Meditația Echinocțiului din luna Martie pe 20/21 Martie

Echinocțiul din luna Martie reprezintă echinocțiul de primăvară din emisfera nordică și echinocțiul de toamnă din emisfera sudică.
 

Este, de asemenea, un moment puternic pentru energia Zeiței și o perioadă de echilibru între zi și noapte. Mama Pământ este echilibrată între vară și iarnă. Noaptea și ziua sunt în armonie.

În emisfera nordică, aspectul se manifestă în partea de Lumină a ciclului. În emisfera sudică, celălalt aspect este manifestarea părții întunecate a ciclului. Prin urmare, cele două emisfere se oglindesc reciproc. Când recunoaștem această simetrie frumoasă și ne permitem să o simțim, putem înțelege Întregirea ființei: adevărul că suntem UNUL.

Pentru cei din Nord, care sărbătoresc echinocțiul de primăvară, există acum mai multe ore de lumină pentru a propulsa sufletele noastre să avanseze și să facă schimbările necesare. Acesta este un moment de reînnoire și renaștere, înviere. Este momentul de tranziție, permiteți-i sufletului vostru să renunțe la vechi și să planteze noi semințe pentru a crește în viitor. Zeița se poate întinde acum de-a lungul pământului, aducând o viață nouă, iar Dumnezeu poate merge pe câmpurile verzi, aducând încântare în noile înmuguriri.Pentru cei din Sud, care sărbătoresc echinocțiul de toamnă, este un moment important să mulțumească Zeiței Mame și PachaMamei, Pământului, pentru darurile sale. Celebrați recolta pe care ați cules-o. Cu bucurie și cu recunoștință, priviți înapoi în acest an care a trecut, onorând și eliberând ceea ce nu va mai servește. Priviți viața voastră, centrați-vă și echilibrați-vă, ca să fiți pregătiți pentru viitor.

De asemenea, așa cum a sugerat Untwine:

"Există un pas în ciclu, care este deosebit de important pentru energia Zeiței: Răsăritul Soarelui, Echinocțiul de primăvară. Zeița este cea care naște viață nouă în toate modurile posibile.

Etimologia și fonetică au lăsat multe indicii despre acest lucru. Acesta este timpul Paștelui, care este reprezentat de Zeița Ishtar. Soarele răsare în est, împreună cu Steaua de Est / Ishtar: Venus este prima stea care se înălță în Est dimineața, motiv pentru care a fost numită Steaua de Est sau, de asemenea, a mai fost numită Lucifer (cuvântul se referea inițial la Venus), care înseamnă literalmente în limba latină cea care aduce Lumină, deoarece Zeița Venus aduce viață nouă, precum planeta Venus aduce Lumină nouă dimineața. Cuvântul dimineața, din germanul “morgen”, este un alt nume al Zeiței: Morgan LeFay. Morgan înseamnă în mod etimologic născută din mare, apă noii vieți fiind născută, la fel cum și echivalentul grecesc pentru Ishtar / Venus este Afrodita, care, de asemenea, însemnă născută din mare". 
Cu bucurie și recunoștință, vă rugăm să utilizați acest Echinocțiu din luna Martie pentru a acorda respect Soarelui, PachaMamei (Mamei Pământ), Lunii și stelelor, Eului Superior / păzitorilor noștri, îngerilor și Arhanghelilor, Soarelui Galactic Central, familiilor noastre Stelare, Maeștrilor Ascensionați și rețelei Agartha din interiorul Pământului și să sărbătoriți această intrare în sezoanele de plantare sau de recoltare.
 
Acest echinocțiu viitor va avea loc în aceeași zi cu Luna Super Plină, care va fi ultima Super Lună a acestui an.


Combinația dintre echinocțiu și Luna SuperPlină va amplifica mai mult energia Zeiței, ajutând la dizolvarea întregii anomalii primare rămase pe suprafața planetei.


Prin urmare. vom folosi această ocazie pentru a ne conecta cu prezența Zeiței feminine și pentru a îngriji calitățile iubirii, compasiunii și sensibilității, astfel încât să stabilizăm tranziția și să contracarăm cruzimea atât de răspândită pe suprafața planetei, făcând meditația Zeiței la ora exactă a Echinocțiului din luns Martie pe data de 20 Martie la ora 9:58 PM UTC (11:58 PM EET, ora României).


Tabelul de mai jos prezintă ora exacta a acestei meditații pentru câteva fusuri orare importante:

Ora
Fus Orar
Oraș
Miercuri 20 Martie
11:58 am
HST
Honolulu
02:58 pm
PDT
Los Angeles
03:58 pm
MDT
Denver
04:58 pm
CDT
Chicago
05:58 pm
EDT
New York
06:58 pm
BRT
Rio de Janeiro
09:58 pm
UTC
Reykjavik
09:58 pm
GMT
Londra
10:58 pm
CET
Berlin
11:58 pm
EET
Cairo
Joi 21 Martie
12:58 am
MSK
Moscova
04:58 am
ICT
Bangkok
05:58 am
CST
Taipei
06:58 am
JST
Tokyo
08:58 am
AEDT
Sydney
10:58 am
NZDT
Auckland

Puteți verifica ora meditației pentru fusul vostru orar local aici:


Aici este evenimentul de pe Facebook pentru Meditația Echinocțiului din luna Martie:


Și link-urile cu listele Meditației Zeiței audio ghidată în mai multe limbi:


Mai jos sunt instrucțiunile Meditației Zeiței. Durata recomandată pentru această meditație este de 15 minute.

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare totală de relaxare. 

2. Vizualizează un stâlp de Lumină Divină Roz, emanat din Soarele Central Galactic, coborând în trupul tău, mai jos, în centrul Pământului. Păstrează acest stâlp de Lumină Roz, activ pentru câteva minute. Acum, vizualizează o iubitoare prezentă feminină în forma unei frumoase Zeițe, care coboară din cer și intră în trupul tău fizic. Această prezență îți va armoniza femeia interioară și te va face mult mai iubitoare. Stai unită cu această prezență pentru câteva momente. 

3. Vizualizează un nou viitor spiritual pentru umanitate, unde bărbații și femeile trăiesc într-o armonie și iubire totală, societatea evoluând dincolo de nevoia conflictelor și războaielor, toate entitățile întunecate, fizice sau non-fizice fiind alungate de pe Planetă. Vizualizează cum toate rănile umanității sunt vindecate, fiecare persoană având propria conexiune cu sufletul său și cu Sursa, energiile masculine și feminine existând într-o balanță perfectă.

4. Ușor, ridică-te în picioare. Ridică-ți mâinile deasupra capului și începe să te rotești în sensul acelor de ceasornic.

5. În acest timp, cânta mantra “iiiii“ astfel încât să vibreze prin tot trupul tău și vizualizează-te devenind un briliant stâlp de Lumină, cu milioane de stele colorate în culorile curcubeului.

6. Continuă să cânți această mantră și să te rotești. Acum, coboară-ți mâinile pe lângă trup și continuă să te rotești.

7. În timp ce faci asta, începe să cânți mantra “eee-aaa” astfel încât să vibreze prin tot trupul, vizualizând un vortex de Lumină în culorile curcubeului, extinzându-se din inima ta către întreaga Planetă.
Apelează la prezența ghizilor tăi spirituali, Maeștrilor Ascensionați, Pleidienilor, Îngerilor, Delfinilor, Sufletului Geamăn, Sufletelor pereche și altor Entități de Lumină.

8. Continuă să cânți mantra și să te rotești și rămâi în prezența tuturor acestor entități de Lumină pentru o perioadă.

Dacă vă simțiți ghidați, puteți vizualiza stâlpul de Lumină emanat din Soarele Cosmic Central înainte de a vizualiza stâlpul de Lumină care emană din Soarele Galactic Central.

Victoria Zeiței!

--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:


În limba română:


Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:


În limba română:


Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii