Urgent! Meditația Stâlpului Buddhic pentru incendiile din California, zilnic la ora 4 PM UTC (6 PM EET)

Sezonul incendiilor din 2018 din California a fost unul dintre cele mai distructive înregistrate până acum. În anul 2018, un număr de 7.579 de incendii au ars o suprafață de 6.749.57 km2, cea mai mare suprafață arsă fiind înregistrată în sezonul incendiilor din California, potrivit Departamentului Forestier și al Protecției împotriva Incendiilor din California și a Centrului Internațional Interdepartamental al Incendiilor, din 11 Noiembrie.

https://en.wikipedia.org/wiki/2018_California_wildfires

Sursa : https://www.cbsnews.com/pictures/wildfires-tear-through-northern-southern-california/9/

După cum au raportat știrile CBS, acesta este și incendiul cu cel mai mare număr de victime din istoria Californiei.

https://www.cbsnews.com/live-news/california-fires-camp-woolsey-containment-evacuations-death-toll-2018-11-13-live-updates/

"Focul de tabără" este responsabil pentru 48 de morți declarați marți seară. Rămășițele a șase persoane au fost găsite mai devreme în cursul zilei. Două alte decese din stat aduc în total 50 de persoane ucise.

Există un număr de 5.615 pompieri care luptă împotriva incendiului. Circa 52.000 de persoane au fost evacuate. Un total de 8.817 clădiri au fost distruse. Dintre acestea, 7.600 sunt case. "Focul de tabără" a fost stins în proporție de 35%, începând cu marți seara. Un total de 130.000 de acri au fost arși până acum.

https://www.cbsnews.com/live-news/california-fires-camp-woolsey-containment-evacuations-death-toll-2018-11-14-live-updates/Potrivit RT.com, există, de asemenea, un risc de posibilă răspândire a substanțelor toxice și radioactive de la un teren Superfund, potrivit unor activiști care consideră că autoritățile ar putea submina riscurile.

Incendiul a trecut prin Santa Susana Field Lab (SSFL), un teren federal Superfund din Simi Hills, care a fost locul celei mai grave topirii nucleare din istoria SUA, în 1959. În timp ce Departamentul de Control al Substanțelor Toxice din California a spus că nu există niciun motiv de preocupare pentru "toate riscurile, altele decât cele care există în mod normal într-o situație de incendiu", însă localnicii nu sunt atât de siguri, subliniind că agenția s-a implicat în curățarea locurilor toxice și a fost acuzată de o eventuală mușamalizare.

Președintele Medicilor pentru Responsabilitatea Socială din Los Angeles, Robert Dodge, a acuzat DTSC, subliniind că terenul - acum deținut de Boeing - rămâne radioactiv și poluat, în ciuda promisiunii agenției de a-l curăța cu opt ani în urmă. "Aceste materiale toxice se află în solul și vegetația SSFL și atunci când arde și este purtat în aer, în fum și cenușă, există o posibilitate reală ca locuitorii din zona să fie expuși".

https://www.rt.com/usa/443903-wildfire-toxic-nuclear-site/amp/

După cum s-a menționat în postul anterior, există dovezi că acest incendiu a fost declanșat de Cabal, implicând potențial utilizarea armelor de energie dirijată.

https://geopolitics.co/2018/11/14/california-wildfire-another-directed-weapon-attack/

Prin urmare, datorită naturii și gravității acestui foc sălbatic, sugerăm o meditație zilnică a Stâlpului Buddic la ora 4 PM UTC (6 PM EET, ora Roamniei) pentru a risipi incendiile californiene de acum înainte, până când acestea sunt stăpânite complet și stinse.

Dacă vă simțiți ghidați, puteți, de asemenea, să includeți acest lucru în Meditația de Urgență, zilnic la ora 2 PM UTC (4 PM EET, ora României), așa cum s-a solicitat în postul nostru anterior.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

https://www.welovemassmeditation.com/2018/11/daily-emergency-meditation-update.html

Puteți urmări în ce direcții se răspândește focul folosind link-ul de mai jos:

https://www.nytimes.com/interactive/2018/11/11/us/california-fires-tracker.html

Tabelul următor prezintă ora acestei meditații în fusuri orare diferite:


OraFusul OrarOraș
06:00 amHSTHonolulu
08:00 amPSTLos Angeles
09:00 amMSTDenver
10:00 amCSTChicago
11:00 amESTNew York
02:00 pmBRSTRio de Janeiro
04:00 pmUTCReykjavik
04:00 pmGMTLondra
05:00 pmCETBerlin
06:00 pmEETCairo
07:00 pmMSKMoscova
11:00 pmICTBangkok
12:00 amCSTTaipei
01:00 amJSTTokyo
03:00 amAEDTSydney
05:00 amNZDTAuckland


Puteți găsi ora acestei meditații în alte locații aici:


Vă rugăm să vă alăturați dacă vă simțiți ghidați și să distribuiți această informație. 

Aici este evenimentul nostru Facebook pentru această meditație:


Aveți mai jos instrucțiunile Meditației Stâlpului Buddhic pentru incendiile din California:

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare de relaxare profundă. Inspiră adânc lumina alb strălucitoare. Expiră tot ceea ce nu este benefic ființei tale. Repetă această respirație de câteva ori. Apoi spune această mantră sau una similară, în gând sau cu voce tare, dacă te simți ghidat:

"Eu sunt Sufletul
Eu sunt Lumină Divină
Sunt Voință Divină
Sunt Iubire Divină
Sunt scopul stabilit de mine, Sufletul"

2. Vizualizează cum chakra ta stelară a sufletului se aprinde cu lumină strălucitoare albă. Vizualizează această lumină sub forma unui vortex cum coboară în forma unei spirale și îți curăță câmpul energetic.

3. Vizualizează o stea cu 5 colțuri, care este amplasată sus pe cer, la aproximativ 9 mile deasupra locației incendiilor din California. Privește această stea strălucind deasupra locației alese, emanând o lumină albă strălucitoare.

4. Acum, vizualizează Focul Alb al lui AN emanat din Soarele Galactic Central, trecând prin toate punctele de lumină din interiorul sistemului nostru solar și prin interiorul stelei cu 5 colțuri, apoi prin locația incendiilor din California și adânc în centrul pământului. Continuă să vizualizezi acest stâlp pentru câteva minute.

5. Vizualizează vârful vortexului strălucitor de lumină albă care coboară în forma unei spirale în sensul acelor de ceasornic de la steaua cu 5 colțuri, înlăturând și transmutând toate vibrațiile joase, entitățile și energiile întunecate și transportându-le până la steaua cu 5 colțuri pentru a fi transmutate. Vizualizează acest vortex de lumină albă care se rotește pentru câteva minute.

6. Vizualizează acest Stâlp Buddhic unit complet cu toate Stâlpurile Buddhice de pe planetă, cu rețeaua planetară de Lumină de dedesubt, de deasupra și de la suprafața planetei și cu orice punct de Lumină ghidat de Ființele Ascensionate, toate conectate împreună cu acest Stâlp Buddhic la steaua cu 5 colțuri în rețeaua de Lumină albă strălucitoare.

7. Acum, în numele Sursei, în numele prezenței EU SUNT a luminii veșnice, declarăm și comandăm că acest Stâlp Buddhic din locația incendiilor din California este acum complet pe toate planurile, așa cum este ghidat de către Sursă.

Puteți folosi imaginea de mai jos pentru a vă ajuta la vizualizarea unui Stâlp Buddhic deasupra orașului California.Aveți aici link-ul cu playlistul meditației audio ghidate:

http://bit.ly/30PURQ3

De asemenea, puteți participa la Meditația pentru îndepărtarea armelor energetice dirijate zilnic la ora 5 PM UTC (7 PM EET, ora României), dacă doriți. Puteți găsi detaliile acestei meditații în link-ul de mai jos:


În limba română:


Victoria Luminii!
--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:


În limba română:


Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:


În limba română:


Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii