Interviul Sisterhood of the Rose cu Cobra "Activarea Intervenției Divine"

 

Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului) a organizat un interviu cu Cobra despre importanța Activării Intervenției Divine care are loc în această lună.

În acest interviu, Cobra și Debra, un lider al Rețelei Planetare Sisterhood of the Rose, discută despre modul în care Activarea Intervenției Divine este un proces în doi pași, care implică o meditație globală în masă la solstițiul din 21 decembrie, și semnarea Petiției de Eliberare Planetară.

Acest declanșator în doi pași va avea efectul maxim posibil asupra situației planetare!

Pentru mai multe informații despre această activare importantă, vă rugăm să vizitați:

https://www.welovemassmeditation.com/2021/11/divine-intervention-activation-on-december-21st-at-4-pm-utc-1221.html

(în română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/11/activarea-interventiei-divine-pe-21-1221.html )

Este important ca pe 21 decembrie cât mai multe persoane să participe, așa încât vă rugăm să răspândiți știrea!

Interviul acoperă, de asemenea, subiecte cum ar fi intervenția Galactică, Primul Contact, evenimente actuale, Evenimentul și Ascensiunea, vindecarea și protecția, precum și Zeița și Sisterhood of the Rose.

Puteți asculta interviul (video) pe canalul Youtube al Sisterhood of the Rose, aici:


Mai jos este transcrierea interviului cu Cobra de către Sisterhood of the Rose:

Debra: Bună ziua, numele meu este Debra și sunt un lider al Rețelei Planetare Sisterhood of the Rose. Astăzi, am plăcerea să vorbesc din nou cu Cobra, care este principalul furnizor de informații pentru Mișcarea de Rezistență, unde oferă informații importante planetare și galactice pe blogul său 2012portal.blogspot.com. Bun venit Cobra și vă mulțumesc foarte mult pentru realizarea acestui interviu.

Cobra: Este o plăcere să fac acest interviu din nou după un an.

Debra: Da, a trecut un an și ce an a fost, așa că vom vorbi despre acest lucru. Dar am dori să începem a vorbi despre un eveniment foarte important pe care îl avem la solstițiul de 21 decembrie și acesta este Activarea Intervenției Divine. Vom face această activare ca un proces în doi pași și vom face o meditație globală în masă la 4:00 PM UTC (6:00 PM EET ora României) pe 21 decembrie, iar al doilea pas este, de asemenea, semnarea Petiției de Eliberare Planetară și vom discuta despre asta într-o clipă. Acest declanșator în doi pași va avea efectul maxim posibil asupra situației planetare. Intenția acestei meditații în masă este de a co-crea declanșatorul care va începe procesul Primului Contact cu ființe Galactice binevoitoare și Intervenția Divină. Să începem prin a discuta despre Intervenția Divină.

Partea 1: Activarea Intervenției Divine

Debra: În această meditație, îi cerem Sursei să intervină direct în situația de pe Pământ, să declanșeze o transformare intensă de vindecare a umanității și ca Lumina să transmute tot întunericul rămas pe Pământ. Deci Cobra, cum ar arăta Intervenția Divină? Adică, în esență, cerem Sursei să declanșeze Evenimentul, sau cel puțin începerea Evenimentului?

Cobra: Într-un fel, da, îi cerem Sursei să intervină direct în situația de pe planetă într-un mod care este cel mai benefic în acest moment special. Și cu siguranță, consecința finală va fi Evenimentul, dar cerem ca o intervenție să se întâmple acum cât mai mult posibil în cel mai bun mod posibil pentru situația actuală.

Debra: Bine. Și dacă ajungem la masa critică, ce intervenție va avea loc? Adică, când se va întâmpla asta? Este posibil ca această intervenție să transmute tot întunericul rămas pe Pământ?

Cobra: Acest lucru nu este probabil în acest moment. Nu ne aflăm încă acolo, dar cu siguranță va amplifica procesul. Va accelera procesul și va fi un mare pas către încheierea finală.

Debra: OK, bine. Și ce este atât de special în această meditație din 21 decembrie și, de asemenea, în acest solstițiu din decembrie 2021?

Cobra: În fiecare an, solstițiul este un moment foarte puternic, și anul acesta, anumite lucruri converg. Nu le voi dezvălui încă. Le voi dezvălui chiar înainte de activare, dar există anumite lucruri potențial importante, care se întâmplă și care sunt planificate pentru acel moment, care converg la acea dată. Și folosim acea zi ca un declanșator pentru a face aceste lucruri posibile.

Debra: Așteptăm cu nerăbdare să auzim despre ce va fi acest lucru. Acum să vorbim despre Primul Contact cu ființe Galactice binevoitoare. Ați afirmat că cetățenii binevoitori din Galaxia noastră ar dori ca umanitatea să se alăture familiei Galactice, însă au nevoie de un semnal clar, puternic și coerent din partea populației de suprafață că se dorește contactul. Dar de ce este necesar acest semnal? Adică, nu știu ei deja cât de mult avem nevoie de ajutorul lor și că am dori să facem parte din familia Galactică?

Cobra: OK, această planetă are, aș spune, aproximativ 8 miliarde de locuitori la suprafață. Și un procent foarte mic dintre acei locuitori de la suprafață au vreun interes, și-au declarat vreun interes, privind o conexiune pentru dialog cu comunitatea Galactică. Și acel semnal era pur și simplu prea slab în comparație cu alte semnale care veneau de la suprafața planetei. Și de aceea au nevoie de mai multă coerență, mai multă claritate în acest sens. Și dacă semnalul nostru ajunge la masa critică, va fi suficient de puternic încât să fie luat în serios deoarece trebuie să țină cont de toată umanitatea de la suprafață. Dacă există doar câțiva oameni care își doresc moderat un fel de Contact, asta nu este suficient. Trebuie să fie o intenție clară, primul pas spre dialogul Galactic și aceasta este ceea ce realizăm cu această meditație și cu această petiție.

Debra: Oh, asta e interesant. Știți, acest lucru are sens pentru că colectivul este, după cum știm, destul de adormit și sunt sigură că le transmitem un mesaj foarte amestecat despre ceea ce ne dorim pentru planetă. Cum se face că nu suntem deja un membru al familiei Galactice? Nu am fost încă acceptați în familia Galactică din cauza tuturor anomaliilor și întunericului de pe Pământ? Sau fiindcă nu am trimis niciodată un semnal coerent, așa cum ați spus?

Cobra: Semnalul este doar primul pas. Pentru a fi cu adevărat parte dintr-o familie Galactică, trebuie să învățăm să ne comportăm ca o parte a familiei, ceea ce umanitatea nu a făcut-o încă în mod clar. Așadar, acesta va fi doar primul pas. Și chiar și pentru a fi considerat de a fi acceptat, va fi un proces. Va fi o anumită procedură, un anumit protocol. Și acesta este primul pas al acestui protocolul. Voi spune că acesta este primul moment al diplomației Galactice între suprafața planetei și societatea Galactică.

Debra: Deci trebuie să fim complet eliberați de întuneric înainte de a ne putea alătura familiei Galactice?

Cobra: Pentru a fi acceptați oficial, da. Și acest lucru va fi realizat prin procesul Evenimentului.

Debra: Da. Cum ar fi să facem parte din această familie Galactică? Adică, cum ar arăta? Am vedea mai multe dovezi în cerul nostru despre ambarcațiuni extraterestre? Vor apărea ei pe Pământ? Se vor deschide mai mult canalele telepatice între noi și ei? Cu ce se ​​aseamănă?

Cobra: Umanitatea va avea Primul Contact înainte de a fi acceptată ca o parte egală a societății Galactice. Deci Primul Contact, Intervenția Divină, Evenimentul, toate acele lucruri se vor întâmpla înainte. De fapt, ajungem dincolo de Eveniment cu această activare; ajungem până la punctul de a deveni cu adevărat parte a familiei Galactice, ceea ce este și mai mult. Și, evident, aceasta va fi o experiență foarte plăcută deoarece în sfârșit, în acel moment, această planetă nu va mai fi o planetă a întunericului. Și, în mod evident, acesta este ceva care este mult mai bun decât starea de fapt pe suprafața planetei, chiar în acest moment.

Debra: Da, și vom vorbi despre acest lucru într-o clipă. Deci, când vorbim de Primul Contact, ne gândim la ființe Galactice care ne vizitează din spațiu, însă Primul Contact include și ființe binevoitoare din subteran, precum Agarthanii și Mișcarea de Rezistență care ies la suprafață?

Cobra: Da, dar această parte este încă clasificată. Acum ne concentrăm mai mult pe partea galactică a ființelor care vin în nave; mai întâi Pleiadienii care contactează anumiți indivizi selectați și apoi răspândesc acest lucru mai departe. Așa că, acesta este obiectivul nostru în acest moment.

Debra: Bine. Și ați afirmat că dacă ajungem la o masă critică de 144.000 de oameni care se alătură meditației, aceasta va avea consecințe exopolitice și geopolitice de anvergură. Deci, puteți detalia aceste consecințe?

Cobra: Bine. Mai întâi mă voi concentra asupra petiției. Dacă această petiție ajunge la acel număr de semnături, forțele Galactice vor considera că noi am reprezentat o parte semnificativă a umanității care dorește să inițieze contactul. Și prin legea Galactică, ei sunt obligați să răspundă. Deci vor răspunde într-un anumit fel; modul în care vor răspunde și felul cum va fi comunicat acest lucru nu trebuie încă dezvăluit, dar va exista un răspuns. Și acest răspuns ar putea să nu fie public la început, deoarece nu va fi sigur, dar un anumit proces va fi inițializat. Și odată ce procesul este pornit, nu mai poate fi oprit. Nu poate fi inversat. Deci va fi ceva ce va fi pus în mișcare. Se va pune în mișcare și va continua.

Debra: OK, și da, aș vrea să vă vorbesc și eu mai multe despre acea petiție într-o clipă. Dar revenind la meditație, pentru ce medităm mai exact cu această meditație? Ați spus că anumiți oameni vor fi contactați de Pleiadieni. Deci, este pentru contact individual pentru anumiți oameni sau pentru contactul planetar, ca o aterizare în masă, și care s-ar întâmpla prima dată?

Cobra: De fapt, este pentru amândouă. După ce anumite persoane selectate vor fi contactate, aceștia vor vorbi despre experiența lor. Va fi declanșată o reacție în lanț, care va duce la un moment dat la observarea masivă a flotei Galactice, la raportarea masivă a acesteia în mass-media, toate împletite cu Evenimentul și cu un proces complet de dezvăluire. Toate acestea sunt elemente ale aceluiași proces care au loc într-o anumită secvență.

Debra: Bine. Și aveți vreo idee despre cine sunt acei oameni care ar fi contactați? Știu mulți oameni care probabil se întreabă cine sunt acești oameni și dacă ar putea fi ei. Adică, cineva care face aceste decrete ar fi contactat fie fizic, fie telepatic, dacă este deschis, sau există oameni specifici pe care Forțele Luminii i-au selectat?

Cobra: Există un anumit protocol numit Protocolul Contact Dish (Protocolul Platou de Contact), pe care l-am publicat pe blogul meu cu ani în urmă, iar oamenii care participă la acel proiect vor fi printre primii care vor fi contactați pentru că au teren privat, care provine dintr-un drept legal, pentru o navă mică este mult mai ușor să aterizeze pe un teren privat și contactul fizic poate fi făcut fără interferențe. Acesta va fi cel mai ușor de manifestat cât mai curând posibil. De îndată ce va fi în siguranță, acest lucru va fi făcut. Desigur, mulți oameni vor avea contact telepatic; vor exista oameni care vor avea experiențe spirituale, viziuni, vizite în vise. Dar acum vorbim mai mult despre contactul fizic real cu dovezi. Oamenii vor putea face fotografii, oamenii vor putea înregistra videoclipuri. Toate acestea la un moment dat, vor fi distribuite prin intermediul mass-mediei.

Debra: Este posibil ca acest lucru să se întâmple înainte de Eveniment?

Cobra: Da, este posibil. Secvența exactă nu trebuie să fie încă dezvăluită în acest moment din motive evidente, din motive strategice, deoarece există multe ființe care dacă ascultă acest lucru,  nu sunt cu adevărat fericite să asculte asta și au niște agende care nu sunt aliniate cu Plan divin. Dar aș spune că oamenii vor fi contactați înainte de Eveniment, în faza finală înainte de Eveniment.

Debra: Dar oamenii care nu dețin pământ? Sunt eliminați de la orice fel de contact fizic?

Cobra: Nu, nu vor fi eliminați, dar este puțin mai dificil să le aranjați ceva. Este posibil să le aranjați ceva în timp ce se plimbă în natură și pe teren public, dar nu este atât de ușor. Așadar, se va întâmpla și asta, dar este mai ușor să manifestați un contact fizic pentru cei care dețin terenuri doar din motive practice și legale. Totul trebuie făcut corect pentru a minimiza interferențele din partea forțelor întunecate. Acesta este motivul principal. Siguranța este prioritatea numărul unu. Persoanele care vor fi contactate trebuie să rămână în siguranță.

Debra: Da, desigur. Dar gândindu-mă la asta, ce se întâmplă dacă o persoană s-ar plimba în natură undeva și dacă asta ar fi putea fi o opțiune?

Cobra: Asta este o opțiune, da. De îndată ce va fi în siguranță și de îndată ce va fi convenabil, asta se va întâmpla.

Debra: Și ce l-ar face să fie în siguranță?

Cobra: Înseamnă că Cabala pierde suficientă putere. Înseamnă că o locație în care persoana respectivă va merge va fi ușor accesibilă de pe orbită. De exemplu, pentru ambarcațiunea Pleiadiană, aceasta trebuie să fie poziționată astfel ca să nu fie prea aproape de bazele militare. Trebuie să fie o poziție care să fie într-o poziție favorabilă, să nu fie excesiv de perceptibilă de la sol. Sunt mulți factori implicați.

Debra: Înțeleg. OK. Așa că ar putea trebui să fie destul de departe în natură în privat.

Cobra: Da. Acest lucru este diferit de la caz la caz. Sunt mulți alți factori implicați. Aș spune că, de asemenea, conștiința destinatarului este un factor major, atașamentul acelei persoane față de alte persoane, rețeaua socială a acelei persoane. Există multe motive, mulți, mulți factori diferiți, care determină cine să fie contactat, când și cum.

Debra: Ce ne-ați sugera despre modul în care să ne pregătim pentru acel posibil contact?

Cobra: Aș sugera oamenilor să citească Protocolul Contact Dish de pe blogul meu și totul este scris acolo.

Debra: Bine. Mă întreb doar pentru că vorbeați despre rețeaua noastră de socializare și despre conștiința acelei persoane.

Cobra: Nu voi detalia mai departe în acest moment.

Debra: Bine. Cu cât vibrația noastră este mai înaltă, cu atât lucrăm mai mult pe noi înșine și ne curățăm câmpurile energetice, probabil că ar ajuta în toate acestea, sunt sigură.

Cobra: Cu siguranță, cu siguranță. Pleiadienii au o listă de priorități și vor contacta oamenii care sunt cei mai conștienți și care vor fi suficient de siguri pentru a trece prin acel contact fără nicio interferență din partea întunericului. Deci, există doi factori principali în acest moment.

Debra: Foarte bine de știut. Deci, a existat un pic de confuzie cu privire la ceea ce este toată această activare. Este ca o ultimă cerere? Apelăm la asta pentru că Forțele Luminii și-au dat seama că întunericul este mai puternic decât se aștepta și că rămânem fără timp, că avem nevoie de ajutor suplimentar? Știm că eliberarea Pământului este necesară în proporție de 100%, deoarece Codexul Galactic prevede clar acest lucru, dar facem această activare pentru că ne aflăm în stadiul în care lucrurile trebuie făcute mai rapid și este necesară o acțiune dramatică?

Cobra: Bine, asta nu se face dintr-o poziție de disperare. Se face dintr-o poziție de putere. Aceasta înseamnă că în sfârșit conștiința populației de suprafață este gata să atingă masa critică cu aceasta. Această petiție, de exemplu, a fost creată în urmă cu opt ani și numărul la acea vreme era de aproximativ 20.000 de persoane. Am adunat deja de cinci ori această sumă chiar acum, până în acest moment. Deci, putem vedea că situația de acum în cei opt ani s-a dezvoltat până la un punct în care putem de fapt să atingem acea masă critică în mod realist și să punem acest proces în mișcare. Deci, acesta este motivul pentru care facem acestea acum. Este un moment perfect. Este prima dată când este realist posibil să se realizeze acest lucru.

Debra: Acesta este un mod foarte inspirator și optimist de a privi lucrurile acestea, așa că mă bucur să aud că spuneți asta, este o veste grozavă. Avem nevoie de extratereștri pentru a aduce noul Pământ? Există vreo șansă să facem asta singuri sau chiar avem nevoie de ajutorul lor?

Cobra: Există două perspective unilaterale pe această planetă. Una este că trebuie să facem totul pe cont propriu. Și celălalt, suntem neputincioși, suntem fără putere și avem nevoie de ajutor extern. De fapt, ceea ce este necesar aici este parteneriatul. Parteneriat între populația de suprafață și rasele Galactice. Și așa este modalitatea în toată galaxia și așa trebuie făcut aici pentru a avea succes. Avem un element esențial necesar pentru eliberare, iar ei îl au pe celălalt și numai împreună putem face acest lucru posibil. Iată de ce acest parteneriat este necesar pentru a se împuternici reciproc și pentru a face posibilă această eliberare. Creăm o punte între suprafața planetei și cer, iar această punte va declanșa Evenimentul. Va ajuta în acest proces și va învinge întunericul.

Debra: Da, împreună este foarte, foarte puternic. Am putea învăța din asta aici, pe planeta Pământ, despre lucrul împreună! Deci haideți să vorbim despre puterea de a ne pune laolaltă conștiința prin meditația în masă. Am atins până acum o masă critică de 144.000 de oameni; am ajuns chiar la un milion înainte. Dar nu am văzut prea multe rezultate la nivel fizic și asta a fost descurajator pentru unii oameni. Ne puteți explica cum au ajutat aceste meditații în moduri pe care s-ar putea să nu le vedem cu ochii noștri fizici? Știu că ați explicat acest lucru înainte, dar chiar se pare că oamenii trebuie să audă asta din nou.

Cobra: Oamenii au uneori așteptări care nu se bazează pe realitate. Oamenii se așteaptă la câteva minute de meditație puternică pentru a transmuta tot întunericul de pe planeta Pământ care s-a acumulat aici de mii și mii de ani. Acest lucru, evident, nu este posibil. Adevărata schimbare fizică care va fi vizibilă, observabilă și la care oamenii se așteaptă se va întâmpla doar în ultimele săptămâni înainte de Eveniment. Nimic nu va fi de fapt vizibil cu luni înainte de Eveniment. Singura dată când oamenii vor începe cu adevărat să observe schimbările este cu câteva săptămâni înainte de Eveniment. Deci, indiferent câte meditații am face înainte de acel moment, nu vor exista schimbări externe cu adevărat vizibile. Ceea ce se schimbă cu fiecare meditație este că împuternicim linia temporală pozitivă și împiedicăm să se întâmple o mulțime de lucruri negative. Fără meditațiile noastre, nu am avea această conversație chiar acum, poate că această suprafață a planetei ar fi fost deja distrusă. Astfel am evitat multe scenarii negative. Am evitat multe războaie. Ei au încercat să creeze un război în Siria, Irak, Iran, Israel, Ucraina și așa mai departe. De multe ori și nu au reușit niciodată. Singura dată când au reușit cu această pandemie și singurul motiv pentru care au reușit cu această pandemie, aș spune că principalul motiv pentru care au reușit cu această pandemie, a fost că principalii Lucrători în Lumină de pe planetă au făcut greșeli cruciale, stupide și egoiste în 2018 și 2019. Toate acestea ar putea fi evitate; nu a fost necesară, această pandemie. Este complet inutilă, toată această dramă ar putea fi evitată. Dar aș spune că multe alte lucruri au fost evitate cu meditațiile noastre și asta a ajutat foarte mult. Multe lucruri ar fi putut fi mult mai cumplite decât sunt acum. Este un adevărat miracol faptul că nu trăim chiar acum într-un regim complet totalitar al Noii Ordini Mondiale. Sunt elemente, da, dar noi nu suntem acolo, nu trăim în lagăre de concentrare. Deci este un miracol complet că nu suntem acolo. Dacă comparăm ceea ce fac forțele întunecate, câtă energie pun în asta și starea umanității de pe suprafața planetei, am avut un succes extraordinar dacă vedem cum ar fi putut merge aceste lucruri.

Debra: Uau, asta doar demonstrează puterea pe care o au Lucrătorii în Lumină!

Cobra: Mult mai mult decât realizează oamenii. Mult mai mult decât își dau seama oamenii.

Debra: Și numai asta este un semnal de alarmă cred că pentru mulți. Mă bucur atât de mult că ați spus asta. Și arată, de asemenea, puterea meditației în masă. Vreau să vă întreb, va ajuta să facem zilnic meditația înaintea celei mari globale din 21 decembrie? Va avea asta vreun impact în construirea energiilor?

Cobra: Da, bineînțeles că va fi, va ajuta la construirea energiei. Desigur, sunteți invitată să faceți meditația oricând vreți, în fiecare zi. Dacă aceasta este îndrumarea voastră, este perfect.

Debra: Bine. Știm că, cu aceste meditații în masă, cu cât participă mai mulți oameni, cu atât va fi mai de impact. Ca urmare, este important ca oamenii să o promoveze cât mai mult posibil, în special ceea ce ne-ați împărtășit despre rezultatele pe care le-am putea vedea. Intenția pentru aceasta, cu apelarea Primului Contact cu ființele Galactice, nu este chiar pentru toată lumea. Știți, mulți oameni „netreziți” ar considera asta fie un lucru stupid, fie înfricoșător. Deci, cum putem aduce mai mulți oameni mainstream pentru a ne crește numărul? Este prin concentrarea asupra aspectului „intervenției divine” al acesteia, sau ce părere aveți?

Cobra: Ei bine, trebuie să vă folosiți propria îndrumare, deci cu cine împărtășiți asta și care este formularea voastră. Dar am făcut un apel public la câteva persoane care lucrează într-un fel la asta, promovând Primul Contact într-un anumit mod, și nu au răspuns. Așa că aș spune pur și simplu, nu înțeleg acest lucru. Încercăm să creăm ceva cu adevărat frumos, ceva cu adevărat important și pur și simplu nu există niciun interes. Deci vedeți că Forțele Galactice observă toate acestea și de aceea au rezerve. Pur și simplu nu există suficientă unitate; Toată lumea are grădina sa mică, grupul lor mic de adepți și își fac propria treabă, ceea ce este de înțeles din perspectiva galactică, atâta cât înțeleg psihologia umană, dar nu pot lua lucrurile în serios, dacă asta este tot ce înțeleg, dacă înțelegeți ceea ce vă spun.  

Debra: Da, absolut. Cred că acesta este un moment pentru ca oamenii să-și lase ego-urile deoparte și să aibă unitate în comunitate și să se adune împreună pentru a ajuta cu adevărat această planetă, deoarece există putere în numere. Așa că trimitem un apel tuturor să audă asta, împărtășiți asta cu adepții voștri, distribuiți asta pe rețeaua voastră de socializare, partajați cu familia și prietenii voștri. Trebuie să facem acest lucru. Ar fi grozav dacă am putea obține cât mai mulți oameni, în special cei cu urmăritori mulți.

Cobra: Da, nu vorbesc ca să convertesc pe nimeni sau să încerc să conving oamenii care nu sunt deschiși la asta, dar există oameni care lucrează deja la asta la un anumit nivel, într-un anumit mod. Și aceștia sunt oamenii care ar trebui să participe oricum. Pentru că aceasta nu este propria mea mică idee personală, ea face parte din planul global pentru umanitate. (Da) Și oricine altcineva ar putea începe asta în orice moment, dar nu a făcut-o. Deci, acest lucru ar fi putut să fie început în orice moment în ultimii 50 sau 60 de ani, pentru că oamenii știu despre rasele extraterestre, există deja multe cărți, videoclipuri și filme despre asta în ultimele decenii. Și acest lucru putea fi inițiat în orice moment, dar nu a fost. Deci, acum este momentul. Acum este timpul ca noi să ne unim cu adevărat și să facem asta.

Debra: Da, sută la sută. Să mai vorbim puțin mai mult despre petiție pentru că este foarte importantă. Aș dori ca oamenii să înțeleagă foarte clar de ce facem asta, se pare puțin stupid să creăm o petiție pentru a vorbi cu ființele Galactice. Dar ați menționat acea punte energetică pe care aceasta o va crea, așadar, ați putea vorbi mai mult despre asta și cum va grăbi aceasta procesul de eliberare?

Cobra: OK. Acesta este de fapt un document legal. Noi semnăm un document legal; creăm declarația voinței noastre unificate. Și dacă această declarație este suficient de puternică, Forțele Galactice vor lua aceasta în serios. Vedeți, ei pot citi mințile oamenilor și pot vedea toate gândurile conflictuale din mintea oamenilor. Într-un fel, oamenii ar dori să aibă intervenție, iar pe de altă parte, sunt supărați pe Forțele Luminii. Iar apoi le este frică și apoi se îndoiesc dacă ceva din toate acestea există și nu există nicio dovadă. Și știți, toate acele gânduri amestecate creează un semnal foarte amestecat. Și au nevoie de ceva foarte clar și foarte coerent pentru a răspunde la asta. (OK.) Și aceasta trebuie să fie o acțiune fizică, trebuie să fie un document fizic. Trebuie să fie un proces fizic. Trebuie să stai la computer și să semnezi petiția, pentru că vrei intervenție în plan fizic. Totul este despre manifestare, dacă vreți acțiune fizică, trebuie să acționați fizic.

Debra: Asta are foarte mult sens.

Cobra: Și asta creează o punte între dimensiunile superioare și planul fizic. Se creează o rețea. Creează și o punte între suprafața planetei și toate acele locații de pe orbită în care se află navele.

Debra: Bine, da, asta are sens. Și așa ați menționat mai devreme că a fost lansat inițial în urmă cu aproximativ opt ani, în 2013. Deci, de ce este atât de important acum, să ajungem la masa critică? Și ce se întâmplă dacă nu avem 144.000 de semnături până la momentul de atunci...?

Cobra: Întotdeauna a fost important să se ajungă la masa critică, dar nu a fost realist. Dacă aș fi început asta cu ani în urmă, nu s-ar fi întâmplat, dar acum avem prima șansă reală să o facem. Și vom ajunge la masa critică. Nu vorbesc despre posibilitatea ca noi să nu ajungem la masa critică. Deci vom ajunge la o masă critică.

Debra: Da, cu siguranță suntem. Ce se întâmplă dacă cineva a semnat-o cu ani în urmă, dar nu-și amintește dacă a semnat-o; ar trebui acum să o semneze din nou?

Cobra: Am făcut instrucțiuni foarte clare. Semnați o singură dată.

Debra: Bine. Și ați vorbi puțin mai mult despre modul în care a avea o masă critică pe această petiție ar mări efectul meditației pe care o facem?

Cobra: Va fi de fapt primul pas real privind ceea ce manifestăm în această meditație. Deci, atunci când se va atinge masa critică a petiției, aceasta va stabili, așa cum am spus mai înainte, un anumit proces legal și exopolitic. Se va crea un anumit dialog. Consiliile Galactice se vor întruni, vor lua decizii. Ei vor inițializa anumite acțiuni care vor implica într-un anumit fel și suprafața planetei. Aceasta va accelera procesul de contact. Lucrurile se vor pune în mișcare și ceea ce realizăm este exact asta. Deci această petiție va accelera linia temporală către Contact. Flota Galactică va fi autorizată să fie mai activă pe orbită inferioară și către suprafață. Ar putea exista conexiuni la suprafață. Nu pot dezvălui mai multe acum, dar aș spune că anumite lucruri vor fi accelerate. Vor fi accelerate. Forța Galactică va avea mai multă autoritate să facă mai mult decât au făcut înainte. Vor avea o mână mai puternică împotriva Cabalei, așa că vor fi autorizați să facă mai mult pentru că vor ști că ne dorim ca băieții răi să dispară – nu doar în niște gânduri confuze, nu pline de răzbunare și neputință, ci cu intenții clare, ceea ce este mult mai puternic.

Debra: Da, absolut. Și trebuie doar să împărtășesc acest lucru... Tocmai am primit confirmarea că vom ajunge la 144.000. Când m-am uitat în jos, era 1:44 [pm] unde mă aflu, așa că a fost un mesaj foarte puternic. Așa că așteptăm cu nerăbdare asta!

Partea 2: Actualizarea situației galactice

Debra: Să trecem acum să vorbim puțin despre situația Galactică. Ați spus într-o postare recentă, cum Forțele Luminii creează o Sferă Dyson în jurul Soarelui și în jurul Pământului pentru a tempera puterea pulsului Galactic care va veni de la Soarele Central Galactic în viitorul apropiat (și noi iubim cuvintele acestea „în viitorul apropiat”). Privim aceasta ca pe o veste bună, că aceasta este pentru pregătirea pentru energiile Galactice puternice ale Evenimentului care vor veni. Și întrebarea este, sunt necesare aceste sfere Dyson pentru a nu ajunge ca Atlantida? Au fost folosite atunci când pulsul a lovit Pământul în perioada Atlantidei? Și au fost folosite pe alte planete care au trecut prin ceea ce suntem pe cale să trecem?

Cobra: Sferele Dyson sunt folosite în mod regulat atunci când o planetă trece printr-o tranziție de fază ca aceasta. De fiecare dată când soarele trece în mini novă și când condițiile sunt corecte, planetele locuibile cu viață sunt protejate împotriva radiațiilor în exces, pentru că impulsurile solare puternice creează întotdeauna atât de multă radiație încât s-ar putea să nu fie atât de ușor să se supraviețuiască acestora. Așadar, această sferă Dyson va filtra anumite frecvențe. Va regla anumite frecvențe, astfel încât prin orice trecem, supraviețuim procesului intact.

Debra: Ne puteți oferi o perspectivă asupra tehnologiei care va crea aceste sfere și ne vor fi vizibile în vreun fel?

Cobra: De fapt, nu sunt sfere, se numesc doar sfere. Acestea sunt de fapt anumite nave-mamă uriașe plasate într-o anumită poziție de geometrie sacră în jurul Pământului și în jurul Soarelui, care creează un câmp de forță cuantică care filtrează frecvențele. Vor fi camuflate. Nu vor fi vizibile. (Înțeleg, bine.) S-ar putea să fie vizibile în momentul schimbării polare și al evacuării finale, dar nu înainte.

Debra: OK. Forțele Luminii au început acest proiect și cât timp durează pentru a-și alinia navele?

Cobra: Aș spune că sunt în fazele inițiale timpurii ale creării acestui lucru. Când condițiile din sistemul solar sunt corecte, acest lucru se poate face destul de repede. Dar condițiile nu sunt încă pregătite. Dar acum aș spune că sunt în fazele inițiale ale construirii acestui lucru.

Debra: Deci, să primim o actualizare despre condiții. Deoarece multe dintre planurile non-fizice au fost curățate, ce rămâne de curățat și practic susține baza de putere a forțelor întunecate încă în acest moment?

Cobra: Nu voi da nici o actualizare despre acest lucru înainte ca meditația și procesul de petiție să fie finalizate.

Debra: Bine. Dar putem primi ceva după aceea?

Cobra: Da. Va exista o actualizare după aceea, la un moment dat.

Debra: Bine, bine. Ne puteți oferi o actualizare în ceea ce privește progresul bombelor toplet? Mai sunt acestea cele mai mari obstacole în calea Evenimentului?

Cobra: Da. Ele sunt încă cele mai mari obstacole. Da.

Debra: S-au făcut progrese privind acestea?

Cobra: Există progrese în desfășurare, dar acesta este un subiect foarte greu. Adică, a fost foarte greu de îndepărtat acele bombe toplet. Este o provocare, dar se fac progrese.

Debra: Bine. Deci, ne puteți spune, cum știu Pleiadienii și alte Forțe ale Luminii să abordeze aceste forțe ezoterice, negative, cum ar fi anomalia subcuantică? Au avut de-a face cu aceste tipuri de lucruri în Pleiade sau pe planetele lor natale?

Cobra: S-au confruntat cu asta da, aș spune, chiar și milioane de ani, dar a fost întotdeauna o provocare pentru că acest lucru este într-un fel foarte avansat, deoarece forțele întunecate folosesc tehnologie avansată, care folosește acele principii. Și într-un fel este foarte haotic; anomalia primară este imprevizibilă. E greu de studiat. E greu de reținut. Este greu de procesat. Este greu de clarificat. Și aș spune că în ultimii câțiva ani, progresul Forțelor Luminii este mult, mult, mult mai mare decât a fost vreodată în trecut, deoarece ei învață ingrediente cheie pentru asta, pentru că acestea sunt pur și simplu ultimele lucruri de clarificat. Orice altceva fusese rezolvat în galaxie. Așadar, aceasta este cea mai grea, cea mai dificilă parte (părți) și acum se fac progrese zilnice.

Debra: Bine. Ne puteți asigura că vor putea înlătura această anomalie?

Cobra: Se vor elimina, da. Întrebarea este doar cum ajungem la punctul Evenimentului. Adică vom ajunge acolo, drumul până acolo este greu, dar ajungem încet.

Debra: Da. Putem vorbi despre Cursa Centrală? Știu că într-una dintre meditațiile noastre anterioare în masă, le-am atras atenția. Cum sunt ei implicați în astea acum? Și, de asemenea, oamenii sunt curioși despre cum arată.

Cobra: Da, ei oferă o asistență majoră Confederației Galactice. Ei oferă o amplă asistență cu Sferele Dyson, cu curățarea sistemului solar, cu curățarea anomaliilor primare, a anomaliilor subcuantice, a bombelor toplet. Lucrează cu toate acestea și oferă multă asistență întregului proces.

Debra: OK, bine. Și ne puteți da un indiciu despre cum arată?

Cobra: Este greu de descris. Sunt ființe de dimensiuni foarte înalte. Ele nu se manifestă în modele și forme. Ei nu au fost niciodată în fizic. Deci sunt ca niște ființe mai energice. Nu sunt fizice. Nu au o formă concretă. Desigur, ar putea lua orice formă și-ar dori dacă ar alege să se manifeste, dar nu au făcut asta niciodată.

Debra: Exact așa mi-am imaginat eu. Bine, mulțumesc că ați răspuns la aceasta. Să vorbim puțin despre implanturi. Ați afirmat că implanturile nu mai sunt încurcate din punct de vedere cuantic și că Forțele Luminii au început cu curățarea graduală a acestora. După cum știți, există un grup internațional al nostru care organizează sesiuni gratuite de eliminare a implanturilor pentru Lucrătorii în Lumină în mod continuu pentru a ajuta la îndepărtarea acestora. Ne puteți spune despre impactul acestor sesiuni, atât pentru cei care participă, cât și la nivel colectiv? În mai, ați declarat: „Fluctuația cuantică direct legată de implanturi umane și biochipuri se înlătură mai bine decât se aștepta. Distorsiunea spațiu-timp creată de implanturi și biochipuri este redusă rapid și drastic. Și acest lucru a dus la o scădere semnificativă a volatilității emoțiilor umane în ultimele săptămâni.” Deci Cobra, ne întrebăm dacă acest lucru confirmă eficacitatea acestor sesiuni? Și sunt aceste sesiuni un sprijin important pentru Forțele Luminii și eliberarea planetară?

Cobra: Da, acele sesiuni au ajutat destul de mult și aș încuraja pe toți cei implicați în acele sesiuni, dacă se simt atât de ghidați, să continue și să extindă efectiv acele sesiuni, pentru că acesta este un instrument cu adevărat util pentru Forțele Luminii în curățarea implanturilor mai rapid și mai eficient.

Debra: OK, grozav. Mulțumesc. Aveam de gând să vă întreb dacă ați simțit că este important să continuăm aceste lucruri. Există ceva ce putem face pentru a adăuga la aceste protocoale pentru a le face mai eficiente și pentru a accelera eliberarea planetară?

Cobra: În acest moment, protocoalele care sunt acum utilizate sunt încă în regulă. S-ar putea să existe o îmbunătățire la un moment dat după meditație, sau s-ar putea să nu fie, vom vedea cum evoluează lucrurile. Există posibilitatea unei anumite actualizări.


Debra: Absolut, sună bine. Și ați mai spus că singura locație în care încă mai rămân bombe toplet este în interiorul implanturilor din câmpul energetic al ființelor umane, unde există o singularitate a unei găuri negre. Deci, făcând aceste exerciții pentru a ajuta la dizolvarea implanturilor noastre, asistăm în esență Forțele Luminii în dizolvarea bombelor toplet rămase?

Cobra: Îi sprijinim, pentru ei devine mai ușor să acceseze bombele toplet. Nu avem de-a face direct cu bombele toplet, este pur și simplu prea periculos, dar ajutăm Forțele Luminii să obțină un acces mai bun la acest lucru și să îl abordeze într-un mod care este sigur și eficient.

Debra: OK, bine, bine. Știm că implanturile nu pot fi îndepărtate complet până la Eveniment, dar pentru acele persoane care participă în mod regulat, care sunt unele dintre beneficiile pe care le-ar putea experimenta? Își dizolvă de fapt implanturile?

Cobra: Ceea ce pot realiza oamenii este de programarea, dizolvarea sistemelor de credință care limitează, eliberarea conștiinței. Acesta poate fi cu siguranță rezultatul acestui proces de curățare. Oamenii își pot aduna experiențele și le pot posta undeva pentru inspirație, oameni care lucrează la asta.

Debra: Oh, asta e o idee bună, mulțumesc. Și vom împărtăși asta cu publicul nostru. Am mai fost întrebați înainte, există și implanturi bune?

Cobra: Puteți repeta întrebarea?

Debra: Există și implanturi bune, pozitive, care ne avantajează?

Cobra: Nu le-aș numi implanturi bune, dar au existat anumite rase care sunt în stare intermediară de dezvoltare care pun implanturi cu bună intenție pentru comunicare, pentru scanare, pentru vindecare. Acest lucru s-a făcut mult în Atlantida. S-a făcut de asemenea, pe navele anumitor rase extraterestre, dar aș spune că este o tehnologie perimată și veche.

Debra: Bine. Aș dori să vă pun o întrebare despre Era Vărsătorului. Solstițiul din decembrie anul trecut, am făcut o meditație de succes și am atins masa critică, iar în timpul interviului nostru pentru asta, ați menționat că, dacă s-a atins o masă critică, s-ar putea să vedem rezultate pozitive în decurs de una până la două luni. Și, desigur, mulți oameni se așteptau la rezultate mai utopice în 2021, mai degrabă decât la haosul care a urmat. Înțelegem că în dezmembrarea matricei este de așteptat un oarecare haos, dar mulți se întreabă cum și când vom experimenta energiile Erei Vărsătorului? Aș dori să subliniez o declarație pe care ați făcut-o în august, care spunea: „După ce purificarea forțelor Rigeliene care au invadat Pământul în 1996 s-a încheiat la jumătatea/sfârșitul lunii octombrie, se așteaptă că va fi mult mai ușor de manifestat visele Erei Vărsătorului pe suprafața planetei." Deci, Cobra, ați putea detalia toate acestea, vă rog? sau trebuie să facem fiecare un efort pro activ, hotărât pentru a-l manifesta pentru noi înșine în propria noastră viață individuală?

Cobra: Sunt doi factori implicați aici. Prima este că există pur și simplu mai mult întuneric decât se aștepta oricine, mă așteptam eu, Mișcarea de Rezistență se aștepta sau Forțele Luminii se așteptau. Și al doilea factor este că există mai puțină cooperare și mai mult egoism și mai multă prostie în rândul Lucrătorilor în Lumină decât se aștepta oricine. Deci, acești doi factori combinați au făcut ca acest proces să fie mai puțin plăcut și mai provocator decât mă așteptam inițial. Deci, este greu de determinat cum se va desfășura acest lucru, dar aș spune că, cu cât mai mulți oameni dețin Lumina, cu atât mai mulți oameni cooperează într-un mod pozitiv, cu atât mai mulți oameni se dezvoltă și manifestă bunul simț împreună cu un spirit de cooperare, cu atât mai mult, cu atât rolurile noastre vor fi mai ușoare. Desigur, forțele întunecate vor încerca să provoace asta, aceasta este natura lor, acesta este un război, și bineînțeles că vor să câștige când sunt în război și vor face tot ce pot pentru a câștiga. Nu vor câștiga, dar vor face tot ce le stă în putință pentru a perturba acest proces. Dar dacă manifestăm mai multă unitate, aceasta va fi o protecție foarte puternică împotriva asta. Deci este o chestiune de interacțiune a două forțe. Pe partea pozitivă, avem acei Lucrători în Lumină care cooperează și care manifestă bunul simț. Și pe de altă parte, avem forțele întunecate care deja cooperează și care își folosesc strategia într-un mod mult mai eficient decât am văzut eu printre cei mai mulți dintre Lucrătorii în Lumină. Și apoi avem Forțele Luminii care îndepărtează tehnologiile exotice și nu pot interveni direct înainte ca amenințarea tehnologiilor exotice să fie îndepărtată. Deci aceasta este situația acum.

Debra: Ei bine, ați spus că ceva foarte important în ceea ce privește unitatea noastră este ceea ce ne va oferi o protecție puternică împotriva întunericului. Și aceasta este o notă pe care chiar trebuie să ne unim.

Cobra: Da. Și, desigur, majoritatea oamenilor nu mă vor lua în serios și tot nu vor coopera și vom avea mai multe mandate, mai multe la fel până când se va produce progresul. Acesta este cel mai probabil ce ce s-ar întâmpla. Nu sunt din nou foarte plin de speranță, am văzut destulă natură umană pentru a vedea cum se comportă oamenii. Dar va fi un moment când destule tehnologii negative, exotice vor fi eliminate și Forțele Luminii vor face un progres, iar apoi, desigur, acest război se va termina, nu va mai conta, acesta va fi un joc total schimbător.Partea 3: Evenimente curente

Debra: Aș vrea să vă vorbesc despre starea actuală a planetei și știți, desigur, cel mai mare subiect despre care vorbește toată lumea este virusul și tot ceea ce are legătură cu acesta. După cum ați spus, întunericul este mai puternic decât se aștepta oricine; Deci, cu această cronologie actuală pe care ne aflăm, ne îndreptăm către dezastru? Și dacă acesta este cazul, ne puteți spune ce urmează? Care este cu adevărat probabilitatea ca în viitorul nostru să experimentăm o societate de tip distopic de injecții forțate de militari, tabere de carantină, penurie de alimente, preluare de AI etc.?

Cobra: Nu ne îndreptăm spre dezastru; suntem într-un război de remorcher. Ne aflăm acum într-o situație în care ambele părți sunt la fel de puternice și se opun celeilalte. Așa că băieții buni se opun tuturor acestor lucruri, iar băieții răi vor să manifeste asta. Pe de o parte, avem o prăbușire lentă a societății, pe de altă parte, avem o mare trezire. Oamenii care nu au văzut ce se întâmplă chiar acum câteva luni își deschid ochii și văd și există o neconformitate pozitivă masivă care se întâmplă și în același timp. Deci avem aici un echilibru dinamic între ambele agende ale întunericului și ale Luminii. Ambele părți sunt destul de puternice și mă aștept ca această tensiune să continue până când se va produce străpungerea. La un moment dat, mai mult întuneric va apărea să învingă, la un moment dat va fi mai mult din Lumină care va apărea să învingă, și acest echilibru, aceste forțe puternice opuse din așteptările mele vor continua așa până la străpungerea prin compresie. Și, bineînțeles, nu ne întoarcem la vechea normalitate, nu se va întâmpla asta, a mers prea departe. Vechea societate a ajuns deja într-un punct fără întoarcere în vara lui 2019, iar acest lucru nu poate fi inversat, singura cale este în sus, singura cale este către Eveniment.

Debra: Deci, într-adevăr, cât de departe coborâm în această societate distopică depinde într-adevăr de... ați spus că echilibrul și înclinarea balanței să fie mai mult în favoarea Luminii.

Cobra: Dacă oamenii sunt asupriți, trebuie să reziste acelei opresiuni. Adică pașnic, coerent, masiv. Dacă oamenii nu spun nimic, dacă oamenii doar se conformează, atunci este mai ușor pentru forțele întunecate să pună în aplicare aceste măsuri.

Debra: Vedeți tot mai mulți oameni trezindu-se pe măsură ce timpul progresează și se plămădește trezirea?

Cobra: Văd mai mulți oameni care își dau seama că ceva nu este în regulă, ceva se întâmplă, oamenii încep să pună la îndoială lucrurile. Desigur, mass-media alternativă a fost otrăvită cu atât de multă dezinformare, încât, atunci când oamenii încep să citească toate acele articole și să se uite la toate acele videoclipuri, devin mai confuzi, dar cel puțin încep să pună la îndoială narațiunea oficială, încep să se gândească , încep să-și dorească să facă propriile alegeri, ceea ce este un eveniment foarte pozitiv. Nu s-a întâmplat niciodată la o scară atât de masivă până acum, aceasta este prima dată când în istoria omenirii avem sute de milioane, dacă nu miliarde de oameni care pun la îndoială pentru prima dată povestea oficială. Acest lucru nu sa întâmplat niciodată înainte.

Debra: Bine. În iulie ați afirmat că „s-a ajuns la un consens în cadrul Confederației despre faptul că o va avea loc intervenție drastică la momentul potrivit pe suprafața planetei. Nu se pot spune multe despre asta în acest moment, în afară de faptul că, dacă Cabala trece de o anumită linie, intervenția va veni mai devreme și va fi mai dură”. Deci aceasta este intervenția pentru care medităm pe 21 decembrie? Și a fost depășită această linie?

Cobra: Bine. Aș spune că Forțele Luminii au făcut o greșeală emițând acea declarație și nu au înțeles cum este viața cu adevărat pe suprafața planetei. Ei pot avea toate modelele matematice despre ceea ce este punctul de vârf, dar pentru noi la suprafață este o altă poveste. Aceasta este viața reală mai degrabă decât doar un grafic pe perete, un grafic pe ecran, știți, așa că aș spune că din perspectiva populației de suprafață, linia a fost depășită de multe ori. Dar ei au de-a face cu diferite scenarii, au de-a face cu realități diferite, au de-a face cu prevenirea exploziei bombelor toplet și cu menținerea planetei intacte într-o singură bucată, fără ca suprafața să fie distrusă și împiedică aceste feluri de scenarii. Așa că nu aș încerca nici măcar să speculez și să ghicesc unde este acea linie.

Debra: Aveți vreo idee cât de departe ne vor lăsa să intrăm în societatea distopică înainte de a face acțiunea dramatică pe care au menționat-o?

Cobra: Nu vreau să comentez despre asta. Nu este ceva ce mi-aș dori.

Debra: Bine. Ne puteți spune care ar fi acțiunea lor?

Cobra: Există anumite scenarii care sunt clasificate, despre care nu pot vorbi, dar aș spune că se pregătesc anumite lucruri, dar nu vreau să dau speranțe inutile. Nu vreau să creez mai multe speculații care ar putea duce la nimic productiv.

Debra: Corect. Bine, am înțeles. Evident, oamenii simt tensiunea și asistăm cu toții la panica și disperarea întunericului. Ați spune că pe baza acelei reprezentări pe care ne-ați arătat-o ​​a fazelor de nucleație, ați spune că suntem la punctul de fierbere?

Cobra: Da, suntem în ultima fază înainte de străpungere, înainte maximului de flux terminal care este Evenimentul. Deci ne aflăm în acea ultimă fază, iar fluxul termic se accelerează, pe care îl puteți de fapt experimenta. Toată acea tensiune care se simte este de fapt din ce în ce mai multă energie care curge, din ce în ce mai multă, aș spune în ceea ce privește fizica, din ce în ce mai mult flux termic care are loc în sistem. Și crește și va continua să crească până la Eveniment. Așa că va fi mai multă tensiune, mai multe forțe dinamice în joc, până când ceva se va sparge și acesta va fi momentul Evenimentului.

Debra: Ne puteți da o idee despre aproximativ cât timp va trebui să fim în acest punct de fierbere? Și cum spuneți „Mai faceți față puțin și rezistați asediului”?

Cobra: Nu. Nu. Aș spune că cel mai bine, dacă sunteți într-o situație ca aceasta, bunul simț strategic ar fi să continuați să țineți Lumina, indiferent de cât timp va dura. Pentru că dacă o lăsați jos acum, dacă vă predați chiar acum acestui haos, atunci nu va fi bine. Trebuie să vă mențineți concentrarea, trebuie să vă mențineți lumina continuă, menținând acea tensiune, menținând acea conștiință, acea focalizare, până când se întâmplă străpungerea.

Debra: Bine. Vedem populația care se împarte în două; cei care pot vedea clar intențiile înșelăciunii care au loc și cei care nu o pot vedea așa cum este. Deci, dacă Evenimentul nu se poate întâmpla de ceva timp, care este Planul B al Forțelor Luminii pentru a ajuta oamenii care nu vor să facă parte din lumea condusă de Cabala nemiloasă?

Cobra: Nu există un plan B. Aceasta este acum linia temporală Gamma, care necesită intervenție directă. De acum câțiva ani, eram pe cronologia Gamma și acest lucru trebuie să se întâmple, așa că nu există un Plan B. Trebuie doar să se descompună până la rezoluția sa finală.

Debra: Și ce ați spus? Ce cere?

Cobra: Suntem în această linie temporală Gamma; trebuie să continuăm până când intervenția are loc.

Debra: Bine. Am înțeles.

Cobra: Oamenii așteaptă pasiv Evenimentul; asta nu este ceea ce spun eu. Spun că trebuie să faceți tot ce puteți pentru a vă face viața mai bună, pentru a vă manifesta o viață cât mai bună și în circumstanțele în care sunt acum. Dar Evenimentul este scopul final. Ne-am născut pentru ceva mai mare. Avem în vedere și acest scop superior. Deci ambele. Acest moment, trăiți-l cât mai bine posibil, făceți-vă misiunea și trăiți-vă viața în modul în care este aliniată cu planurile voastre divine.

Debra: Bine. Și cum rămâne cu oamenii care vorbesc? Știți, în întreaga lume au loc proteste pentru a contracara mandatele și blocajele. Vreți să vorbiți despre aceste demonstrații uriașe și să ne spuneți cât de eficiente sunt? Atrag acestea atenția politicienilor și a oamenilor de la putere? Și ajută acestea energia Forțelor Luminii?

Cobra: Desigur, politicienii sunt la curent cu toate aceste demonstrații. Cu siguranță le vor ignora. Desigur, nu vor face nimic. Se vor preface că nu se întâmplă nimic pentru că vor să-și păstreze pozițiile, vor să-și păstreze puterea. Dar din punct de vedere energetic, coerența câmpului crește, puterea conștiinței umane împotriva acestei preluări a Noii Ordini Mondiale crește, crește în putere până la străpungere. Deci aceasta este contra forța care împiedică toate acele scenarii negative, cum ar fi lagărele de concentrare, etc., să se manifeste efectiv. Le ține la distanță.

Debra: Bine, bine. Este posibil să ajungem într-un punct în care va avea loc o revoluție globală la o scară atât de mare încât va aduce unele dintre elitele negative în genunchi înainte de Eveniment?

Cobra: Este o posibilitate, așa cum am spus, este un scenariu dinamic cu multe rupturi și curente subterane și orice este posibil. A existat o singură posibilitate pentru o revoluție majoră și un eveniment care a izbucnit în septembrie, care nu s-a manifestat, ceea ce este mai bine pentru că a fost mai pașnic. Ar putea fi destul de violent și nu am putea avea această conversație chiar acum dacă s-ar manifesta. Deci, dacă această cronologie revoluționară se manifestă, va fi destul de drastică, dinamică. Poate avea diverse rezultate. Unele dintre acestea sunt plăcute, altele sunt mai puțin plăcute. Așadar, vom vedea, este imposibil de prezis, sunt prea multe variabile în această situație în acest moment.

Debra: Știm că Forțele Luminii fac tot ce le stă în putință pentru a se asigura că tranziția este cât mai lină posibil având matricea care se prăbușește. Ce putem face aici, pe suprafața planetei, pentru a ajuta la asta?

Cobra: Bine. Voi spune din nou bunul simț. Bunul simț este foarte necesar. Toată lumea este atât de polarizată emoțional și atât de ușor de absorbit de această negativitate actuală într-un fel sau altul. Deci bunul simț este foarte necesar. Și un spirit de cooperare, care s-a pierdut aproape complet. Populația de suprafață nu a înțeles niciodată cum este să coopereze. Acesta este ceva complet natural în restul universului. Vom învăța să cooperăm. Acest lucru e foarte important.

Debra: Corect. Deci, să revenim la ceea ce se întâmplă chiar la suprafață. Putem să presupunem că opțiunea Delta nu mai este o posibilitate și că doar vom intra direct în Eveniment? Sau opțiunea Delta are loc deja?

Cobra: Nu, acea opțiune Delta este încă posibilă de la distanță, dar nu foarte probabilă. Nu a fost declanșată, pentru că au existat anumite discuții pentru a declanșa acest lucru în ianuarie și februarie în acest an, când au avut loc anumite evenimente, dar oamenii cheie care ar trebui să facă parte din această operațiune aveau prea multe puncte slabe, erau prea compromiși, iar Forțele Luminii au decis să nu le inițieze din acest motiv anume. Unele dintre acele slăbiciuni ale acelor oameni sunt expuse chiar acum în timp ce vorbesc, în anumite cercuri oamenii ar putea ști despre ce vorbesc.

Debra: Interesant. Ați spus că „Marea Resetare” propusă de Cabală nu va avea succes, ceea ce este o veste bună și că noul sistem financiar ar fi corect pentru toată lumea. Ați împărtăși dacă sistemul financiar planificat s-a schimbat față de ceea ce ne-ați cu câțiva ani în urmă?

Cobra: Planul de bază este în continuare același. Ar putea exista unele îmbunătățiri tehnice, deoarece lumea s-a schimbat puțin, însă planul de bază este în continuare același.

Debra: Bine. Și, ca de obicei, există oameni în mass-media alternativă care spun că au loc arestări în masă, dar ați afirmat de multe ori că arestările în masă vor avea loc doar la momentul Evenimentului.

Cobra: Se vor întâmpla la momentul Evenimentului și vor exista dovezi, vor fi în mass-media. Nu va fi pe un website alternativ obscur fără dovezi. Va fi foarte evident; va fi peste tot.

Debra: OK. Și ați mai afirmat că armata pozitivă NU se va mișca înainte ca toate amenințările extraterestre și subterane să fie îndepărtate, iar majoritatea armelor exotice nu vor fi îndepărtate de la suprafață. Puteți vorbi mai multe despre actualizarea privind eliminarea acestor lucruri? Este ceea ce vom obține după activarea din 21?

Cobra: După activare, deoarece activarea schimbă anumite lucruri și aș dori să fac o actualizare după ce se face aceasta.

Debra: Bine, și avem încredere că acele schimbări vor fi foarte pozitive și vor fi vești foarte grozave cu aceasta. Dar activitatea seismică din întreaga lume despre care unii o speculează că este legată de activitatea ulterioară în DUMBS? Puteți detalia ce se poate întâmpla? Am făcut meditații pentru ostaticii din bazele subterane. Care este stadiul de eliminare al acestor ostatici umani și extratereștri?

Cobra: Procesul este în desfășurare. Aș spune că marea majoritate a acestui lucru a fost deja eliminată, dar nu toate. Deci, în comparație cu situația de anul trecut, este un progres uriaș, enorm.

Debra: Foarte bine. Deci se pare că meditațiile ajută.

Cobra: Da, foarte mult.

Debra: Foarte bine. Și unele surse de știri alternative respectate spun că în Statele Unite sunt spitale care au secții întregi care sunt închise. Și în aceste zone ale spitalelor există paturi medicale și că copiii salvați [și adulții sunt ajutați acolo].

Cobra: Nu este adevărat.

Debra: Bine. Mulțumesc că ați clarificat acest lucru. Și ați vorbit în trecut despre cum America este „Noua Atlantida” cu sprijinul St. Germain, în eliberarea Americii de controlul minții și corupția care au loc de aproximativ 150 de ani aici. De ce este Statele Unite important în eliberarea planetei?

Cobra: Da, de fapt, St. Germain a fost foarte activ acum mai bine de 200 de ani în Statele Unite prin a pune bazele Noii Atlantide, pentru noua societate. El a fost implicat în crearea Constituției și a Declarației de Independență, iar aceasta este o bază foarte solidă. Dacă este folosit corect, ar putea deja să aducă noua societate. Dar din nou, oamenii sunt imperfecți, de aceea este nevoie de timp. Dar fundația este foarte solidă, este încă acolo și are un potențial uriaș în următorii ani, când lucrurile se schimbă.

Debra: Și St. Germain are legături și cu Franța, deoarece ați menționat că Statele Unite și Franța sunt cu adevărat esențiale pentru eliberarea planetară. De aceea este și Franța importantă?

Cobra: Da, Saint Germain a fost activ în Franța și a servit și altor persoane, anumite alte grupuri, care sunt destul de importante. Parisul în Franța este un punct de declanșare foarte important, care ar putea accelera lucrurile atunci când este momentul potrivit.

Debra: Bine. Și ce ne puteți spune despre regina Angliei? Se pare că este destul de slabă și poate că a murit. Ben Fulford a făcut recent să pară că regina este un „băiat bun”. Deci, ce se întâmplă acolo cu regina Angliei? Familia regală britanică pare să fie în tranziție. Deci poți vorbi despre asta?

Cobra: Aș spune că au avut loc anumite negocieri și anumite schimbări între diferite facțiuni ale Cabalei. Facțiunea Iezuită vrea depopularea Pământului. Iar Rothschild sunt mai înclinați către Marea Resetare, Marea Resetare de tip Klaus Schwab „Nu veți deține nimic și veți fi fericiți”, mai mult ca o societate de tip tehno-feudalistă fără exterminări în masă. Și, prin urmare, Rothschild se văd ca „băieți buni”, iar ca „băiat bun”, regina Angliei este foarte legată de familia Rothschild și se vede de fapt o persoană bună, pentru că este împotriva depopulării Pământului. Desigur, nu vom fi de acord cu evaluarea ei asupra situației. A existat multă propagandă din partea familiei Rothschild în ultima săptămână despre asta sau cam pe și, desigur, voi lua asta cu un sâmbure de sare. Acesta nu este tocmai tipul de viitor pe care vrem să îl manifestăm. Vorbim despre viața reală și despre o adevărată societate Galactică. Nu vorbim despre tipul lor de societate distopică tehno-feudalistă, pe care doresc să o creeze.

Debra: Este o parte sau cealaltă parte mai puternică? O parte a spus că caută depopularea, iar cealaltă parte caută mai mult o societate socialistă comunistă.

Cobra: Ei bine, acum este cam jumătate-jumătate. (Ok) Dar asta se poate schimba. Aceasta este situația în acest moment, dar aceasta se poate schimba.

Debra: Da. Ei bine, vrem ca amândouă să dispară, așa că asta este schimbarea pe care o căutăm.

Cobra: Amândouă VOR pleca.

Debra: Da. Ați detalia ce ar fi important de împărtășit cu privire la procesul Ghislaine Maxwell și semnificația acestuia în acest moment?

Cobra: Da, de fapt, aceasta este o oportunitate foarte bună pentru ca anumite lucruri să pătrundă în mass-media mainstream și, probabil, unele dintre ele vor apărea în mass-media mainstream. Se va raporta și se va vorbi mult despre asta. Acesta este un potențial bun pentru următorul pas de dezvăluire sau expunere a ceea ce se întâmplă în spatele scenei în interiorul Cabalei. Și acesta poate servi ca un alt declanșator pentru trezire, pentru ca oamenii să vadă ce se întâmplă cu adevărat pe această planetă.

Debra: Deci spuneți că mass-media Cabalei va raporta de fapt ceva adevăr?

Cobra: Vor fi forțați pentru fiindcă va fi peste tot. Adică, sunt destui jurnaliști, există destulă conștientizare acum, că acest lucru nu poate fi aruncat sub covor. Nu mai poate fi ascuns.

Debra: Bine, bine. Dar Elon Musk? El a mers înainte și înapoi între munca pentru Lumină și munca pentru întuneric. La ce este conectat Starlink-ul?

Cobra: Starlink nu este de fapt o idee bună. A fost folosit de Chimera pentru a întări carantina. Elon Musk este uneori pur și simplu prea naiv. Are anumite idei bune, dar este ușor de manipulat. Nu are intenții rele la bază, dar a fost manipulat. Anumite decizii pe care le-a luat nu au fost tocmai luminoase.

Debra: Mulțumesc că ați împărtășit asta. Dar tehnologiile 5G? Ar trebui să ne mai îngrijorăm în acest moment?

Cobra: Desigur, nu este cel mai sănătos și cel mai bun, dar nu m-aș preocupa prea mult în acest moment. Aș fi mai preocupat de lucrurile despre care vorbeam – despre bunul simț, despre cooperare, despre manifestarea unei noi lumi. Acesta este ceva asupra căruia oamenii trebuie să se concentreze.

Debra: Bună idee. Ați menționat anterior atacurile cibernetice ca fiind o bună posibilitate în viitorul nostru. Mai sunt acelea pe ordinea de zi, sunt un motiv de îngrijorare?

Cobra: Da, sunt încă pe agenda forțelor întunecate. Ei au planuri să manifeste acest lucru, dar Forțele Luminii lucrează și împotriva acestui lucru, așa că vom vedea.

Debra: Bine. Să vorbim despre vortexul Congo. Mai este aceasta cheia principală pentru rețeaua energetică din jurul planetei? Și care este starea acesteia?

Cobra: Este una dintre cheile principale. A fost din nou avariat parțial. Forțele Luminii lucrează la el, dar nu este în stare excelentă, nu este. Așa că trebuie să se facă ceva pentru vindecarea acestui vortex.

Debra: Bine. Există locuri în lume în care entitățile și elitele negative se refugiază împreună? Întrebăm acest lucru pentru că ne-am dori să știm unde să facem Coloane Buddhice pentru a ajuta Forțele Luminii să curețe energetic.

Cobra: Ei bine, există locații în întreaga lume în care există o tendință ca entitățile să se adune. Nu aș specifica acele locații, deoarece acest lucru nu este chiar acum treaba umanității în masă pentru a se concentra. La un moment dat, dacă oamenii ar dori să curețe acest lucru cu Coloanele Buddhice, oamenii mă pot contacta sau persoanele cheie mă pot contacta și pot oferi câteva dintre locațiile care urmează să fie curățate, dar aceasta nu trebuie să fie împărtășită public chiar acum.

Debra: Da, vă mulțumesc, aveam să vă întreb dacă vă putem contacta direct pentru a afla, așa că mulțumesc. Deci, nebunia agendei actuale îi ajută pe oameni să se trezească, dar se întâmplă într-un ritm lent, având în vedere circumstanțele și pericolele care ne înconjoară. Știm că trezirea oamenilor ajută la eliberarea planetară mai devreme și mulți dintre noi fac tot posibilul, dar suntem etichetați nebuni și „teoreticieni ai conspirației” atunci când încercăm să explicăm despre războiul în care ne aflăm. Cum putem cel mai bine să deschidem ochii altora la ceea ce se întâmplă în lume?

Cobra: Nu puteți, nu puteți deschide ochii altora. Ei trebuie să facă asta pentru ei înșiși. Și veți fi etichetați „teoreticieni ai conspirației” dacă încercați să deschideți ochii unei alte persoane care nu este pregătită pentru asta. Asa că aș spune că puteți împărtăși asta, dar împărtășiți-l doar celor care sunt pregătiți. Nu forțați asta asupra nimănui pentru că mulți pur și simplu nu sunt pregătiți.

Debra: Da, pentru că oamenii devin frustrați și simt că ceea ce ne spuneți este cel mai important să ne menținem cu adevărat vibrația ridicată și să ne găsim propria bucurie în orice mod funcționează pentru noi.

Cobra: Da, dacă aveți cu adevărat succes în asta, oamenii vor simți că aveți o vibrație diferită, că sunteți cumva diferiți. Ei vor merge la voi cu întrebările lor și apoi le poți explica ceea ce se întâmplă.


Partea 4: Evenimentul și Ascensiunea

Debra: Aș dori să trecem să vorbim despre Eveniment și Ascensiune. Care sunt câteva dintre semnele faptului că ne apropiem de Eveniment? Începem să le vedem acum?

Cobra: Nu încă. După cum am spus, acest lucru va fi foarte vizibil cu câteva săptămâni înainte de Eveniment, nu înainte.

Debra: Bine. Și trebuie doar să întreb asta imediat, pentru că aceasta este singura întrebare pe care toată lumea și-o pune... întrebarea aici este: Puteți ne împărtășiți un Plan de Ascensiune actualizat?

Cobra: Voi putea împărtăși asta atunci când voi putea împărtăși asta, și nu înainte.

Debra: Bine. Intervalul de timp? Vorbim după meditația Solstițiului?

Cobra: Nu spun nimic. Ori de câte ori îmi dau undă verde, vor da undă verde. Și când vor da undă verde, o voi împărtăși. Nu înainte.

Debra: Bine. Ne puteți măcar spune, din moment ce este aproape 2022 și Evenimentul nu s-a întâmplat încă, se mai închide fereastra Ascensiunii în iulie 2025?

Cobra: De fapt, se închide în august 2025, dar da, acesta este momentul în care portalul se închide.

Debra: Bine. Deci știm că lucrurile trebuie să se întâmple înainte de asta. Bine. Vă mulțumesc că ați împărtășit asta. Așa că Lucrătorii în Lumină au fost nevoiți să îndure multă suferință în timp ce se aflau aici în 3D, fiindu-le adesea refuzate resursele financiare, corpurile sănătoase, relațiile ideale și multe dintre bucuriile de a trăi o viață liberă aici pe Pământ. Știm că toate acestea se vor schimba pentru noi după Eveniment, dar va mai fi timp după Eveniment să ne bucurăm de noua noastră lume 3D înainte de a ascensiona în 5D? În Planul de Ascensiune original pe care ni l-ați dat, ați spus că a fost vorba de aproximativ unu sau doi ani între străpungere și începutul Primului Val. Așa că oamenii se întreabă, ne vom putea bucura de beneficiile pe care le aduce Evenimentul cât timp suntem încă aici pe Pământul 3D?

Cobra: Planul este ca toată lumea să se poată bucura de suficient timp într-o realitate fizică înainte de Ascensiune pentru a integra tot ceea ce trebuie să integreze. Nu voi da nici o sincronizare chiar acum din motive evidente, dar aș spune că face parte din procesul de creștere ca toată lumea să aibă o viață fizică fericită pentru o anumită perioadă de timp care este necesară înainte de Ascensiune.

Debra: Da, pentru că oamenii simt că au așteptat de mult timp ca unele dintre aceste bucurii să vină către ei. Așadar, așa cum o înțelegem, ne vom înălța în corpurile noastre fizice. Asta înseamnă că, odată ce am ascensionat la 5D, că ne vom putea bucura în continuare de lucruri de tip fizic, cum ar fi să mâncăm o masă bună, să facem hobby-urile preferate, să dansăm, să facem dragoste...?

Cobra: Toate acestea se vor întâmpla înainte de Ascensiune. Când se va întâmpla Ascensniunea, veți avea toate acestea integrate. Nu mai aveți nevoie de asta și nu veți mai avea nevoie de corpul fizic. Veți putea manifesta holograma corpului fizic, dar nu va fi un corp fizic real. Nu veți mai fi încarnare pentru că nu vei mai avea nevoie de asta.

Debra: Deci spuneți că, odată ce au fost ascensionte, multe dintre aceste lucruri nu vor avea aceeași importanță ca acum.

Cobra: Exact. Exact. (Bine) Va trebui să accelerăm puțin interviul, poate încă o jumătate de oră, dar apoi va trebui să terminăm.

Debra: Bine, sună bine. Știu că sunt atât de multe de vorbit aici. Să vedem... Știu că ați menționat că vom începe să vedem, în ceea ce privește Evenimentul, va exista o escaladare considerabilă a evenimentelor în prealabil. Deci spuneați că vor fi săptămâni [înainte]?

Cobra: Da. Da, săptămâni.

Debra: Și vor avea Lucrătorii în Lumină o sesizare, telepatică sau directă, înainte ca Evenimentul să se întâmple?

Cobra: Oh, da, cu siguranță. Vor fi oameni care au viziuni, vise, revelații, comunicare telepatică, toate acestea vor crește drastic înainte de Eveniment.

Debra: Bine, foarte bine. Și puteți clarifica dacă Sursa este cea care declanșează Evenimentul sau dacă sunt Forțele Luminii?

Cobra: Pulsul inițial vine direct de la Sursă și apoi se filtrează prin dimensiuni, prin Forțele Luminii, până ajunge la suprafața planetei.

Debra: Bine. Deci spuneți că este declanșat inițial de Sursă?

Cobra: Da.

Debra: Bine, asta am crezut și noi. Deci, cu toată tehnologia negativă care este folosită împotriva Lucrătorilor în Lumină, vedem că munca pe care am făcut-o asupra noastră de-a lungul anilor este împiedicată. Vom beneficia de toată această muncă pe care o facem după Eveniment?

Cobra: Da, desigur. Da, desigur, cu siguranță.

Debra: Care ar fi rodul concret al acestei Lucrări în Lumină persistente?

Cobra: Mai întâi veți fi printre primii care vor avea ocazia să se înalțe. Veți avea mult mai multe posibilități decât oricine altcineva, pentru că oamenii vor trebui să treacă prin procesul lor de vindecare, iar cei care și-au făcut deja procesul de vindecare vor avea mult mai puțin de parcurs. Ei se vor bucura de viața lor când restul oamenilor își vor procesa emoțiile suprimate destul de intens. Toată lumea va trebui să treacă prin acest proces. Nu există evitare. Adică, toată lumea va trebui să-și înfrunte temerile, vinovăția, furia înăbușită, toate oportunitățile ratate, toate greșelile pe care le-a făcut, va trebui să se ocupe cu toate astea.

Debra: Vedeți că putem călători prin lume cu ușurință? De asemenea, călătoria pe alte planete după Eveniment?

Cobra: După Eveniment, lucrurile vor începe să se deschidă. Desigur, este un proces pentru că ar trebui să treacă printre canale de distribuție pe suprafață. Se vor deschide noi opțiuni și acestea se vor accelera, dar va mai dura ceva timp pentru a ajunge la acea stare când toată lumea va putea merge peste tot.

Debra: Și cum rămâne cu Insulele Luminii? Mai fac parte din viitor după Eveniment?

Cobra: Da. Da.

Debra: Sunt doar Lucrătorii în Lumină sau oamenii cu vibrații înalte care pot trăi într-o Insula de Lumină?

Cobra: Doar ființe care se află în vibrația care este compatibilă cu acei oameni care vor putea trăi cu familii de suflete. Asta e pentru oameni foarte avansați aș ​​spune.

Debra: Deci, oamenii cu care suntem, vor face parte din familia noastră sufletească? 

Cobra: Oamenii vor fi acolo cu familiile lor sufletești, da, pe Insulele Luminii. 

Debra: Vom putea alege unde locuim?

Cobra: Desigur.

Debra: M-am gândit la asta. Să vorbim puțin despre familiile sufletești. Din moment ce toată lumea duce dorul unul altuia, de atât de mult timp, familiile de suflet încep să se întâlnească acum, chiar înainte de Eveniment?

Cobra: Nu chiar. Adică, în acest moment condițiile sunt foarte nefavorabile pentru întâlnirea familiilor de suflete cu toate acele blocaje și mandate și starea lucrurilor de la suprafața planetei. Pentru ca familiile de suflete să se întâlnească, oamenii trebuie să aibă suficientă conștiință sufletească, suficientă conștiință superioară, pentru ca acest lucru să se manifeste, ceea ce în mod clar nu se întâmplă acum.

Debra: Deci, de acum, nu există o modalitate sigură de a face asta.

Cobra: Adică, se poate întâmpla într-o măsură limitată, dar nu este cel mai bun moment. Pur și simplu nu se întâmplă în mod masiv acum.

Debra: Cineva a sugerat să creați o conferință în care să ne putem întâlni cu toții.

Cobra: Vom vedea. Vom vedea.

Debra: Asta va fi marea petrecere de după Eveniment, nu-i așa? Ați arătat trei categorii de familii de suflet: suflete gemene, suflete pereche și rețeaua de prietenie. Puteți explica mai multe despre aceste categorii și cum știm care categorie de familie de suflete este relevantă pentru noi când am experimentat astea?

Cobra: Oh, vei ști. Dacă vă întâlniți cu sufletul pereche, veți simți cu siguranță o energie foarte puternică. Și când sunteți gata să vă cunoașteți sufletul geamăn, veți ști cu siguranță. Nu-ți vei întâlni sufletul geamăn înainte de a vă lămuri... că pentru a avea o ghidare atât de completă, ei vor ști cu siguranță despre ce vorbesc. Va fi foarte clar. Nu veți avea nevoie de o confirmare externă în acel moment. Pur și simplu veți ști.

Debra: Au fost multe întrebări despre sufletele gemene. Știți, forțele întunecate au făcut o treabă grozavă în menținerea sufletelor gemene separate. Dar odată ce ei pierd controlul, se îmbunătățește această situație? Există o probabilitate ca cineva să-și întâlnească sufletul geamăn înainte de Eveniment, sau cel puțin un suflet pereche care poartă energia sufletului geamăn?

Cobra: După cum am spus înainte, teoretic este posibil, dar nu se întâmplă foarte mult. Se va întâmpla mai mult când ne vom apropia foarte mult de Eveniment.

Debra: Bine. Și ne spuneți despre sufletele gemene care sunt în afara planetei sau sub suprafață? Vor trebui să aștepte până după Eveniment?

Cobra: Da. După Eveniment, acele întâlniri vor începe și se vor accelera pe măsură ce situația se va îmbunătăți.

Debra: Bine. Ne ajută Forțele Luminii să întâlnim un suflet geamăn în acest moment, sau o vor face în viitor? Sunt sigură că vor putea în viitor, dar acum?

Cobra: În acest moment, pur și simplu nu este încă timpul. Să spunem că nu este sigur. Cabala este prea puternică și este la fel ca și cu Primul Contact. De obicei, nu va merge bine dacă o astfel de întâlnire ar avea loc chiar acum, cei întunecați ar putea pur și simplu să-i omoare pe unul sau pe amândoi. Adică, nu este un lucru în siguranță.Partea 5: Vindecare și protecție

Debra: Aș dori să vă vorbesc puțin despre vindecare și protecție. Deci, în trecut, în 2012, ați scris: „Procesul continuu de compresie înseamnă că lumina va expune tot ceea ce este ascuns în mod colectiv și individual. Când lumina de sus și lumina de jos se întâlnesc, chiar la suprafața planetei, acesta este momentul străpungerii prin compresie. Această întâmplare se numește Evenimentul.” Deci, Cobra, mulți oameni simt asta ca o epuizare sufocatoare; aceasta este partea de compresie a acestei descoperiri de compresie?

Cobra: Oh, da. Da.

Debra: Un fel de punct de fierbere despre care am vorbit.

Cobra: Da, da. De asemenea, tehnologiile întunecate sunt curățate, dar această presiune care se simte este de fapt Lumina care stoarce tot întunericul.

Debra: Asta are sens. Și așa, mulți Lucrători în Lumină se simt atacați de cei întunecați care intră la atac, folosind uneori moduri foarte creative. Este ușor să presupunem că fiecare situație negativă este un atac? Și de unde știm dacă este un atac psihic?

Cobra: Nu orice situație este un atac negativ, însă multe dintre ele sunt, va trebui pur și simplu să ne folosim îndrumarea și discernământul vostru.

Debra: Bine, și să folosim protocoalele pe care le-ați recomandat.

Cobra: Da.

Debra: S-a spus că Forțele Luminii ne pot citi gândurile și emoțiile, dar că cei întunecați nu pot și obțin informații doar prin ceea ce pot vedea prin ochii noștri și auzi prin urechile noastre. Deci, ne întrebăm dacă este adevărat și dacă ați putea explica cum întunericul este capabil să creeze suferință și ravagii în viețile noastre? Și dacă putem face ceva pentru a le bloca accesul la gândurile și emoțiile noastre?

Cobra: Pur și simplu, când vibrați suficient de puternic, nu veți fi la îndemâna lor și nu le va fi atât de ușor să vă contacteze.

Debra: Excelent. Și se pare că mulți Lucrători în Lumină sunt atacați de oamenii din jurul lor. Putem sau ar trebui să încercăm să-i curățăm pe cei dragi de atașamentele negative ale entităților?

Cobra: Dacă cer asta, dacă sunt de acord, da. Altfel nu, cu excepția cazului în care este o urgență.

Debra: Și ce ați spus, dacă ei sunt cum anume?

Cobra: Ei trebuie să fie de acord cu asta.

Debra: Ei bine, asta aveam de gând să întreb. Trebuie să aveți cunoștințele sau permisiunea lor?

Cobra: Da. Singura excepție, dacă este o urgență, dacă sunt în pericol, bineînțeles că îi puteți ajuta fără a cere permisiunea.

Debra: Înțeleg. Cât durează o curățare și ce o poate aduce înapoi? Știu, probabil, știți, dependențe și lucruri de acest gen.

Cobra: Depinde cât de bine vă aflați în procesul de curățare. Depinde ce faceți. Deci, nu este posibil să dați un răspuns unificat la acest lucru.

Debra: Bine. Ajută dacă ne revendicăm adevărata putere înapoi? (Da, desigur). Și conectarea la prezența EU SUNT, este aceasta o modalitate foarte bună de a face acest lucru:

Cobra: Da, desigur.

Debra: Bine. Cum pot Lucrătorii în Lumină să discearnă lumina falsă în comunitatea spirituală? Există anumite sfaturi pentru a ști dacă canalizarea sau mesajul este real?

Cobra: Da, folosiți-vă bunul simț.

Debra: Bine. Iar unii oameni susțin că folosirea psilocibinei și a altor plante medicinale halucinogene naturale pentru a accesa alte dimensiuni le crește exponențial creșterea spirituală. Ce credeți despre asta și sunt acestea sigure?

Cobra: Ei bine, oricât de mult am interacționat cu oameni care le-au luat, unii dintre ei au avut experiențe autentice, dar cei mai mulți dintre ei doar canalizau planul astral. Deci, impresia mea generală este că majoritatea acestor experiențe nu îi ajută cu adevărat să crească. Desigur, există și excepții. Există oameni care au făcut acest lucru corect cu oameni care au fost șamani, care au avut experiență, care au oferit îndrumarea potrivită. Dar, în majoritatea cazurilor, pur și simplu nu era adevărat.

Debra: Deci, au făcut-o cu mare atenție, cred.

Cobra: Da.

Debra: Se pare că există o creștere a deceselor în ultima vreme. Așa încât, ne întrebăm, acestea sunt sufletele care nu vor putea rezista energiilor puternice ale blițului solar al Evenimentului sau pur și simplu aleg să nu fie aici în acest moment? De ce vedem mai multe decese?

Cobra: Mulți oameni sunt doar obosiți și doresc să renunțe și pleacă. Acest lucru este la nivel de suflet. Este o decizie de a părăsi corpul. Se întâmplă destul de mult.

Debra: Condițiile sunt mai bune acum pe planul astral pentru cineva care moare, sunt sufletele capabile să evite capcana reîncarnării sau asta depinde de vibrația lor în momentul de tranziție?

Cobra: Condițiile sunt oarecum mai bune, dar încă nu este sigur. Mulți sunt capabili să evite capcana, iar mulți nu sunt. Depinde de vibrația lor generală, nu doar de momentul tranziției, ci și de viața lor în general. Și decizia lor – ce vor să facă când vor muri, unde vor să meargă.

Debra: Deci chiar depinde de persoana respectivă?

Cobra: Da. Adică, nu în totalitate, desigur că există factori externi. Există încă o rețea întunecată care vrea să-i captureze, dar mulți sunt capabili să scape.

Debra: Ce se întâmplă cu oamenii și Semințele Stelare care părăsesc planul fizic înainte de Eveniment și Ascensiune. Dacă nu se află într-un corp fizic, vor putea totuși să se înalțe?

Cobra: Da. Da.

Debra: Bine. Suntem capabili să ne protejăm și să deviem atacurile scalare prin purtarea unor obiecte precum cristale sau argint auriu sau ingerând lucruri precum aurul coloidal sau argintul sau ormus?

Cobra: De exemplu, există câteva tehnologii Tachyon care pot ajuta la respingerea acestor atacuri scalare. Și există și alte tehnologii care sunt, de asemenea, destul de eficiente - și pietrele Cintamani, desigur, vă ajută destul de mult cu frecvența vibrațională.

Debra: Ei bine, asta voiam să vă întreb, erau pietrele Cintamani. Ce le face să fie piatra cu cea mai înaltă vibrație?

Cobra: Au venit din sistemul stelar Sirius, iar sistemul stelar Sirius este unul dintre cele mai strălucitoare puncte din întreaga galaxie. Este o energie luminoasă pură, iar acele pietre sunt lumină pură.

Debra: Așadar, având în vedere că sunt lumină pură, unii oameni sunt confuzi fiindcă se sugerează că nu le purtăm în perioadele de suferință emoțională, deoarece acest efect s-ar putea infiltra în câmpurile energetice planetare.

Cobra: Ei bine, ei acționează ca o lentilă de mărire și dacă emitem energie negativă, o pot mări și o pot pune în rețea. Deci este cu adevărat o piatră specială.

Debra: Deci, pe mai departe suntem îndrumați să nu le avem pe noi când suntem ...

Cobra: Dacă sunteți într-adevăr foarte supărați, aș spune să o lăsați jos pentru câteva momente. Nu m-aș preocupa prea mult de asta, dar dacă sunteți deja foarte necăjiți, mai bine lăsați-o, lăsați-o jos.

Debra: Am înțeles. De ce atât de puțini oameni știu despre aceste pietre? Se pare că nici în cadrul comunității spirituale oamenii nu sunt conștienți de ea.

Cobra: Da, asta trebuie să-i întrebi pe ei.. Nu mă întrebați pe mine.

Debra: Exact! Ei bine, le dăm cuvântul. Știm că acestea vor juca un rol important la momentul Evenimentului și de aceea încercăm să extragem cât mai multe pietre. Ați putea vorbi puțin despre cum ne va afecta, știți că le purtăm, le plantăm, chestii de genul acesta?

Cobra: Bine, la fiecare piatră Cintamani care este plantată în grilă, există o ființă angelică care se atașează de ea, se ancorează de acea piatră. Deci, de fapt, ajutăm la ancorarea unui număr imens de ființe angelice în rețeaua energetică a planetei. Acum, desigur, este foarte necesar și acest lucru este foarte eficient.

Debra: Și ce ziceți, când să le purtăm?

Cobra: Așa că invităm acele ființe angelice să ne ajute în evoluția noastră.

Debra: Minunat. Și, desigur, oamenii pot afla despre pietrele Cintamani de pe site-ul dvs.. Am câteva întrebări de la proprietarii camerei Tachyon. Acum există aproximativ 73 de camere în întreaga lume pentru uz public. Și oamenii se întreabă dacă acestea pot ajuta la oprirea virusului sau la corectarea problemelor cauzate de injecție?

Cobra: Nu vor opri virusul, dar vă vor armoniza corpul pentru a face față mai bine unui virus sau pentru a face față oricărui lucru.

Debra: Și sunt adesea întrebați care este diferența dintre camerele Tahionice și Medbeds (Paturile Medicinale)?

Cobra: Aceasta este o tehnologie complet diferită. Camerele Tahionice infuzează corpurile noastre cu tahioni. În timp ce Medbed-urile sunt de fapt o tehnologie care rearanjează structura atomică a corpului fizic. Este o tehnologie destul de avansată care nu este încă prezentă pe suprafața planetei. Și nu va fi prezentă înainte de Eveniment, indiferent de ce spune altcineva.

Debra: Bine, asta a fost întrebarea mea... am avea acces la acestea înainte de Eveniment, pentru că mulți oameni [în media alternativă] vorbesc despre ele. Deci camerele Tahionice sunt disponibile acum; ne puteți împărtăși cum pot ajuta oamenii acum? Ați spus odată că, pe măsură ce vibrația Gaiei crește, și impactul camerelor crește. Deci, ați detalia modul în care camerele ajută la eliminarea implantului și la procesul de Ascensiune?

Cobra: Practic, camerele Tahionice aduc energia tahionică în câmpul vostru energetic și apoi câmpul vostru energetic se rearanjează spontan cu energia Sursei, deoarece Tahionii vin direct de la Sursă. Și aceasta este cea mai scurtă scurtătură posibilă către Ascensiune. Și, desigur, pe măsură ce câmpul vostru energetic se rearanjează și se realizează cu alinierea deplină cu arhetipul divin, corpul vostru fizic reacționează și el și veți aduce corpului vostru o stare de sănătate mai bună. Deci acesta este principiul primordial. Și pe măsură ce energiile devin mai puternice, pe măsură ce ne apropiem de Eveniment, efectul acelor camere doar va crește.

Debra: Minunat. Și, desigur, oamenii pot afla despre camerele Tahionice și pe site-ul dvs.. Și voi depune mărturie personal că sunt fabuloase, așa că aș încuraja pe toată lumea să găsească una în zona lor sau să depună eforturi pentru a merge la una.Part 6: Zeița / Sisterhood of the Rose / Frăția Trandafirului

Debra: Bine, Cobra încă câteva minute. În ultima parte, aș dori să vă pun câteva întrebări despre Zeiță și Sisterhood of the Rose (FrățiaTrandafirului). A fost interesant să citesc actualizarea dvs. recentă când ați scris: „Activitatea sporită a Soarelui Central Galactic a dus, de asemenea, la un nou flux de energie a Zeiței pentru planetă. Isis și-a primit coroana înapoi.”

Acum ați postat și „Isis și-a primit coroana înapoi” în 2012. Și apoi, într-un interviu din 2017, când ați fost întrebat ce înseamnă asta, ați explicat: „Este un cod simbolic pentru întruchiparea Zeiței pe suprafața acestei planete. mai ales, și în sistemul solar, pentru că prezența Zeiței a fost suprimată și, în mod simbolic, „Zeița Isis își primește coroana înapoi” înseamnă că prezența Zeiței va fi împuternicită din nou. Și un adevărat, real principiu feminin va începe să curgă liber, energetic și fizic, pe întreaga suprafață a planetei.” Deci, Cobra, dacă asta sa întâmplat deja acum nouă ani, care este relevanța acum? Care este diferența dintre mesajul dvs. recent și același mesaj din 2012?

Cobra: Energia Zeiței vine spre această planetă în valuri. Unul dintre acele valuri a fost în 2012, apoi au fost câteva valuri după aceea. Acum, un alt val de energie a Zeiței a lovit planeta în octombrie din acest an. Și acest val a fost foarte important deoarece a rearanjat anumite lucruri în culise, despre care încă nu voi vorbi, dar sunt destul de importante, aș spune că s-a schimbat raportul de putere la vârful familiilor Nobilimii Negre. Anumite planuri ale Forțelor Luminii s-au schimbat, au fost accelerate și anumite lucruri arată mult mai bine decât înainte. Acest lucru a fost complet neașteptat. Nu mă așteptam să lovească acest val și a făcut-o și a fost o surpriză plăcută. Și acum aceasta crește și pregătește bazele pentru anumite lucruri în anul viitor care sunt planificate de Forțele Luminii.

Debra: Excelent. Este o veste fantastică. În 2018, Forțele de Lumină ale Federației Galactice au decretat ca suprafața acestei planete să fie transformată în comanda Confederației, conform Codexului Galactic. Dacă combinăm această afirmație cu codul „Isis și-a primit coroana înapoi”, înseamnă asta că zeița Isis va domni personal la suprafață ca regina Pământului?

Cobra: Aceasta este o problemă foarte sensibilă. Aș spune că Forțele Luminii au primit anumite mandate, au fost îndeplinite anumite condiții legale pentru anumite acțiuni care vor duce la înfrângerea Cabalei, la înfrângerea familiilor conducătoare ale Nobilimii Negre. Este atât de mult cât pot spune acum.

Debra: Bine, mulțumesc. Este posibil ca Isis, sau Soarele Central Galactic, sau Sursa însăși să se încarneze pe planetă acum? (Nu, nu.) Există în prezent o Mare Preoteasă? (Nu.) Bine. Dacă cineva este interesat să învețe despre misterele lui Isis, există o modalitate de a deveni student?

Cobra: Oamenii învață în felul lor propriu. Nu există încă o școală de mistere a Zeiței prezentă pe suprafața planetei. Situația nu este încă pregătită, dar sunt fragmente de adevărate mistere ici și colo. Am avut câteva ateliere de lucru care au fost destul de puternice în urmă cu trei ani, când dezvăluisem o mare parte din acest lucru și probabil că există note care plutesc pe undeva pe internet. Și le puteți obține și învăța de acolo, dar aceasta nu este toată povestea. Este mult mai mult.

Debra: Bine. Aș dori să vă întreb puțin despre vortexurile Zeiței. Dar vortexurile lui Dumnezeu? Se spune că vortexurile sunt clasificate ca fiind feminine atunci când energia intră pe pământ și sunt masculine când energia părăsește pământul. Ambele sunt la fel de importante și lucrează împreună?

Cobra: Da, ambele sunt la fel de importante, dar a fost creat un dezechilibru atât de mare încât în primul rând, vortexurile Zeiței trebuie activate. Și numai atunci când această rețea este suficient de stabilă, vortexurile lui Dumnezeu vor fi activate din nou, deoarece vortexurile lui Dumnezeu sunt foarte puternice. Și când există încă o mare posibilitate ca această putere să fie folosită greșit, acestea nu pot fi activate. Nu este sigur.

Debra: Vortexul dublu Paris-Versailles este pregătit pentru un nou nivel de activitate luna aceasta. Puteți împărtăși mai multe? Cum putem sprijini acest lucru?

Cobra: Nu, nu încă.

Debra: Bine, așteptăm cu nerăbdare să auzim despre asta. Câteva întrebări despre preotesele Myrrhophores în actualizarea dvs. recentă. Aceste zeițe practicau în templele antice ale Egiptului, aducând mir celor care se apropie de moarte. O astfel de întoarcere a acestor preotese înseamnă că vor ieși la suprafață ca un grup spiritual instruit? Și vor fi inițiați membri ai Sisterhood ca aceste preotese?

Cobra: Nu înseamnă o întoarcere a preoteselor de sub suprafață, nu încă. Dar fragmente din aceste cunoștințe revin din nou la populația de suprafață. Și nu este vorba doar de smirnă și de cei care se apropie de moarte. Este o întreagă știință, o întreagă învățătură despre cum să folosiți uleiurile sacre în diferite scopuri pentru a crește vibrația, pentru a activa anumite chakre, pentru a activa anumite facilități superioare. Este mult mai mult despre asta, iar acest lucru este dezvăluit, încet, populației de suprafață.

Debra: Ei bine, tocmai voiam să vă întreb despre ce alte uleiuri care sunt puternice și utile este bine de știut? Și ne întrebăm dacă aceste uleiuri pătrund în straturile dimensiunii noastre, cum ar fi plasmă sau stratul eteric?

Cobra: Da, ei pot.

Debra: Există și alte uleiuri pe care le puteți împărtăși chiar acum?

Cobra: Sunt câteva, destul de multe care sunt destul de importante. Unul dintre ele este, desigur, uleiul de trandafir, uleiul de lemn de santal și multe altele. Cele mai multe dintre ele au fost folosite în templele antice din Egipt, în Grecia, în India, în culturile antice, știau despre ele. Și așteaptă să fie redescoperite.

Debra: Minunat. Bine, încă câteva întrebări, Cobra. Există Lucrători în Lumină care lucrează cu sârguință pentru a-și păstra câmpurile energetice curate și s-au abținut de la relații sexuale din cauza faptului că nu pot găsi un partener cu vibrații ridicate, deoarece sunt conștienți de faptul că entitățile întunecate se pot infiltra și valorifica energia sexuală. Acest lucru determină, de asemenea, multe femei să taie energia senzuală și sexuală atât de necesară a Zeiței din interiorul lor. Și așa, o soră întreabă: „Dacă o femeie simte dorința de a se uni cu cineva, dar bărbatul este foarte inconștient, va pune acest lucru energie proastă în câmp?” Cobra, ce sugerați? Este nevoie de protecție energetică? Sunt energiile curățate mai mult? Este mai sigur să permitem mai multe expresii sexuale ale noastre sau este mai bine să ne abținem?

Cobra: Dacă este făcut cu intenția corectă, nu este nimic rău în asta. Adică, nu înseamnă că entitățile trebuie să intre în tine dacă o faci din intenția corectă. Dacă există o conexiune între tine și această altă persoană, indiferent de frecvența sa de vibrație, aceasta în sine va determina ce se va întâmpla, cum se vor schimba energiile. Deci nu aș fi prea îngrijorat de acele entități, dacă o faceți în scopul potrivit. Așa cum ar fi orice altceva în viața voastră, entitățile pot sări asupra voastră în timp ce luați micul dejun, de exemplu. Dacă sunteți într-o dispoziție proastă sau dacă sunteți supărată, luptându-vă cu cineva.

Debra: Bună idee. Faptul că această uniune implică două persoane, ambile persoane trebuie să aibă această intenție sau este în regulă dacă doar unul dintre parteneri face asta?

Cobra: Ei bine, trebuie să existe un anumit acord cel puțin într-o anumită măsură cu privire la intenție. Altfel, nu va fi un act plăcut. Este evident. Nu trebuie să aibă exact același nivel de conștiință. Nu trebuie să fie perfect, dar trebuie să existe o înțelegere de bază, o unificare de bază a scopului, de ce se întâmplă acest lucru și atunci ar trebui să fie în regulă. Și, bineînțeles, puteți folosi, puteți folosi Flacăra Violet, puteți folosi tehnici de protecție de bază, care uneori, este de asemenea de ajutor.

Debra: Văd, am înțeles. Ea a întrebat, de asemenea, „Poate un bărbat să fie vindecat cu energia Zeiței în acest mod? Este ceva asemănător cu ceea ce făceau prostituatele sacre și puteți spune ceva despre ele sau să dați niște sfaturi despre cum să fii una? Și care este importanța de a ne trăi senzualitatea?”

Cobra: Da, cu siguranță, un bărbat poate fi vindecat cu energia Zeiței, dacă este receptiv la ea în acest fel. Și, desigur, o femeie poate face asta dacă este atât de ghidată. Și dacă urmează acea cale, ea poate cere îndrumare și va primi îndrumări în multe moduri diferite.

Debra: Și, desigur, este important să ne trăim senzualitatea, dar energia și expresia sexuală sănătoasă par a fi o verigă lipsă în lumea noastră. Cum putem afla mai multe despre asta?

Cobra: Din nou, trebuie să învățați mai multe despre propria voastră energie sexuală, despre propria voastră energie Kundalini, să o explorați într-un mod care vă simțiți în regulă. Folosiți-vă propria îndrumare interioară. Nu vă uitați atât de mult la surse externe, deoarece majoritatea surselor externe au fost compromise. Trebuie să dezvățați tot ceea ce ați învățat și să explorați în interior – în interiorul câmpului vostru energetic, mai întâi în interiorul corpului vostru. Și atunci vei ști despre ce vorbesc.

Debra: Mulțumesc. Câteva întrebări rapide despre sufletele gemene. Am mai vorbit despre asta, dar ne întrebăm, ce putem face pentru a atrage mai multe? We Love Mass Meditation a publicat un audio ghidat pentru meditația sufletului geamăn, așa că este bine de făcut, dar ce altceva putem face?

Cobra: Aceasta este de fapt o meditație foarte bună. A fost dată omenirii de către Forțele Luminii. Și este o meditație foarte bună, puteți să o faceți. Acesta este aproape cel mai bun lucru pe care îl puteți face în acest moment.

Debra: Bine, fantastic. Uneori, în sesiunile noastre de curățare a implanturilor, facem această meditație. Dar oamenii se întreabă de ce, în meditație, sufletul geamăn este numit „ea”? V-am întrebat despre asta și ați spus: „Sufletul (Buddha) este aspectul feminin, iar spiritul (Atma) este aspectul masculin. Deci sufletul geamăn este o „ea””. Ați putea detalia mai multe pentru ca oamenii să înțeleagă pe deplin acest lucru? Pentru că mai aveam întrebări după ce le-am spus asta.

Cobra: Ok, nivelul, dimensiunea în care locuiește sufletul este o energie feminină. De aceea ne adresăm sufletului drept „ea”. E foarte simplu.

Debra: Bine, mulțumesc. Și uniunea sacră dintre un bărbat și o femeie face parte din misterele Zeiței?

Cobra: Da, cu siguranță.

Debra: Asta am crezut noi. Și cunoștințele și secretele depline ale acestor școli ale mistere vor fi dezvăluite după Eveniment?

Cobra: După Eveniment. Da.

Debra: Și vor juca grupurile Sisterhood of the Rose un rol important în reactivarea acestora?

Cobra: Cu siguranță. Categoric. Foarte mult.

Debra: Ce direcție vedeți pentru grupurile Sisterhood of the Rose în 2022? Aveți un mesaj pentru acestea?

Cobra: Da, va fi bine ca toate acele grupuri care mai există să se reunească în putere, să se întâlnească mai mult, pentru că unele dintre ele sunt în diverse stadii de descompunere. Este timpul ca ei să se reîntâlnească, să reînnoiască legăturile. O dinamică diferită a redus și toate acele blocaje au redus numărul de întâlniri fizice. Poate că puteți restabili întâlnirile fizice din nou, ceea ce este destul de important pentru a menține energia. Puteți studia toate acele noi învățături despre preotesele Myrrhophore.  Puteți să vă conectezi cu Zeița Isis, mai ales că energia ei revine foarte mult în anul 2022.

Debra: Oh, excelent. Bine de știut. Și aș dori doar să vă împărtășesc că Sisterhood of the Rose are ceva planificat pentru 2022 pentru a oferi meditații săptămânale pentru meditațiile zeiței, așa că ne vom ține ochii deschiși pentru asta.

Și Cobra, deoarece încheiem acest interviu, ne-am dori să știm ce vedeți în viitor pentru întreaga umanitate în 2022? Și ce mesaj aveți pentru noi?

Cobra: Acum este o perioadă foarte complexă. Niciodată nu a fost atât de complexă. Așa că este una dintre momentele în care este aproape imposibil de prezis cum vor decurge lucrurile. Pentru că este vremea unei tensiuni mari și, în același timp, a unui potențial uriaș. Deci, cu cât ne unim mai mult, cu atât ne concentrăm mai mult asupra a ceea ce vrem să manifestăm, cu atât manifestăm mai mult acest lucru, pe măsură ce facem această meditație, putem continua să manifestăm acest lucru și ne poate asigura succesul. Ne poate aduce succesul mult mai aproape. Mesajul va fi pur și simplu „Victoria luminii”. Pentru asta suntem aici și asta vom obține. Indiferent de ce va fi nevoie. 

Debra: Absolut. Și, desigur, meditația noastră din 21 decembrie va avea un impact mare, precum și semnarea acelei petiții. Așa că vă rugăm să consultați site-ul Cobra la 2012portal.blogspot.com, împreună cu welovemassmeditation.com pentru informații despre toate acestea. Împărtășiți vestea, răspândiți știrea. Haideți să depășim masa critică referitoare la aceasta.

Urmăriți blogul Cobra pentru informații despre cel mai mare Eveniment care a ajuns vreodată la planeta noastră, galaxia noastră, universul nostru în timp ce trecem prin aceste vremuri. Aș dori să mulțumesc întregii Sisterhood of the Rose și echipei mele Victoria Luminii pentru că m-au ajutat cu contribuția la întrebări.

Încurajăm oamenii să verifice Sisterhood of the Rose, formând un grup în zona dvs., să afle ce facem, iar site-ul nostru este sisterhoodoftherose.network.

Încă o dată, Cobra, vă mulțumim foarte mult. Apreciem toate informațiile, toată munca grea pe care o depuneți. Știm că acest lucru nu este ușor pentru nimeni, dar vă sprijinim, vă iubim și spunem: „Victoria Luminii!” Mulțumesc.

Cobra: Mulțumesc tuturor și Victoria Luminii!

_______________________________________________________________________________

Despre acest blog:
Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Actualizare abonament prin e-mail: 
Vă rugăm să reţineţi că Blogger nu va accepta abonamentul prin e-mail din august 2021, am lucrat cu un alt furnizor de abonare prin e-mail pentru a vă asigura că puteţi primi în continuare notificări prin e-mail cu privire la postările nou create de la noi. Între timp, puteţi primi două e-mailuri pentru o nouă postare.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Activarea Intervenției Divine pe 21 decembrie la 4 PM UTC (6 PM EET ora României):
https://www.welovemassmeditation.com/2021/11/divine-intervention-activation-on-december-21st-at-4-pm-utc.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/11/activarea-interventiei-divine-pe-21.html
Meditație urgentă pentru eliberarea tuturor ostaticilor din bazele subterane:https://www.welovemassmeditation.com/2021/09/meditation-for-taiwan-every-4-hours.html
În limba română

Meditație pentru Afganistan la fiecare 4 ore:

Meditația Floarea Vieții la 12 PM UTC (3 PM EEST / 2 PM EET) și la fiecare 4 ore, și la orice moment și cât mai des posibil:
https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

În limba română:

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 3 PM UTC (6 PM EEST / 5 PM EET):
http://www.welovemassmeditation.com/2020/04/end-of-coronavirus-meditation-on-sunday-at-3pm-utc-and-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditatia-pentru-finalul.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/01/urgent-meditatie-pentru-oprirea.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST / 4 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Vortexul Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST / 4:30 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2021/01/goddess-vortex-meditation-at-230-pm-utc-every-day.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditatia-vortexul-zeitei-zilnic-la-230.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST / 5:15 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

Meditația Coloanelor Buddhice la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST / 5:30 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.

https://www.facebook.com/groups/welovemassmeditationhealing

Comentarii