VALUL de Iubire - Meditația Zeiței Duminică pe 13 mai la ora 7:00 AM UTC

Mai 10, 2018         11:32:00   pm

FrățiaTrandafirului ( Sisterhood of the Rose ) și Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditations) urmează să organizeze o meditație specială pentru a aduce Valul Galactic de Iubire în Rețeaua Planetară de Lumină, duminică, 13 mai, la ora 7 AM UTC. Acesta este momentul exact al Conferinței de Ascensiune de la Taipei, când Cobra va vorbi despre VALUL GALACTIC de IUBIRE.

http://portal2012.org/Taiwan.html


Vom face cele două Meditații ale Zeiței propuse de Cobra :

http://2012portal.blogspot.si/2018/02/power-of-goddess.html

https://welovemassmeditation.blogspot.de/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.html

Sunteți foarte bineveniți să vă alăturați, dacă sunteți ghidat în acest sens !

Este, de asemenea, un apel la toate grupurile fizice existente Frăția Trandafirului (Sisterhood of the Rose) pentru a se uni în acest moment și pentru a face aceste două meditații, precum și o invitație la toate grupurile de Lucrători în Lumină, indivizilor și sufletelor gemene, să ni se alăture și să aducă Lumina și Iubirea în rețeaua planetară.

Momentul de timp al meditației este duminică, 13 mai, la ora 7 AM UTC.

Aceasta este egală cu ora 3 PM CST duminică în Taipei, 10 AM EEST în Cairo, 9 AM CEST în Paris, 8 AM BST în Londra, 3 AM EDT în New York, 2 AM CDT în Chicago, 1 AM MDT în Denver și 12 AM PDT în Los Angeles, duminică, 13 mai.

Aici este link-ul la evenimentul Facebook pentru această meditație :

https://www.facebook.com/events/228672761215295/

Iată instrucțiunile meditațiilor:


Meditația Întoarcerii Zeiței


1. Relaxați-vă mintea și corpul, urmărindu-vă respirația pentru câteva minute.

2. Vizualizați un stâlp de Lumină roz care emană din Soarele Galactic Central, trecând prin corpul vostru în centrul Pământului. Păstrați acest stâlp de Lumină activ pentru câteva minute. Apoi vizualizați o prezență feminină iubitoare sub forma unei frumoase Zeițe care coboară din cer și intră în corpul vostru fizic. Această prezență va armoniza interiorul vostru feminin și vă va face mai iubitori. Rămâneți uniți cu această prezență pentru o vreme.

3.Vizualizați noul viitor spiritual luminos al omenirii, cu bărbații și femeile într-o înțelegere perfectă, cu societățile noastre dezvoltându-se dincolo de nevoia de războaie și de conflicte, întrucât toate entitățile întunecate, fizice și non-fizice, sunt îndepărtate de pe planeta noastră. Vizualizați toate rănile omenirii vindecate, toată omenirea fiind inspirată și îndrumată, toată lumea având propria legătură cu propriul Suflet și cu Sursa, într-un echilibru perfect al aspectelor lor interioare masculine și feminine.

Notă: Vă rugăm să faceți această vizualizare conform instrucțiunilor și să nu o schimbați, deoarece altfel, nu va avea efectul dorit.


Meditația Vortexului Zeiţei

1. Ridicați-vă mâinile deasupra capului vostru și începeți să vă rotiți corpul în sensul acelor de ceasornic.

2. În timp ce faceți asta, cântați mantra iiii (pronunțată ee-ee) astfel încât să vibreze în tot corpul vostru și vizualizaţi-vă corpul transformându-se într-un stâlp strălucitor de Lumină, cu milioane de stele colorate în culorile curcubeului împrăștiate în acel stâlp de Lumină.

3. Continuați să cântați mantra și să vă rotiți. După câteva minute, coborâți mâinile aproape de corpul vostru și continuați să vă rotiți în sensul acelor de ceasornic.

4. În timp ce faceți asta, începeți să cântați mantra eeeaaa (eee este pronunțată ca e în "America" și nu ca e în "Venus", iar a este pronunțată ca a în "America"), astfel încât să vibreze prin corpul vostru și vizualizați un vortex de lumină de culoarea curcubeului care se extinde din inima voastră spre exterior, pe întreaga planetă. Invocați prezența ghizilor voștri spirituali, stăpânilor voştri ascensionați, pleiadienilor, îngerilor, delfinilor, sufletelor gemene, familliilor sufleteşti, și altor ființe de Lumină.

5. Continuați să cântați mantra și să vă rotiți și să rămâneți în prezența tuturor acelor ființe de Lumină, pentru o vreme.

http://2012portal.blogspot.com/2013/03/goddessvortex-goddessvortex-is-ultimate.html

http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/spiritual/goddess-vortex-transmuting-darkness

Aici este linkul ghidurilor audio pentru aceste două meditații :

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbGHzNZ5I4GLeZmh9-rtepyZ

Puteți, de asemenea, să vă referiți la link-ul de mai jos, care descrie cum să faceți Meditația Vortexului Zeiţei :

https://www.welovemassmeditation.com/2017/11/video-explaining-how-to-do-goddess.html

Iubire, Unitate și binecuvântările Zeiței, tuturor!

Comentarii