Noul atelier Atlantida de la Paris de Cobra

2024/6/27 

Noul atelier Atlantida de la Paris de Cobra


Disclaimer


Acest document este o notă scrisă de mână cu cuvinte auzite de autor la un atelier organizat de COBRA în capitala Franței, Paris, care au fost ulterior curățate și traduse în japoneză. Prin urmare, vă rugăm să o citiți cu discernământ și înțelegând că auzul greșit, erorile de scriere și omisiunile sunt comune și că nu sunt 100% exacte. Vă rugăm să rețineți că toate imaginile din acest document au fost adăugate la discreția persoanei care ia notițele și nu sunt intenția vorbitorului, Cobra. De asemenea, vă rugăm să rețineți că nu vor fi acceptate întrebări referitoare la conținutul acestui document.

Notat de NogiCuprins

• Disclaimer
• Deschiderea atelierului de la Paris
• Rețeaua Galactică a Meditației în Lumină
• Sesiunea 1 de întrebări și răspunsuri (I & R 1)
• Produse tahionice
• Sesiunea 2 de întrebări și răspunsuri (I & R 2)
• Bagaj pierdut
• Bătălia finală
• Fără luptă!
• Procesul de dezlegare
• Sesiunea 3 de întrebări și răspunsuri (I & R 3)
• Bagaj găsit
• Sesiunea 4 de întrebări și răspunsuri (I & R 4)
• Istoria proiectului Noua Atlantida
• Reactivarea rețelei Noua Atlantida la Paris
• Masculinitatea sacră a Vortexului de la Paris
• Începeți grupuri de studiu la Paris
• Apariția Nobilimii Albe
• Sesiunea de întrebări și răspunsuri 5 (I & R 5)
• Sfârșitul atelierului de la Paris


Deschiderea atelierului de la ParisBun venit tuturor. Vom începe atelierul nostru la Paris. Înainte de a începe, există un anunț tehnic. Facem, de asemenea, o meditație pentru a ne alinia energiile.

În primul rând, nu vă puteți folosi telefoanele mobile în această cameră. Daca trebuie să le folosiți, puteți ieși afară în pauză. Ați semnat cu toții Acordul de nedivulgare? Ridicați mâinile dacă ați făcut-o. [Toată lumea a ridicat mâinile, iar Cobra a zâmbit]

Scopul NDA este de a proteja identitatea și munca mea. Este în regulă să împărtășiți informațiile cu alții, dar desigur, cu toți cei care sunt gata să primească acest lucru. Nu toți oamenii sunt pregătiți să primească astfel de informații. Trebuie să vă folosiți bunul simț. Dar puteți partaja în continuare părți ale informațiilor luând note cu un pix, nu înregistrând cu nici un dispozitiv electronic. Nu înregistrați cu telefonul mobil. Nu faceți nici o fotografie. Nu le distribuiți nicăieri pe rețelele sociale. Oricine face acest lucru trebuie să părăsească imediat această sală.

Aș spune că există forțe care vor să oprească imediat acest atelier. Suntem norocoși că acest atelier are loc. Suntem norocoși că acest atelier s-a manifestat. Sunt câteva întârzieri și situații pe care încă trebuie să le gestionăm. Acesta este motivul pentru care programul este puțin în urmă. Dar oricum, vom continua programul care a fost destinat.

Acum ne vom alinia energiile. Doar faceți-vă confortabil.

Închideți ochii.


Rețeaua Galactică a Meditației în Lumină

Pe măsură ce inspirați, inspirați lumină albă strălucitoare în corpul vostru fizic. Pe măsură ce expirați, eliberați din corpul vostru fizic tot ce nu mai aveți nevoie. Toate blocajele și durerea fizică și toate, doar dați-le drumul. Continuați să respirați așa.

Acum, pe măsură ce inspirați, inspirați lumină albă strălucitoare în corpul vostru fizic, pe măsură ce expirați, expirați acea lumină în toate direcțiile. Continuați să respirați așa.

Pe măsură ce inspirați, inspirați lumină albă strălucitoare în corpul vostru plasmatic. Pătrunde-ți tot corpul plasmatic cu acea lumină. Pe măsură ce expirați, eliberați din corpul vostru plasmatic tot ceea ce nu mai aveți nevoie. Toată anomalia și toată distorsiunea, dați-i drumul. Continuați să respirați așa.

Acum, pe măsură ce inspirați, respirați lumină albă strălucitoare în corpul vostru de plasmă, pe măsură ce expirați, expirați acea lumină albă strălucitoare care radiază în toate direcțiile. Continuați să respirați așa.

Pe măsură ce inspirați, inspirați acea lumină albă strălucitoare în corpul vostru eteric sau corpul energetic. Pe măsură ce expirați, eliberați din corpul vostru eteric tot ce nu mai aveți nevoie. Toate blocajele în chakre și meridiane, lăsați totul să plece. Continuați să respirați așa.

Acum, pe măsură ce inspirați, respirați lumină albă strălucitoare în corpul vostru eteric, pe măsură ce expirați, radiați acea lumină albă strălucitoare în toate direcțiile. Continuați să respirați așa.

Pe măsură ce inspirați, inspirați lumină albă strălucitoare în corpul vostru astral sau în corpul vostru emoțional. Pe măsură ce expirați, eliberați din corpul vostru emoțional tot ce nu mai aveți nevoie. Toată tristețea, furia, vinovăția, depresia, dați-i drumul. Continuați să respirați așa.

Acum, pe măsură ce inspirați, inspirați lumină albă strălucitoare în corpul vostru astral, pe măsură ce expirați, radiați acea lumină albă strălucitoare fără nici o direcție din corpul vostru emoțional. Continuați să respirați așa.

Pe măsură ce inspirați, inspirați lumină albă strălucitoare în corpul vostru mental. Pe măsură ce expirați, eliberați din corpul vostru mental tot ce nu mai aveți nevoie. Toate îndoielile, grijile, sistemul de credințe, lăsați-le să plece. Continuați să respirați așa.

Acum, pe măsură ce inspirați, respirați lumină albă strălucitoare în corpul vostru mental, pe măsură ce expirați, radiați acea lumină albă strălucitoare în toate direcțiile. Continuați să respirați așa. 

Acum, în timp ce inspirați, respirați acea lumină albă strălucitoare către totalitatea ființei voastre. Și pe măsură ce expirați, radiați acea lumină în toate direcțiile. Continuați să respirați așa. Pe măsură ce respirați așa, începeți să realizați că sunteți o ființă de lumină. Sunteți o ființă de lumină. EU SUNT Ființă de Lumină.

Și confirmăm faptul cântând împreună de trei ori OM sacru. Începem. OM OM OM. Ca ființă de lumină, ne conectăm cu alte ființe de lumină din acest grup. Creăm o ființă mare de lumină. Suntem o ființă de lumină. Ne recunoaștem grupul ca un mare punct de lumină. O ființă de lumină. Confirmăm acest fapt cântând OM sacru de trei ori. OM OM OM Ca un grup de ființe de lumină, ne conectăm cu toate celelalte grupuri, cupluri și indivizi de pe întreaga planetă. Creăm o rețea planetară de lumină.

Putem vizualiza, simți și experimenta această rețea planetară de lumină care crește și se extinde pe întreaga planetă. Puteți vizualiza creșterea luminii și sfârșitul întunericului. Toate războaiele se sfârșesc, toate suferințele se sfârșesc, până când întreaga planetă devine un singur punct mare de lumină. confirmăm faptul cântând de trei ori OM sacru. Începem. OM OM OM Puteți simți, vizualiza sau experimenta că galaxia noastră este o spirală dublă cu miliarde de miliarde de stele. Și fiecare dintre stele sunt punctele galactice de lumină. Puteți vedea că rețeaua galactică de lumină trimite o rază de lumină către Sistemul Solar și planeta Pământ. Deci planeta Pământ este ultima planetă acceptată în rețeaua galactică. Aceasta este împlinirea vechii profeții galactice: Va veni vremea când tot întunericul va dispărea.

Iar timpul este acum. Confirmăm acest fapt, cântăm OM sacru de trei ori. Și începem. OM OM OM Acum vizualizați un stâlp de lumină strălucitoare de culoare albastră care vine din cer, trecând prin grupul nostru până în centrul pământului și care vine din pământ înspre cer. Deci, sunteți așezat în stâlpii de lumină care merg în ambele direcții. Cerem stâlpului de lumină să ne alinieze la scopul acestei conferințe și să protejeze acest grup. Puteți vizualiza că această lumină ne protejează ca grup și ca indivizi. Vizualizați toate stelele și multe ființe de lumină binecuvântându-ne și sprijinindu-ne în acest proces. Acum vizualizați, simțiți și experimentați că există Flacăra Violet care se rotește în sensul
invers al acelor de ceasornic, care vine din cer, trecând prin grupul nostru, până în centrul pământului și unificând grupul nostru, unificând și eliberând tot ceea ce trebuie eliberat. Ne predăm acestui proces pentru câteva momente. Încet deveniți conștienți de corpul vostru fizic. Deveniți conștienți de împrejurimi. Și când sunteți gata, vă rog deschideți ochii. Când deschideți ochii, sunteți complet prezent în Aici și Acum.

Cu toții, bine ați revenit.Sesiunea 1 de întrebări și răspunsuri (I & R 1)

Este timpul să răspund la câteva dintre întrebările voastre înainte de a începe programul.

Î. Există o doamnă pe nume Elena Danaan care se declară ambasador galactic. Ea vorbește despre implanturi cu plasmă și aș dori să știu părerea dvs. despre asta.
R. Părerea mea despre aceasta nu este importantă pentru populația de suprafață. Fiecare trebuie să-și folosească propria îndrumare interioară în acest sens. Deci, nu pot comenta despre asta.

Î. În ultimul atelier, ați vorbit despre pietrele de smarald. Ce spuneți de jad? Îmi amintesc că ați mai vorbit puțin despre jad.
R. Vremea jadului nu a venit încă. Momentul activării reale pentru jad doar acum va sosi. Energia reală a jadului va reactiva energia dragonului. Pentru a putea reactiva energia dragonului, trebuie să existe o anumită cantitate de echilibru. Și echilibrul nu este prezent pe suprafața planetei chiar acum.

Î. Trebuie să se întâmple în Asia?
R. De asemenea, da. Dar nu suntem încă acolo. Schimbarea trebuie finalizată mai întâi. Când adevărata energie a dragonului se trezește, va șterge tot întunericul. Întunericul nu va mai exista după aceea. Nu va fi un proces ușor, așa că acum trebuie să așteptăm momentul.

Î. Ați vorbi despre ce înseamnă tehnologia ATVOR? Cum activăm asta?
R. Am vorbit deja despre asta pe blogul meu. Există o meditație despre acest lucru. De asemenea, puteți ține pietre ATVOR pentru a mări efectul meditației.

Î. Când v-ați început blogul, ați spus că nu mai au mai rămas reptilieni, iar recent ați vorbit din nou despre acei reptilieni care se vor întoarce. Așa că mă simt pierdut. Ce ar trebui să cred despre reptilieni?
R. Există straturi peste straturi peste straturi ale întunericului, care au creat această planetă de carantină. Forțele Luminii îndepărtează acum aceste straturi care au fost acolo de acum 25.000 de ani. Forțele Luminii deconstruiesc straturile în modul în care umanitatea poate supraviețui. Dacă ar arunca doar o bombă pe această planetă, tot întunericul ar dispărea, dar, din păcate, toți oamenii ar dispărea și ei. De aceea, ei desfășoară acest proces de dezlegare pentru ca omenirea să supraviețuiască. Și, din păcate, omenirea nu este foarte cooperantă. De aceea durează atât de mult timp și este atât de dificil. Când tot întunericul va dispărea, veți ști asta. Chiar vă veți simți mult mai bine. Așadar, înainte ca viața voastră să se îmbunătățească semnificativ, știți că mai există un element cheie al întunericului care rămâne pe planetă.

Î. Sunt organizator al maratonului spiritual și proprietar al camerei tahionice. Dar am avut experiența de a fi atacat. Cum pot invoca lumina pentru a mă proteja?
R. Aceste „atacuri” au crescut drastic în ultimele 6 luni. Există diverse tehnici de protecție introduse pe blogul meu. Dar nu este ușor să contracarăm toate aceste atacuri, deoarece sunt pur și simplu prea multe din ele acum.

Î. Cu toții avem un nivel de conștiință diferită, dar cum ne cunosc și cum ne evaluează Forțele Luminii conștiința și munca în lumină?
R. Sunt pe deplin conștienți de acțiunile voastre. Ei pot vedea ceea ce experimentați. Dar ei nu pot înțelege complet cum gândiți. Din cauza lipsei de experiență pe planeta Pământ, ei cu greu își pot imagina cum este să te afli aici. Și asta este o problemă. Aș spune că Forțele Luminii fac o treabă grozavă, dar doresc , de asemenea, să rămână în zona lor de confort. Ei preferă să lupte împotriva forțelor întunecate din spatele scuturilor iar toate aceste forțe întunecate vin aici. [râsete] Cea mai dificilă parte este aici, la suprafață.

Î. Este o coincidență faptul că acest atelier se află lângă Bulevardul St. Germain?
R. Bineînțeles că nu este o coincidență. Și această clădire se numește și Atrium St. Germain. Voi vorbi despre St. Germain mai târziu. Energia lui este destul de importantă pentru oamenii din Paris chiar acum.


Produse tahionice

Înainte de a face o scurtă pauză, vă prezint câte ceva despre produsele mele Tachyon. 

Toate sunt tahionizate. Știți cu toții ce este tahionul? Bine, lăsați-măs să vă explic puțin despre asta. Tahionul este prima particulă creată la începutul acestui univers. Din acest motiv, ei au o legătură directă cu Sursa și cea mai înaltă vibrație posibilă accesibilă aici pe planetă. Dar forțele întunecate au blocat acest acces la tahion. Există un anumit strat de atmosferă numit Ionosferă care absoarbe razele cosmice. Tahionii sunt transportați cu raze cosmice, așa că, cu acest strat, tahionii sunt și ei blocați acolo. S-ar putea să cunoașteți aceste tehnologii ale forțelor întunecate sub diferite denumiri: încălzitorul de ionosferă. Aceasta este ceea ce folosesc ei pentru a bloca energia tahionică. Pleiadienii mi-au oferit inițieri pentru a construi camere tahionice. Cu principiul încurcării cuantice, pot aduce tahioni pe suprafața planetei. Pot transmite energia tahionică pe care o are cristalul oscilant care se află în stația spațială. Deci putem obține energie vindecătoare prin acel cristal. Cred că doar în Franța există 40-50 de camere de vindecare tahionice. Există cineva care ar dori să vă împărtășească experiențele despre camerele tahionice?
 
1. După o primă sesiune de cameră tahionică, mi-a schimbat complet viața. Mi-a vindecat nu numai corpul fizic, ci și eul meu interior. Devin mai sensibil și mai calm. Viața devine mult mai simplă.
 
2. Am avut dureri semnificative de spate, dar cu camera, nu mai am dureri și am fost atât de surprins. Cred că nu există altă tehnologie de vindecare în lume.
 
3. Am fost în Slovenia să experimentez asta. Și după aceea, literalmente nu mai am teamă și devin mai liber la minte. A fost atât de minunat.

Pe site-ul Tachyonis, există o listă a proprietarilor de camere tahionice din Franța. Îi puteți contacta pentru a programa o ședință de vindecare. 

În afară de camera de vindecare, există o cameră foarte specială pentru tahionizarea obiectelor. Așa tahionizăm cristalele. Scopul acestui lucru este de a aduce energie tahionică în viața umană. Am adus multe produse astăzi. Aici avem pietre Cintamani, pietre Cintamani Galactic. Am adus niște Smaralde care se pot conecta la rețeaua Agartha. Iată cristalele ATVOR despre care cineva a pus întrebări. Aici sunt tektiții columbieni, tektiții libieni. Aici sunt tektite Taklamakan pentru conexiunea sufletească la Sursă. Și am adus o mulțime de bijuterii a Zeiței care trebuie să aducă energia Zeiței la suprafața planetei.


Acum luăm o pauză de 20 de minute. În acest timp, puteți cumpăra produse tahionice.

[Pauză scurtă]

Sesiunea 2 de întrebări și răspunsuri (I & R 2)


Bine ați revenit. Vă pot răspunde la întrebări și apoi vom continua programul principal.

Î. Cred că ați mai vorbit despre Crucea Lorenei în blogul dvs. referitor la misterele Nobilimii Albe. Ne-ați spune adevărata semnificație a simbolului crucii Lorenei?
R. Este un simbol alchimic pentru a transmuta întunericul în lumină. Lorraine a fost un vortex energetic foarte puternic din Evul Mediu până în al Doilea Război Mondial. Pot spune doar că întreaga zonă Lorena și Alsacia au avut intrări în rețeaua Agartha până în al Doilea Război Mondial. Acum aceste intrări nu mai sunt active, dar energia este încă acolo. Puteți merge acolo și simți energia.Î. Înseamnă că există și alte intrări în rețeaua Agartha în Franța?
R. Da da, suntem în vortexul St. Germain din Paris.

Î. Am văzut o imagine în postarea dvs. care ilustrează o ființă umană posedată de entități arhontice. Ar trebui să avem încredere în această imagine?
R. Fiecare ființă umană are cel puțin o entitate demonică atașată de când s-a reîncarnat. Aceste entități intră în corpul uman prin traumă la naștere. Desigur, pot veni mai târziu, dar toate actele lor sunt gestionate de Lurker. Voi vorbi despre asta mai târziu.

Î. Care sunt perspectivele dumneavoastră pentru următorii 2 ani?
R. Voi vorbi și despre asta mai târziu. [râsete]

Î. [Inaudibil. Întrebare despre cărți?]
R. Da, există multe cărți despre intrări, peșteri și sisteme de tuneluri.

Î. Care este situația vortexului Zeiței la Paris?
R. Din nou, voi vorbi despre asta mai târziu. [râsete]


Bagaj pierdut

Înainte de a intra în programul principal, există un anunț tehnic: Swiss Airline mi-a pierdut geanta.
[Oh nu!]

Din acest motiv, există unele probleme tehnice, există întârzieri, iar unele dintre produsele tahionice lipsesc. Am fost informat că va ajunge aici în 30 de minute. Aș dori să explic că nu este prima dată când se întâmplă așa ceva. Este ca și cum de fiecare dată când zbor există un incident. Deci, anumite analize arată că unele companii aeriene nu sunt de încredere și s-ar putea să doriți să le evitați. Lufthansa nu este de încredere. Mai ales, o anumită parte a Lufthansa era o parte a Germaniei naziste. Era practic aceeași companie, așa că Lufthansa a fost puternic implicată în Programul Spațial Secret al Germaniei. Și acum este foarte implicat în a pierde bagajele cuiva. [râsete] Și acum, Swiss Airline mi-a pierdut bagajele și încă mai au ceva timp înainte să adun detalii despre compania lor pe care le voi dezvălui data viitoare.

Vă pot spune și alte companii care nu sunt de încredere și trebuie evitate. Unul dintre ele se numește (inaudibil) Hosegator?] care a fost preluat de grupul AIG, o companie majoră a cabalei. Așa că aș recomanda oricui să le folosească site-ul. Aș putea numi multe astfel de companii, dar, din fericire, sunt în faliment. De exemplu, Forțele Luminii cred că compania LATAM din America Latină nu mai există.

S-ar putea să fi experimentat acest lucru, dar site-urile web ale acestor companii au robot automat. Ființele umane adevărate nu sunt niciodată acolo pentru a ajuta clienții. Ei externalizează oameni cu salarii minime. Acești oameni abia vorbesc engleza. În cele mai multe cazuri, ei nu știu ce fac. Dar conducerii nu le pasă dacă își cunosc meseria sau nu. Ei doar se bucură de vacanță undeva, până când vor primi bilete dus pentru Soarele Central Galactic. [râsete]


Bătălia finală

Acum nu voi vorbi doar despre Paris, ci sunt mai multe evoluții globale în aceste zile. Asta a schimbat destul de mult situațiile. Aș spune că situația planetară a escaladat destul de drastic într-o săptămână sau două. Asta înseamnă că suntem în momentul cheie final sau finalul final. În acest timp, bătălia dintre lumină și întuneric se va intensifica. Situația se va intensifica din ce în ce mai mult și a început deja.

Această perioadă intensă are un mare potențial atât pentru o mare descoperire, cât și pentru un mare risc și pericol. Aceasta este perioada în care toate forțele întunecate realizează în sfârșit că vor pierde. Ei știu că nu pot părăsi planeta. Deci cabala vrea să creeze război mondial. Pentru că în profeția lor, zeul lor avea să vină și să-i salveze la momentul critic. Unii dintre ei se închină Soarelui Negru, care este de fapt Soarele Central Galactic. Asta înseamnă că ei cred și în Fulgerul solar și undele solare în felul în
care vor să creadă. Unii dintre ei se închină lui Yaldabaoth și alte entități demonice. Există unele cabale care se așteaptă ca stăpânii lor reptilieni și draconici să vină să-i salveze. Deci, au propriile lor arome și gusturi. Dar ceea ce nu înțeleg este că vor f sacrificați când va veni momentul final. Vor fi primii care vor pleca. Și acest moment a început deja.
Ne aflăm în perioada în care Forțele Luminii încep să desprindă populația de suprafață de Lurker. Din acest motiv, oamenii devin extrem de nebuni. Nu știm niciodată cum va merge pentru că nu s-a întâmplat niciodată în istoria omenirii. Săptămâna trecută, ați văzut mulți oameni care au înnebunit brusc peste tot. Este ca un exorcism planetar. Alungăm demonii departe de populația de suprafață. Se întâmplă la scară planetară până când întreaga populație umană este purificată.

Există diverse tehnologii ATVOR care au fost folosite de Forțele Luminii. Ei pot elimina orice entitate demonică din indivizi și grupuri. Deoarece ființele umane identifică aceste entități ca ei înșiși, ei tind să refuze curățarea lor. Acest proces provoacă o mulțime de conflicte interioare. În cele mai multe cazuri, demonii câștigă deoarece oamenii nu știu să-și folosească liberul arbitru corect.

Deci, cu acest proces, oamenii pot înnebuni cu adevărat. Nu încercați să tratați astfel de oameni dacă nu funcționează. Doar stați departe de acei oameni. Este ca o boală mintală. Dacă  vă apropiați de ei prea mult, veți fi afectat. Și, din păcate, majoritatea oamenilor, chiar și Lucrătorii în Lumină, sunt afectați într-o anumită măsură. Dar Lucrătorii în Lumină pot înțelege cel puțin procesul și pot gestiona efectul să fie la minimum. Deci, ei pot gestiona activitățile entităților și pot lua decizii conștiente, indiferent de situație.

Fără luptă!

Aceste activități ale entității pot fi observate foarte mult atunci când Lucrătorii în Lumină se luptă între ei. Majoritatea celor care se luptă sunt proști și e lipsit de sens și nu au motive întemeiate să înceapă să lupte. Am văzut atât de multe lupte așa, chiar și în această cameră. Acest lucru nu are niciun sens!

Tot ce trebuie să faceți este să recunoașteți entitățile și să le eliberați. Lupta cu alți Lucrători în Lumină nu vă va duce nicăieri. Doar ar multiplica numărul de entități, iar acestea ar crea câmpul de energie negativă pentru a lupta între ei. Cel mai înalt scop al Lucrătorilor în Lumină în acest moment este să construiască bunătate și a compasiune față de ceilalți Lucrători în Lumină. Dar, dacă populația generală de suprafață încearcă să dezvolte compasiune și bunătate, poate fi periculos. Ei pot acționa ciudat. Se datorează faptului că societatea umană a fost atât de răsucită. Li se spune să fie amabili cu ceilalți și pot înnebuni. Puteți găsi propriul mod de a fi amabil.

Lucrătorii în Lumină pot face acest lucru în mod conștient. Deoarece bunătatea este ceea ce va aduce energia Zeiței la suprafața planetei, știți cum să o faceți. Astăzi este 27 iunie. Aceasta este ziua în care Lucrătorii de Lumină nu se mai luptă între ei, ACUM. Timpul luxului a trecut. Suntem în pragul celui de-al treilea război mondial. Am avut o situație similară ca aceasta în trecut de multe ori. Una dintre cauzele acestui lucru sunt Lucrătorii în Lumină. Lucrătorii în Lumină s-au luptat între ei și fac alte prostii. O străpungere ar fi putut avea loc în 1996, iar un Lucrător cheie în Lumină a luat o decizie greșită. Așa că, în loc de o mare străpungere a luminii, am primit Marea Uitare, Invazia Archonilor. Un progres ar fi putut avea loc în 2019. Și din nou, Lucrătorii cheie din Lumină au luat decizii stupide în același an. Deci, în loc de o mare descoperire, am primit pandemia de Covid. Din nou, în iunie 2024, dacă nu am putea obține progrese, s-ar putea să obținem al treilea război mondial.

Vreau doar să vă reamintesc că Lucrătorii cheie în Lumină au mult mai multă putere decât își dau seama. Un Lucrător în Lumină foarte puternic, cu o decizie corectă, poate avea mai multă influență decât Emanuel Macron. Un Lucrător în Lumină foarte puternic și pur poate fi mult mai puternic decât Donald Trump. Acești oameni au mai multe responsabilități. Dacă fac greșeli stupide, vor exista consecințe. Ce altceva pot spune? Dacă iau decizia corectă, ei pot fi un mare impuls înainte. Deoarece datorită deciziei corecte a anumitor Lucrători cheie în Lumină am supraviețuit chiar și ultimei schimbări de poli. De asemenea, un anumit număr de Lucrători în Lumină au evitat deja al treilea
război mondial în 1999 și în 2000 și din nou în 2011-2012. Aș spune că munca Lucrătorilor cheie în Lumină nu este izolată. Ei trebuie să lucreze în câmp complet. Ei pot fi pe deplin activi în câmpul energetic în care Lucrătorii în Lumină nu se luptă între ei. Nu înțeleg de ce se luptă. Să fie recunoscuți? Să fiu numărul 1? Însă, dacă creăm un astfel de câmp unificat, Zeița se poate manifesta de acolo. Dar, acest lucru nu este important acum. Acum, vom fi în momentul foarte critic, nu aș spune până când. Primul este în iulie. Al doilea este în noiembrie. Al treilea este în decembrie. Voi publica în curând un articol despre acestea, dar urmează mult mai mult anul viitor. Dar aceste perioade au început deja, așa că trebuie să ne trezim acum.

Iată cheia: nu vă luptați cu colegii Lucrători în Lumină. Dacă se întâmplă, iertați. Când are loc extragerea sau evacuarea sau oricum numiți ceea ce se întâmplă, veți fi tăiat de pe listă dacă tot luptați. Sunteți pe cont propriu. E de ajuns. Am văzut atât de multe. E de ajuns! Trebuie să ne OPRIM. Am văzut același caz în multe țări, nu doar aici. Oameni cheie au fost atacați pentru că fac o muncă grozavă și asta a provocat atât de multă gelozie. [oftat] Incredibil. Dacă unii dintre voi din această sală se luptă cu cineva, trebuie să vă întrebați de ce. Trebuie să vă dezlegați de ei. În schimb, trebuie să cooperăm. Avem același obiectiv, sperăm. Până la această dată, cu toții trebuie să supraviețuim.


Procesul de dezlegare

Această tensiune a început din decembrie anul trecut, când Forțele Luminii au început să dezlege Lurkerii de populația de suprafață. Nimeni nu se putea aștepta la câtă rezistență vor arăta. Lurkerii au existat în multe cicluri cosmice și înțelege cum este să fii întuneric. Acum trimite întuneric pe planeta Pământ. Este un punct mic în acest univers, dar este un punct focal. Câmpul de luptă final este în conștiința umană. Fiecare o va experimenta în felul său. Este timpul să vă concentrați pe lumina interioară, deoarece Lurkerii (Pândătorii) vor intra în corpul uman oriunde v-ați afla prin traume și sistemul fals de credință.

Lucrătorii în Lumină sunt aici pentru a ancora lumina. Dacă facem asta corect, nu va fi al treilea război mondial. Forțele întunecate încearcă să creeze război și, dacă asta nu a funcționat, vor încerca să creeze 
o altă pandemie. Ei chiar o fac acum. Puteți vedea semnele în știri peste tot.

Știu că nu este ușor. De aceea trebuie să ne sprijinim unii pe alții. Suntem în proces de vindecare pentru a ne sprijini reciproc pentru a trece prin această perioadă intensivă. Acesta este motivul pentru care sunteți aici. Acesta este motivul pentru care acest grup este aici astăzi! Sunteți aici pentru a vă conecta unul la altul, deoarece vindecarea este necesară acum. Nimeni nu știe cum va decurge această perioadă, dar este întotdeauna o mare străpungere sau un mare pericol. Aceasta este cea mai intensă perioadă din istoria omenirii până anul viitor. Deoarece sunt implicați atât de mulți factori, cum ar fi Lucrătorii în Lumină, cabala, Mișcarea de Rezistență, Aldebaranii, Pleiadienii, Sirienii, Confederația Galactică și Lurker, totul devine prea complex. Dar accentul este aici.Toate acestea se joacă chiar acum. Există șanse mari de străpungere în iulie. Există un moment de mare criză în noiembrie și o altă oportunitate în decembrie. Voi vorbi despre acestea pe blogul meu odată ce voi primi autorizarea. Nu am primit autorizație să vorbesc despre anul 2025. Este prea complex. Dar 2025 va fi un an foarte special. Până atunci, trebuie să rămânem sănătoși. Trebuie să ne menținem corpul fizic, emoțional și să avem pace interioară. Este important. Pregătiți-vă pentru acele perioade.


Sesiunea 3 de întrebări și răspunsuri (I & R 3)

Aveți întrebări despre asta?

Î. Există ajutor din partea altor galaxii?
R. Da, avem multe ajutoare de la Andromedani. Există ceva ajutor pentru momentele cheie din galaxia M86. Și alte galaxii precum Triangular Galaxy, oameni din Shapley Supercluster, și există și din alte universuri. Ei se adună dincolo de heliopauză și încă nu este sigur pentru ei, dar participă și cooperează cu noi.

Î. Ce înseamnă „cronologie pozitivă”?
R. Cronologia pozitivă este cronologia pe care o câștigăm. Planeta nu este distrusă, ci eliberată. Dar, deoarece există liberul arbitru al ființelor umane, există riscul ca guvernul lor să decidă ca 300.000 de oameni să meargă la război și ei chiar merg. Oamenii pot rezista dacă nu vor fi de acord. Cu tot dezacordul cu pașaportul de vaccin și toate astea, forțele întunecate s-a retras. Știu că nu a fost o perioadă ușoară. Au fost atât de multe proteste și, la un moment dat, forțele întunecate au trebuit să își dea acordul. Nu s-a întâmplat pentru că masa critică de oameni a spus NU. Va fi același proces. Dacă destui oameni nu sunt de acord cu recrutarea militară, forțele întunecate nu vor reuși. Forțele Luminii pot intercepta cu ușurință bombe nucleare. Dar dacă dintr-o dată 300.000 de locuitori de suprafață au decis să meargă la război și să omoare pe cineva pe care nu l-au întâlnit niciodată, ei nu pot schimba acest lucru. Dar dacă masa critică de oameni se ridică și spun Nu la asta, atunci nu se va întâmpla.


Î. Există vreo legătură între Lucrătorii cheie în Lumină și oameni precum Emanuel Macron și Donald Trump?
R. Asta este clasificat.

Î. Nu există vești bune? [râsete] Am auzit că mulți oameni din armata franceză se opun războiului. Există vreun lucrător de lumină pozitiv în armata franceză?
R. De fapt, există oameni buni în armata franceză. Nu pot spune cine pentru că este clasificat. Sper să rămână suficient de puternici.

Î. Sunt un grup mic de oameni?
R. Nu pot spune. Dar ei pot face schimbări. Știu că există.

Î. Ați menționat tunelurile subterane ale Palestinei care au fost ulterior ocupate de Rezistență. Mai sunt 
acolo?
R. Mișcarea de Rezistență a folosit acele tuneluri pentru o operațiune specială în Gaza în octombrie anul trecut. Au fost folosite pentru ca anumiți oameni de suprafață să iasă de la suprafață. Acele operațiuni speciale sunt încheiate. Nu le mai vedeți. Asta este tot ce pot spune.

Bagaj găsit

Bine, vestea bună este că mi-am primit bagajele, așa că vă pot arăta mai multe produse tahionice![râsete] Tarif pentru compania aeriană elvețiană?

Eu aș spune Nu.

Air France este OK. L-am folosit uneori dar se pare că merge bine. Aeroportul Charles de Gaulle? Așa și așa. [râsete]

Vom avea 20 de minute de pauză și vom continua. Mulțumesc foarte mult.

(pauză scurtă)

Sesiunea 4 de întrebări și răspunsuri (I & R 4)


Cu toții, bine ați revenit. Pot să răspund la câteva dintre întrebările voastre.

Î. Vă mulțumesc că ați vorbit despre importanța vindecării sinelui. Aș dori și eu să știu dacă ar fi posibilă îndepărtarea implanturilor. Ei bine, implanturile au dispărut în mare parte. Există câteva reziduuri, dar principala problemă acum este structura psihologică a ființelor umane.

Î. Când vorbiți despre implanturi, vă referiți la EGO -ul psihologiei?
R. Nu sunt nici psiholog, nici analogist, deci nu pot răspunde la această întrebare.

Î. Din câte știu, există un implant în emisfera stângă a creierului. Este corect?
R. Implanturile principale sunt aici (deasupra buricului) și aici (deasupra ambilor ochi). Sunt implantate în centrele de decizie atât pentru emisfera stângă, cât și pentru cea dreaptă.

Î. Deși acum trecem printr-o perioadă dificilă, Aldebarranii nu s-au răzgândit să vină aici pentru Primul Contact ca prima rasă cosmică?
R. Acesta este încă Planul, da.

Î. Dacă oamenii înnebunesc de acum înainte, este o idee bună să continuăm să împărtășim informațiile reale cu ei sau ar trebui să stăm departe de ei?
R. Este decizia voastră personală. Unii oameni sunt capabili să acționeze bine chiar și în momentul critic. Dacă oamenii nu iau deloc măsuri, vor exista consecințe. De exemplu, în 2021, dacă nimeni nu ar fi luat măsuri împotriva afecțiunilor medicale, oamenii ar fi avut aceleași probleme astăzi.

Î. Ați spus că Lurkerii au existat de câteva cicluri cosmice? Cât ar putea fi?
A. Miliarde de miliarde de ani.

Î. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Aldebarranii au contactat doamnele Vrill ale Societății Vrill și le-au dat instrucțiuni să construiască OZN-uri fizice. Întrebarea mea este de ce nu au spus să obțină corpuri de lumină în loc de ambarcațiuni fizice?
R. Pentru că nu este posibil ca majoritatea ființelor umane să aibă un corp de lumină. Nu este atât de ușor. Ai nevoie de zeci de ani de meditație și îndrumări speciale pentru a obține un corp de lumină.Î. Aveți vreun sfat pentru a curăța implanturile reptiliene pe care le-am primit la naștere?
R. Implanturi reptiliene? Este foarte greu să răspund la această întrebare pentru că nu știu răspunsul. Cred că nici măcar Forțele Luminii nu le pot elimina pe toate.

Î. Dar după Eveniment, ar fi posibil?
R. Da.

Î. Am întrebări despre chemtrails. Sunt ele de fapt dăunătoare? Ne-ar reduce frecvența vibrațiilor? Vor înlătura Forțele Luminii efectul negativ al acestora?
R. Se va întâmpla după Eveniment.

Î. Până acum câțiva ani, nu exista o cameră tahionică în America Latină. Veți explica de ce?
R. Dacă cineva vrea să cumpere, primește unul. Dacă nimeni nu vrea, nu va fi nici unul. Deci, nu știu. Depinde de oamenii de acolo. În unele țări precum Franța, ai o mulțime de camere. Spania are poate una sau două camere, iar Italia nu are nici una. Deci, depinde în totalitate de alegerea oamenilor.

Î. Am o întrebare despre rezonanța Schumann. Ar putea fi un indiciu al activităților Forțelor Luminii pe cer?
R. Nu este o indicație directă. Este rezonanța naturală a ionosferei, așa că nu știm dacă este activitatea forțelor naturale sau a luminii.


Istoria proiectului Noua Atlantida

Acum ajungem la partea principală a acestui atelier. Are legătură cu Noua Atlantida (New Atlantis), St. German și Vortexul de la Paris. Acum, rețeaua întunecată a Atlantidei a dispărut, este timpul ca noi să activăm cu adevărat Rețeaua Noua Atlantida (New Atlantis Network).


Proiectul Noua Atlantida este început inițial de ființa ascensionată St. Germain cu mai bine de 500 de ani în urmă. Primul impuls al acestui proiect a lovit Italia în timpul Renașterii. Au fost implicate în proiect anumite familii ale Nobilimi Albe, cum ar fi familia Medici, familia Bizantino-Palaiologi și altele. Au fost anumite suflete reîncarnate acolo pentru a reactiva codul în conștiința umană.

Așa că au folosit mitologia greco-romană pentru a reactiva codurile. Mesajele codificate sunt uneori vizuale și științifice, care se vor conecta pe sine cu o anumită conștiință superioară. Acest proiect a avut mare succes. Aceasta a făcut calea spre eliberarea finală a planetei la acel moment. Există câteva vortexuri precum Florența și Veneția care au avut aceleași impulsuri ale mișcării.


În vortexul de la Veneția, a existat familia Loredan, care era principala familie de Nobilime Albă a mișcării. Leonardo Loredan a fost figura principală a familiei și a fost foarte activ. El acum este o ființă ascensionată.


Mișcarea de la Veneția s-a mutat și la Florența.

A existat o anumită cronologie începută din acea perioadă de timp, care a fost acum aproximativ 500 de ani. Și jumătate din același ciclu a fost la mijlocul secolului al XVIII-lea. Deci, multe suflete s-au reîncarnat din nou la Paris și Versailles cu un scop. Au existat pictori care au codificat mesaje în picturile lor în stilul mitologiei greco-romane. Alte picturi cu și rococo urmau să trimită, de asemenea, anumite coduri ființelor umane din acel moment.

Poate o cunoașteți deja pe acea mare preoteasă din Franța. Madame Pompadour și prințesa Lamballe. Amândouă au fost inițiate într-un anumit mister al Zeiței de pe această planetă. Madame Pompadour a exilat iezuiții din Franța în 1762. De îndată ce iezuiții au fost îndepărtați, Pompadour a fost inițiată. St. Germain a fost implicat direct în proiect. A format multe școli de mistere, care erau și loji masonice. Francmasoneria de atunci era mult mai mare decât cea de astăzi. De multe secole, Forțele Luminii au folosit aceste loji pentru a ancora lumina pe suprafața planetei. Iezuiții s-a infiltrat în loje după congresul din Germania din 1785.


Acesta a fost momentul în care Lamballe a devenit stăpâna lojii francmasonice feminine din Paris. În acea lojă, ea a fost inițiată în misterul Zeiței și a devenit mare preoteasă.


Este prima dată când se dezvăluie, dar a existat o anumită implicare a rețelei Agarthane în acel proiect. Asta înseamnă că în acel moment existau câteva puncte de intrare Paris și Agartha. Prima a fost în peștera Mariei Antoinette din Petit-Trianon. Era o intrare secretă în acea peșteră. În acea peșteră a existat o anumită comunicare între marea preoteasă a Agarthei și Marie-Antoinette și prințesa Lamballe.


O altă intrare în zona Parisului era tunelurile subterane ale Catacombei, care se află dedesubt. Majoritatea tunelurilor de acolo sunt doar tuneluri normale, dar unele tuneluri au fost de fapt conectate la Regatul Agarthan în timpul secolului al XVIII-lea.


Și există și alte clădiri, care sunt la doar câteva sute de metri distanță de aici, unele clădiri sunt pentru venirea lui St. Germain la suprafața planetei, astfel încât să poată intra în contact cu oamenii de la suprafață. Și proiectul Nou Atlantida a continuat.


Reactivarea rețelei Noua Atlantida la Paris

Deoarece rețeaua întunecată a Atlantidei a dispărut, trebuie să reactivăm rețeaua Noua Atlantida din Paris. Această nouă activare are nevoie atât de energii sacre masculine, cât și de cele feminine. Aspectul feminin este Sisterhood of the Rose. Acum, membrii SOTR Versailles ar trebui să se ridice și să ne dea câteva comentarii?

Versailles SOTR „Acum nu avem o întâlnire mare, dar avem încă o întâlnire mică obișnuită. Dacă doriți să vă alăturați activităților noastre, vă rugăm să ne contactați.

Contactul nostru se află pe site-ul oficial SOTR.”

Bine, și echipa SOTR Paris, ați spune câteva cuvinte?

„Ancorăm lumina în Vortexul de la Paris, nu în mod deschis, dar ușa este întotdeauna deschisă pentru toți cei care doresc să ni se alăture. Aici, respectăm foarte mult alinierea și armonia grupului. Fiecare dintre voi va avea un rol important pentru întreaga umanitate. Din acest motiv, recomandăm insistent participanților să șteargă și să elibereze toate problemele personale. Vom ancora în vortex doar energie pură și unificată.”

Mulțumesc. După cum ați observat, energia din Paris s-a îmbunătățit foarte mult de acum 2 ani. Este important să existe grupuri armonioase pentru a îmbunătăți situația. Este foarte important ca membrii să se dedice luminii și să poată respecta armonia grupului pentru ca lumina să crească.


Masculinitatea sacră a Vortexului de la Paris

Acum trebuie să activăm aspectul masculin al Vortexului Paris. Am vorbit despre modul în care St. Germain a fost activ cu privire la proiectul Noua Atlantida de la Paris în secolul al XVIII-lea, spre Revoluția Franceză. Revoluția Franceză a distrus Proiectul. De fapt, aproape a distrus vortexul Parisului. Așadar, au fost necesare o mulțime de vindecări cronologice pentru ca trauma uriașă a revoluției franceze să fie rezolvată. Una dintre modalități este îngroparea pietrelor Cintamani sau Galactic Cintamani în astfel de locații în care au avut loc bătălii și vărsări de sânge. Meditația cu Flacăra violet este, de asemenea, bună pentru a vindeca și purifica astfel de locații.


Începeți grupuri de studiu la Paris

Un alt aspect al acestei reactivări în masă este activarea misterelor care au fost ascunse încă din secolul al XVIII-lea. În acest scop, Forțele Luminii ne-au cerut să înființăm Grupuri de Studiu la Paris. Grupurile trebuie să meargă la bibliotecă, muzeu și arhive pentru a afla documentele și cărțile secrete pentru a restabili înțelepciunea.

Am scris mult despre Parisul secolului al XVIII-lea. Puteți consulta informațiile și mergeți la bibliotecă pentru a studia în grup. Puteți merge la arhive pentru a găsi documente, la muzeu pentru codurile ascunse în picturi și puteți cerceta tot ce este important. Puteți publica cercetarea dvs. pe blogul sau site-ul dvs., iar dacă este bună, vă pot publica articolul și pe blogul meu. Vă pot garanta că veți găsi fapte foarte interesante. Veți găsi fapte foarte interesante care vor dovedi ceea ce am vorbit.

În primul rând, pot da câteva indicii și veți studia despre asta. Există unele loji masonice care au arhive antice. Ar fi foarte interesant să cercetăm personaje-cheie precum Madame Pompadour, Prințesa Lamballe și Marie Antoinette. Din păcate, majoritatea documentelor pe care le-a lăsat St. Germain au fost distruse intenționat. A fost un incendiu mare și majoritatea s-au pierdut. Dar veți găsi urmele. Sunt niște documente care vorbesc despre el și sunt chiar și documente care au fost scrise de el. Nu au mai rămas atât de multe pentru că forțele întunecate nu au putut distruge totul. Există biblioteci mici și cabane mici care încă mai au documentele pe care le veți descoperi. Aceste informații trebuie să fie publice. St. Germain nu este o iluzie mentală, ci este o ființă umană reală. El chiar există. Era o persoană extraordinară, cu multe abilități avansate, dar se plimba pe străzile Parisului ca noi. Așa că a lăsat multe urme peste tot în Paris, pe care le puteți descoperi.
Acest lucru trebuie activat pentru că este timpul să activăm atât aspectele feminine, cât și cele masculine. Desigur, acest lucru nu este conectat doar la Paris, ci și la o altă parte a Franței, precum și la alte țări. Dar Parisul este un oraș cheie și există și Versailles. La Versailles, linia temporală a ascensiunii planetei a fost activată acolo în 1775 sub îndrumarea lui St. Germain. El a fost fizic aici și a dat fizic instrucțiuni persoanelor cheie.

Deci, cine vrea să participe? Vă rog să vă ridicați și să veniți înainte.

[Aproximativ 10 persoane s-au prezentat]

Bine, vă rog să faceți un cerc, ținându-vă de mână. Puteți repeta după mine dacă doriți.

„În numele Eu sunt cel care sunt, decretez și poruncesc să creăm grupul care va aduce din nou misterul lui Sf. Germain. Așa să fie și așa este.”

Mulțumesc foarte mult.

Înainte să plecați, trebuie să știm...

• În ce zi și oră ne vom întâlni în mod regulat pentru a discuta despre proiect.
• Cel puțin o persoană de contact
• Asigurați-vă că locuiți în Paris. Dacă nu, unde este punctul central convenabil de întâlnire?

Î. Ar trebui să ne întâlnim în exterior sau înăuntru?
R. Depinde de activitatea dvs. din acea zi.

Mulțumesc foarte mult. Sper că va reuși. [aplauze]

Această activitate va aduce energia proiectului St. Germain și Noua Atlantida înapoi la Paris! Și fiecare populație de suprafață trebuie acum să simtă energia.


Apariția Nobilimii Albe

O altă situație pe care o avem aici este că familiile Nobilimii Albe care locuiesc la Paris încă se tem să iasă. Există membri cheie ai acelei familii care locuiesc la Paris, dar aceste persoane nu ne-au contactat pentru că le este frică la toți. Le este frică din cauza tuturor experiențelor trecute, a tuturor amenințărilor din partea forțelor întunecate. Dar avem nevoie de cooperarea lor pentru a duce vortexul la nivelul următor. Sper că vor găsi modalități creative de a mă contacta sau să aibă curaj să vorbească cu noi.
Au existat deja contacte stabilite în alte locații, dar nu și în Paris. Pentru a activa vortexul Parisului, acest lucru este absolut necesar să se întâmple cel puțin în următorii câțiva ani. Acest lucru este foarte important pentru a trece la următorul nivel de eliberare planetară.

Știu că anumiți oameni din acea familie citesc notele conferinței anterioare. Anumite surse citesc evident notele conferinței.

Acest vortex din Paris trece acum la următoarea etapă. Până acum, sunt multe camere tahionice construite, multe pietre sunt îngropate. Sper să continuăm munca noastră în Lumină, iar condițiile vor fi mult mai bune în următorii ani. Este deja mult mai bine decât acum 2 ani. Nu pot comenta situația politică a acestei țări, dar starea energetică a vortexului este mult mai bună.


Sesiunea 5 de întrebări și răspunsuri (I & R 5)

Înainte de a termina atelierul, aveți vreo întrebare în legătură cu vortexul din Paris?

Î. În ultima Conferință de la Paris de lângă Turnul Eiffel, membrii SOTR au mers la un vortex special și au făcut activarea. Ar trebui să spunem tuturor locația?
R. Locația exactă a energiei care este ancorată trebuie clasificată. Deocamdată, aș spune că Petit Trianon din Versailles este o idee bună. Voi vorbi despre vortexul din Paris când va fi momentul potrivit. Parisul încă are nevoie de vindecări, deoarece are o istorie foarte complexă, cum ar fi invazia germană, războiul lui Napoleon și Revoluția Franceză. Aceste probleme trebuie rezolvate mai întâi.


Î. Fiecare grup pentru Vortexul de la Paris trebuie să se întâlnească fizic? Întrucât Paris suntem noi înșine, atâta timp cât sprijinim Parisul în mintea noastră, ar fi în regulă?
R. Da, este foarte bine.

Î. Ce fel de imagine ar trebui să avem când auzim „aspectul masculin al vortexului Parisului”?
R. Energia St. Germain împletindu-se cu vortexul ca o ființă gigantică.Î. Aș dori să vă pun această întrebare pentru o mai bună înțelegere a forțelor întunecate, dar de ce folosesc doar nobilimea neagră în loc de mafia khazariană?
R. Cred că am vorbit despre Invaziile Archonice care au început din zona Khazară în 2012. Dar aș spune că eu tind să nu aleg mereu același subiect.

Î. Deci, sunt aceleași ființe?
R. Da.

Î. Cabala vor continua cu CBDC în anul viitor. Credeți că vor eșua?
R. Oamenii trebuie să reziste din nou. Ei încearcă, iar voi spuneți Nu. Cei care spun Da vor fi prinși de planul lor. Vă recomand să renunțați la tranzacțiile electro și să începeți să utilizați doar numerar.
Sfârșitul atelierului de la Paris

Iată un scurt anunț înainte de a merge la pauza de prânz. Tocmai am găsit o bijuterie a Zeiței care reprezintă energia masculină sacră. Am adus asta doar pentru acest atelier. Dacă doriți, vă rugăm să aruncați o privire.

Am finalizat atelierul de la Paris. După pauza de prânz, cei care vor primi o Inițiere trebuie să revină aici la ora 16:00. Asta e.

Mulțumesc foarte mult! [aplauze]

Comentarii