Beltane - 1 mai și ancorarea Luminii prin toate Portalele Zeiței de pe Planetă


"De Beltane, ne deschidem spre Dumnezeul și Zeița Tinerilor. Oricât de vârstnici suntem, primăvara ne face să ne simțim din nou tineri, iar de Beltane sărim peste focurile de vitalitate și tinerețe și permitem acestei vitalități să ne învie și să ne vindece. La tinereţe, am putea folosi acest moment ca o ocazie de a ne conecta la senzualitatea noastră într-un mod creativ pozitiv și când suntem mai în vârstă, împerecherea pe care o căutăm ar putea fi una dintre părțile feminine și masculine ale naturii noastre. Integrarea aspectelor masculine și feminine ale Sinelui a fost văzută de mult ca unul din scopurile primordiale ale muncii spirituale și psihoterapeutice, iar Beltane reprezintă momentul în care putem să ne deschidem complet acestei lucrări, permițând uniunea naturală a polarităților care are loc în natură în acest moment, oportunitatea de a ne ajuta în munca noastră - o muncă care este în esență alchimică. Alimentând creșterea, Părintele Soare strălucește puternic încălzind Mama Pământ, alăturându-se creației.

https://www.druidry.org/druid-way/teaching-and-practice/druid-festivals/beltane/deeper-beltane1 mai marchează începutul verii, care este perioada de creștere și de viață pentru culturi, animale și oameni. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Ziua Mai, care a luat naștere din Ziua Celtică, Beltane, care a fost sărbătorită în Irlanda antică, Scoția și Insula Man. Acesta a fost unul dintre cele patru festivaluri gaelice de sezon, printre care se numără Samhain, Imbolc și Lughnasadh. Beltane, cu toate acestea, a fost unul dintre cele mai importante.

Celții antici practicau legea Iubirii și a Luminii în jurul luminii focurilor din munți, în ajunul Beltaine. Druizii ar fi creat Cercuri de dansuri unde ar fi dansat în jurul focurilor de tabără pentru a ancora lumina pentru a Purifica toate animalele, pământurile și ființele de pe planetă.

Binecuvântarea tuturor prin dansul sacru din jurul Maypole era o tradiție personalizată pentru a ancora Lumina Zeiței pe planetă.Este o zi foarte importantă pentru ca Lumina Zeiței să intre prin toate portalurile Luminii. Din acest motiv, Cabala întunecată va încerca să facă ritualuri și magii întunecate pentru a împiedica acest lucru să se întâmple.

Un motiv pentru care ei doresc să împiedice acest lucru este explicat aici:


Dorim să încurajăm pe toți Lucrătorii în Lumină și pe Războinicii Luminii să ni se alăture în meditație în această zi, pentru a anula și dizolva toate ritualurile negative, prin următoarele:


Vom face această meditație la ora 17:30 UTC
 

Instrucţiunile meditaţiei :

1. Vizualizați un stâlp strălucitor de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, care trece prin corpul vostru înspre inima Gaiei. Apoi vizualizați un alt stâlp de Lumină care merge în sus de la centrul Pământului prin corpul vostru, prin toate punctele de Lumină din sistemul nostru solar și din galaxia noastră înapoi spre Soarele Central. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând atât în sus, cât și în jos.

2. Acum, vizualizați deasupra capului, în interiorul stâlpului strălucitor de Lumină, Zeița într-o formă de femeie frumoasă încorporând energiile feminine divine: iubire necondiționată, compasiune, acceptare, pace, armonie, grație, frumusețe și vindecare. Simțiți-i energia.

3. Coborâți Zeița în corpul vostru în timp ce cântați mantra OM. Puteți să faceți în același timp mudra cu mâinile deasupra capului vostru, apoi coborându-le, așezați-le ușor pe inima voastră. Simțiți energia Zeiței cum intră în corpul vostru și se ancorează în inima voastră.

4. Chemați prezența Zeiței Dou Mu, prezența tuturor Zeițelor ascensionate precum Isis, Maat, Hathor, Quan Yin, Maria Magdalena, White Tara, ... pentru a ajuta la anularea tuturor ritualurilor întunecate de pe planetă și pentru a restabili Lumina divină și Justiția.

5. Extinde-ți-vă mâinile în fața voastră și trimiteți energia feminină divină prin mâinile voastre spre toate ritualurile negative neutralizându-le, făcându-le inofensive și ineficiente, pierzându-și toată puterea lor. Vedeți toate ritualurile întunecate care se estompează, se dizolvă în Lumina și Iubirea Zeiței.

6. Acum, vizualizați Stâlpul de Lumină al Soarelui Galactic cum se extinde în chakrele stelare sufletești (situate la 20 cm deasupra capului) ale tuturor ființelor implicate în acele ritualuri, reconectându-le cu Sursa și inspirându-le să renunțe la a le face. Vedeți-i cum încep să lucreze pentru Lumină.

7. Mulțumiți tuturor Zeițelor și tuturor ființelor de Lumină și simțiți recunoștință pentru acest lucru.


Vă rugăm să vă alăturați evenimentului pentru această meditație, aici:

https://www.facebook.com/events/876635115871886

O listă de redare în diferite limbi pentru această meditație poate fi găsită aici:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLVOwQLKLBlsORiVZNmpzS_z-rGjnyduG9

De asemenea, puteți ancora Lumina Zeiței făcând următoarele meditații:

Meditația Grupurilor Triunghiulare de Lumină:


Și Meditația combinată a Zeiței (Meditația Vortexului Zeiței și Meditația Întoarcerii Zeiței):"Sophie Gengembre Anderson, un portret al unei zâne, în anul 1869. Titlul picturii este" Luați chipul frumos al Femeii "și" Suspendați-o ușor ", cu fluturi, flori și bijuterii ca o companie, astfel încât Zâna voastră. să fie făcută din cele mai frumoase lucruri – se presupune a fi dintr-o poezie a lui Charles Ede "

"Aine a fost (pronunțați  AW-neh) venerată inițial ca o Zeiță a soarelui. Ca multe Zeițe ;i Zei, Aine și-a asumat multe alte roluri de-a lungul anilor, fiind văzută ca Zeița Lunii, Zeița Iubirii, Zeița Fertilității, Zeița Vindecării și Zeița Suveranității, Aine este cunoscută ;i sub denumirea de "Faerie Queen". Adesea numită Aine, Zeița Iubirii, Luminii și a Fertilității. Numele ei înseamnă  "luminozitate, strălucire, bucurie, radiere, splendoare, glorie, faimă" și ea este asociată cu abundența de vară."
-------------------------------------------------------
Despre acest Blog :

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă propunându-și să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației de Descoperire de la ora 2 PM UTC și Meditației de Urgență de la ora 3 PM UTC, în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau de o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție ușoară în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii