URGENT! Meditație pentru Ucraina, zilnic la ora 6 PM UTC (8 PM EET)

Pe măsură ce situația războiului din Siria se apropie de final și SUA anunță retragerea din țară, Cabalul încearcă să creeze un alt conflict pentru a împiedica procesul de eliberare planetară.

S-a raportat că o nouă provocare chimică este planificată pentru a fi dusă la bun sfârșit în Donbass, pentru a crea un conflict militar cu Republica Donbass și în cele din urmă cu Rusia.

http://www.donbass-insider.com/2018/12/19/pushilin-kiev-plans-to-carry-out-chemical-provocation-in-donbass/

Există, de asemenea, o posibilitate ca atacurile chimice să se desfășoare în mai multe locații din Ucraina, ca mijloc de escaladare a situației din țară, astfel încât să se poată crea o situație de război similară celei din Siria.

http://tass.com/world/1036306

https://www.rt.com/news/445355-ukraine-leadership-party-war/


Prin urmare, vom organiza o meditație zilnică pentru Ucraina la ora 6 PM UTC (8 PM EET, ora României) pentru a armoniza situația. Ora acestei meditații este aleasă astfel încât să poată participa mai mulți oameni din Ucraina, Rusia și din restul Europei.

Puteți converti fusul orar UTC la fusul vostru orar local aici:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Aici este link-ul evenimentului nostru de pe Facebook pentru această meditație (actualizat):

https://www.facebook.com/events/441209456945237

Instrucțiunile acestei meditații: (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute)

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o o stare relaxată de conștiință. 

2. Trimiteți intenția de a aduce pace și vindecare situației din Ucraina și, în special în Donbass.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină roz, care emană din Soarele Galactic Central, și coboară prin trupul vostru.

4. Vizualizați cum Lumina curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toți cei implicați în conflictul din Ucraina, armonizându-i pe toți și aducând pacea. Permiteți apoi Luminii să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume.

5. Cereți prezența Zeiței (femininul divin) să intre în trupul vostru.

6. Cereți prezenței Zeiței să direcționeze energiile de pace și armonie către toate situațiile nerezolvate privind conflictul din Ucraina și tuturor celor implicați. Lăsați aceste energii să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți aceste energii să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre către această situație din Ucraina pentru câteva minute.

Zeița vrea pace și pace va fi!

_______________________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Coloanelor Buddhice (Stâlpului Buddhic) la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:


În limba română:


Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:


În limba română:


Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii