Urgent! Meditația zilnică pentru India și Pakistan la ora 4:15 PM UTC (6:15 PM EET)

Tensiunea se accelerează într-un mod rapid între vecinii armatei nucleare din India și Pakistan, după ce luptă aeriană dintre cei doi rivali s-a încheiat cu pierderea raportată a avioanelor ambelor națiuni.
 
Scandalul în curs de desfășurare a început pe 14 Februarie cu bombardarea sinucigașă a trupelor de poliție indiene din Kashmir, o regiune împărțită în nord, care a fost contestată de Islamabad și New Delhi din 1947.
Pentru a aduce lumină acestui incident, am organizat o meditație specială zilnică a Stâlpului Buddhic pentru Kashmir la ora 4 PM UTC (6 PM EET, ora României) săptămâna anterioară.

 
În limba română:Tensiunile dintre India și Pakistan au apărut dramatic marți, după ce New Delhi a trimis o duzină de avioane de luptă pentru a lovi ceea ce au spus că erau tabere de terorism pe teritoriul pakistanez.
Apoi, miercuri, ambele țări au declarat că au doborât avioanele de luptă ale celorlalți, Pakistanul capturând un pilot indian la o zi după ce avioanele de război indiene au lovit în Pakistan pentru prima dată de la războiul din 1971.
Există, de asemenea, rapoarte că forțele terestre din ambele țări au schimbat focuri de armament în mai mult de o duzină de locații.


Deși ambele guverne au declarat public că doresc să dezamorseze tensiunile, situația poate continua să escaladeze și să devină un război între două națiuni cu arme nucleare.

Prin urmare, vom organiza o meditație zilnică la ora 4:15 PM UTC (6:15 PM EET, ora României) pentru India și Pakistan, pentru a armoniza situația. Timpul acestei meditații este ales astfel încât să poată participa mai mulți oameni din India, Pakistan și restul Asiei. Vom face această meditație până când situația va fi rezolvată într-un mod pașnic.

Puteți converti fusul orar UTC la fusul vostru orar local aici:


Aceasta este link-ul Evenimentulului de pe Facebook pentru această meditație:


Instrucțiunile acestei meditații: (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute)

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare totală de relaxare.

2. Trimite intenția de a aduce pace și vindecare situației din India și Pakistan și, în special, în regiunea controversată din Kashmir.

3. Vizualizează un stâlp de Lumină roz, care emană din Soarele Galactic Central și apoi coboară prin ființa ta.

4. Vizualizează cum Lumina curge prin inima ta și apoi prin mâinile tale către toți cei implicați în conflictul dintre India și Pakistan, armonizându-i pe toți și aducând pace. Lasă apoi Lumina să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume.

5. Cere-i prezenței Zeiței (femininului divin) să coboare în trupul tău.

6. Cere-i prezenței Zeiței să direcționeze energiile păcii și armoniei către toate situațiile nerezolvate privind conflictul din Kashmir și către toți cei implicați în acestea. Lasă apoi aceste energii să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permite-i acestor energii să curgă prin inima ta și apoi prin mâinile tale către această situație din Kashmir pentru câteva minute.

Zeița vrea pace și pace va fi.

Puteți crea, de asemenea, un Stâlp Buddhic deasupra Kashmirului, în timpul meditației speciale a Stâlpului Buddhic de la ora 4 PM UTC (6 PM EET), dacă vă simțiți ghidați. Puteți găsi instrucțiunile și un ghid audio pentru meditația Stâlpului Buddhic în linkul de mai jos:


În limba română:


Acesta este link-ul evenimentului de pe Facebook pentru această meditație specială a Stâlpului Buddhic:


De asemenea, sugerăm includerea celei mai recente escaladări înarmate în Meditația zilnică de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET). Vizualizați cum toate tensiunile sunt complet dizolvate și cum o soluție pașnică este obținută cât mai curând posibil.


Victoria Luminii!
--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:


În limba română:


Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:


În limba română:


Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii