Interviu cu Cobra pentru Activarea Intervenției Divine


We Love Mass Meditation, International Golden Age Group și Prepare for Change Japan Official au organizat un interviu cu Cobra pentru a crește gradul de conștientizare a Activării Intervenției Divine.

în română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/11/activarea-interventiei-divine-pe-21-1221.html

În acest interviu, Cobra își exprimă punctul de vedere asupra mai multor subiecte, care includ ce putem face pentru a crește impactul pozitiv al Activării Intervenției Divine, situația planetară actuală și ce putem face pentru a menține impulsul Activării în anul următor Am întrebat, de asemenea, multe întrebări care ne-au fost trimise.

Iată o înregistrare a interviului pe canalul nostru de Youtube:


Mulțumiri speciale International Golden Age Group (Grupului Internațional al Epocii de Aur) și Prepare for Change Japan Official (Pregătiți pentru Schimbare Japonia Oficial) pentru marele ajutor acordat în acest interviu.

Mai jos este transcrierea interviului:

Hoshino: Bună ziua tuturor. Astăzi este 7 decembrie 2021. Numele meu este Hoshino și sunt aici cu prietenii mei buni Patrick și Jedi care sunt reprezentanții lui International Golden Age Group, precum și cu Terry-san de la Japan PFC Official. Deci, bun venit Patrick și Jedi.

Patrick: Bună, mulțumesc pentru invitație.

Jedi: Bună. Eu sunt Jedi.

Hoshino: Și bun venit Terry-san.

Terry: Bună ziua tuturor.

Hoshino: Și astăzi suntem foarte bucuroși să îl intervievăm pe Cobra despre Activarea Intervenției Divine. Solicităm, de asemenea, o actualizare a situației și asupra a ce să ne concentrăm anul viitor, și punem multe întrebări, care ni s-au trimis. Așadar, bun venit Cobra.

Cobra: Mulțumesc. Mulțumesc.

Partea 1. 1221 Activarea Intervenției Divine

Hoshino: Acum să începem să vorbim despre Activarea Intervenției Divine. Deci, prima întrebare este pentru Lucrătorii în Lumină, nu este dificil să vizualizați Primul Contact. Cu toate acestea, poate să nu fie ușor să vizualizăm intervenția directă a Sursei pe Pământ, deoarece nu am mai făcut o astfel de meditație până acum. Ați putea să ne oferiți câteva imagini și vizualizări specifice când facem această invocare?

Cobra: Bine. Sursa nu intervine direct dar intervine prin câmpuri energetice. Așadar, puteți vizualiza câmpuri energetice foarte puternice, pozitive care vin pe Pământ, transmutând tot întunericul, schimbând tot ce e negativ în pozitiv, și apoi mai concret, rasa pozitivă manifestându-se fizic și ajutând în această transformare.

Hoshino: Bine. Mulțumesc. Iar Taosim-ul crede că unul dintre cele mai înalte zeități  Yuanshi Tianzun s-a născut la data solstițiului de iarnă. Este el o ființă extraterestră? este util să-l vizualizăm trimițându-ne Lumina albă strălucitoare în timpul meditației noastre de Intervenție Divină?

Cobra: Da. El este o ființă extraterestră pozitivă, și desigur că este util să îl vizualizăm trimițând Lumină albă strălucitoare, nu tocmai în timpul meditației fiindcă avem un protocol specific pentru aceasta, însă înainte și după meditație, cu siguranță.

Hoshino: Corect. Mulțumesc pentru răspunsul dvs. Și va fi un avantaj dacă vom face meditația de Intervenție Divină în zonele noastre private de Contact Dish (Platou de Contact)?

Cobra: Da, categoric.

Hoshino: Bine. Și dacă oamenii fac această meditație în sediile Națiunilor Unite din New York City și vizualizează o navă pleiadiană aterizând pe gazon pentru Primul Contact oficial, va crea o astfel de vizualizare in impact în plus?

Cobra: Da. De fapt, aceasta este o foarte bună idee.

Hoshino: Da. Deci oamenii pot merge la sediu pentru meditație. Iar instrucțiunile meditației menționează că noi vizualizăm că are loc Primul Contact și Intervenția Divină. De ce accentuează Forțele Luminii faptul că am putea vizualiza ambele scene la acest moment specific? 

Cobra: Deoarece este pentru prima dată în istoria omenirii când este realistic posibil să ajungem la  masa critică, care poate declanșa anumite schimbări la care sperăm.

Hoshino: Just. Are sens. Și conexiunea cu Prezența EU SUNT nu este inclusă în mod specific în instrucțiunile de meditație, dar datorită importanței Prezenței EU SUNT în ceea ce privește a face decrete, ar trebui să ne conectăm cu Prezența noastră EU SUNT înainte sau în timpul meditației?

Cobra: Da. Acest lucru ar fi practic foarte benefic.

Hoshino: Cu certitudine. Mulțumesc. Când decretăm manifestarea Primului Contact cu ființe binevoitoare Galactice și definim Intervenția Divină imediat, va fi mai eficient dacă vizualizăm unele imagini relevante, mai degrabă decât doar să ne declarăm intenția cu voce tare?

Cobra: Cel mai puternic ar fi să se facă, să faceți ambele lucruri împreună și deodată.

Hoshino: În regulă. În martie 2014, ați menționat că forțele întunecate au solicitat a sursa să se oprească să dea informații Maeștrilor Ascensionați și Confederației Galactice despre activitățile și planurile lor clandestine. În timpul meditației, putem totuși să cerem Sursei să dezvăluie toate activitățile forțelor întunecate în ideea de a accelera procesul de eliberare?

Cobra: Da, cu siguranță.

Hoshino: În regulă. Mulțumesc. Și ați menționat în actualizarea anterioară că Confederația Galactică va construi două sfere Dyson atunci când va fi destulă Lumină în sistemul nostru solar. Și ați menționat aceasta în interviul cu Sisterhood of the Rose că Confederația Galactică este în faza incipientă timpurie a creării acestor sfere. Se va accelera construirea acestor sfere Dyson dacă meditația noastră va atinge cu succes masa critică?

Cobra: Da, aceasta va fi unul dintre efectele meditației în sine, dacă atingem masa critică de 144,000 de omeni care meditează în 21 decembrie.

Hoshino: Bine. E foarte bine să auzim asta. Mulțumesc. Și forțele Luminii vor îndepărta Piatra Neagră (Black Stone) și containerul de anomalie sub-cuantică din baza Urim dacă meditația atinge masa critică?

Cobra: Încă nu se așteaptă ca aceasta să fie înlăturată, însă procesul de îndepărtare va fi accelerat foarte mult, dacă ajungem la masa critică.

Hoshino: Da, sună foarte bine. Și ce fel de minerale și obiecte spirituale ați recomanda pentru manifestarea Primului Contact și Intervenția Divină?

Cobra: Desigur, Pietrele Cintamani sunt cele mai puternice pentru a ne conecta cu rasele extraterestre pozitive, în special Sirienii și de asemenea, Acuamarin-ul este foarte puternic pentru conectarea cu Confederația Galactică și Goshenit-ul este foarte puternic pentru conectarea cu prezența voastră EU SUNT. Așadar, aceste trei pietre combinate ar fi foarte eficiente în stabilirea acestei conexiuni.

Hoshino: Bine, grozav. Și ne puteți oferi, vă rugăm, câteva cuvinte de inspirație și de încurajare comunităților de OZN și grupurilor spirituale astfel ca ei să poată înțelege semnificația petiției de Eliberare Planetară și a meditației pentru Intervenția Divină?

Cobra: Cred că toți cei care ar dori  să experimenteze cu adevărat Primul Contact în timpul vieții lor, avem acum un instrument pentru a accelera acest proces și toți cei care se simt îndrumați pot participa la aceasta. Iar cei care vor participa la acest lucru, vor fi cei care fac istorie. Noi vom fi cei care vom scrie cărțile de istorie atunci când se vor scrie povestirile despre cum a fost realizat Contactul pe termen lung.  

Hoshino: Bine, grozav. Vă mulțumesc pentru mesaje și, și acum (voi) da cuvântul lui Terr-san pentru actualizarea situației.


Partea 2. Actualizarea situației.

Terry: Bine. Vă mulțumim foarte mult. Prima întrebare, Lucrătorii în Lumină au simțit energii foarte vesele și de speranță în timpul meditației de impulsionare (booster) la eclipsa solară. Care este beneficiul exact pe care această meditație booster o oferă meditației principale?

Cobra: Practic, da, am avut un grup foarte unit și concentrat care făcea această meditație booster, și de fapt, a fost un progres energetic chiar în momentul maxim al eclipsei. Și una dintre consecințele acestei meditații booster a fost că numărul de semnături a explodat literalmente pe siteul petiției. Puteți chiar verifica și vedea ce se petrece în ultimele zile cu numărul de semnături și veți surprinși pozitiv.

Terry: Da, exact. Vă mulțumesc foarte mult. Următoarea întrebare. Ați spus că începând din martie unele peroane cheie Dragon din China continentală au fost uciși sau arestați. Care este impactul acestor incidente asupra strategiei Forțelor Luminii? Și care e situația membrilor rămași Dragon? Sunt ei acum în siguranță?

Cobra: Ei păstrează un profil scăzut. Au primit unele instrucțiuni suplimentare despre cum să procedeze, dar strategia exactă este desigur clasificată.


Terry: Bine. Înțeleg. Mulțumesc. Întrebarea următoare. Cum poate fi comparat magnitudinea flashului Evenimentului cu erupția solară X1 care s-a petrecut pe 29 octombrie, care a fost destul de puternică conform NOAA Space Weather Scale? Și ar fi posibil să se măsoare de câte ori mai mare decât evenimentul erupției solare Carrington din 1859, de exemplu?

Cobra: M-aș aștepta ca aceasta să fie de câteva ori mai puternică decât evenimentul Carrington din 1859.

Terry: Văd doar de câteva ori. Bine.

Cobra: Da, dar nu trebui să fie atât de puternică. Trebuie să îi supraviețuim. Deci, acest eveniment inițial nu va fi catastrofal. Va fi doar un puls care va iniția procesul de transformare planetară. Prin urmare, nu va fi distructiv.

Terry: Înțeleg. E bine să auzim asta. Mulțumesc foarte mult. Următoarea întrebare. Oamenii de știință au descoperit recent că există o barieră gigantică în apropiere de Centrul Galactic, care împiedică majoritatea razelor cosmice să pătrundă în galaxia locală. Practic, bariera este o sferă Dyson construită de Forțele Luminii pentru a filtra energiile de la Soarele Central Cosmic?

Cobra: Aceasta este o combinație a unei bule de plasmă naturală, care este creată continuu în jurul fiecărui Centru Galactic în fiecare galaxie. Și desigur, această bulă de plasmă este asistată suplimentar de Rasa Centrală Galactică, care reglează fluxul de energii în întreaga galaxie. Deci, viața galactică poate să prospere și să evolueze.

Terry: Înțeleg, înțeleg. Mulțumesc. Deci, ați menționat în iunie că Forțele Luminii au desfășurat Mjolnir în formație de tip icosaedric. Recent, ați spus că Forțele Luminii vor construi în sistemul nostru solar două sfere Dyson icosaedrice. De ce au ales Forțele Luminii această formă? Cum putem folosi această formă în viața noastră zilnică, în special pentru creșterea spirituală? 

Cobra: Această formațiune geometrică sacră este cea mai eficientă în dirijarea energiilor către planete. Așadar, acesta este motivul pentru care Forțele Luminii folosesc aceasta. Și cu siguranță, puteți utiliza aceeași formă în meditațiile voastre, în mod special în procesul de activare a corpului de Lumină, dacă cineva trece prin asta. Formele de geometrie sacră pot ajuta și accelera acest proces destul de mult.

Terry: Înțeleg. Mulțumesc, mulțumesc tare mult. Este foarte interesant. OK. Următoarea întrebare. Focarul de Covid-19 a fost pus sub control în numai șase luni în Taiwan. Nu am văzut niciun nou caz local în aproape 30 de zile. O situație similară a avut loc de asemenea, în Japonia. După vârful numărului de persoane infectate la sfârșitul lunii august, numărul a scăzut dramatic în Japonia, spre deosebire de ceea ce se aștepta mass-media. Și acestea datorită rețelei puternice Cintamani de acolo, sau este datorită aranjamentului special al camerelor Tahionice, care a fost raportat pe scurt pe blogul dvs. în iunie? 

Cobra: Este o combinație a trei factori principali. Primul factor principal este că tulpina de virus care a fost eliberată în Italia este responsabilă de cele mai multe infecții COVID de atunci, de la sfârșitul lunii februarie 2020, aș spune, și foarte puține cazuri din această tulpină au ajuns în Japonia sau Taiwan. Al doilea este că, în special Taiwan, a implementat cele mai eficiente măsuri de control a pandemiei, în mod special la început. Și desigur, al treilea factor este densitatea rețelei Cintamani și numărul camerelor Tahionice. Toți acești factori combinați au drept consecință, faptul că numărul cazurilor a scăzut aproape la zero.

Terry: Bine. Am înțeles. Mulțumesc foarte mult. Și ați menționat în actualizarea anterioară faptul că piatra Cintamani este cunoscută și sub numele de Ye Ming Zhu pentru Dragoni. Deci, Ye Ming Zhu înseamnă mărgele luminoase, șir de mărgele luminoase de noapte. Pietrele Cintamani din Aldebaran și Antares devin cu adevărat luminoase noaptea? Sau este doar o metaforă spirituală?

Cobra: Există anumite pietre care strălucesc și sunt luminoase noaptea, dar acestea nu sunt pietre Cintamani. Și acele pietre sunt cunoscute în întreaga galaxie, dar este prea devreme pentru a fi introduse populației de suprafață, deoarece ele sunt foarte puternice și folosirea eronată a acestei puteri nu ar fi benefică. Așadar, ele sunt într-adevăr, realmente pietre foarte puternice, cu o forță spirituală adevărat puternică, însă ele nu sunt prezente pe suprafața planetei.

Terry: Deci, vor fi prezentate cândva mai târziu?

Cobra: Acestea vor fi prezentate celor care se află într-o stare de conștiință care este compatibilă cu acele pietre.

Terry: Înțeleg. Bine. Mulțumesc foarte mult. Așadar, Metaverse cunoscut și ca (o) realitate virtuală captivantă, devine un concept popular. Ce cred Forțele Luminii despre această nouă tehnologie de realitate virtuală? Civilizația binevoitoare galactică utilizează realitatea virtuală pentru a experimenta o viață alternativă?

Cobra: Acest concept de Metavers, care a fost introdus, este de fapt o capcană. Este pentru a plasa oamenii ma adânc în matrice. Forțele Luminii folosesc foarte rar această tehnologie VR. Așa că, o folosesc atunci când este cu adevărat necesar fiindcă există modalități mai bune pentru a aborda realitatea.

Terry: Deci, este mai bine să evităm asta?

Cobra: De fapt. Da.

Terry: Următoarea întrebare: prăbușirea vortexului de la Lacul Kivu a cauzat vreo influențează negativă asupra Evenimentului, liniei temporale sau situației globale?

Cobra: A scăzut calitatea energiilor din jurul planetei. Există mai multă prezență întunecată. Dar în general, această colapsare nu a avut un impact major. Așa că, calitatea energiei din jurul planetei este puțin mai proastă, dar nu au fost efecte secundare dramatice.

Terry: Grozav. Bine de auzit asta. Următoarea întrebare, recent Franța a schimbat culoarea albastră a drapelului național din albastru cobalt în albastru închis. Bleumarin-ul este un simbol al revoluției franceze. Schimbarea este inițiată de către Forțele Luminii?

Cobra: Nu.

Terry: Bine. În regulă. Mulțumesc foarte mult. Aceasta este sfârșitul părții a doua. Acum trecem la partea a treia cu Patrick.


Partea 3. Clarificare

Patrick: Bine. Mulțumesc, Cobra. Partea a treia este clarificarea. Prima întrebare este care este relația dintre tărâmul cuantic și planurile non-fizice, în special planurile plasmatice și eterice?

Cobra: De fapt, toate planurile, fizice, și planurile non-fizice au dimensiunea cuantică construită în interiorul lor. Așa că, continuum-ul spațiu-timp este structurat în modul în care, la o scară foarte mică, are tărâmul cuantic care au legile fizicii puțin diferite de realitatea macroscopică pe care o experimentăm.

Patrick: Oh, bine. Următoarea întrebare. Guanyin și Isis sunt aceeași zeiță? Guanyin este de fapt, un avatar asiatic al acesteia din urmă:

Cobra: Nu sunt în totalitate aceeași zeiță, dar părți ale arhetipului sunt foarte similare.

Patrick: Bine. Următoarea. Cât de mare este în diametru o cameră tahionică complet funcțională? Adică, nu doar în interiorul camerei, dar ne întrebăm dacă are impact asupra zonei înconjurătoare.

Cobra: Aș estima raza de impact aproximativ pe la 30 de mile depărtare în fiecare direcție.

Patrick: Oh, Bine. Următoarea. Există o regulă în misiunile de muncă cu rețeaua, atunci când îngropăm pietre cintamani, trebuie să ținem fiecare dintre ele la cel puțin 30 de metri depărtare de morganit și de cristalul tibetan al liberului arbitru. Poate să nu fie foarte ușor să știți că cineva a plantat altceva în apropiere. Puteți explica motivul din spatele acestei reguli și ce efecte negative vom avea dacă îngropăm piatra cintamani, un morganit, sau un cristal tibetan pe o rază de 30 de metri?

Cobra: Bine. Nu m-aș îngrijora foarte mult dacă acest lucru se întâmplă accidental din timp în timp, dar am dori să evităm interferența energiilor deoarece pietrele au efect maxim dacă sunt lăsate singure, fără nici o interferență. Așadar, dacă avem pietre puternice, așa cum sunt toate acestea, prea apropiate una de cealaltă, acest lucru poate crea o anumită interferență care le-ar scădea ușor eficiența, dar aste e tot.

Patrick: Bine. Deci, următoarea. Columbianitul de la Sirius este la fel cu piatra Cintamani? Dacă nu, ce fel de atribute are Columbianitul?

Cobra: Nu este la fel cu piatra Cintamani, dar este similară. Are o vibrație de frecvență ușor diferită. Este mai puțin eficientă. Dar, cu toate acestea, este o piatră puternică.

Patrick: Bine. Următoarea. Acum, că ceastă energie a Zeiței este extrem de insuficientă pe suprafața Pământului. Putem îmbunătăți această situație prin îngroparea mai multor morganite?

Cobra: Într-o anumită măsură, da.


Patrick: OK. Următoarea. Când o piatră Cintamani este îngropată în Pământ, va crea un vortex de energie angelic pentru a curăța câmpul plasmatic din apropierea sa. Morgantiele îngropate creează un vortex energetic al Zeiței pentru a ancora mai multă energie a Zeiței pe Pământ?

Cobra: Din nou, într-o anumită măsură, da.

Patrick: Bine. Deci, dacă acesta este cazul, cât de mare în diametru poate fi creat un vortex de energie al Zeiței de 10 grame de morganit tahionizat?

Cobra: Aș spune, undeva pe la două sau trei mile, sau așa ceva.

Patrick: Bine. Ați menționat că gosheniții pot accelera procesul nostru de Ascensiune. Putem să întărim vortexurile de Ascensiune cum ar fi Mount Fuji ( Muntele Fuji) sau Mountain Jade (Muntele Jade) prin îngroparea goshenitt-ului pe acești munți?

Cobra: Da.

Patrick: Cât de mare poate ca diametru fi creat un vortex de energie al Ascensiunii de 10 grame de goshenit tahionizat?

Cobra: Din nou, în jur de două sau trei mile.


Patrick: Bine. Următoarea: Purtând acuamarinul, poate ajuta să ne conectăm cu energiile dimensiunii a cincea, cu navele mamă și cu Atlantida. Ce beneficii poate avea o acuamari atunci când p îngropăm pentru lucrul cu rețeaua și cât de mare în diametru poate fi creat un vortex de energie de 10 grame de acuamarin?

Cobra: Dacă îngropați acuamarin, puteți întări legătura dintre navele mamă din orbită și suprafața planetei, care cu siguranță, este foarte benefic. Și din nou, diametrul vortexului ar fi în jur de două sau trei mile.


Patrick: Bine. Următoarea. În provincia Hunan din China, există un sat special denumit satul "reîncarnării". Se spune că peste o sută de săteni din localitate își pot aduce aminte de memoriile din viața anterioară. Cum pot acești oameni, în mod colectiv, să fie imuni la pierderea de memorie cauzate de implanturi?

Cobra: Este o eroare, există o gaură în structura matricei, care nu a fost descoperită suficient de repede de cabală. Și anumite persoane s-au strecurat prin voal, când s-au întrupat cu amintirile lor, nu complet intacte, dar mai mult, mai întregi decât restul populației.

Patrick: Deci, se pare că acest sat este o crăpătură în interiorul matricei.

Cobra: Da, nu acum, dar cu decenii în urmă a fost o crăpătură.

Patrick: OK, bine. Deci, următoarea. Spuneați că de obicei nu ar trebui să vorbim cu voce tare despre intenția noastră de a crea o zonă de contact privată. Este acum în siguranță să verbalizăm invitația noastră către Pleiadieni pentru contactul fizic?

Cobra: Desigur că nu. Nimic nu s-a schimbat cu instrucțiunile. Instrucțiunile rămân exact așa cum au fost. Așa că nu spuneți acestea cu voce tare.

Patrick: Bine. Roger. Următoarea. Care este relația dintre Forțele Luminii, Mișcarea de Rezistență și așa numita Alianță a Pământului?

Cobra: Bine. Forțele Luminii este termenul care cuprinde toate facțiunile diferite care lucrează pentru Lumină. Mișcarea de Rezistență, am vorbit despre aceasta de atâtea ori, nu o voi repeta. Și Alianța Pământului sunt oamenii de la suprafața planetei care lucrează pentru eliberare.

Patrick: Oh, bine. Așadar, următoarea. Auzim de așa numitele grupuri "Înalții Albi" ("Tall White") de atâtea ori. Există ființe extraterestre care au aspect asiatic sau african? Dacă da, cum ajută aceștia omenirea în ceea ce privește Eliberarea Planetară?

Cobra: Da, su siguranță. Ei sunt oameni care arată ... Arată asemănător cu fiecare rasă majoră care a fost pe planeta Pământ și fiecare din acele rase diferite ajută în felul lor propriu.

Patrick: Bine. Deci, următoarea. Care este semnificația familiilor Dragon în ceea ce privește Eliberarea Planetară?

Cobra: Da, avem două grupuri principale, dragonii albaștri și dragonii roșii. Aceasta este versiunea simplificată a acestora. Deci, dragonii albaștri lucrează în special cu latura spirituală a Eliberării Planetare. Așadar, ei lucrează cu meditațiile, cu practicile lor oculte, cu ritualurile lor de manifestare pozitivă, cu munca lor energetică. Iar dragonii roșii lucrează, în special cu informații din armate și cu sistemul financiar. Și majoritatea lucrărilor acestora nu este publică. Nu este vizibilă din motive evidente.

Patrick: Bine. Următoarea. Cum pot Lucrătorii în Lumină și Războinicii în Lumină cu origini de Dragon să utilizeze în mod eficient pietrele Cintamani sau alte minerale atunci când încearcă să se conecteze cu lumea lor natală?

Cobra: Bine. Cei care sunt de origine Dragon ar trebui să-și găsească propria piatră care îi conectează la lumea lor natală. Și acestea nu au fost încă găsite pe suprafața planetei. Nu este încă cunoscut public. Deci, până atunci pot folosi meteoriți obișnuiți, care sunt o aproximare apropiată de asta. Deci, meteoriți obișnuiți din fier-nichel sunt cea mai apropiată aproximare pe care o pot găsi în acest moment.

Patrick: OK. Deci, următoarea întrebare. Există vreo prezență de familie Dragon în America de Sud?

Cobra: Da, dar foarte puțin.


Patrick: Bine. Următoarea întrebare. Vorbind despre America, poporul american a sărbătorit recent Thanksgiving Day (Ziua Recunoștinței). Dar majoritatea americanilor s-ar putea să nu aibă nici o idee despre rolul semnificativ pe care nativii americani l-au avut odată în istoria timpurie a Americii. După înființarea S.U.A., nativii americani au fost chiar trădați și persecutați de oamenii Albi. A influențat acest eveniment istoric evoluția spirituală a acestei țări? Și cum putem să vindecă această traumă?

Cobra: Da, multe tradiții spirituale ale nativilor americani au fost suprimate de către Iezuiții care au venit în Statele Unite în secolul al XVII-lea. Și acest lucru poate fi vindecat parțial pur și simplu prin recunoașterea acelor practici spirituale și prin sprijinirea lor, și practic, prin sprijinirea efectivă a tuturor oamenilor care aparțin acelor tradiții spirituale.

Patrick: Bine. Următoarea întrebare. Ați menționat că originea Împăratului Japoniei a fost draconiană. Puteți corbi despre numele lui sau al ei? Este el ori ea un draconian pozitiv?

Cobra: Numele lui este Jimmu și provine din rasa pozitivă draconiană dintr-una dintre, aș spune, liniile draconiane regale. Și a fost conectat cu Zeița Soarelui Amaterasu. Așadar, el a fost cel care practic a adus în Japonia o anumită cultură înaltă, atunci când a aterizat acolo, cu multe, multe mii de ani în urmă.

Patrick: OK. Următoarea întrebare. Benjamin Fulford a menționat că există o societate secretă numită Yata Garasu, cioara cu trei picioare. Cunoașteți acest grup? Lucrează pentru Lumină?

Cobra: Da. Știu despre acest grup. Este situat în Kyoto. Kyoto este un vortex energetic foarte puternic în Japonia, cu tradiții secrete foarte puternice, iar societatea cioara cu trei picioare este una dintre aceste grupuri. Aceasta este teoretic pozitivă, care lucrează pentru Lumină, dar bineînțeles că există multă infiltrare și nu sunt de acord cu tot ceea ce fac aceștia. Așa că aș spune cu precauție că da, cumva lucrează cu Lumina.

Patrick: Bine. Următoarea întrebare. Au trecut patru ani de când Forțele Luminii au inițiai proiectul Peach Blossom Spring (Primăvara cu flori de piersic). Este acum sigur să se dezvăluie scopul acestui proiect? dacă nu, puteți împărtăși niște informații declasificate cu audiența noastră?

Cobra: Nu, nu e încă timpul. Nimic nu s-a schimbat. Acesta va fi dezvăluit când lucrurile se vor îmbunătăți cu adevărat.


Patrick: Bine. Următoarea. Este posibil ca noi bombe toplet să fie fabricate din Black Stone (Piatra Neagră) la baza Urim? Sau mai pot forțele întunecate să creeze noi bombe toplet?

Cobra: Bine. Teoretic, forțele întunecate ar putea crea un mic, un foarte mic condensat de top-quark, care s-ar descompune foarte rapid. Deci practic vorbind, nu mai pot face bombe toplet.

Patrick: OK, Foarte bine. Următoarea. Când ați promovat Floarea Vieții în trecut în 2019, ați menționat că plasma anomală întunecată din apropierea suprafeței planetei Pământ este realizată de forțele întunecate bazat pe formele geometrice nearmonice trapezoidale, și de asemenea, de geometria non-Euclidiană distorsionată. Cum pot fi utilizate geometria trapezoidală și non-Euclidiene pentru ancorarea plasmei negative? Și de asemenea, ar trebui să evităm crearea unor forme trapezoidale sau să trăim mai aproape de o formă trapezoidală în viața noastră zilnică?

Cobra: Bine. Așa cum geometria sacră pozitivă poate îmbunătăți viețile noastre, tot așa și geometria negativă poate crea o distorsiune în câmpul energetic. Nu trebuie să fiți prea îngrijorați să evitați cu adevărat forma trapezoidală sau orice altceva de această natură, ci fiți doar puțin conștienți. Tocmai lansăm această informație pentru oameni să fie conștienți de ce fel de geometrie folosesc forțele întunecate în ritualurile lor. Așa că, doar pentru a aduce o conștientizare generală a situației, însă nu trebuie să fiți prea îngrijorați de acest lucru.

Patrick: Bine. Așadar, următoarea întrebare. Este posibil ca eliberarea pentru planeta Pământ să se întâmple chiar dacă nu ar fi flashul Evenimentului, sau blițul Evenimentului este obligatoriu pentru a face ca Eliberarea să aibă loc?

Cobra: Flashul Evenimentului face parte din proces. Este lo parte organică a procesului, și nu îmi pot imagina că eliberarea are loc fără acesta.

Patrick: Bine. Următoarea. Cât de științific va anihila valul galactic de iubire din Soarele Central Galactic toate negativitățile de pe Pământ?

Cobra: Pur și simplu, Sursa va transmuta o parte suficientă din anomalia primară, astfel încât negativitatea să nu mia existe. Deci, atunci când a dispărut suficientă anomalie primară, este teoretic imposibil să se creeze negativitate, și apoi este teoretic imposibil pentru negativitate să existe. Așa că, atunci când a dispărut destulă anomalie, va dispărea de asemenea, și întunericul.

Patrick: Bine. Următoarea. În cultura chineză, negrul este folosit de obicei pentru a reprezenta YIN-ul și albul pentru a reprezenta Yang-ul din Tai-Chi. Unii oameni simt că aceasta este o dualitate și un echilibru între Întuneric și Lumină. Acest concept este corect?

Cobra: Nu este un echilibru între Întuneric și Lumină. Este numai o reprezentare a polarităților Divinului Feminin și Divinului Masculin. Și nu are nici o legătură cu întunericul și lumina.

Patrick: Bine. Deci, ce culori ați recomanda pentru a reprezenta Yin și Yang dacă nu utilizăm negru și alb?

Cobra: Puteți folosi negru și alb. Nu este nici o problemă cu alb-negru.

Patrick: În regulă. OK. Așa că vă mulțumesc pentru clarificări. Iar acum să trecem la partea următoare.

Partea 4. 2022

Jedi: În regulă. Ultima parte este foarte scurtă. În primul rând, ce activități sau muncă de rețea ar trebui să organizăm dacă vrem să menținem impulsul Activării Intervenției Divine și să dăm posibilitatea Sursei să intervină în situația de la suprafață, din ce în ce mai multă activitate în anul următor?

Cobra: Bine. După Activarea din 21 decembrie, puteți folosi acest impuls în grupurile voastre pentru a vă conecta, pentru a folosi meditații, pentru a vă conecta cu prietenii noștri Galactici, cu Confederația Galactică, cu Comandamentul Ashtar, cu Pleiadienii, cu Sirienii. Deci, doar mențineți aceste legături, care vor fi stabilite și mențineți canalul deschis.

Jedi: OK, grozav. Și următoarea, relația dintre Taiwan și China este acum foarte sensibilă și complicată. Cum ar rezolva Forțele Luminii potențiala agresiune a Chinei asupra Taiwanului?

Cobra: Dacă această situație escaladează, ar fi important să facem o meditație în masă globală pentru pace în această regiune.

Jedi: Bine. Vom continua să facem asta. OK. Următoarea, ați spus cu ani în urmă că, câțiva oameni pot elibera întreaga galaxie cu ajutorul meditației Vortexului Zeiței. Credeți că vom avea șansa să facem această meditație anul viitor sau înainte de Eveniment?

Cobra: Este extrem de puțin probabil ca acest lucru să se întâmple înainte de Eveniment.

Jedi: Bine. În regulă. Mulțumim foarte mult Cobra. Aceasta este sfârșitul întrebărilor. Ce mesaj ați dori să transmiteți oamenilor din lume în legătură cu această petiție și meditație?

Cobra: Aceasta este o oportunitate excelentă de a ne aduna forțele și de a face un mare salt spre eliberarea finală. Situația cu petiția arată foarte bine. Există multe semnături care sunt semnate și trebuie să ne concentrăm și pe meditația principală din 21 decembrie pentru a face Decretele, cele trei Decrete în timpul meditației cu voce tare, care vor adăuga o forță suplimentară activării noastre. Și aș dori să mulțumesc tuturor celor care lucrează. Aș dori să mulțumesc tuturor echipelor, tuturor traducătorilor, tuturor intervievatorilor pentru munca de eliberare planetară. Vă mulțumesc foarte mult. Și, Victoria Luminii!

Jedi: Mulțumesc. Cobra. Victoria Luminii!

Patrick: Victoria Luminii.

Terry: Victoria Luminii. Mulțumesc foarte mult.

Hoshino: Mulțumesc tuturor pentru că ați ascultat acest interviu. Victoria Luminii!
__________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Actualizare abonament prin e-mail: Vă rugăm să reţineţi că Blogger nu va accepta abonamentul prin e-mail din august 2021, am lucrat cu un alt furnizor de abonare prin e-mail pentru a vă asigura că puteţi primi în continuare notificări prin e-mail cu privire la postările nou create de la noi. Între timp, puteţi primi două e-mailuri pentru o nouă postare.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Activarea Intervenției Divine pe 21 decembrie la 4 PM UTC (6 PM EET ora României):
https://www.welovemassmeditation.com/2021/11/divine-intervention-activation-on-december-21st-at-4-pm-utc.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/11/activarea-interventiei-divine-pe-21.html
Meditație urgentă pentru eliberarea tuturor ostaticilor din bazele subterane:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/05/urgent-meditation-for-liberating-all-hostages-from.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/05/meditatie-urgenta-pentru-eliberarea.html

Meditație pentru Taiwan la fiecare 4 ore:https://www.welovemassmeditation.com/2021/09/meditation-for-taiwan-every-4-hours.html
În limba română
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/09/meditatie-pentru-taiwan-la-fiecare-4-ore.html


Meditație pentru Afganistan la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/08/meditation-for-afghanistan-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditatie-pentru-afganistan-la-fiecare.html

Meditația Floarea Vieții la 12 PM UTC (3 PM EEST / 2 PM EET) și la fiecare 4 ore, și la orice moment și cât mai des posibil:
https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html


Meditație pentru a contracara tirania medicală zilnic la 9:30 PM UTC:
https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditatie-pentru-contracara-blocajele.html

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 3 PM UTC (6 PM EEST / 5 PM EET):
http://www.welovemassmeditation.com/2020/04/end-of-coronavirus-meditation-on-sunday-at-3pm-utc-and-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditatia-pentru-finalul.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/01/urgent-meditatie-pentru-oprirea.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST / 4 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Vortexul Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST / 4:30 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2021/01/goddess-vortex-meditation-at-230-pm-utc-every-day.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditatia-vortexul-zeitei-zilnic-la-230.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST / 5:15 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

Meditația Coloanelor Buddhice la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST / 5:30 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.

https://www.facebook.com/groups/welovemassmeditationhealing

Comentarii