Eclipsa de Lună Parțială, marți, 16 iulie la ora 9:30 PM UTC (00.30 AM EEST - 17 iulie pentru România)Marți, pe 16/17 iulie va fi o eclipsă parțială de lună. Aceasta va fi ultima eclipsă de lună din anul 2019. Această eclipsă de lună poate fi vizibilă din Australia, Africa, America de Sud, cea mai mare parte din Europa și Asia; părți foarte sudice sau estice ale Americii de Nord pot să vadă în aceeași măsură această eclipsă.

https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2019-july-16

Astrologia acestei eclipse lunare sugerează că pot fi expuse multe secrete întunecate, în mod special cele care se referă la abuzurile sexuale, și aceste lucru poate că a și început deja.


În același timp, astrologia sugerează faptul că, cu ajutorul energiei Divine Feminine o astfel de dezvăluire poate ajuta la crearea unor schimbări de durată pentru umanitate.


Maximumul acestei eclipse de lună va fi la 9:30 PM UTC (00:30 AM EEST pentru România), imediat după aceasta vom ajunge exact la luna plină la 9:38 PM UTC (00:38 AM EEST pentru România), iar luna va deveni un gol de curs lunar, în același timp. Golul cursului Lunii este o perioadă în care Luna este în tranziție de la un semn zodiacal la celălalt. Această perioadă se termină atunci când Luna intră în semnul următor.

În timpul acestui gol al cursului Lunii pe 16 iulie, Luna va părăsi Capricornul și va intra în Vărsător.

https://www.moontracks.com/void_of_course_moon_dates.html

Facând meditația în timpul golului de curs lunar, fie pe cont propriu sau cu un grup, acest lucru poate spori eficacitatea meditației.


Prin urmare, vă sugerăm să facem Meditația Epocii de Aur la momentul de maxim al eclipsei de lună, marți, pe 16 iulie la 9:30 PM UTC ( 00:30 AM EEST - 17 iulie pentru România), cu scopul de a manifesta dezvăluirea completă în cel mai bun mod posibil, și de a ancora cât mai multă Lumină posibil, pentru a stabiliza tranziția către Eveniment.


Următorul tabel arată ora meditației pentru fusul orar selectat:

Ora
Fusul Orar
Orașul
Marți  16 iulie
11:30 am
HST
Honolulu
02:30 pm
PDT
Los Angeles
03:30 pm
MDT
Denver
04:30 pm
CDT
Chicago
05:30 pm
EDT
New York
06:30 pm
BRT
Rio de Janeiro
09:30 pm
UTC
Reykjavik
10:30 pm
BST
London
11:30 pm
CEST
Berlin
11:30 pm
EET
Cairo
Miercuri  17 iulie
12:30 am
MSK
Moscow
04:30 am
ICT
Bangkok
05:30 am
CST
Taipei
06:30 am
JST
Tokyo
07:30 am
AEST
Sydney
09:30 am
NZST
Auckland


Puteți verifica ora meditației pentru fusul vostru orar, aici :


Iată link-ul pentru evenimentul Facebook pentru această meditație :


Ghidurile audio pentru Meditația Epocii de Aur sunt disponibile în 17 limbi, și pot fi accesate din acest link :Instrucțiuni (timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute) :

1. Utilizați propria metodă pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință. 

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument de accelerare al procesului de Ascensiune pentru planeta Pământ și pentru locuitorii ei.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană din Soarele Central Cosmic, apoi este distribuită la Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest Univers. Apoi vizualizați această lumină care intră prin Soarele Central Galactic, trecând apoi prin poarta stelară Alcyone din Pleiade, trecând apoi prin poarta stelară Sirius, intrând apoi în Sistemul nostru Solar și trecând prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru către centrul Pământului.

4. Vizualizați un alt stâlp de Lumină albă strălucitoare care se ridică din centrul Pământului, apoi în sus prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din Galaxia noastră, trecând prin poarta stelară Sirius, apoi trecând prin poarta stelară Alcyone din Pleiade, conectându-se apoi cu Soarele Central Galactic și cu toate Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest Univers, și conectându-se în cele din urmă cu Soarele Central Cosmic.

Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând atât în sus cât și în jos, simultan. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

5. Vizualizați Focul Alb al lui AN care purifică toate bombele toplet rămase în planul plasmatic din jurul Pământului. Apoi vizualizați Focul Alb al lui AN care purifică întreaga anomalie primară din jurul suprafeței planetei.

6. Vizualizați Flacăra Violet care purifică toate ființele umane de pe suprafața Pământului, eliberându-i de orice programare, control și oprimare. Vizualizați toate comportamentele negative și programările mentale ale forțelor întunecate fiind eliminate din omenire, și toate implanturile care au fost plasate în populația de suprafață fiind complet dizolvate.

7. Vizualizați toate grupurile fizice Sisterhood of the Rose, Războinicii în Lumină și Lucrătorii în Lumină din jurul planetei, lucrând împreună în armonie pentru eliberarea planetară. 

8. Vizualizați cum Evenimentul are loc, restabilind Unitatea, Armonia, Pacea și Prosperitatea pe Pământ și pentru locuitorii ei.

9. Vizualizați manifestarea Epocii de Aur pe planeta Pământ, și cum toată lumea își restabilește legătura cu Sinele lor Superior și cu ghizii spirituali.


De asemenea, vor avea loc sesiunile lunare obișnuite de vindecare la distanță și Meditația de Lună Plină, în ziua de marți și miercuri.

Cele două sesiuni de vindecare la distanță vor avea loc la orele listate mai jos :

Prima zi : marți, 16 iulie de la 2 PM la 2:30 PM UTC
                                         (de la 5 PM EEST la 5:30 PM EEST pentru România)                                                                                                                                             
A doua zi : miercuri, 17 iulie de la de la 2 PM la 2:30 PM UTC 
                                                (de la 5 PM EEST la 5:30 PM EEST pentru România)                                                                                                                                    
Meditația de Lună Plină va avea loc miercuri, 17 iulie la 2:45 PM UTC (5:45 PM EEST – 17:45 pentru România). Totuși, vom trece peste meditația Păcii pentru Siria, datorită suprapunerii cu ora pentru Meditația de Eclipsă de Lună.

Detaliile pentru Meditația de Lună Plină pot fi găsite aici :Victoria Luminii !

_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidat.

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Comentarii