Noua focusare a Meditației zilnice de Urgență : Inundații musonice în India de SudÎn decursul săptămânii trecute, ploile torențiale musonice au spulberat casele și au provocat alunecări de teren în Asia de Sud, afectând milioane de oameni, revendicând cel puțin 180 de vieți, au declarat marți oficialii.

Musonii sunt de o importanță crucială pentru irigare și pentru alimentarea apelor subterane și de asemenea, pentru a aduce amelioare în urma unei veri neiertătoare. Însă, ploile torențiale din iunie până în septembrie pot deveni periculoase și au provocat din nou în acest an un dezastru.

https://www.theguardian.com/environment/2019/jul/16/death-toll-from-floods-in-south-asia-rises-to-more-than-100 

https://www.cbsnews.com/news/monsoon-season-2019-floods-india-nepal-pakistan-bangladesh-death-toll-rhinos-today-2019-07-16/

Locuitorii din Nepal privesc inundațiile după ce Râul Balkhu s-a revărsat în urma ploilor musonice în zona Kalanki și Kathmanu pe 12 iulie. PRAKASH MTHEMA / AFP / Getty images Sursa

Nepalul pare să fie lovit cel mai grav până acum, cu cel puțin 83 de persoane decedate, au declarat oficialii marți. Alte 29 de persoane au murit în statele indiene din nord-estul insulelor Bihar și Assam.

Inundațiile puternice s-au dezlănțuit și în Pakistan și Bangladeș, care se învecinează cu India în zona de vest și respectiv, în zona de est. 28 de  persoane în Pakistan, și 16 persoane în Bangladeș au murit fiind loviți de fulger, potrivit autorităților din fiecare țară.

O vedere din aer a zonei Majuli inundate, o insulă în Râul Brahmaputra, Assam, India, joi, pe 16 iulie 2019, (AP Photo) Sursa

Peste 6,7 milioane de oameni în India au fost afectați direct de inundații, potrivit declarațiilor oficiale – aproximativ 2,5 milioane în Bihar și 4,2 milioane în Assam.


Inundațiile i-au amenințat în mod special pe cei 900.000 de refugiați din Rohinya, care trăiesc în sudul Bangladeșului. Ploile puternice au ucis cel puțin 10 persoane care trăiau în tabere și au distrus mii de case improvizate, începând din aprilie.


Agențiile federale și de stat lucrează zi și noapte în toate cele patru țări afectate pentru a evacua acele arii de risc înalt. Au fost mobilizate mai mult de 42.000 de persoane de securitate în Nepal, pentru a face eforturi de salvare și de ajutorare – inclusiv forțele de poliție, armata și forțele paramilitare.

Organizațiile de ajutorare și lucrătorii din sănătate au și alte îngrijorări – bolile care au legătură cu apa, precum diareea, care sunt cunoscute ca fiind răspândite în urma inundațiilor, și sistemele de canalizare distruse, care pot agrava aceste probleme de sănătate.

Pierderea culturilor și a animalelor este un alt efect cu potențial devastator pe termen lung.


Rinoceri uni-corni din India înoată prin apele inundate de musoni în Parcul Național Kaziranga din India, pe 10 iulie 2017, fișier foto  Sursa

Autoritățile indiene s-au grăbit de asemenea, să ajungă la animalele abandonate în potopul de la Patrimoniul Mondial al statului cunoscut ca Parcul Național Kaziranga, care găzduiește două treimi din rinocerii uni-corni din lume.

https://www.cbsnews.com/news/monsoon-season-2019-floods-india-nepal-pakistan-bangladesh-death-toll-rhinos-today-2019-07-16/

Prin urmare, vă sugerăm să includeți această inundație recentă din Asia de Sud în Meditația zilnică de Urgență la 2 PM UTC (5 PM EEST – 17.00 pentru România), până la încetarea inundațiilor. Vizualizați această inundație retrăgându-se cât mai repede posibil și provocând cât mai puține daune posibil și de asemenea vizualizați oamenii din zonele afectate fiind aprovizionați cu toate necesitățile și cu îngrijirea medicală. Vizualizați comunitățile reântorcându-se la viața lor normală, cât mai repede posibil.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

în română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Iată link-ul Evenimentului Facebook pentru această meditație :

https://www.facebook.com/events/2803884173170962

Și link-ul pentru ghidurile audio :

https://goo.gl/27N8yV


Victoria Luminii !
______________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidat.

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii