Meditația Solstițiului din Decembrie - Vineri, 21 Decembrie la ora 22:23 UTC (Sâmbătă, 22 Decembrie la ora 00:23 EET)

Ne apropiem de Solstițiul din luna Decembrie, care va avea loc pe data de 21 Decembrie la ora 22:23 UTC (Sâmbătă, 22 Decembrie la ora 00:23 EET, ora României). În această zi, în emisfera nordică, Soarele va atinge cea mai joasă poziție pe cer, făcând-o cea mai scurtă zi a anului și marcând începutul iernii. În emisfera sudică, Soarele va atinge cea mai înaltă poziție pe cer, făcându-o astfel cea mai lungă zi a anului, marcând, de asemenea, începutul verii.

https://www.timeanddate.com/calendar/winter-solstice.html

Așa cum am fost înștiințați de către Cobra, portalul Ascensiunii pentru planeta Pământ a fost deschis pe 25 mai 1975. Apoi va fi închis pe 7 Iulie 2025. Planul Forțelor de Lumină a fost întotdeauna să șteargă anomalia primară a întunericului și declanșeze Evenimentul în această perioadă de timp, iar planul nu s-a schimbat.În acest interval de timp, între anii 1975 și 2025, cu ocazia fiecarui Solstițiu al lunii Decembrie, sistemul nostru solar este aliniat în linie dreaptă cu planul galactic, prin urmare cu Soarele Galactic Central. Deci, primim o scânteie energetică din Soarele Central în fiecare an, cu ocazia Solstițiului din luna Decembrie.
Putem folosi acest val de energie pentru a ne alinia cu Lumina și să o lăsăm să curgă în sistemul nostru solar pentru a ajuta la rezolvarea tuturor problemelor rămase care provoacă întârzierea Evenimentului.


De asemenea, Lumina emanată din Soarele Galactic Central poate ajuta la dizolvarea implanturilor populației de pe suprafața Planetei. Acest lucru poate, la rândul său, să accelereze procesul de eliberare planetară.


În anul 2018, acest lucru va avea loc Vineri, 21 Decembrie, și vom organiza o meditație la ora exactă a Solstițiului din luna Decembrie la ora 22:23 UTC (Sâmbătă, 22 Decembrie la ora 00:23 EET, ora României).

Vă rugăm să vă alăturați și să împărtășiți această meditație, dacă vă simțiți ghidați.Tabelul de mai jos prezintă ora acestei meditații în diferite fusuri orare.

Ora
Fusul Orar
Oraș
Dec 21
Vineri

12:23 pm
HST
Honolulu
02:23 pm
PST
Los Angeles
03:23 pm
MST
Denver
04:23 pm
CST
Chicago
05:23 pm
EST
New York
08:23 pm
BRST
Rio de Janeiro
10:23 pm
UTC
Reykjavik
10:23 pm
GMT
Londra
11:23 pm
CET
Berlin
Dec 22

Sâmbătă

12:23 am
EET
Cairo
01:23 am
MSK
Moscova
05:23 am
ICT
Bangkok
06:23 am
CST
Taipei
07:23 am
JST
Tokyo
09:23 am
AEDT
Sydney
11:23 am
NZDT
Auckland


Puteți verifica ora acestei meditații în funcție de fusul orar local:


Găsiți în link-ul de mai jos cronometrul numărătorii inverse pentru momentul exact al acestei meditații:


Puteți găsi aici evenimentul de pe Facebook pentru această meditație:


Găsiți aici instrucțiunile acestei meditații: (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute)

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare profundă de relaxare.

2. Trimite intenția de a utiliza această meditație a Solstițiului din luna Decembrie ca un instrument pentru a accelera procesul de Ascensiune a planetei Pământ și a locuitorilor ei.

3. Vizualizează un stâlp de Lumină emanat din Soarele Galactic Central, coborând prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, mai jos prin ființa ta, ajungând în centrul Pământului. Vizualizează un alt stâlp de Lumină care urcă din centrul Pământului, mai sus prin ființa ta, prin toate ființele de Lumină din Sistemul Solar și galaxia noastră și, în cele din urmă, conectându-se cu Centrul Galactic și Sursa. Te afli acum în interiorul celor doi stâlpi de Lumină, Lumina coborând și urcând simultan. Menține acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Vizualizează toate grupurile fizice Sisterhood of the Rose, Lucrătorii și Războinicii Luminii din jurul planetei fiind înconjurați de Lumina Lichidă Roz a lui EELA (îngerul Sirian al Iubirii). Vizualizează această Lumină ancorându-se adânc în interiorul tuturor Lucrătorilor și Războinicilor Luminii, conectându-i și mai mult cu energia Zeiței și pregătindu-i pentru misiunile lor speciale la momentul Evenimentului.

5. Vizualizează Flacăra Violet cum purifică toți oamenii de pe suprafața Pământului, eliberându-i de toate programările de control și suprimare. Vizualizează toate comportamentele negative și programele mentale ale forțelor întunericului cum sunt eliminate din întreaga umanitate și toate implanturile introduse în populația de la suprafață fiind dizolvate complet.

6. Vizualizează Focul Alb al lui AN cum elimină toate armele negative rămase în planurile fizice, plasmatice, eterice și astrale. Vizualizează toate operațiunile Forțelor de Lumină cum se desfășoară cu viteză maximă.

7. Vizualizează cum Evenimentul are loc, restabilind Unitatea, Armonia, Pacea și Prosperitatea pe Pământ și locuitorilor săi. Vizualizează cum toată lumea își restabilește legătura cu Eul lor Superior și cu Ghizii Spirituali.

Zeița vrea Ascensiune și Ascensiune va fi!Puteți afla mai multe despre Focul Alb al lui AN accesând link-ul de mai jos, dacă doriți:Link-ul listei meditațiilor audio ghidate va fi adăugat la această postare, atunci când este gata.

Victoria Luminii!

--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:


În limba română:Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:În limba română:


Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii