asta.

Cobra a răspuns că cel mai bun mod de a vă conecta cu Statuia Libertății este să plantați acolo o piatră Cintamani Galactic (nota autorului: acest lucru este deja făcut). Autorul l-a întrebat pe Cobra dacă acesta va fi sfârșitul întunericului pentru totdeauna, odată ce Evenimentul se va întâmpla. Cobra a răspuns că acesta va fi într-adevăr sfârșitul întunericului pentru totdeauna peste tot. Au fost aplauze în mulțime.

Cineva a pus o întrebare despre ce ar trebui să facem în momentul eclipsei de soare. Cobra a spus să vă folosiți îndrumarea interioară. El a mai spus că va avea loc o meditație în masă la 14:18, pe care
am putea-o face dacă ne-am simți ghidați.

Cobra a spus că ne va oferi o pauză de prânz până la ora 16:30, astfel încât să putem lucra cu energiile eclipsei.

Cineva a întrebat ce ar trebui să facă dacă ar inventa un dispozitiv cu energie gratuită. Cobra a spus că inventatorii unor astfel de dispozitive încă nu sunt complet în siguranță, din experiența sa personală. Dacă aveți un prototip funcțional al unui dispozitiv cu energie gratuită, îl puteți contacta Cobra la cobraresistance@gmail.com.

Cobra a răspuns că războiul dintre Lumină și Întuneric nu s-a încheiat încă, dar suntem în faza finală a acestuia. După Eveniment, energia întunecată va fi complet dizolvată și transmutată.

Cobra a răspuns să vă folosiți pur și simplu îndrumarea voastră interioară atunci când vine vorba de a lua suplimente precum Ormus și aur atomic.

În momentul totalității ne putem aștepta să vedem coroana soarelui, precum și erupții solare. Va fi aproape ca noaptea. Energia va fi extrem de puternică, atât de puternică încât poate „nu suntem încă pregătiți” pentru ea. Numai bine poate veni din această eclipsă. A existat o cantitate imensă de dezinformare, de exemplu spunând că pistele chimice vor fi pulverizate asupra noastră în timpul eclipsei. O altă dezinformare a inclus spunerea unor lucruri precum oamenii ar trebui să treacă sub masă
în timpul eclipsei și să nu iasă afară. Cobra a spus că oricine se uită la soare în timpul eclipsei nu ar trebui să-l privească direct, ci mai degrabă să folosească ochelari solari. Momentul totalității va fi din punct de vedere energetic un moment foarte intens pozitiv. În acest moment putem lua decizii uriașe de viață. Putem începe noi cicluri de manifestare și creativitate. Putem începe un ciclu pentru a manifesta Noua Atlantida.

Cobra ne-a dat apoi o mantră pe care o putem recita pentru a uni diferite părți ale noastre și a ne vindeca copilul interior. Mantra s-a desfășurat așa...

Tria Cho Ra Ko Fa RoAm recitat această mantră cu voce tare pentru câteva minute. Apoi oamenii și-au împărtășit experiențele -

• O persoană s-a simțit ca și cum a fost foarte înpământată

• O altă persoană s-a simțit ca un copil care își deschide membrele. Cobra a spus că această mantră poate deschide chakra inimii și poate activa copilul interior

Apoi Cobra ne-a oferit o mantră care poate fi folosită pentru a invoca energia Sursei -

Yō Dā 

HaYō Hā 

Wo-ay Yā

HaYō HāAm recitat această mantră cu voce tare pentru câteva minute.

Cobra a spus că la ora 15:20 (adică în momentul totalității) ar trebui să luăm o decizie pentru viața noastră și pentru planetă. 

Acesta a fost sfârșitul atelierului.

_____________________________________________________________

Comentarii