Meditaţia Grupurilor Triunghiulare de Lumină

Pentru a întări grila de Lumină din jurul planetei, precum și pentru a întări protecția și armonia între Lucrătorii în Lumină, putem forma grupuri triunghiulare care vor fi conectate împreună energetic, la nivelul Sufletului.

Pentru aceasta, primul lucru, 3 oameni ar trebui să se cunoască reciproc și să fie în contact unul cu celălalt, fizic și / sau prin internet, și toți cei 3 ar trebui să fie de acord să formeze un triunghi de Lumină. Se recomandă, dacă este posibil, să fie cel puțin un bărbat și o femeie în fiecare triunghi.

După aceea, faceți meditația de mai jos, preferabil cel puțin o dată pe zi, timp de cel puțin 2-5 minute. Dacă o faceți în același timp, va fi mai puternică, dar o puteți face și la timpul potrivit pentru voi. Este mai bine să formați un triunghi, chiar dacă nu faceți meditația în anumite zile sau dacă o faceți doar timp de 2 minute.

Instrucţiuni :

1. Aduceți-vă gândurile, emoțiile, câmpul energetic, corpul fizic, în calm și relaxare.

2. Spuneți această mantră sau una similară, cu voce tare sau tăcută:

Eu sunt Sufletul
Eu sunt Lumina Divină
Eu sunt Voința Divină
Eu sunt Iubirea Divină
Eu sunt designul fix pentru mine, Sufletul

În timp ce spuneţi aceasta, imaginați-vă chakra Stelară a Sufletului vostru cum devine mai strălucitoare și mai mare și varsă Lumina în jos, de-a lungul canalului vostru central.

3. Vizualizați o rază de Lumină albă strălucitoare care emană din chakra Stelară a Sufletului vostru și se conectează cu chakra Stelară a Sufletelor celorlalţi doi membri al triunghiului vostru, formând un triunghi de Lumină în care curge Lumina.

4. Vizualizați un vortex de Lumină albă strălucitoare care se varsă din chakra Stelară a Sufletului în corp și aură, rotindu-se în sensul acelor de ceasornic. Vizualizați acest lucru pentru voi și ceilalți doi membri ai triunghiului vostru.

5. Vizualizați Lumina triunghiului vostru care se extinde în jurul planetei, conectându-se cu alte triunghiuri de Lumină și alte puncte de Lumină de pe întreaga planetă, formând și finalizând o rețea de Lumină. Vizualizați alte ființe de Lumină de deasupra și dedesubtul suprafeței planetei, trimițând raze de Lumină strălucitoare albe din chakrele Stelare ale Sufletelor lor, conectându-se cu rețeaua noastră de Lumină de pe suprafața planetei.

6. Dacă doriți, puteți spune Marea Invocare:

Marea Invocare

Din punctul de Lumină din mintea lui Dumnezeu
Lăsați fluxul Luminii să intre în mintea oamenilor
Lăsați Lumina să coboare pe Pământ.

Din punctul de Iubire din Inima lui Dumnezeu
Lăsați fluxul Iubirii să treacă în inimile oamenilor
Hristos să se poată întoarce pe Pământ.

Din centrul unde este cunoscută voia lui Dumnezeu
Permiteți scopului să ghideze puținele voințe ale oamenilor -
Scopul pe care îl cunosc și îl slujesc Maeștri.

Din centrul pe care noi îl numim rasa umană
Lăsați Planul Iubirii și al Luminii să se activeze
Și poate închideți ușa acolo unde locuiește răul.

Lăsați Lumina și Iubirea și Puterea
Să restaureze Planul pe Pământ.

Puteți înlocui "Dumnezeu" cu "Sursa" dacă doriți. Această invocare ajută la aducerea Luminii din planurile spirituale superioare în planurile inferioare și la manifestarea Evenimentului / Epocii de Aur.

Lumina Chakrei Stelare a Sufletului este o emanație a Sufletului care nu este cu adevărat supusă distorsiunilor de personalitate și, prin urmare, poate fi de încredere și utilizată pentru a se conecta în siguranță unul cu celălalt.

Puteți face parte din mai multe triunghiuri în același timp, dacă doriți. De asemenea, puteți să vă uniți cu mai multe triunghiuri, formând un grup de 12 sau 24 de persoane, când toți se cunosc reciproc. În mod ideal, dacă este posibil, aceste grupuri vor fi compuse jumătate din bărbați și jumătate din femei. 12 grupuri de câte 12 persoane s-ar putea uni, de asemenea, pentru a forma un grup de 144 de persoane.

Prin acest proces putem să ne sprijinim și să ne protejăm unii pe alții, să învățăm tot mai mult să lucrăm împreună și să ne conectăm împreună ca o Familie de Suflete și să întărim Lumina de pe planetă.

Victoria Luminii

Comentarii