Notele Conferinţei lui Cobra şi Isis de la Konstanz, Germania pe 21 – 22 Martie 2015 - Partea a III-a

TRADUCERE – Blogul lui Untwine :

** Recreatingbalance **


Vizitați link-ul : http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in_16.html
Aceasta este a partea a treia, scrisă de Antares, traducerea de Inana.
Acesta a fost iniţial postat în limba germană pe
Transinformation.net

Acestea sunt scrise ca şi cum ar fi vorbit Cobra, deşi, nu sunt ceea ce Cobra a spus cuvânt cu cuvânt, dar este parafrazarea a ceea ce a spus. Cobra a citit aceste note şi le-a confirmat.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Cobra :


Acum deja, putem vizualiza centrele şi comunităţile de vindecare, cu ecosistemele vindecate şi cu abundenţă pentru fiecare fiinţă. Noi creăm toate acestea şi vom primi îndrumări şi sprijin pentru a face acest lucru.
Întrebarea participantului: Dar (ce spuneți) despre echilibrul dintre natură şi tehnologie, cu geometria sacră inclusă, aducând din nou armonie între pământ şi cer?
Răspunsul lui Cobra: Noi recreăm acest lucru în timp ce omenirea în ansamblu determină viteza procesului.


Extratereştrii pozitivi vor fi vizibili în public atunci când masele vor fi pregătite. Unii ar putea avea un astfel de contact deja la scurt timp după Eveniment. Putem fi contactaţi atunci când suntem pregătiţi pentru acest lucru. La început, contactele cu extratereştrii se vor face cu oameni ca noi, deci rapoartele noastre pot fi văzute în mass-media şi oamenii vor putea vedea că nu este nimic periculos. În timpul acestor contacte, vom experimenta multă bucurie, iar atunci când va fi transmis prin mass-media, acest lucru va deprograma masele. Atunci când se prezintă ceva în presă, şi acesta este "OK (bine)", programarea este următoarea : Dacă Brad Pitt ar spune, că a avut un contact pozitiv cu ET-urile (extratereștrii), masele vor crede că acesta este un lucru bun. Deci, trebuie să fie transmis prin mass-media. Numai pentru persoanele cu programare religioasă profundă, poate deveni puţin mai dificil.
Resetarea financiară

Pe această planetă totul şi toată lumea are legătură cu banii, pentru că viaţa a fost organizată astfel, cu intenţia ca fiecare să trebuiască să lupte pentru supravieţuire. Deja acum există multe tehnologii disponibile care ar permite întregii omeniri să trăiască în abundenţă fără construcţia artificială a lipsei de conştiinţă. Până acum, banii au fost folosiţi ca un instrument de control şi nu ca un instrument de schimb de energie. Este prezentat maselor ca şi cum ar fi un instrument de schimb, dar de fapt, banii sunt folosiţi pentru susţinerea vechilor structuri de putere asupra maselor.

Evenimentul este un nou început financiar şi acum suntem în faza de Pre-Eveniment. Ceea ce se întâmplă chiar acum în cadrul sistemului financiar este crearea unei realităţi alternative prin intermediul Alianţei de Est / a ţărilor BRICS. După cum puteţi vedea, acest lucru a pătruns în ştirile mass-media. Statele BRICS au creat Banca de Dezvoltare. Vinerea trecută (20.3.2015), rata pentru schimbul aurului a fost redefinită, acum devine determinată şi din Shanghai, şi nu doar din Londra. Aceasta înseamnă că şi Alianţa de Est determină în mod asemănător, preţul aurului. De-a lungul istoriei, sistemul financiar a fost mereu garantat cu aur şi numai în secolul trecut acest lucru a fost diferit. De-alungul Resetării, va fi reintrodus din nou suportul de aur al sistemului financiar. În prezent, noua infrastructură este în continuă creştere: Forţele Luminii şi Alianţa de Est au creat Banca de Dezvoltare, noul curs de schimb al aurului şi diferite sisteme de plăţi alternative. Acest lucru a fost realizat în special prin China şi Rusia. Totul se întâmplă pas cu pas şi este pregătit pentru momentul Evenimentului, astfel încât sistemul financiar global să poată fi închis. Instituţiile vechiului sistem au fost create de Cabală şi lucrează numai pentru ei: Worldbank (Banca Mondială), IWF, FED, Swift. Aproape toţi banii le revin lor (Cabalei) printr-o reţea informatică autonomă şi ramificată. Doar Mişcarea de Rezistenţă are acces special la acest sistem: în iulie 2012 au creat un virus specific care poate fi activat în orice moment, astfel încât va distruge întreaga reţea de calculatoare a vechiului sistem financiar. Deoarece virusul se actualizează în mod constant în sistemul informatic al Cabalei, acesta poate fi activat în orice moment. Când butonul va fi apăsat, nimic nu va mai funcţiona în sistemul financiar : nu vor ieşi bani din bancomate, nu se vor putea utiliza cărţi de credit, nici bursa de valori ... Toată lumea va fi exclusă de la accesul la toate acestea în momentul Evenimentului. Scopul este de a tăia Cabala de la accesarea banilor lumii. Aceasta este o parte importantă a Resetării. Toate datoriile vor fi şterse (cu excepţia unor datorii între persoanele private - după aprobare). Majoritatea datoriilor sunt create ilegal, și îşi au originea în sistemul monetar abuziv al Cabalei.
Cine datorează bani şi cui? De exemplu: Grecia este îndatorată la Banca Centrală Europeană (BCE). În spatele BCE sunt iezuiţii, iar în spatele iezuiţilor sunt Chimera, care îl folosesc pentru Programul Spaţial Secret (SSP). În orice altă parte, calea datoriilor este aceeaşi. Acest lucru se va schimba fizic în ziua Resetării.

Exemplu despre modul în care sistemul-abuziv-al banilor-Cabalei creează bani din nimic: când vrem să cumpărăm o casă, mergem la bancă, împrumutăm banii, facem un contract. Nu durează doar câteva minute ca acest lucru să fie scris pe un computer, iar 200.000 de euro sunt "creaţi" din nimic, vin de nicăieri. Banca mamă nu vede niciodată banii fizici descrişi în contractul respectiv iar noi lucrăm de-acum 20-30 de ani de muncă de sclav pentru a plăti "banii" înapoi. Această muncă de sclav este realizată din energia vieţii NOASTRE, o slujbă "de la 9 la 5". O cantitate imensă din aceşti bani devine deja în mod automat direcţionată către SSP (Programul Spaţial Secret), iar prin "credit", chiar mai mult. Impozitele şi asigurările merg la SSP. De asemenea, nu îi vom primi la pensionare, pur şi simplu dispar. Cu resetarea, acest joc se opreşte complet. Băncile centrale nu vor putea continua cu acestea, ca de obicei. Acum este nevoie doar de timp pentru a construi noul sistem prin intermediul ţărilor BRICS şi a Forţelor Luminii. La Eveniment, băncile vor fi închise până la 2 săptămâni. Este bine să aveţi nişte bani în numerar (cash). Argintul sau aurul este cel mai bun pentru această perioadă de timp. Suntem pregătiţi pentru posibilitatea de a avea un fel de haos uman şi deja lucrăm pentru a reduce la minimum aceste probabilităţi. Din punct de vedere financiar şi tehnic, totul va fi bine. Lucrul imprevizibil aici este factorul psihologic uman. Magazinele care vor fi încă deschise vor accepta bani în numerar şi, la scurt timp după aceea, numai aurul şi argintul, atunci când încrederea în bani va fi distrusă. Se va produce schimbul de bunuri, iar vecinii se vor ajuta reciproc. Arestările în masă vor urma foarte repede resetării (sau se vor întâmpla în acelaşi timp), iar Forţele Luminii vor merge la mass-media şi le vor spune maselor ce se întâmplă. Vor fi eliberate părţi din dezvăluire şi vor începe procesele masive de de-programare.


Electricitatea, alimentarea cu apă, gazul şi alimentarea cu hrană sunt absolut fundamentale pentru a rămâne în stare de funcţionare.

Mass-media are sarcina de a se asigura că aceste sisteme vor continua să funcţioneze, că oamenii care lucrează în aceste zone, continuă să îşi facă munca. Aceasta este doar o tranziţie. Pe durata acestei faze se introduce noul sistem.

Incertitudinile pot creşte într-un mod uşor de înţeles, din fericire au o durată scurtă, deoarece noul sistem financiar are impactul de a creşte frecvenţa maselor destul de repede şi acest lucru are un efect pozitiv de neimaginat. Frecvenţa va creşte apoi, în așa măsură încât nu o să mai fie nevoie de bani în viitorul apropiat. Masele au un anumit mod de a ajunge la o conştiinţă pentru o societate fără bani. Noi avem deja acum acea conştiinţă. Pentru cea mai mare parte a omenirii, este un proces de creştere, aşa că au nevoie de puţin timp şi îndrumare după Eveniment pentru a ajunge şi la acest punct. Noile tehnologii, lansate după Eveniment, sunt de mare ajutor în timpul acestui proces. Se vor elibera unul după altul. Până în prezent, oamenii de pe glob se refereau atât la locul de muncă, cât şi la munca de zi cu zi, aşa cum erau programaţi, pentru a vedea munca grea ca bază a traiului, ei credeau că trebuie să facă ceva pentru a putea fi în viaţă şi dacă nu mai lucrau din greu, ei erau de părere că că, nu au dreptul de a exista. Un lucru important pentru ei este să îşi dea seama că sunt fiinţe divine, fără limitările graniţelor fizice.

Noile tehnologii vor ajuta la manifestarea acestei noi conștientizări și a noului mod de a înțelege viața. Pentru ca toți oamenii să înțeleagă că baza vieții este scânteia lor eternă, în loc de munca lor zilnică grea fizică. Alimentele, îmbrăcămintea și un acoperiș deasupra capului este ceva de la sine înțeles pentru toată lumea – fără dubii. Prin această schimbare, este eliberat un imens potențial creativ, deoarece preocuprea oamenilor pentru bani se termină. Va veni un nou tip de schimb (monetar) la suprafață printr-un nou sistem financiar, care este garantat cu aur. Drepturile speciale de tragere (SDR) sunt utilizate ca un coș valutar pentru a crea o nouă monedă unică. Această unitate financiară include toată lumea de pe pământ. Noul sistem financiar este doar un instrument pentru tranziția în societatea fără bani, iar Forțele Luminii sunt gardienii acestui proces. Ei vor opri pe oricine care va încerca să intervină.

După 1-2 săptămâni, când băncile vor fi redeschise, accesul la bani va fi din nou operativ. Acele bănci care au lucrat împreună cu Cabala vor intra apoi în faliment. Dacă banii noștri se aflau într-o astfel de bancă, vom obține o compensație din conturile colaterale. În corporațiile multinaționale va avea loc o restructurare. Monsanto va dispare, corporații ca Microsoft, de exemplu, vor fi tratate astfel: unele părți vor rămâne și vor fi restructurate, alte părți vor fi eliminate, și același lucru se va întâmpla cu toate aceste corporații în toate domeniile vieții. Structurile vor fi înapoiate zonelor locale din care fac parte. Piața bursieră va fi închisă complet și definitiv. Acțiunile bursiere vor fi restituite persoanelor. Finalul Jocurilor Monopoli, nu obligațiunilor, nu derivatelor, totul va fi îndepărtat. Noul sistem financiar se bazează pe adevărate valori fără speculații.

Fundalul conturilor colaterale: conturile colaterale au fost create de familiile regale din linia de sânge regală, după primul război mondial, ca un sistem financiar global pentru a-și păstra averea laolaltă. În mod oficial, au anunțat motive nobile pentru a lua aurul, dar de fapt acesta a fost furat. În anii '30, tot aurul a fost preluat de la cetățenii SUA prin intermediul conturilor colaterale. În Asia, Cabala a furat aurul de la Japonia, în perioada celui de-al doilea război mondial. După aceea, împreună cu aurul nazist, a fost adus iezuiților în Vatican. Cum nu era în siguranță în acel loc, aurul a fost adus înapoi în Asia, unde a fost ascuns în Malaezia și în Filipine. O parte din aur a fost folosită pentru SSP (Programul Spațial Secret), și pentru crearea unor baze subterane ale Cabalei.Dick Cheney a furat toți banii pentru a fi investiți în corporația pentru Marte (gestionată de el): bazele de pe Marte și coloniile de pe Marte.
Crea mai mare parte a aurului care a fost în Asia a fost în grija Mișcării de Rezistență; acum 3 ani, a fost adusă în locații subterane de pe planetă, nedivulgate. După Eveniment, toată lumea de pe planetă va primi prin diferite căi o parte a acestui aur, deasemeni ca exemplu : prin noile infrastructuri, noile tehnologii, energia liberă și prin purificarea mediului înconjurător.
Primul și cel mai important lucru este că, banii vor fi folosiți pentru a pune capăt săsărciei din întreaga lume. Prima dată se va avea grijă de cei mai săraci, astfel necesitățile lor de bază vor fi acoperite. Oricărei persoane neautorizate, va fi prevenită și interzisă atingerea acestor bani. Dacă cineva doar ar încerca acest lucru, el/ea ar fi îndepărtat/îndepărtată de pe planetă imediat, fără a se pune întrebări.

Trustul Sfântul Germain a fost fondat de Sfântul Germain, un maestru ascensionat care a fost încarnat în secolul al XVIII-lea. În timpul acestei apariții a adunat o avere uriașă, până când a "dispărut" de pe suprafața planetei. Banii lui au fost deportați într-un anumit mod într-o bancă, iar prin ratele dobânzilor, au crescut la 10 trilioane (10 ^ 12) de dolari. Acești bani sunt destinați Lucrătorilor Luminii și vor fi folosiți de aceștia pentru a crea centre de vindecare și alte proiecte ale Luminii, astfel încât, aceste ființe să își poată îndeplini complet misiunile lor pentru a servi pentru bunăstarea întregii omeniri.Fazele resetării

Principalele state BRICS sunt: Brazilia / Rusia / India / China / Africa de Sud. Banca de Dezvoltare care a fost creată recent, își primește noii membri, cum ar fi în ultimul timp Anglia, Australia, Franța și Germania (vedeți actualizările lui Benjamin Fulford). Acesta este motivul pentru care SUA se înfurie chiar acum.
Vechiul sistem financiar se destramă chiar în acest moment. Unul dintre motive este factorul psihologic, deoarece oamenii își pierd încrederea în sistemul financiar-bancar. De asemenea, este implicat și un factor fizic: vechiul sistem este un sistem închis. Dacă utilizăm a doua lege simplă a termodinamicii, vechiul sistem trebuie să se descompună când se atinge un anumit număr de greșeli. Deoarece acest sistem vechi nu permite să fie îmbunătățit sau să fie pătruns de energii și idei pozitive, se auto-setează mai devreme sau mai târziu la eșec. Greșelile care se adună în fiecare zi, fără a permite să primească "actualizări sănătoase" și corecții, aceste greșeli se înmulțesc zilnic de trilioane de ori. Aceasta înseamnă că fizic este imposibil ca vechiul sistem să continue să existe încă mult timp. La fel de sigur ca răsăritul soarelui și apusul soarelui, este că, vechiul sistem financiar se va distruge.

Care este valoarea reală a unei bancnote de 50 de euro? Aproximativ 11 cenți. Dacă mâine va falimenta BCE (Banca Centrală Europeană), lipsa de încredere în bani va fi evidentă imediat. Oamenii vor înțelege instantaneu că, cunoașterea și informația este o putere. Dacă suficient de mulți oameni au înțeles deja acest lucru, sistemul se va destrăma mai devreme. Cei care lucrează în sistemul financiar sunt spălați pe creier prin intermediul studiilor lor, prin programare și prin locurile lor de muncă de acolo. Din momentul în care înțeleg cum funcționează sistemul Rothschild, conturile colaterale, SSP (Programul Spațial Secret) și trusturile, ei nu le vor mai sprijini. Astfel de lucruri s-au întâmplat de mai multe ori în istorie, de exemplu hiperinflația din Germania în anul 1929. O hiperinflație globală ar putea apărea dacă sistemul s-ar destrăma. Poate că nu mai este timp suficient pentru acest proces, iar schimbarea va veni mai devreme. Este de asemenea posibil ca mâine, să se anunțe că toate băncile sunt închise - oricum, SE VA întâmpla, într-un fel sau în altul.

Evenimentul în sine este inevitabil !

Nimeni nu știe ziua, totuși acea zi se apropie cu pași mari, în fiecare zi. Dacă totul este bine pregătit și într-un mod cuprinzător, faza de tranziție va putea fi mai armonioasă.

Situațiile noastre financiare personale se bazează pe programele noastre și în mod desosebit pe condiționările impuse prin impactul pe care sistemul financiar îl are asupra noastră. Acesta este un program al Matricei. De la naștere, în timpul școlii și mai târziu în câmpul muncii, banii întotdeauna joacă un rol major în viețile noastre.

Majoritatea oamenilor de pe planeta Pământ se confruntă cu o lipsă constantă de bani. Ei au probleme cu plata chiriei pentru apartamentele lor / casele lor și pentru satisfacerea nevoilor de bază. Toată lumea lucrează și lucrează și lucrează și oricum trebuie să meargă la bancă pentru ase împrumuta cu niște bani. Și apoi muncesc iarăși, să plătească acești bani înapoi și la fel, ratele dobânzilor. Deci sistemul bancar folosește acest proces pentru a crea munca de tip sclavagistă.

Avem puterea să ieșim din acest proces și aceasta începe cu o schimbare energetică. În primul rând, acum putem înțelege că oamenii care au realizat vechiul sistem au folosit cunoștințe oculte. Folosim înțelepciunea noastră spirituală superioară pentru a crea fisuri în Matrice (Matrix) : de îndată ce ne facem invizibili pentru sistem, se nasc acele fisuri. Oamenii care întrețin sistemul întunecat folosesc inconștiența colectivă pentru a conduce lucrurile care sunt invizibile, astfel ei controlează. Cheia libertății financiare este să intrăm în interiorul "spațiilor dintre ele", să intrăm de fapt în fisurile Matricei, în tărâmurile invizibile. O posibilitate de a deveni invizibil pentru sistem este să folosim doar bani în numerar (cash). Sistemul este mai puțin în măsură să "vadă" banii în numerar decât banii electronici. Dacă folosim carduri de credit sau carduri bancare, sistemul poate detecta toate acțiunile noastre. Când scoatem banii din cont, nimeni nu știe ce facem cu ei. Acum este bine să scoateți toți banii din bancă și să-i transformați în aur și argint sau în orice altă valoare materială reală sau să vă realizați un vis, să-i investiți în proiecte care sunt pentru binele întregii omeniri. Este chiar mai bine să-i faceți să circule în lucruri bune, decât să îi păstrați ca bani în numerar sau aur și argint. Prin astfel de acțiuni, deja fluxul energiei colective a banilor se îmbunătățește, pentru că acum, banii investiți au o frecvență mai mare.


În Cipru, banii au fost furați de la toți oamenii prin intermediul băncilor. Dacă doriți să preveniți să experimentați personal acest posibil scenariu, luați-vă toți banii de la bancă. Înainte de Eveniment, pot avea loc astfel de situații. Și este vital ca imediat să vă scoateți banii din piața bursieră. Mi-am dovedit de mai multe ori că acțiunile sunt tranzacționate, controlate și limitate în mod personal.
Prețul acțiunilor devine personalizat, iar oamenii au fost tratați ca și niște boi. Prețurile acțiunilor pentru investitori, care nu lucrează împreună cu Cabala, sunt manipulate pentru a le face să se falimenteze.
Acest lucru are loc și în cazul persoanelor private. Deci, cheia este, să devenim invizibili financiar. Este interesant, pe de o parte, că Ființele în Lumină care au intenții cu adevărat bune și care lucrează pentru eliberarea planetei prin proiecte foarte pozitive, adesea, cel mai frecvent, nu reușesc. Cabala îi manipulează în acest fel.
Pe de altă parte, întregul proces se accelerează așa cum. de veacuri deja, oamenii cu inspirații grozave au fost suprimați și blocați sau înlăturați și așa cum este de trist, deoarece sistemul se descompune mai repede prin aceasta,
pentru că dacă fiecare ființă de lumină are datorii, atunci nu va mai exista nici o energie nouă pentru a hrăni sistemul, așa că, vechiul sistem va trebui să înceteze în stagnare. Deci, nu contează pe care metodă o alege Cabala, sistemul lor este sortit eșecului.
Si dacă vorbim în general, suntem cu toți îndemnați către o societate fără bani. Modul în care acum tratăm valorile fizice are un impact imens asupra viitorului nostru pozitiv.

Cabala controlează toate tehnologiile progresive și creează un blocaj în dezvoltare. Singura soluție este Evenimentul, descoperirea. Chiar și oamenii „normali” încep să înțeleagă că ceva nu funcționează corect pe această planetă, de exemplu în câmpul tehnologiei computerelor, a informaticii. Această trezire este de neoprit, precum devine tot mai evidentă zi de zi, oră de oră. Iar noi putem grăbi intenționat această trezire.
Pe planul fizic, în dimensiunea a 3-a, fluxul luminii este lent, deci este utilă răbdarea. Rothshildii și-au început activitatea în secolul al XVIII-lea, și tot ce trăim astăzi este rezultatul planurilor lor. Ei știau că fii strănepoților-strănepoților-strănepoților lor vor experimenta sistemul financiar global. Au avut viziuni și perseverență iar singurul motiv pentru care au putut avea success cu planurile lor crude a fost că, colectivitatea a permis să se întâmple acest lucru, pentru că oamenii nu au spus un “NU” în masă.
Acum a sosit momentul să spunem "nu". Avem nevoie de o strategie pe termen lung în loc de o strategie pe termen scurt. Deciziile noastre au capacitatea de a fi mai puternice decât cele ale Rothshildilor. Cu răbdare și perseverență, ne manifestăm viziunile secundă după secundă.

Rezultatele devin vizibile, la nivel global. Există rapoarte în ziare și în televiziune cu privire la succesele Alianței de Est. Sfântul Germain este, în realitate, cel care a inițiat noul sistem financiar și este forța de lumină din spatele Alianței de Est. Conectarea cu aceasta ne ajută să accelerăm eliberarea ! Un alt instrument puternic este cuvântul scris. Este important modul în care împărtășim codurile de adevăr și care, cum ar fi informațiile (= conștiință = lumină) pe internet pe blogurile noastre și pe toate aceste rețele. Cu cât se răspândește mai mult adevărul, cu atât mai mulți oameni se trezesc și cu cât mai rapid se produc schimbările.

(Nu este de la translator : În seara de duminică la conferință, noi (fiind 120 de persoane prezente din diferite țări), am ținut o meditație pentru a activa noul sistem financiar pentru Europa „care a avut succes”. A fost aceeași meditație ca în Taiwan. Toată lumea a avut o monedă de argint și le-au pus una după alta pe masa din mijlocul camerei – care era o energie foarte intensă și sacră -, le-am binecuvântat și am meditat cu Flacăra Violet și Sfântul Germain, care era prezent în cameră. Ne-am ținut de mâini, stând în două cercuri mari. Acum fiecare are o astfel de monedă de argint acasă și ne putem reconecta întotdeauna cu energia și să o întărim iarăși, gândindu-ne la toată planeta care deține metale nobile.)

Întrebări și Răspunsuri :

Întrebare : Ce puteți spune despre asigurările de viață ?
Cobra: asigurările de viață aparțin sistemului vechi. Oamenii își primesc banii înapoi, nimeni nu va avea nevoie de asigurări de viață.
Î: Ce spuneți despre venitul de bază ?
C: Este o idee bună, încă de zeci de ani. Se va manifesta ca o parte a noului sistem. Toată lumea va avea asigurată necesitățile de bază fără să lucreze. Oamenii care cred că au nevoie de mai mulți bani, pot să facă ceva care le place cu adevărat – pentru bunăstarea tuturor. Un exemplu pentru a ajuta să se înțeleagă cantitatea de bani care desigur ne aparține nouă, oamenilor : noul „Luptător” (avion de luptă militar) în SUA costă atât de mulți bani încât dacă acești bani ar fi dați la T O A T E ființele fără adăpost, din interiorul întregii suprafețe a SUA, acum toți ar fi în posesia unor vile (și nu a unei case mici). Doar ca să clarificăm puțin situația.

Î: Cât va dura perioada de tranziție după Eveniment, până când vom ajunge la o societate fără bani?
C: Câteva luni sau câțiva ani, depinde de modul în care oamenii acceptă schimbările și de modul în care fac față noilor energii.

Î: Cât de rapid se va schimba clima ?
C: Deja se schimbă. Încălzirea globală creată artificial se schimbă într-o mini eră glaciară chiar în acest moment. După Eveniment va fi mai armonioasă, deoarece vremea este o reflectare a conștiinței colective. Deci, atunci când lucrurile sunt mai armonioase și pozitive, devin vizibile și în vreme.

Î: Ce semnificație are munca de linii ley pe care Monty Keen ne-a încurajat de asemenea să o facem ? Ce putem să facem mai exact?
C: Deja au ieșit la suprafață niște informații despre aceasta, vă rugăm să citiți și articolele de la Untwine și să construiți grupuri, cu care vă puteți conecta pe blogul său ... sau acolo ...

Î: Este CERN un pericol pentru umanitate?
C: Nu, Forțele Luminii și Mișcarea de Rezistență o supraveghează.

Î: Și ce spuneți despre un al treilea război mondial?
C: Nu, nici un al treilea război mondial.

Î: Este nevoie de mai multă energie în muncă la Konstanz din cauza consiliului local?
C: Da, este nevoie de mai multă muncă, deoarece energiile vechi sunt încă parțial prezente.

Î: Cobra, ce părere aveți despre Ubuntu / Michael Tellinger?
C: Toți suntem ființe suverane și nu este nevoie să ne dovedim suveranitatea prin lupta cu instituțiile și autoritățile în acest fel. Nu trebuie să facem o dramă din suveranitatea noastră, putem trăi doar ca niște ființe suverane iar cheia pentru aceasta este informația și începe cu decizia voastră de a vă elibera – prima dată energetic, apoi se materializează fizică.

Î: Vor exista dispozitive de energie liberă înainte de Eveniment?
C: Doar dacă un investitor poate oferi acest lucru fără să aparțină vechiului sistem financiar. Până acum acest lucru nu a fost împlinit, deci cred că va dura până după Eveniment.

Î: Germania este, în adevăr, "apatridă", în această țară avem un sistem ilegal, fără legi corecte și de care mulți nu sunt conștienți. Într-adevăr, suntem încă prizonieri de război. Cum se va schimba acest lucru ?

(Notă din partea traducătorului: Vă rugăm să citiți articolul de mai jos dacă doriți să înțelegeți această situație, totul este legat în totalitate de NWO (Noua Ordine Mondială), din fericire o construcție care nu va reuși. În timp ce articolul nu reușește să explice diferența dintre "evrei" și "nazizioniști", (care este ceva complet diferit), cu toate acestea este o mare informare :


Cu ceva timp în urmă, Cobra a postat de asemenea un articol cu titlul : "Pilula roșie", dacă doriți să citiți mai multe despre povestea din fundal:

C: În spatele scenei se întâmplă lucruri care arată că situația economică este mai puternică decât jocurile politice. Anumite țări sunt obligate să colaboreze cu Alianța de Est. Așa că, legăturile cu Rusia si China urmează în curând. Da, va fi o restructurare la Eveniment. Cu toate acestea, pe termen lung, naționalitățile devin din ce în ce mai puțin importante. Conștiința se schimbă drastic atunci când oamenii pot observa navelele de lumină, aceasta va declanșa o înțelegere a naturii galactice a planetei și a existenței în general și, prin urmare, statele și granițele națiunilor devin fără sens și neinteresante.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Note de la traducător: Multe mulțumiri lui Antares și Taygeta, oamenii principali ai site-ului german Transinformation.net. Eu personal cred că cel puțin 70% dintre oameni s-au alăturat conferinței datorită informațiilor grozave oferite întotdeauna Germaniei de către Antares și Taygeta, în ciuda unor posibile probleme și circumstanțe personale pe care le-ar fi putut avea. Vă iubesc. De asemenea, vreau să postez aici un apel important de la Freddy Ground Crew (Echipa de la Sol a lui Freddy) pentru următoarea conferință a lui Cobra:

Vom avea o conferință de descoperire la Napoli, Italia. Napoli este un punct de vortex foarte important în rețeaua energetică planetară care necesită multă vindecare și are un potențial enorm. Sunteți bineveniți să vă alăturați pe 25 – 26 Aprilie – Cobra

Acele locații pe pământ unde există vortexuri majore sunt vizate de Cabală și manipulate și suprimate și distorsionate în nenumărate feluri, și din acest punct de vedere, Napoli nu este o excepție;
războiul care durează de 25.000 de ani pe această planetă, între Lumină și Întuneric, acum este la vârful său.
Suntem aici pentru a elibera și a vindeca planeta, în mod special în punctele cheie de vortex precum Napoli, care necesită o vindecare specială. Toți cei care sunt conștienți de acest lucru și sunt Eliberatori si Războinici ai Luminii chemați pentru această misiune specială sunt invitați din toată inima, să se alăture vortexului de la Napoli, în ciuda tuturor piedicilor pe care arhonii încrearcă să le pună în drumul lor.

Dați aici un click pentru a vă alătura :

Dacă vă simțiți ghidat, vă rugăm să vă alăturați în masă, astfel încât vom fi victorioși, vă rugăm să încercați să veniți, fiecare dintre voi contează! Eliberarea este a noastră!

Victoria Luminii !!!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
°°°°°°°
~ va urma ~

Click aici pentru partea 1-a :


Click aici pentru partea a 2-a :


Click aici pentru partea a 4-a

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in_23.html


Comentarii