URGENT! Meditație pentru Ucraina, zilnic la ora 6 PM UTC (8 PM EET)

Pe măsură ce situația războiului din Siria se apropie de final și SUA anunță retragerea din țară, Cabalul încearcă să creeze un alt conflict pentru a împiedica procesul de eliberare planetară.

S-a raportat că o nouă provocare chimică este planificată pentru a fi dusă la bun sfârșit în Donbass, pentru a crea un conflict militar cu Republica Donbass și în cele din urmă cu Rusia.

http://www.donbass-insider.com/2018/12/19/pushilin-kiev-plans-to-carry-out-chemical-provocation-in-donbass/

Există, de asemenea, o posibilitate ca atacurile chimice să se desfășoare în mai multe locații din Ucraina, ca mijloc de escaladare a situației din țară, astfel încât să se poată crea o situație de război similară celei din Siria.

http://tass.com/world/1036306

https://www.rt.com/news/445355-ukraine-leadership-party-war/


Prin urmare, vom organiza o meditație zilnică pentru Ucraina la ora 6 PM UTC (8 PM EET, ora României) pentru a armoniza situația. Ora acestei meditații este aleasă astfel încât să poată participa mai mulți oameni din Ucraina, Rusia și din restul Europei.

Puteți converti fusul orar UTC la fusul vostru orar local aici:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Aici este link-ul evenimentului nostru de pe Facebook pentru această meditație (actualizat):

https://www.facebook.com/events/2332037573609227

Instrucțiunile acestei meditații: (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute)

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare totală de relaxare.

2. Trimite intenția de a aduce pace și vindecare situației din Ucraina și, în special în Donbass.

3. Vizualizează un stâlp de Lumină roz, emanat din Soarele Galactic Central, care coborâră prin trupul tău.

4. Vizualizează cum Lumina curge prin inima ta și apoi prin mâinile tale în mod direct către toți cei implicați în conflictul din Ucraina, armonizându-i și aducând pace. Permite-i apoi Luminii să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume.

5. Roagă prezența Zeiței (femininul divin) să intre în trupul tău.

6. Roagă prezența Zeiței să direcționeze energiile de pace și armonie către toate situațiile nerezolvate privind conflictul din Ucraina și tuturor celor implicați. Lasă aceste energii să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Lasă aceste energii să curgă prin inima ta și apoi prin mâinile tale către această situație din Ucraina pentru câteva minute.

Zeița vrea pace și pace va fi!

--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:


În limba română:


Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:


În limba română:


Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii