Meditaţia Cheie pentru Libertate pe 18 august la 5:11 PM UTC şi pe 19 august la 5:11 AM UTC

August 16,2018       06:17:00   pm


Corey Goode, David Wilcock, Emery Smith şi alţii vor face o meditaţie globală în masă pe 18 august la ora 17:11 PM UTC (20.11 EEST - ora României) şi pe 19 august la 5:11 AM UTC (08.11 EEST – ora României).


Aceasta este echivalent cu :


First Meditation
Second Meditation
Berlin (CEST)
August 18, 7:11 pm
August 19, 7:11 am
Cairo (EET)
August 18, 7:11 pm
August 19, 7:11 am
Chicago (CDT)
August 18, 12:11 pm
August 19, 12:11 am
Denver (MDT)
August 18, 11:11 am
August 18, 11:11 pm
London (BST)
August 18, 6:11 pm
August 19, 6:11 am
Los Angeles (PDT)
August 18, 10:11 am
August 18, 10:11 pm
New York (EDT)
August 18, 1:11 pm
August 19, 1:11 am
Taipei (CST)
August 19, 1:11 am
August 19, 1:11 pm
Tokyo (JST)
August 19, 2:11 am
August 19, 2:11 pm


Puteţi verifica ora meditaţiei pentru fusul orar aici: (căutaţi fusul orar în Denver, Colorado ca punct de referinţă)

https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

https://www.dimensionsofdisclosure.com/

Transmiterea Live pentru acest eveniment va include toate prezentările în timp real, precum şi redarea şi cele două meditaţii.

https://www.dimensionsofdisclosure.com/events/live-stream

Cei care nu vor putea să se alăture prin transmiterea Live, dar doresc să se alăture în spirit, sunt invitaţi să se alăture în acelaşi timp meditaţiei în masă, cu Meditaţia Cheie pentru Libertate.

Efectele pozitive personale şi globale ale meditaţiilor în masă sunt descrise detaliat aici:

https://www.welovemassmeditation.com/2017/12/why-meditate-why-participate-in-mass.html

Depinde de noi! Să ne unim forţele! Să începem în cele din urmă "Unitatea în Comunitate" şi să facem diferenţa!

Puteţi găsi lista de redare pentru ghidurile audio în peste 30 de limbi în linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLVOwQLKLBlsN-nYTgxo_rk4GI8cMj9kNf

Iată instrucţiunile pentru această meditaţie:

(Timpul de meditaţie sugerat este de 15 minute)

1. Utilizaţi propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştiinţă.

2. Indicaţi-vă intenţia de a folosi această meditaţie ca instrument pentru a accelera procesul de vindecare al Pământului şi al locuitorilor săi, îndepărtarea bombelor toplet şi declanşarea Evenimentului.

3. Vizualizaţi un stâlp de lumină albastră electrică care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin Poarta Stelară Orion (steaua Al Nilam / Epsilon Orionis în constelaţia Orion), apoi intră în Sistemul nostru Solar şi trece prin toate fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar şi apoi prin corpul vostru până în centrul Pământului.



4. Vizualizaţi un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi în sus prin corpul vostru şi în sus înspre cer către toate fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din Galaxia noastră, trecând prin Poarta Stelară Orion şi conectându-se în cele din urmă cu Centrul Galactic şi cu Sursa.

5. Acum staţi în doi stâlpi de Lumină, lumina curgând simultan în sus şi în jos. Menţineţi aceşti stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

6. Acum, vizualizaţi Focul Alb al lui AN, provenit din Sursă, care curge prin Centrul Galactic şi prin Poarta Stelară Orion spre Pământ, purificând toate bombele toplet rămase în planul plasmatic din jurul Pământului. Vizualizaţi Forţele Luminii ale Flotei Comandamentului Galactic, înlăturând şi dizolvând toate bombele toplet rămase, cu ajutorul tehnologiilor lor avansate. Dacă vă simţiţi ghidat, puteţi să îl apelaţi pe Arhanghelul Metatron pentru a ajuta în procesul de purificare. Vizualizaţi Focul Alb al lui AN care purifică toate anomaliile şi inversează toată entropia din scutul plasmatic din jurul Pământului.

7. Vizualizaţi manifestarea Evenimentului, restaurând Unitatea, Armonia, Pacea şi Prosperitatea pe Pământ şi pentru locuitorii săi. Vizualizaţi lumina Sursei care se manifestă cu uşurinţă pe planeta Pământ şi care pune capăt carantinei.



Puteţi găsi mai multe informaţii despre Meditaţia Cheie pentru Libertate în link-ul de mai jos:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/07/key-to-freedom-meditation-at-solar.html

sau în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/08/meditatia-cheie-pentru-libertate-la.html

Victoria Luminii !

Comentarii