Taifunul Cimarom, Furtuna tropicală Soulik şi Huricanul Lane

August 23, 2018        01:12:00  pm
Iată o actualizare a următoarelor subiecte pentru Meditaţia de Urgenţă:

Taifunul Cimaron

Taifunul Cimaron s-a dezlănţuit deja în apropiere de coastă, în zona de vest Shikoku, din Japonia (aceasta este joi seara pentru Japonia.)

https://mainichi.jp/english/articles/20180823/p2a/00m/0na/022000c

https://www.accuweather.com/en/weather-news/typhoon-cimaron-to-threaten-japan-with-damaging-winds-flooding/70005830

Taifunul Cimaron are puterea echivalentă cu a unui uragan de categoria a 2-a în bazinele Oceanului Atlantic sau din estul Pacificului. Este de aşteptat să aducă precipitaţii record şi rafale intense de vânt în regiune.


Furtuna tropicală Soulik

În acelaşi timp, furtuna tropicală Soulik va aduce pe vineri, în Coreea de Sud, rafale de vânt care vor produce daune, precipitaţii foarte abundente şi inundaţii de coastă periculoase.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/typhoon-soulik-to-batter-south-korea-with-wind-flooding-at-weeks-end/70005851


Uraganul Lane 

Uraganul Lane se apropie, de asemenea de Hawaii în timpul acestui weekend şi poate lovi direct insulele. Acesta este în prezent un uragan de categoria a 4–a şi este de aşteptat să slăbească la categoria 1-a, odată cu apropierea sa mai accentuată de insule. Cu toate acestea, va fi în continuare capabil să aducă rafale puternice de vânt şi ploi torenţiale, ducând la un număr semnificativ de întreruperi de curent electric şi de arbori căzuţi.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/hawaii-may-face-direct-hit-serious-damage-from-hurricane-lane-to-end-this-week/70005829


Prin urmare , vă sugerăm să le includeţi pe toate în Meditaţia zilnică de Urgenţă la 2 PM UTC (17.00 EEST – ora României), în următoarele câteva zile. Visualizaţi-le cum sunt pacificate şi cauzează cât mai puţine daune posibil, acestor regiuni.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html


Victoria Luminii !


-----------------------------------------------------------------------

Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 2 PM UTC / (ora 17.00 EEST – ora României) şi Meditaţiei Cheie pentru Liberate de la ora 3 PM UTC / (ora 18.00 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

Link-ul Meditaţiei de Urgenţă :
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

şi în limba română :
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditaţiei Cheie pentru Libertate :

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Comentarii