11 Noiembrie - O zi specială pentru inițiativa Meditației în Masă și a Meditației Cheie pentru Libertate

Începând cu mijlocul lunii August al acestui an, am făcut meditația Cheia pentru Libertate în fiecare zi.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/key-to-freedom-meditation-every-sunday.html

Cu meditația noastră principală la ora 3 PM UTC (5 PM EET, ora României), Duminica și, de asemenea, din 4 în 4 ore, în fiecare zi.

https://www.welovemassmeditation.com/p/alert-other-meditaitons-every-4-hours.html

Scopul meditației Cheia pentru Libertate este de a ajuta Forțele de Lumină să împământeze energia Luminii pe suprafața planetei pentru a rezolva impasul dintre Forțele Luminii și forțele întunericului, eliberând în cele din urmă umanitatea.

În special, una dintre principalele probleme sunt bombele toplet  plasmatice rămase, care sunt acum la 30 de metri de suprafața planetei.

http://2012portal.blogspot.com/2018/10/situation-update.html

Acesta este motivul principal pentru care Forțele de Lumină nu intervin încă pe suprafața planetei.
De aceea încă nu putem avea dezvăluirea completă, abundență fizică și spirituală, contactul cu Pleiadienii și alte rase pozitive extraterestre, explorarea fără restricții a Universului, reunirea cu sufletele gemene și cel mai important, Ascensiunea și Epoca de Aur.

https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_AgeDuminică, 11 noiembrie, ora 2:00 PM EST, Proiectul "DisclosureFest" și Proiectul "Dezvăluire Totală" vor organiza inițiativa de Meditație in Masă in Washington D.C., la scările Memorialului lui Lincoln.

https://disclosurefest.org/mass-meditation-initiative/Scopul lor este să folosească această meditație pentru a ridica vibrația umanității și a tuturor ființelor de pe întreaga planetă, astfel încât Dezvăluirea Totală să poată avea loc între anii 2018-2020.
Aceasta este o meditație ghidată live, pe scenă.

Simțiți-vă liberi să vă alăturați acestui eveniment gratuit, dacă doriți.

http://disclosurefest.org/live

În mod alternativ, recomandăm tuturor să participe la una din meditațiile Cheia pentru Libertate pentru a susține această inițiativă pe parcursul zilei, la următoarele ore:

3, 7, 11 AM UTC (5, 9, 1 AM EEST)
3, 7, 11 PM UTC (5, 9, 1 PM EEST)

În special, în timpul meditației la ora 11 AM UTC (13:00 EEST), vom trece prin portalul 11-11-11 (2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 11) așa cum a sugerat Untwine.
Acesta este momentul activărilor energiilor Unității, susținute de forțele galactice și cosmice, cu un accent special la 11:11 UTC (13:11 EEST), pentru a ne conecta cu Sursa din interiorul inimii noastre, unită de alte inimi ale creației, cum ar fi Soarele Central, centrul inimii Gaia și Soarele nostru etc.

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/10/planetary-alignments-november-2018.html

Mai jos găsiți instrucțiunile pentru Meditația Cheia pentru Libertate:

(Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute)

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare totală de relaxare.

2. Trimite intenția de a utiliza această meditație ca un instrument pentru a grăbii procesul de vindecare pentru planeta Pământ și pentru locuitorii săi, îndepărtarea bombelor toplet şi declanșarea Evenimentului.

3. Vizualizează un stâlp de Lumină Albastră electrică emanat din Soarele Galactic Central, coborând prin poartă stelară Orion (steaua Al Nilam / Epsilon Orionis) din constelația Orion, intrând în sistemul nostru solar și în toate Ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, mai jos în ființă ta, coborând în centrul Pământului.4. Vizualizează un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, prin ființa ta, urcând în toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și galaxia noastră, mai sus, prin poartă stelară Orion, conectându-se în cele din urmă cu Centrul Galactic și Sursa.

5. Acum, te aflii în interiorul celor doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând și urcând simultan. Menține acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

6. Acum, vizualizează focul alb al lui AN, emanat din Sursă, coborând prin Centrul Galactic și portalul Orion, răspândindu-se pe întreagă Planetă, purificând toate bombele toplet rămase în planul plasmic din jurul Pământului. Vizualizează Forțele de Lumină a Flotelor de Comandă Galactice cum îndepărtează și dizolvă toate bombele toplet rămase, cu tehnologiile lor avansate. Îl poți chema pe Arhanghelul Metatron, dacă te simți ghidat, să asiste la procesul de purificare. Vizualizează cum focul alb al lui AN purifică toată anomalia și inversează întreaga entropie în scutul plasmatic din jurul Pământului.

7. Vizualizează cum Evenimentul se întâmplă, restabilind Unitatea, Armonia, Pacea și Prosperitatea pe Pământ și între locuitorii ei. Vizualizează cum Lumina Sursei se manifestă cu ușurință pe planeta Pământ și pune capăt carantinei planetare.Aici este link-ul cu ghidarea audio al acestei meditații :

https://goo.gl/z4UBNT

Victoria Luminii!
--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/new-daily-meditation-schedule.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/08/un-nou-program-de-meditatie-zilnica.html

Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii