Ecranare și vindecare pentru Corey Goode și familia saDragi Războinici și Vindecători ai Luminii !Pe 28 mai 2018, Corey Goode a cerut sprijin urgent pentru el și familia sa:


Corey Goode: "Sunaţi-i pe toți războinicii luminii. Echipa mea, copii mei și cu mine suntem loviți puternic de un amestec de atacuri psihice umane spirituale și tehnologice îmbunătăţite. Au fost o serie de atacuri energetice, precum și intruziuni ale "Ființelor din Umbră" în casele / camerele noastre. Aceleași tipuri de experiențe sunt raportate chiar acum de diverse contacte afiliate ale Alianței, dintre care unele au avut intruziuni de "Fiinţe din Umbră" în unele locații foarte sensibile și protejate. Informările din cadrul Alianței au fost extrem de rare în ultimele săptămâni. Ni s-a spus că toate activele Alianței sunt operaționale.
Informațiile au devenit atât de secrete, încât am persoane care mă informau să mă contacteze cerând "Intel Fix". Este o nebunie cât de dependent devii pentru a primi informații privilegiate. Ar trebui să mă întâlnesc în curând cu Alianța SSP și să fiu informat în continuare despre grupurile de tip Illuminati care s-au infiltrat în comunitățile noastre. Am furnizat informările de la briefing-ul inițial într-un articol recent pe care David Wilcock l-a publicat pe site-ul său, privind un Cult Illuminati care operează și se infiltrează în câmpurile ezoterice și ufologice. Noi credem că acest grup este legat de atacurile spirituale și energetice, împreună cu hărțuirea și recunoașterea "Fiinţelor din Umbră". Vă rog faceţi-vă timp pentru familia mea și pentru cei cu care lucrez. Salutăm orice rugăciune sau protecție sau energii pozitive pe care le puteţi trimite concentrat în direcția noastră. Aștept cu nerăbdare să văd pe toată lumea la CITD în câteva zile.
Mulţumesc,
Corey Goode


Vă rugăm să vizualizați un scut (ecran) de Lumină în jurul lui Corey și al familiei sale.


1.Invocaţi-l pe Saint Germaine și vizualizaţi o Lumină Violet curățind casa lui Corey, mașina/maşinile și pe toți membrii familiei.

2. Vizualizați Raza Cosmică Albastră Cristică îndepărtând toate acordurile/înţelegerile lui Corey și familiei sale și casei sale, care nu reprezintă binele lui superior.

3. Vizualizați Lumina Albă a lui AN purificându-l pe Corey, familia și casa sa și mașina/maşinile sale.

4. Acum, vizualizaţi-l pe Corey și familia sa într-o sferă sau într-un cerc de Lumină a Zeiţei de culoare roz, protejându-i și formând un scut și trimițând numai energii iubitoare ființei lor.

5. Vizualizați o oglindă în jurul Corey, a familiei sale, a casei sale și vizualizaţi orice care nu reprezintă binele lui superior, reflectându-l înapoi la sursa sa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puteți face și această meditație:


"Sursele Dragonului au comunicat un protocol eficient de meditație de protecție. Se recomandă utilizarea acestui protocol o dată sau de câteva ori zilnic și menținerea acestui scut de protecție pe parcursul fazei de Descoperire (Breakthrough) pentru a menține frecvența vibrațională a Luminii:

1. Relaxați-vă corpul, emoțiile și mintea, concentrându-vă asupra respirației sau în orice alt mod care funcționează pentru dvs.

2. Vizualizați un vortex alb strălucitor de Lumină care emană de la Chakra Stelară a Sufletului în jos prin tot corpul vostru în sensul acelor de ceasornic, purificând câmpurile energetice ale corpurilor voastre fizice, plasmatice, eterice, emoționale și mentale. Mențineți acest vortex conectându-l la sursa Luminii universale și programați-l pentru a vă menține toate corpurile energetice purificate

3. Vizualizați un scut de oglindă semi-permeabil în formă de ou în jurul câmpului auric al corpurilor voastre fizice, plasmatice, eterice, astrale și mentale. Acest scut de oglindă permite tuturor energiilor pozitive să intre în câmpul vostru energetic, dar reflectă și retransmite toate energiile negative înapoi la sursa lor (return-to-sender - retrimitere la sursă). Programați acest scut de oglindă să vă avertizeze atunci când orice tip de energie negativă este îndreptată în direcția în care vă deplasați și lăsați-l să îl reflecte înapoi la originea sa.

4. Vizualizați Lumina rearanjând toate părțile din voi înşivă și toate părțile câmpurilor voastre energetice, înapoi la starea de echilibru și armonie. În timp ce faceţi asta, puteți să spuneți mantra OM, pentru că OM este sunetul primordial al Luminii și rezonanța ei va restabili armonia în modul cel mai eficace ".


http://2012portal.blogspot.com/2015/01/protection.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De asemenea, puteți apela la un scut Pleiadian pentru Corey și familia sa, ca și pentru voi înșivă:http://theearthplan.blogspot.com/2017/05/the-pleiadian-alliance-and-protection.html

Victoria Luminii !
-------------------------------------------------------
Despre acest Blog :

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă propunându-și să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației de Descoperire de la ora 2 PM UTC și Meditației de Urgență de la ora 3 PM UTC, în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau de o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție ușoară în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii