Calendarul viitoarelor sesiuni de îndepărtare a implanturilor


Potrivit lui Cobra, datorită succesului imens al Activării Finale a Erei Vărsătorului din 21 decembrie, Forțele Luminii au început îndepărtarea treptată a implanturilor umanității de la suprafață.

http://2012portal.blogspot.com/2020/12/age-of-aquarius-activation-report.html

în limba română:

https://evak2019.blogspot.com/2020/12/raportul-privind-activarea-erei.html

Și noi putem să-i ajutăm în acest proces cu tehnicile de eliminare a implanturilor menționate aici:

în română:

(al doilea articol din postare)

Și aici:


în limba română:


Acum tehnologiile întunecate de suprapunere cuantică sunt aproape dispărute, Tunelurile lui Set sunt aproape dispărute, și implanturile nu mai sunt încurcate cuantic. Aceasta face ca, creșterea spirituală și îndepărtarea implanturilor să fie mai ușoară, deoarece atunci când începeți să vă eliminați implanturile,  nu mai eliminați toate celelalte implanturi din rețeaua planetară.


în limba română:


Eliminarea implanturilor voastre poate ajuta în creșterea spirituală și în procesul vostru personal de Ascensiune.

Mai jos se află un rezumat și un calendar pentru viitoarele sesiuni de îndepărtare a implanturilor în diferite limbi.

Începând cu data de 19 aprilie 2021, aceste sesiuni se țin în următoarele limbi:

Limba

Perioada

Data

Ora UTC

Canal YouTube

Engleză

În fiecare lună miercuri

22 iunie

7 pm


Sisterhood of the Rose

Franceză

În fiecare a doua miercuri

27 aprilie

8 pm


Mmarie Michèle

Germană

În fiecare a doua miercuri

TBC

8 pm


VictoryOfTheLight-German

Spaniolă

În fiecare a doua duminică

TBC

8 pm


Felipe Pinto

Chineză

Zilnic

2 pm


International Golden Age Group

Japoneză

În fiecare sâmbătă

 9 iulie

12 pm


働かなくてもいい社会


(Obs.: La rubrica "Ora UTC" - se prezintă ora meditațiilor în UTC și dedesubt, în ora de vară a României exprimată în EEST și în ora de iarnă exprimată în EET).

Acest tabel indică orele meditației pentru diferite fusuri orare:

Fusul orar

Orașul

Engleză
Franceză
Germană

Spaniolă

Chineză

Japoneză

Participare

În fiecare a doua miercuri

În fiecare a doua duminică

Zilnic

Săptămânal sâmbătă

HST

Honolulu

09:00 am

10:00 am

04:00 am

02:00 am

PDT

Los Angeles

12:00 pm

01:00 pm

07:00 am

05:00 am

MDT

Denver

01:00 pm

02:00 pm

08:00 am

06:00 am

CDT

Chicago

02:00 pm

03:00 pm

09:00 am

07:00 am

EDT

New York

03:00 pm

04:00 pm

10:00 am

08:00 am

BRT

Rio Janeiro

04:00 pm

05:00 pm

11:00 am

09:00 am

UTC

Reykjavik

07:00 pm

08:00 pm

02:00 pm

12:00 pm

BST

Londra

08:00 pm

09:00 pm

03:00 pm

01:00 pm

CEST

Paris

09:00 pm

10:00 pm

04:00 pm

02:00 pm

EET

Cairo

09:00 pm

10:00 pm

04:00 pm

02:00 pm

MSK

Moscova

10:00 pm

11:00 pm

05:00 pm

03:00 pm

IST

New Delhi

12:30 pm

01:30 am

07:30 pm

05:30 pm

ICT

Bangkok

02:00 am

03:00 am

09:00 pm

07:00 pm

CST

Taipei Beijing

03:00 am

04:00 am

10:00 pm

08:00 pm

JST

Tokyo

04:00 am

05:00 am

11:00 pm

09:00 pm

AEST

Sydney

05:00 am

06:00 am

12:00 am

10:00 pm

NZST

Auckland

07:00 am

08:00 am

02:00 am

02:00 am


(Obs.1: Pentru ora meditației în România, se calculează astfel: Ora pm UTC + 3 ore / ora de vară și ora pm UTC + 2 ore pentru ora de iarnă a României) 

OBS.2: Ora de iarnă / vară 2022 - Vom afișa ambele ore pentru meditațiile de vindecare în EET - ora de iarnă și EEST ora de vară.

Engleză (în fiecare a doua miercuri la 7 PM UTC / 9 PM EET / 10 PM EEST ora României)

Pentru a ajuta Forțele Luminii în acest proces, un grup de Lucrători în Lumină din întreaga lume organizează sesiuni de grup de îndepărtare a implanturilor în fiecare miercuri, la ora 7 PM UTC (9 PM EET - 21:00 / 11 PM EEST - 22:00 / 10 PM EEST - ora României de iarnă / vară).

Următoarea sesiune va avea loc la următoarele ore:
  • Miercuri, 22 iunie la 7 PM UTC / 10 PM EET / 11 PM EEST-  ora României (egal cu 3 PM EDT în New York și 9 PM CST în Paris)
Vă puteți alătura acestei sesiuni folosind linkurile de mai jos:
Acest program actualizează sesiunile anterioare de curățare a implanturilor. Va începe cu exerciții de pregătire și protecție, iar apoi va trece la meditații și discuții puternice pentru a ajuta vindecarea, creșterea spirituală, și o viață de o mai înaltă vibrație pentru noi înșine, pentru umanitate și pentru lume. Și în a doua parte a programului, deoarece Cobra a indicat că este încă esential să continuăm eliminarea implanturilor, programul va facilita exercițiile anterioare și noi exerciții de eliminare a implanturilor ca parte a vindecării noastre, iar apoi încheierea sesiunii cu un proces de vindecare colectivă.

Vă rugăm să vă acordați aproximativ 2,5 ore pentru această experiență.

Cuvinte ale organizatorului: „În acest moment crucial pe planetă, este de cea mai mare importanță să ne vindecăm pentru a fi liberi de credințe limitatoare, comportamente de sabotare și frecvențe vibraționale, gânduri și emoții inferioare. Lucrul împreună este foarte puternic, și cu cât participă mai mulți oameni, cu atât va fi mai de impact pentru toți… așa că vă rugăm să răspândiți vestea!”

Această sesiune se desfășoară în limba engleză; Cu toate acestea, traducerile celor mai multe exerciții în limbile maghiară, croată, franceză, germană, spaniolă, italiană, slovenă, cehă/slovacă, poloneză, română și persană sunt disponibile spre utilizare în timpul sesiunii.

Puteți găsi traducerile exercițiilor aici:

https://victorialuminis.fr/clearing-implants/

De asemenea, vă puteți alătura acestui grup Telegram pentru informații despre viitoarele Sesiuni de îndepărtare a implanturilor:

https://t.me/Victory_Of_The_Light

Mai multe informații despre aceste sesiuni în limba maghiară pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/01/hasadas-martixon-az-elsodleges.html


Franceză

Aceasta este versiunea franceză a sesiunii de îndepărtare a implanturilor organizată de grupurile Lucrătorilor în Lumină din Franța.

Sesiunile viitoare vor avea loc la următoarele ore:
  • Miercuri, 27 aprilie la 7:00 PM UTC / 9 PM EET - 21:00 / 10 PM EEST - 22:00 / ora României  de iarnă / vară - (egal cu to 3 PM EDT în New York și 9 PM CST în Paris)
Vă puteți alătura la această sesiune folosind link-ul de mai jos:

YouTube: TBC

Vă rugăm să vizitați acest link pentru a accesa sesiunile când vor fi în direct (live):

https://www.youtube.com/channel/UCK5s3SKNP7vMM6aeKo4Lp0g

Fiecare sesiune se va desfășura în limba franceză și va dura aproximativ 1 oră și 30 de minute, și va include următoarele exerciții:
  • Decretul de îndepărtare a contractelor cu întunericul  
  • Exercițiul de îndepărtare a implantului - Eu sunt Dumnezeu; Eu nu sunt Dumnezeu
          https://bit.ly/2XgNDmJ
          https://youtu.be/qQRrY6cTnkA - în limba română
  • Exercițiul de îndepărtare a implantului - Sexul este Iubire; Sexul nu este Iubire
           https://bit.ly/2TmKWyQ
           https://youtu.be/1bNexNrQzbg - în limba română

De asemenea, va avea loc un maraton spiritual la următoarele ore:
  • Vineri, 3 iunie la 7:30 PM UTC (9:30 PM EET - 21:30 / 10:30 PM EEST - 22:30 ora României de iarnă / vară) / (egal cu 2:30 PM EST în New York și 8:30 PM CET în Paris). 
  Vă puteți înscrie la următorul maraton spiritual folosind link-urile de mai jos:
Se vor face multe meditații și exerciții în timpul sesiunii care vor dura aproximativ 3 sau 4 ore, acestea includ:
  • Protocolul de Protecție
  • Comanda 12 21
  • Meditația Vortexul Zeiței
  • Decretul pentru îndepărtarea contractelor cu întunericul
  • Exercițiul de îndepărtare a implantului - Eu sunt Dumnezeu; Eu nu sunt Dumnezeu
  • Exercițiul de îndepărtare a implantului - Sexul este Iubire; Sexul nu este Iubire
  • Meditația Sufletului Geamăn
  • Activarea Intervenției Divine
  • Focul Alb a lui AN
Maratonul spiritual se va fi desfășura cel mai mult în franceză, cu unele explicații pentru fiecare exercițiu în engleză. Prezentarea va fi în limba franceză și limba engleză.

Vă rugăm să nu ezitați să participați la oricare dintre ele, după cum doriți.

De asemenea, vă puteți alătura acestui grup Telegram pentru informații despre viitoarele sesiuni de îndepărtare a implanturilor:


Mai multe informații despre aceste sesiuni în limba franceză se pot găsi în link-ul de mai jos:



Germană (în fiecare a doua miercuri la 8 PM UTC / 10 PM EET / 11 PM EEST ora României)

Aceasta este versiunea germană a sesiunii de îndepărtare a implanturilor.

Viitoarele sesiuni vor avea loc la următoarele ore:
  • TBC
Vă rugăm să vizitați acest link pentru accesa sesiunile când va intra în direct (live):

https://www.youtube.com/channel/UCKpQ4lVWDBW76C69raKUVDQ

Fiecare sesiune se va desfășura în limba germană și va dura aproximativ 1 oră și 30 de minute, și va include următoarele exerciții:
  • Decretul de îndepărtare a contractelor cu întunericul 
  • Exercițiul de îndepărtare a implantului - Eu sunt Dumnezeu; Eu nu sunt Dumnezeu
          https://bit.ly/2XgNDmJ
          https://youtu.be/qQRrY6cTnkA - în limba română
  • Exercițiul de îndepărtare a implantului - Sexul este Iubire; Sexul nu este Iubire
           https://bit.ly/2TmKWyQ
           https://youtu.be/1bNexNrQzbg - în limba română

De asemenea, vă puteți alătura acestui grup Telegram pentru informații despre viitoarele Sesiuni de îndepărtare a implanturilor:

Grupul Telegram: https://t.me/crackthematrixdeutsch

Chat prin Telegram: https://t.me/crackthematrixdeutschchat


Spaniolă

Aceasta este versiunea spaniolă a sesiunii de îndepărtare a implanturilor.

Viitoarea sesiune va avea loc la următoarele ore:
  • TBC
Fiecare sesiune se va desfășura în limba spaniolă și va dura aproximativ 1 oră și 30 de minute, și va include următoarele exerciții:
           în limba română:
  • Decretul de îndepărtare a contractelor cu întunericul
  • Exercițiul de îndepărtare a implantului - Eu sunt Dumnezeu; Eu nu sunt Dumnezeu
          https://bit.ly/2XgNDmJ
          https://youtu.be/qQRrY6cTnkA - în limba română
  • Exercițiul de îndepărtare a implantului - Sexul este Iubire; Sexul nu este Iubire
          https://bit.ly/2TmKWyQ
          https://youtu.be/1bNexNrQzbg - în limba română

Vă rugăm să vizitați link-ul pentru a vă alătura sesiunii în direct (live):

https://www.youtube.com/channel/UCrMJjPCqiFhbg9g2w8kP1FQ

Videoclipul pentru sesiunea anterioară poate fi accesat aici:

https://youtu.be/ZPzYyOlhl6s


Chineză (zilnic la 2 PM UTC / 4 PM EET - 16:00 / 5 PM EEST - 17:00 / ora României de iarnă / vară) / (10 PM CST in Taipei)

Participanții pot efectua următoarele exerciții de triangulare a implanturilor zilnic la 2 PM UTC (4 PM EET - 16:00 / 5 PM EEST - 17:00 - ora României de iarnă / vară) / ( egal cu 10 PM CST în Taipei)
  • Eu sunt Dumnezeu; Eu nu sunt Dumnezeu
  • Sexul este Iubire; Sexul nu este Iubire
Iată link-ul către canalul Youtube al International Golden Age Group (al Grupului International al Epocii de Aur):

https://www.youtube.com/channel/UCUXWdUM-4nolUoUYxv223MA

Mai multe informații despre aceste exerciții pot fi găsite aici:


în română:



Japoneză (în fiecare sâmbătă) 

Prepare for Change Japan Official (Pregătiți pentru Schimbare Oficial Japonia) va organiza săptămânal sesiuni de grup de îndepărtare a implanturilor.

Sesiunile viitoare vor avea loc la următoarele ore:
  • Sâmbătă, 9 iulie la 12 PM UTC (2 AM EET - 02:22 / 3 AM EEST - 03:00 / ora României de iarnă  vară) / (egal cu 9 PM JST în Tokyo)
Exercițiile sunt similare cu cele din sesiunile grupurilor franceze și maghiare.
 

Mai multe informații pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Vă rugăm să vizitați link-ul pentru a vă alătura sesiunii în direct (live):

https://youtube.com/channel/UCYucDuLKdgNmwQarhvsGh8w

Comentarii