Meditaţia Lunii Pline Roz pe luni, 30 aprilie la 2:45 PM UTC


(LUNA PLINĂ ROZ

VECHIUL ALMANAH al FERMIERULUI)

Luna Plină este un moment puternic de recunostință, recunoscând grațios frumusețea vieții în sine şi tot ce ați adus în existență. S-ar putea să simțiți o dorință arzătoare de a vă exprima creativitatea, fericirea în activități senzuale și prin vibrații feroce dar pline de putere, să renunțați la orice aspect al vieții voastre care nu mai servește celei mai înalte viziuni a sufletului vostru.


Potrivit lui Cobra, în ultimul deceniu a existat o puternică purificare a energiei lunii. Acum, luna noastră este complet clară și este un corp ceresc pur natural al luminii. Transmite energia principiului feminin pur pe planetă. Prin urmare, fiecare lună plină este o situație minunată pentru a se conecta cu acea energie.

http://galacticconnection.com/alexandras-interviews/all-interview-transcripts/cobra-full-moon-update-transcription-with-alexandra-meadors-for-january-2013/

Următoarea lună plină, pe 29/30 aprilie, se numește Luna Plină Roz, şi anunță apariția "mușchiului roz" sau a phloxului sălbatic - una dintre primele flori de primăvară.

https://www.timeanddate.com/astronomy/moon/pink.html

https://www.timeanddate.com/moon/phases/

În timpul acestei luni pline roz, Jupiter este de asemenea retrograd, ceea ce semnalează momentul potrivit pentru a începe detoxifierea și perioada pentru a vă purifica corpul și sufletul.

https://astrologyking.com/jupiter-retrograde/

O lună plină în Scorpion poate fi, de asemenea, momentul pentru ca anumite adevăruri să fie expuse.

https://www.allure.com/story/april-full-moon-in-scorpio-and-jupiter-retrograde-what-it-means

În ansamblu, este o mare oportunitate de a ajuta Forțele Luminii să avanseze cu Dezvăluirea Completă, precum și să ne vindecăm și să ancorăm energia Zeiței.

Conform link-urilor de mai jos, momentul exact al Lunii Pline Roz va fi luni, 30 aprilie, ora 00:58 am UTC. Cu toate acestea, vom face această meditație la ora 2.45 PM UTC, astfel încât majoritatea oamenilor de pe planetă să poată participa.

https://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20180430T1445&p0=1440&msg=Full+Pink+Moon+Meditation+on+April+30th+at+2%3A45+PM+UTC&font=cursive

Înainte de această meditație, puteți să vă alăturați Meditației Zeiței la ora 2:30 PM UTC, dacă vă simțiți ghidat în acest sens, pentru a ancora energiile Zeiței în rețeaua energetică planetară.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.html

Puteți converti fusul orar UTC la fusul orar local aici:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Ghidul audio pentru această meditație în limba engleză poate fi găsit în link-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=2hLeBcoI9-I

Ghidurile audio în alte limbi pot fi găsite și în următorul playlist creat de Smaly7:

https://goo.gl/Ybok6w

A fost creat un eveniment Facebook pentru această meditație, care de asemenea, poate fi găsit aici:

https://www.facebook.com/events/1301751299970219/

Instrucțiuni (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a utiliza meditația prezentă, în timpul acestei Luni Pline, ca un Portal puternic de Lumină care ancorează energia Feminină Pură Divină pe planetă.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, trecând prin toate punctele de Lumină în galaxia noastră și în sistemul nostru solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Apoi vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul planetei și trece prin voi și apoi prin toate ființele de Lumină din galaxia noastră înapoi spre Soarele Galactic Central. Acum sunteți ancorați în doi stâlpi de Lumină, energia curgând simultan în jos și în sus.

4. Acum, vizualizați această energie sub formă de Rază de Lumină de un Roz Deschis care curge prin corpul vostru și apoi prin mâinile voastre, sub forma unei spirale care se extinde pe întreaga planetă, cuprinzând toate ființele și toată viața de pe Gaia și planeta însăşi. Vizualizați această lumină vindecătoare de un roz deschis cum vindecă toate ființele, animalele și plantele, mințile vindecătoare și inimile fiecărui om, femeie și copil.

5. Vedeți toate ființele de pe planetă care experimentează energia pură a Zeiței. Vedeți-i liberi de mâinile Forțelor Întunericului, vedeți-i pe toți vindecați, cu toată povara preluată. Vizualizați toți oamenii trăind în Pace, Armonie, Iubire și Înțelegere unii cu alții. Vedeți-i sărbătorind și participând cu bucurie la crearea Noii societăți pe planetă în abundență, prosperitate și unitate. Și apoi vedeți nevoile fiecăruia cum sunt îndeplinite și cum toată lumea poate să își trăiască viața așa cum doreşte.

6. Vedeți Rețeaua Planetară de Lumină a Florii Vieții, umplută cu Lumina Iubitoare Roz a Zeiţei a iubirii necondiționate. Vizualizați toate vortexurile Zeiţei de pe planetă care sunt activate împreună cu toate vortexurile masculine divine și Reţeaua Planetară de Lumină este realizată și activată pe deplin.

Aşa şi este !

Comentarii