Notele Conferinţei lui Cobra şi Isis de la Konstanz, Germania pe 21 – 22 Martie 2015 - Partea a 4-a

TRADUCERE – Blogul lui Untwine :

 ** Recreatingbalance **

Vizitați link-ul : http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in_23.htm
Energia Zeiţei şi Frăţia Trandafirului (Sisterhood of the Rose)

~ Noi instrumente de comunicare ~
Isis :

Aceasta este a partea a patra, scrisă de Antares, tradusă de Inana. Aceasta a fost postată original în limba germană pe Transinformation.net

Acestea sunt scrise ca și cum ar fi vorbit Cobra și Isis, deși acestea nu sunt ceea ce au spus cuvânt cu cuvânt, ci parafrazarea a ceea ce au spus. Cobra a citit aceste note și le-a confirmat.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Creșterea din ce în ce mai mare a fluxului energiei Zeiţei, va schimba totul, așa că se vor schimba și căile noastre de a comunica unul cu celălalt.
În cadrul comunicării, cuvintele ca "pachete de informații" reprezintă doar 7% din toată comunicarea.
Aceasta înseamnă că celelalte 93% sunt alcătuite din limbajul corpului și intenția energetică. Majoritatea oamenilor nu-și dau seama de acest lucru şi ascultă doar cuvintele şi sunt confuzi prin sentimentele pe care le încearcă uneori, chiar dacă nimic rău nu a fost spus. În realitate, este doar percepţia a 93% din codurile informaţionale comunicate, care declanşează reacţii ciudate în timp ce rezonează cu propria lor programare.
În viitor, vom folosi mai mult abilităţile noastre telepatice şi intuitive și vom comunica în moduri mai complete. În acest proces este util să activaţi conexiunea cu sufletul vostru propriu. Această legătură poate fi aprofundată prin a ne întreba: Ce mă atinge, ce mă face fericit, ce este acel lucru care face ca inima mea să cânte? Aceasta este direcția în care sufletul meu vrea să mă conducă, asta mă inspiră să trăiesc. Acesta este primul pas: să ne cunoaștem, cine suntem cu adevărat. Când ne vom extinde ființa în prezența adevărată a sufletului nostru, modul nostru de a comunica va fi, de asemenea, aliniat mai mult cu ființa noastră divină și, prin urmare, va atrage  și această frecvență, ceea ce înseamnă: comunicații mai fericite.

Suntem programați în subconștientul nostru (vezi partea 1 a notei), cu toții privim în lume prin ochelari de soare, făcuți din diferite culori. Adesea nu suntem conștienţi de faptul că alții gândesc, simt și comunică diferit de noi. Când ne exprimăm și nu am ajuns la o conştiinţă îndestulătoare despre noi şi ceilalţi, apar multe probleme în comunicările noastre și, uneori, credem că suntem lăsați singuri și nimeni nu ne înțelege. Acum ne asumăm din nou responsabilitatea. Au început vremurile frumoase și vom creşte ÎMPREUNĂ, permiţând ca schimbarea să se întâmple. Ne sprijinim reciproc în timpul acestei tranziţii prin compasiunea adevărată a inimii şi permiterea schimbării. De asemenea, suntem dispuşi să fim martori ai schimbărilor pe care le-am putut face. Şi ne permitem să onorăm schimbările pe care ceilalţi le-au îndeplinit. Onorăm aceste realizări şi permitem ca imaginile vechi despre noi şi ceilalţi să dispară.

Chiar dacă comunicarea este atât de importantă, nu s-a pus destul accent asupra sa, în mod conștient. În schimb, comunicarea este "învăţată" doar inconştient prin comportamentul părinţilor, al profesorilor etc. Toate aceste programe au creat multe situaţii de tip penetratoare-victime. Sentimentele de a nu fi îndeajuns de buni, concurenţa şi comportamentele negative au fost create şi susţinute. În cadrul noilor energii vor exista doar situaţii de câştig-câştig. Noile căi de comunicare vor apărea în toate domeniile vieţii, de exemplu şi în ceea ce priveşte tranzacţionarea: calitatea va fi mai importantă decât câştigul de bani. Respectul profund, onestitatea şi veridicitatea vor fi prezente. Scuzele sunt, de asemenea, importante în lumea nouă, dar trebuie să fie cinstite.
~ Chakra gâtului ~

Chakra gâtului este importantă pentru comunicare, dar și celelalte chakre trebuie să lucreze pe deplin pentru a avea un flux complet de energie. Deci, munca cu chakrele este foarte utilă, în orice caz și există multe instrumente disponibile, în special munca cu energia Zeiţei este foarte puternică.
Modelul vechi este creat astfel încât să ascultăm doar cuvintele rostite şi în timp ce ascultăm, ne gândim deja la răspunsul nostru. Toată lumea înțelege lucruri diferite atunci când aude, de exemplu, cuvintele "dragoste", "conştiinţă", "voință". Aceasta se va schimba într-o ascultare mai completă, cu toată ființa noastră. Când ne aflăm în tăcere, suntem capabili să ascultăm cu toată prezența noastră, toate aspectele celeilalte ființe, şi apoi putem simţi prezenţa celuilalt în fiinţa noastră. Acesta este primul pas pentru a permite energiei Zeiţei să curgă în viaţa noastră: predarea către Zeiță începe cu ascultarea. Ne relaxăm în momentul prezent şi răspunsul vine spontan. Acesta este modul în care ne asumăm responsabilitatea pentru noua noastră artă de comunicare. Onestitate, respect, empatie, receptivitate şi să ne arătăm sentimentele proprii : acestea sunt proprietăţile adevăratei puteri feminine. Acesta este modul în care divinul feminin poate fi exprimat şi perceput.

În vremurile care vin este extrem de important să exprimăm împreună cu sentimentele noastre şi talentele noastre în bucurie şi fericire.
Priviţi în interiorul vostru, vedeţi ceea ce vă inspiră cel mai mult, aflaţi, ce este acel lucru, care v-ar face să vă ridicaţi în mijlocul nopţii pentru a-l face chiar în acel moment. Dacă veţi găsi acel lucru, veţi fi găsit adevărata pasiune şi aceasta vă va conduce pe calea adevărului. Utilizaţi toate aceste instrumente şi creaţi-vă drumul vostru, în acest mod.Uneori este mai util să vă conectaţi cu oameni cu aceeaşi gândire decât să căutaţi răspunsuri în cărţi şi seminarii. Fiind împreună cu alţii care au aceleaşi interese, vă înmulţeşte propria bucurie şi veţi găsi modalitatea de a vă exprima în bucurie. Adevărata bucurie şi adevăratul interes vor declanşa atât de mult respect, încât să respectaţi cu uşurinţă propriile limite şi limitele celor dragi. De îndată ce vă aflaţi în adevărata putere, sunteţi plini de respect pentru voi şi pentru ceilalţi, astfel încât să nu fiţi confuzi dacă alţii spun "nu". Veţi fi prezenţi în inimă, centraţi prin ea, cu rădăcini adânci în pământul mamei şi cu aripi în cer.

Prin Frăţia Trandafirului (Sisterhood of the Rose), Energia Zeiţei revine pe Pământ. Este conştiinţa reală a Unităţii fără concurenţă, fără a vă compara cu oricare altă fiinţă vie. Este parte a prezenţei sufleteşti în cadrul materiei. Este vorba despre dragoste, respect, înţelegere necondiţionată. Suntem cu toţii faţete ale unui diamant unic, frumos şi strălucitor.

Aspectele Zeiţei ca Isis, Hathor, Sekhmet, Bastet sunt toate expresii diferite ale lui Unu.
Această înţelegere revine acum pe Pământ. Ajută bărbaţii şi femeile să se trezească şi să îşi recâştige adevărata lor putere şi să fie din nou vii. Pentru bărbaţi este un apel de trezire pentru a nu-şi mai suprima sentimentele şi pentru a le exprima fără teama de a fi ridiculizaţi.
Pentru femei înseamnă că pot fi acum în forma lor adevărată, fără a deveni prea masculine, pot fi delicate şi puternice în acelaşi timp.
Copilul divin este un simbol al energiilor complet echilibrate masculine şi feminine. Deci, Horus este un simbol pentru acest lucru, copilul simbolic al lui Isis şi Osiris / Ashtar. Ca un copil divin al Zeiţei, ne este util să simţim prezenţa copilului divin în noi, aceasta creează echilibru în noi înşine şi permite energiei Zeiţei să curgă prin noi. Prin legătura noastră cu Zeiţa, ne găsim echilibrul spiritual, emoţional şi fizic. Se produc noi preferinţe şi o nouă conşiinţă. Oferirea şi primirea, acţiunea şi recepţia sunt echilibrate.

[Notă de la Untwine: Aş dori să adaug ceva important în opinia mea: Pe măsură ce ne conectăm cu copilul divin, este important să înţelegem că, copilul interior / copilul divin nu este acelaşi cu un copil fizic. Fiecare adult are acel arhetip înlăuntrul său, noi toţi îl avem, indiferent de vârsta noastră. De aceea, copilul interior / divin nu se referă la ciclul de reîncarnare, nu este ideea noastră distorsionată despre un copil fizic de pe Pământ care este dependent, nu este crescut complet, are nevoie de autoritate, nu este capabil să aibă grijă de el însuşi. Acesta nu este copilul interior / divin. Copilul divin este în noi toţi şi el ştie, nu are nevoie de autoritate sau de o sursă externă, ci este vorba despre conectarea cu nevinovăţia noastră, cu sentimentul de curiozitate şi explorare, de a fi neutri, ceea ce înseamnă că nu avem o experienţă anterioară care să interfereze cu modul în care vedem lumea, este ca o pagină goală, gata să fie scrisă, de noi înşine. Deci, copilul divin păstrează aceste calităţi şi, în acelaşi timp, este deasemeni capabil, calificat, independent, ştie de la sine să facă propriile alegeri. Este vorba despre inocenţa divină pură în noi toţi.]

În cele mai vechi timpuri în Egipt, bărbaţii şi femeile au fost iniţiate în misterele Zeiţei. Ei au învăţat cum să folosească anumite simboluri, instrumente şi cunoştinţe pentru a aduce energia Zeiţei pe planetă. Preotesele Înalte ştiau, de asemenea, cum să folosească sunetul pentru un impact total. Cu toate acestea, primul mister al Zeiţei este într-adevăr: tăcerea. Tăcerea este uşa de primire şi aceasta duce la predare. Şi această predare le permite energiei Zeiţei şi al lui Dumnezeu, să fie pe deplin prezente în corpul vostru fizic. Aceasta este expresia spiritului în materie, permiţând sufletului să sălăşluiască complet viaţa. Scopul sufletului este slujirea celui mai înalt bine al totului, al întregii creaţii. Fiecare faptă este o ceremonie pentru a sărbători viaţa. Prin prezenţa Zeiţei învăţăm cum să conducem în mod natural, lăsând fluxul energiei divine să curgă prin noi. Cunoştinţele despre toate aceste lucruri sunt cele pe care Preotesele Înalte le-au învăţat în Egipt şi acest lucru este și cel care va fi adus iar în noua societate.
Un simbol foarte important în acest context este pentagrama. Pentagrama echilibrează cele cinci elemente de foc, pământ, aer, apă şi eter. Este un număr magic şi viaţa este posibilă numai prin contopirea celor 5 elemente. Noi suntem mici microcosmosuri care includ cele cinci elemente. Spirala Fibonacci şi ordinea geometriei sacre se arată deja în fiecare embrion, într-o coajă, în pietre, în ADN. Noua societate se va ocupa de cele cinci elemente în mod conştient.


°°°°°°°°°°°°°°°
Cobra:
~ Templul din Malta ~

Simbolurile sacre sunt energiile cosmice în manifestare. Calea Lactee cu centrul galactic este o spirală dublă cu un model divin, oceanul iubirii emanând din ea.
Rasa centrală este prima civilizaţie avansată care şi-a câştigat înalta înţelepciune în această galaxie cu milioane de ani în urmă, deoarece ei trăiesc aproape de Soarele Central. Aceste fiinţe şi-au adus înţelepciunea în întreaga galaxie. Ei erau cunoscuţi ca ambasadori, angelos în greacă, mesageri, îngeri ... Ei nu sunt doar fiinţe eterice, ci şi îngeri fizici cu aripi. Iona este Zeiţa înaripată care a adus misterele pe Pământ în vremurile Atlantidei. Isis / Astara a fost studenta ei. Când Iona a părăsit Pământul, i-a dat lui Isis misiunea de a păstra în viaţă cunoştinţele Zeiţei. Isis a fondat Şcolile Misterelor din Atlantida şi a trebuit să coboare în subteran atunci când a avut loc prăbuşirea Atlantidei. Locaţia principală a Şcolilor Misterelor de pe Pământ a fost în Egipt. Această zonă a fost mai mare decât o percepem noi astăzi, a inclus şi multe insule ale Mării Mediteraneene. În Malta a fost templul principal, care a fost întotdeauna un pilon de lumină. Potrivit legendelor, templele au fost construite de giganţi. Acesta a fost începutul Frăţiei Trandafirului (Sisterhood of the Rose), cu multe mii de ani în urmă, în Egipt. Frăţia Trandafirului a fost compusă din fiinţe iluminate, de o înaltă înţelepciune şi cu abilităţi avansate, care trăiau şi sărbătoreau în mod sacru în temple. Deci, ei erau foarte puternici şi, desigur, Arhonilor nu le plăcea acest lucru. Arhonii au distrus templele, iar cunoştinţele despre Frăţie au fost ascunse în subteran. Arhonii au trimis mesageri să se roage la Dumnezeul lor numit Aton. Ei interzic Şcolile Misterelor, care apoi au trecut în subteran ca şi templele lui Isis. Cu toate acestea, preoţia era foarte puternică şi din această cauză au reapărut după un timp scurt, iar templele au activat din nou în zona mediteraneeană. În timpul Imperiului Roman, templele Frăţiei Trandafirului s-au răspândit în întregul imperiu, ca de exemplu în  Avalon în Irlanda. Cunoştinţele Frăţiei Trandafirului au fost tratate extrem de secretos şi doar iniţiaţii ştiau ce s-a întâmplat în temple. Ei au jurat să nu spună niciodată nimănui tainele celor din afara Frăţiei. Misterele Zeiţei sunt extrem de sacre. Ele nu sunt destinate fiinţelor care nu sunt gata să le primească. Dacă le-ar fi spus maselor, ele ar fi fost distorsionate şi folosite în mod greşit. Deci, misterele mai profunde ale Zeiţei sunt spuse doar celor iniţiaţi. Chiar şi cei mai treziţi dintre cele mai trezite fiinţe de pe această planetă, nu sunt încă pregătiți să primească întregul spectru al misterelor Zeiţei. Programarea este mai adâncă decât majoritatea Lucrătorilor de Lumină par să le cunoască.

Cu timpul şi doar după Eveniment, vor fi eliberate misterele complet, exclusiv celor care sunt gata să le primească. Numele unui simplu mister al Zeiţei care poate fi eliberat deja este : misterul nemuririi sufletului.

În perioada romană din nou, Arhonii au încercat să distrugă misterele. În secolul al IV-lea, Constantin cel Mare voia să creeze o religie sintetică formată din toate religiile. Episcopilor din întregul imperiu le-a fost poruncit să se adune la bine-cunoscutul Consiliu de la Nicea. Acolo, toţi episcopii trebuiau să semneze documentul sau nu puteau părăsi sala în viaţă, deoarece "gardienii" ar fi avut grijă de asta. Decretul de la Nicea este baza religiei catolice care a fost şi este încă folosită pentru a servi ca un instrument special de control al maselor. Din acea zi, orice altceva a fost interzis în interiorul imperiului roman. Misterele Zeiţei nu mai existau în formă scrisă. Templele au fost distruse iar preotesele şi preoţii au fost ucişi. Mai târziu, membrii reîncarnaţi ai Frăţiei Trandafirului (Sisterhood of the Rose) au lucrat din subteran, şi-au răspândit cunoştinţele prin muncă indirectă folosind simboluri, de exemplu, în arhitectură, picturi şi muzică. Catedrala din Chartres este una dintre clădirile unde se găsesc multe dintre aceste simboluri. Sfântul Graal este unul dintre simboluri şi, şi-a câștigat faima prin includerea sa în clădiri şi artă poetică. Un alt simbol este potirul Zeiţei având forma unui trandafir, deci şi trandafirul, la fel, este un simbol legat de misterele Zeiţei, înglobate în poezie şi artă.
Există o carte secretă, numită "Cartea Roșie", iar biserica catolică nu a putut să o obţină niciodată. A fost dată de la mamă la fiică, şi aşa mai departe.

Frăţia Trandafirului (Sisterhood of the Rose) a influenţat de mai multe ori evenimentele care s-au întâmplat în lumea politică, în spatele scenei, aşa cum a fost cazul lui Hitler, când Frăţia a contactat-o pe Eva Braun. Aşa că, unele scenarii chiar mai grave putea fi prevenite. La curtea din Saladin, au fost împiedicate multe bătălii să se întâmple şi adesea pacea a fost atinsă prin influenţa Frăţiei Trandafirului (Sisterhood of the Rose). O nouă armată a fost trimisă lui Richard Löwenherz, când a fost grav rănit, o manevră complet ilogică în istorie. Frăţia Trandafirului (Sisterhood of the Rose) a împiedicat războiul nuclear pe Pământ. Zeiţa vrea pace şi pace va fi.

La Eveniment, membrii Frăţiei Trandafirului (Sisterhood of the Rose) vor ancora energiile tăcerii şi a păcii. Masele nu vor înţelege ce se întâmplă, deci va exista un fel de agitaţie, iar Frăţia Trandafirului (Sisterhood of the Rose) va linişti toate acestea prin meditaţiile sale. Aceasta înseamnă că au un rol cheie la Eveniment. Chiar dacă mulţi nu realizează încă întreaga semnificaţie a acestui lucru, este important să construim acum grupurile, astfel încât, în timpul Evenimentului, totul să fie calm şi paşnic. La acel moment, pare probabil ca majoritatea aceloraşi oameni care formează Grupurile Frăţiei Trandafirului (Sisterhood of the Rose) să se reunească şi pentru aspectul masculin al Evenimentului, Grupurile de Susţinere al Evenimentului. Acest lucru se întâmplă adesea, deoarece “ceilalţi” nu sunt încă suficient de treziţi. În orice caz, este bine să vă găsiţi propriul rol în cadrul întregului proces şi să vă urmaţi îndrumarea interioară - ca întotdeauna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Isis:

Pentagrama este, de asemenea, un simbol al Zeiţei, iar cercul din jurul pentagramei simbolizează protecţia.
Energia Zeiţei este extrem de delicată şi, în acelaşi timp, foarte puternică. Este energia creaţiei. De-a lungul istoriei, forţele întunecate au încercat de multe ori să suprime această energie. Femeile puternice, vindecătoarele şi "vrăjitoarele" au fost într-adevăr mari preotese. Prin intermediul Frăţiei Trandafirului (Sisterhood of the Rose), bărbaţii şi femeile îşi pot lua înapoi energia vieţii şi puterea vieţii, care au fost suprimate în trecut.


~ Modelul original al creaţiei   ~

Un lucru important în Univers este voinţa liberă (liberul arbitru). Voinţa liberă înseamnă exprimarea iubirii necondiţionate a Zeiţei şi a Dumnezeului, în mod liber. Cunştinţele noastre despre Zeiţă ne permit să avem acces la voinţa noastră liberă. Nu există nici o voinţă mai presus de voinţa noastră liberă : planul iniţial (original). Voinţa noastră liberă este mai presus de orice, este respectată la cele mai înalte niveluri. Sistemele religioase se tem de voinţa puternică feminină, şi de multe ori, femeile nu s-au predat religiei. Prin înţelepciune, spiritul intră în materie. Dacă voinţa liberă este în armonie cu divinul, voinţa liberă a unei persoane nu va fi niciodată limitată şi totul se va întâmpla pentru binele întregului. Acesta este modul în care trebuie să trăim la modul iniţial (original).

Acum, pe măsură ce aducem înapoi echilibrul, este foarte important pentru noi să învăţăm cum să ne exprimăm fără activarea modelelor de concurenţă şi comparaţie. Putem începe cu aceasta, să ne oprim din a ne compara cu ORICINE. Vechiul sistem care îşi are baza principală în programarea concurenţei - care serveşte la suprimarea energiei Zeiţei - nu va mai funcţiona foarte mult. Mai ales femeile au ajuns acum să intre în procesul de sprijinire reciprocă, în loc să concureze şi să lupte. Acest lucru este într-adevăr foarte important: să aflăm cu adevărat că femeile sprijină alte femei. Aceasta este baza absolută pentru reapariţia Frăţiei Trandafirului (Sisterhood of the Rose), deoarece un cerc de femei, susţinându-se una pe cealălaltă, este structura principală de bază a iniţierii în misterele preoţiei lui Isis. Divinitatea, Zeiţa, are numeroase faţete şi nu poate fi exprimată prin intermediul unei singure femei, deci există multe faţete posibile pentru a exprima energia Zeiţei în diferite moduri şi culori, iar împreună construiesc o Zeiţă diamant. Acesta este începutul ancorării divinului în materie.
Energia Zeiţei se cultivă prin ea însăşi şi este absolut magnetică. O femeie care se află în energia Zeiţei nu are nevoie să lupte sau să câştige atenţie, deoarece ea va fi un magnet prin însăşi fiinţa ei, prin faptul că este EA ÎNSĂŞI. Energia masculină este electrică, astfel încât cele două energii se atrag tot timpul, fără să facă sau să adauge ceva. Aceasta este creaţia, divinul feminin şi divinul masculin, care se atrag unul pe altul prin construcţia lor de bază.

Cu cât ne aflăm mai mult în noi înşine, cu atât cele două energii devin prezente în felul lor original, ceea ce înseamnă că suntem simultan magnetici și electrici. Aceasta este din nou puterea leoaicei / leului din noi. Sfinxul egiptean are un corp de leu şi un cap de femeie, ca simbol pentru acea putere de leoaică din oameni. Femeile şi bărbaţii care sunt plini de energii echilibrate sunt purtători ai acestei energii a leului.
Multe Zeiţe au un animal de partea lor, care exprimă o anumită putere sau capacitate. Unul dintre animalele simbolice ale lui Isis este porumbelul.

Învățăturile despre Ankh, cheia vieţii, suflul vieţii, au fost descrise în Atlantida / Egipt ca un simbol al potenţialului creaţiei. Ankh arată, de asemenea, ca un înger, ca o fiinţă umană, ca o cheie [Notă de la Untwine: De asemenea, simbolizează un Yoni şi un Lingam, click aici pentru mai multe informaţii : http://recreatingbalance1.blogspot.com/2014/12/connections-and-magic-eye-therapy.html ] - Se poate vedea, de asemenea, ca simbol al infinitului aşezat de două ori unul peste altul cu capetele deschise - "picioarele" şi "braţele" fiind simbolul infinitului deschis de două ori - ceea ce înseamnă a aduce ceva în viaţă (care vine prin buclă) din veşnicie. Isis i-a dat viaţa înapoi lui Osiris, lăsându-şi respiraţia să curgă prin Ankh. De asemenea, Ankh poate fi ţinut deasupra capului pentru a ne conecta cu sinele superior sau ca o lentilă pentru a "vedea" în tărâmurile spirituale. Încercăm să învăţăm încet, din nou cum să folosim simbolurile noastre cu respect şi cinste profundă pentru întreaga creaţie. Ankh este cheia pentru a ne asuma responsabilitatea în cadrul grupurilor Frăţiei Trandafirului (Sisterhood of the Rose) şi, de asemenea, pentru a aduce energia sufletului nostru în corpul nostru. Una dintre cele mai profunde mistere ale lui Isis este aceea de a aduce spiritul în materie prin Ankh.

În acest moment, energia puternică a luminii îndepărtează tot ceea ce este sintetic, tot ceea ce nu este viu. Deci, forţele întunecate suprimă energia Zeiţei, pentru că ei ştiu că ei vor fi îndepărtaţi de aceasta, deoarece ei nu sunt plini de energie divină. Acum, înspre noi, vine mult sprijin de la Confederaţia Galactică şi de la Soarele Central. Soarele Central este o Zeiţă gigantică şi, după cum vedem, se mişcă în spirală. Deci, asta înseamnă că energia Zeiţei şi conştiinţa Zeiţei este în spirală. Conştiinţa Zeiţei şi puterea Zeiţei sunt conştiinţa în spirală. Aşa cum înţelegem acum conştiinţa spirală, înţelegem, de asemenea că, suntem cei care trebuie să activăm, să permitem ca conştiinţa spirală să curgă prin noi, să se manifeste pe ea însăşi prin noi, astfel încât noi suntem canalele pentru energia Zeiţei.

Isis şi Osiris sunt arhetipurile energiei în echilibru. Legenda despre ei include faptul că, dragostea lor, unul faţă de celălalt era atât de puternică încât au reuşit să depăşească toate obstacolele.

Puterea creaţiei este energia mamei divine. Mama dă naştere vieţii prin predarea sa fluxului naturii. În timpul naşterii, rezistenţa creează mai multă durere. Suntem educaţi şi programaţi să fim rezistenţi la această energie. În timp ce învăţăm să ne predăm energiei Zeiţei, naşterea în toate domeniile vieţii devine mai veselă şi mai uşoară. În misterele lui Isis, laptele este băutura divină prin care copilul divin îşi primeşte viaţa. Coroana Hathorului cu coarnele, îmbrăţişând soarele, simbolizează foarte frumos acest lucru. Vaca cu coarne este un animal sfânt care dă băutura divină, laptele. Este magie, un mister al naturii. În corpul feminin totul este prezent pentru a da şi pentru a menţine şi a îngriji viața - în pântece şi, ulterior, prin sâni. La fel cu animalele este şi în natură, viaţa apare din sămânţă, iar în sămânţă este deja prezent tot ceea ce doreşte să înflorească.

Găsim din nou numărul 5 în degetele de la mâini şi de la picioare şi în cele 5 elemente.

Conferinţa pe care am ţinut-o acum, s-a petrecut în timpul echinocţiului, un moment de timp al echilibrului energiilor. Este naşterea unei noi vieţi. Totul de pe planetă se reîntoarce acum la echilibru. Acest ritm este bătaia inimii universului, presiune şi relaxare. Pământul se mişcă în acelaşi ritm împreună cu Universul, ca şi un val în ocean, ca un flux şi reflux. Aşa este energia Zeiţei şi al Dumnezeului, un echilibru între dinamică şi spontaneitate.

~ Sfârşitul Notelor Conferinţei ~

(pentru a învăţa mai mult despre Cobra, daţi click aici : http://portal2012.org/)
Click aici pentru partea 1-a :

Click aici pentru partea a 2-a  :

Click aici pentru partea 3-a :

Comentarii