URGENT! Meditațiile de Pace pentru Paris, Sâmbătă, 8 Decembrie la orele 11:11 și 16:16 UTC (13:11 și 18:16 EET)

 Din momentul în care Emmanuel Macron a devenit președintele Franței, majoritatea oamenilor din țară suferă din cauza măsurilor sale fiscale care sunt în favoarea celor bogați și a elitei. Există mai puține protecții pentru clasa muncitoare aflată sub administrația sa, iar taxele au crescut în mai multe domenii fără o creștere corespunzătoare a salariilor.
 

Cu oamenii din clasele mijlocii rurale inferioare și muncitorii săraci care au fost deja afectați datorită diverselor acțiuni din partea guvernului, propunerea președintelui Macron de a majora impozitul pe combustibil a provocat un haos care s-a extins în toată țara și este descris drept mișcarea "Vestelor Galbene".


Este de remarcat că, deși majoritatea protestelor au fost pașnice în ultimele trei săptămâni, și au făcut cu succes guvernul să abandoneze creșterea taxei pe combustibili, 4 persoane au murit și sute de oameni au fost răniți.

Mișcarea "Vestelor Galbene" cere schimbări mai mari în politicile guvernamentale în beneficiul majorității oamenilor din Franța și plănuiesc mai multe proteste în acest weekend.

Peste 6,000 de persoane urmează să se adune în jurul palatului Elysee în această Sâmbătă. În timp ce protestele sunt legitime și planificate în mod pașnic, există posibilitatea ca persoanele infiltrate să încerce să provoace violență.


Forțele de Lumină au cerut prin intermediul lui Cobra ca oamenii, într-un număr cât mai mare, să participe la două Meditații de Pace pentru Paris, Sâmbătă, 8 Decembrie la orele 11:11 AM UTC și 16:16 UTC (13:11 EET și 18:16 EET, orele României). Aceste ore sunt alese special pentru a maximiza efortul meditațiilor.

Prin urmare, vă rugăm să vă alăturați și să împărtășiți aceste Meditații de Pace!
Avem nevoie de cât mai mulți oameni pentru a participa la aceste meditații, pentru a ne asigura că toate protestele de la Paris pot fi făcute într-un mod cât se poate de liniștit și pașnic.Puteți verifica orele meditației în funcție de fusul vostru orar aici:

11:11 UTC:


16:16 UTC:Meditația #1
Meditația #2
Fusul orar
Oraș
Sâmbătă 8 Dec
Sâmbătă 8 Dec


01:11 am
06:16 am
HST
Honolulu
03:11 am
08:16 am
PST
Los Angeles
04:11 am
09:16 am
MST
Denver
05:11 am
10:16 am
CST
Chicago
06:11 am
11:16 am
EST
New York
09:11 am
02:16 pm
BRST
Rio de Janeiro
11:11 am
04:16 pm
UTC
Reykjavik
11:11 am
04:16 pm
GMT
Londra
12:11 pm
05:16 pm
CET
Berlin
01:11 pm
06:16 pm
EET
Cairo
02:11 pm
07:16 pm
MSK
Moscova
06:11 pm
11:16 pm
ICT
Bangkok

Duminică 9 Dec


07:11 pm
12:16 am
CST
Taipei
08:11 pm
01:16 am
JST
Tokyo
10:11 pm
03:16 am
AEDT
Sydney
Duminică 9 Dec12:11 am
05:16 am
NZDT
Auckland


Puteți găsi link-urile cu numărătoarea inversă pentru ambele meditații aici:


11:11 UTC (13:11 EET, ora României):
 

16:16 UTC (18:16 EET, ora României):


Vom folosi tehnica Stâlpului Buddhic ca instrument principal pentru aceste meditații. Puteți afla mai multe despre această tehnică în link-ul de mai jos:Aveți mai jos o imagine care prezintă structura unui Stâlp Buddhic:Puteți să verificați și această fotografie din satelit a Parisului înaintea meditațiilor.Instrucțiunile acestei meditații: (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute)

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare profundă de relaxare. Inspiră adânc lumina alb strălucitoare. Expiră tot ce este nebenefic ființei tale. Repetă această respirație de câteva ori. Apoi spune această mantră sau una similară, în gând sau cu voce tare, dacă te simți ghidat:

"Eu sunt Sufletul
Eu sunt Lumină Divină
Sunt Voință Divină
Sunt Iubire Divină
Sunt scopul stabilit de mine, Sufletul"

2. Vizualizează cum chakra ta stelară se aprinde cu lumină strălucitoare albă. Vizualizează această lumină sub forma unui vortex cum coboară în forma unei spirale și îți curăță câmpul energetic.

3. Vizualizează o stea cu 5 colțuri, la  aproximativ 9 mile deasupra Parisului. Privește această stea strălucind deasupra Parisului, emanând o lumină albă strălucitoare.

4. Acum, vizualizează Focul Alb al lui AN emanat din Soarele Galactic Central, coborând prin toate punctele de lumină din interiorul sistemului nostru solar și prin interiorul stelei cu 5 colțuri, apoi prin Paris, adânc în centrul pământului. Continuă să vizualizezi acest stâlp pentru câteva minute.

5. Vizualizează vârful vortexului strălucitor de lumină albă care coboară în forma unei spirale în sensul acelor de ceasornic de la steaua cu 5 colțuri, înlăturând și transmutând toate vibrațiile joase, entitățile și energiile întunecate și transportându-le până la steaua cu 5 colțuri pentru a fi transmutate. Vizualizează acest vortex de lumină albă care se rotește pentru câteva minute.

6. Vizualizează acest Stâlp Buddic unit complet cu toate Stâlpurile Buddice de pe planetă, cu rețeaua planetară de Lumină de dedesubt, de deasupra, de la suprafața planetei și cu orice punct de Lumină ghidat de Ființele Ascensionate, toate conectate împreună cu acest Stâlp Buddic la steaua cu 5 colțuri în rețeaua de Lumină albă strălucitoare.

7. Acum, în numele Sursei, în numele prezenței EU SUNT a luminii veșnice, declarăm și comandăm ca acest Stâlp Buddic din Paris este acum complet pe toate planurile, așa cum este ghidat de către Sursă.Găsiți mai jos link-ul Meditației Stâlpului Buddhic audio-ghidată:


Este important ca această meditație să fie răspândită! Așa că vă rugăm să o împărtășiți pretutindeni. Vă rugăm să o distribuiți pe site-urile și blogurile voastre. Dacă cunoașteți o altă platformă media de socializare, o puteți distribui și acolo.

Puteți găsi aici evenimentul de pe Facebook pentru această meditație:


Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor în masă asupra societății umane, astfel încât fiecare dintre voi care va participa la această meditație poate contribui la asigurarea faptului că toate protestele din Paris pot avea loc într-un mod cât mai liniștit și mai pașnic posibil.

De asemenea, este foarte important ca oamenii din Franța să fie conștienți de faptul că îi vom sprijini cu această meditație, astfel încât energia Luminii pe care o trimitem să fie primită și să fie capabilă să ușureze situația.

Între timp, simțiți-vă liberi să participați la Meditația noastră zilnică pentru Franța, dacă doriți.

În limba română:


Zeița vrea pace și pace va fi!

--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/new-daily-meditation-schedule.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/08/un-nou-program-de-meditatie-zilnica.html

Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii