Raportul Meditaţiei Cheie pentru Libertate

Cobra | Miercuri 15 august 2018
Raportul Meditaţiei Cheie pentru Libertate  

Cu meditaţia noastră, am ajuns la aproximativ 70% din masa critică. Deşi nu s-au realizat toate obiectivele meditaţiei, realizările noastre au fost considerabile.

Procesul meditaţiei noastre a fost reflectat în aceste mesaje ale portalului Gaia:

https://gaiaportal.wordpress.com/2018/08/01/participants-in-the-ascension-become-aware/

https://gaiaportal.wordpress.com/2018/08/11/explosive-light-remedies-are-presented-and-applied-to-all-gaia-conflicts/

Cu meditaţia noastră, un aspect al impasului care păstrează Pământul în carantină, a fost rezolvat. A declanşat o serie de secvenţe de curăţare care vor dura aproximativ o lună. După această perioadă, situaţia va fi evaluată şi va fi prezentat un nou raport.

Ca urmare a meditaţiei noastre, majoritatea bombelor anormale cu plasmă şi a bombelor cu plasmă de pe orbita apropiată Pământului, au fost eliminate. Plasma anormală, cu toate bombele toplet rămase, tinde acum să graviteze la suprafaţă.

Capul entităţii Yaldabaoth este aproape complet dezintegrat, cu entităţi plasmoide mai mici, de asemenea în dezintegrare rapidă.

Alte câteva straturi ale bombelor toplet vor fi eliminate în lunile următoare.


Când Mjolnir a atins suprafaţa planetei pe 8 martie, Flotele pleiadiene au început operaţiunile de curăţare ale suprafeţelor. Operaţiunile de curăţare ale suprafeţelor s-au dovedit a fi mult mai dificile decât se aşteptau deoarece, în marea majoritate a cazurilor, populaţia de suprafaţă nu îşi urmăreşte îndrumarea spirituală.

Oamenii nu îşi urmăresc îndrumarea lor interioară, deoarece au fost programaţi cu programul egoist al minţii de către Arhoni. Acest program le oferă oamenilor o înţelegere distorsionată a echilibrului Nash. Oamenii presupun în mod incorect că va fi mai bine dacă vor avea grijă de ei înşişi şi îi vor exclude pe toţi ceilalţi. Aceasta creează o societate extrem de entropică, extrem de dificil de prezis, deoarece voinţa liberă haotică a populaţiei de suprafaţă prezintă o problemă de n-corp:

https://en.wikipedia.org/wiki/N-body_problem

Începând cu luna martie, Forţele Luminii au dezvoltat strategii şi protocoale mult mai eficiente pentru a face faţă populaţiei de suprafaţă şi acestea vor fi implementate de îndată ce va fi eliminată masa critică ale bombelor toplet.

Principalul secret ocult pe care Forţele Întunecate încearcă să le ascundă este că au avut întotdeauna o planetă unde au încercat să acumuleze cea mai mare cantitate de suferinţă posibilă şi că această planetă a servit ca punct central al vortexului de acumulare pentru anomalia primară a întregului univers. Această planetă a suferinţei a fost în sistemul stelar Rigel din constelaţia Orion până în anul 1996, anul invaziei Arhonilor, iar apoi concentrarea maximă a suferinţei a fost transferată pe Pământ, iar începând din 1996, Pământul este punctul central al vortexului de acumulare al anomaliilor primare pentru univers.


Forţele întunecate de pe Pământ au încercat să redirecţioneze fluxul de plasmă primară întunecată de la Orion către sistemul nostru solar şi, în special, pe planeta Pământ, cu taberele de concentrare naziste pentagrama răului din timpul celui de-al doilea război mondial, cu explozii nucleare după cel de-al doilea război mondial, cu programarea minţii bazată pe traume în bazele militare subterane, începând din anii 1960, cu infiltrarea Draco în sistemul nostru solar prin Programul Spaţial Secret de Supraveghere încă din 1960 şi au reuşit în cele din urmă să deschidă un portal întunecat tip vierme între Pământ şi Rigel, la începutul anului 1996, după genocidul de la Rwanda 1994.

De atunci, fluxul plasmei primare întunecate şi a anomaliei întunecate curge spre suprafaţa Pământului. Energia porţii stelare Al Nilam şi Focul Alb al lui AN sunt antidotul pentru acest flux. Din acest motiv, meditaţia noastră a avut succes în sfârşit, când a început să se adreseze rădăcinii întregului rău şi a început procesul de înlăturare al acestuia din univers, pentru totdeauna.

De la meditaţia noastră, Forţele Comandamentului Galactic au început următoarea fază a eliberării planetare şi au acum o prezenţă foarte puternică în sistemul nostru solar, ceea ce este descris relativ precis, aici:

https://www.ashtarcommandcrew.net/page/galactic-federation-fleets

Forţele Comandamentului Galactic din sistemul nostru solar sunt compuse din:

1. Comandamentul Jupiter, situat în Sistemul Solar exterior, dincolo de centura asteroizilor, cu scopul principal de a procesa toate entităţile negative care trebuie eliminate din carantina Pământului, prin instalaţia de sortare Ganymede, spre Soarele Galactic Central.

2. Comandamentul Ashtar, situat în interiorul Sistemului Solar, cu scopul principal de a elibera planeta Pământ.

3. Comandamentul Atlantis, despre care nu se poate spune nimic.


Cu mulţi ani în urmă, Comandamentul Ashtar ne-a oferit o îndrumare destul de precisă pentru procesul de Ascensiune printr-un canal pe nume Eric Klein. Iată înregistrările acelor sesiuni de canalizare care ne-au fost date printr-un contact din cadrul Frăţiei Steaua:

https://www.youtube.com/watch?v=ykf8-t_-q9c

https://www.youtube.com/watch?v=GNIuF9zIzxM

Următoarele câteva săptămâni vor determina multe detalii despre planul de intervenţie şi eliberare finală şi, prin urmare, puteţi semna această petiţie dacă vă simţiţi ghidat în acest sens, pentru a vă face auzită vocea:

https://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/

Iată instrucţiunile pentru persoanele din China despre cum să semneze petiţia:

http://www.hdb.com/party/fspz2.html?hdb_pos=post_info

Forţele Luminii au cerut înlocuirea Meditaţiei Săptămânale de Ascensiune cu noua noastră Meditaţie Cheie pentru Libertate, deoarece noua noastră meditaţie este mult mai concentrată asupra problemei reale şi va avea un efect mult mai mare asupra eliberării planetare.

Vom face această meditaţie în fiecare duminică la ora 15:00 UTC (18.00 EEST - ora României). Instrucţiunile se găsesc aici :

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/key-to-freedom-meditation-every-sunday.html

Forţele Luminii au comunicat că s-ar putea (sau nu s-ar putea) să fie în câteva luni, o a doua Meditaţie planetară Cheie pentru Libertate. Sperăm că masa critică poate fi atinsă atunci.

Victoria Luminii!

Comentarii