Meditația pentru întâlnirea lui Putin cu Trump la Paris, Duminică, 11 Noiembrie 2018, ora 12 PM UTC (2 PM EET) - Vă rugăm să distribuiți

Pe 23 Octombrie, Președintele Putin a sugerat că este posibil să se întâlnească cu Donald Trump la Paris, pe 11 Noiembrie, la un eveniment de comemorare a sfârșitului Primului Război Mondial.

https://www.rt.com/news/442044-putin-suggests-meeting-trump-paris/ 

Au fost o mulțime de speculații cu privire la faptul dacă cei doi se vor întâlni personal în această zi. Acum pare sigur că va avea loc o întâlnire foarte importantă.

https://www.theguardian.com/us-news/2018/nov/09/trump-paris-macron-peace-forumAșa cum a confirmat Cobra în ultima sa actualizare a situației, în timpul întâlnirii vor avea loc anumite negocieri cu privire la viitorul planetei, unde vor fi prezenți și agenții de la suprafața planetei ai Alianței și ai Rezistenței.

http://2012portal.blogspot.com/2018/11/time-sensitive-situation-update.html

De asemenea, un portal foarte important se va deschide pe 11 Noiembrie, cu o activitate intensă a flotei Pleiadiene.

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/10/planetary-alignments-november-2018.html

La cererea Forțelor de Lumină, vom organiza o meditație specială pentru libertate care se va concentra pe aducerea Luminii la aceste negocieri. Prin urmare, rezultatul acestor negocieri poate contribui la manifestarea Evenimentului cât mai lin și mai rapid posibil.

Meditația specială, "Cheia pentru Libertate" va avea loc la ora 12 PM UTC (2 PM EET, ora României).

Puteți folosi linkul de mai jos pentru a converti fusul orar UTC la fusul vostru orar local :

https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

Meditația audio ghidată în mai multe limbi poate fi găsită în link-ul de mai jos :

https://goo.gl/z4UBNT

Mai jos găsiți instrucțiunile pentru Meditația Cheia pentru Libertate:

(Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute)

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare totală de relaxare.

2. Trimite intenția de a utiliza această meditație ca un instrument pentru a grăbii procesul de vindecare pentru planeta Pământ și pentru locuitorii săi, îndepărtarea bombelor toplet şi declanșarea Evenimentului.

3. Vizualizează un stâlp de Lumină Albastră electrică emanat din Soarele Galactic Central, coborând prin poartă stelară Orion (steaua Al Nilam / Epsilon Orionis) din constelația Orion, intrând în sistemul nostru solar și în toate Ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, mai jos în ființă ta, coborând în centrul Pământului.
4. Vizualizează un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, prin ființa ta, urcând în toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și galaxia noastră, mai sus, prin poartă stelară Orion, conectându-se în cele din urmă cu Centrul Galactic și Sursa.

5. Acum, te aflii în interiorul celor doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând și urcând simultan. Menține acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

6. Acum, vizualizează focul alb al lui AN, emanat din Sursă, coborând prin Centrul Galactic și portalul Orion, răspândindu-se pe întreagă Planetă, purificând toate bombele toplet rămase în planul plasmic din jurul Pământului. Vizualizează Forțele de Lumină a Flotelor de Comandă Galactice cum îndepărtează și dizolvă toate bombele toplet rămase, cu tehnologiile lor avansate. Îl poți chema pe Arhanghelul Metatron, dacă te simți ghidat, să asiste la procesul de purificare. Vizualizează cum focul alb al lui AN purifică toată anomalia și inversează întreaga entropie în scutul plasmatic din jurul Pământului.

7. Vizualizează cum Evenimentul se întâmplă, restabilind Unitatea, Armonia, Pacea și Prosperitatea pe Pământ și între locuitorii ei. Vizualizează cum Lumina Sursei se manifestă cu ușurință pe planeta Pământ și pune capăt carantinei planetare.Apoi, imediat după Meditația Cheia pentru Libertate, după cum s-a menționat mai sus, puteți face următoarea vizualizare timp de aproximativ 5 - 10 minute, dacă vă simțiți ghidați :

1. Vizualizează chakra stalară a Președintelui Putin și a lui Donald Trump, aprinzându-se cu o Lumină strălucitoare albă.

2. Vizualizează această Lumină răspândindu-se în jos de la chakra lor stelară sub forma unui vortex în câmpurile lor energetice personale, inspirându-i să folosească aceste negocieri pentru a lua decizii pozitive pentru a ajuta la manifestarea Evenimentului cât mai lin și mai rapid posibil.

De asemenea, puteți vizualiza acest lucru de câte ori doriți, pe tot parcursul zilei.

Găsiți aici evenimentul Facebook pentru această meditație specială Cheia pentru Libertatea :

https://www.facebook.com/events/2144020362295268

De asemenea, puteți invita grupuri spirituale să ni se alăture în această meditație și vizualizare, dacă doriți.

Mai mult, după cum s-a menționat în postul anterior, există un număr de meditații "Cheia pentru Libertate" unde vă puteți alătura în această zi pentru a ancora energia portalului 11-11-11.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/11/november-11th-special-day-for-mass.html

Mai jos este o listă cu orele pentru toate meditațiile "Cheia pentru Libertate" de pe 11 Noiembrie și sunteți bineveniți să vă alăturați oricărei dintre ele:

3 AM UTC (5 AM EET, ora României)
7 AM UTC (9 AM EET)
11 AM UTC (13:11 EET) (acoperă ora specială a portalului 11-11-11, la ora 11:11 UTC)
12 PM UTC (2 PM EET) (acoperă întâlnirea Putin-Trump)
3 PM UTC (5 PM EET) (meditația majoră "Cheia pentru Libertate" de Duminică)
7 PM UTC (9 PM EET) (aceeași oră cu Inițiativa Meditației în masă din Washington DC)
11 PM UTC (1 AM EET)

Există, de asemenea, multe meditații în masă organizate de diferite grupuri care au loc în acea zi și vă puteți alătura, dacă vă simțiți ghidați :

https://pfcleadership.org/blog/2018/11/04/unity-in-the-community-on-11-11-lets-make-it-happen-with-the-corey-goode-and-cobra-teams/ 

https://gatewaytovictory.wordpress.com/the-111111-liberation-of-humanity-meditation-event/

https://www.pleiadianhealingcenter.com/blog/2018/11/4/the-11-11-portal-lets-celebrate

https://youtu.be/7f2_E46hudU 

Fiecare grup din comunitatea de meditație deține o piesă a puzzle-ului, iar împreună putem crea o adevărată simfonie meditațională.

Zeița vrea Libertate și Libertate va fi!
--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/new-daily-meditation-schedule.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/08/un-nou-program-de-meditatie-zilnica.html

Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii

Trimiteți un comentariu