FACEŢI ACEASTA VIRAL! MEDITAŢIA PĂCII din 16 aprilie 2018 la 1:57 AM UTC

Aprilie 11, 2018      10:11:00  pm


Mai jos este o nouă postare de la Cobra, care solicită o Meditație sincronizată a Păcii pentru a contracara efectele negative ale escaladării militare care are loc acum în Siria, precum și pentru a folosi oportunitatea Lunii Noi din data de 15/16 aprilie pentru a crea un portal prin care vom echilibra câmpul energetic din jurul planetei.

Împreună vom aduce Evenimentul mai aproape de noi.

Mai jos este evenimentul pe Facebook pe care l-am creat pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/197084094238513/ 

Ghidurile audio pentru această meditație vor fi postate pe acest blog atunci când devin disponibile.

Referinţă : http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/04/make-this-viral-peace-meditation-2018-4.html
--------------------------------------------------------------
Este timpul să luați din nou măsuri! Este timpul să luăm destinul lumii noastre în mâinile noastre! Cu toții suntem de acord că procesul de atingere a păcii planetare durează prea mult. Iată șansa noastră de a accelera în mod colectiv procesul. Prin urmare, folosim oportunitatea Lunii Noi pe 15/16 aprilie pentru a crea un portal prin care vom echilibra câmpul energetic din jurul planetei.

Facem această meditație pentru a contracara efectele negative ale escaladării militare care are loc acum în Siria:

https://www.rt.com/usa/423802-trump-get-ready-russia-missiles/

https://www.rt.com/news/423807-moscow-trump-syria-missiles/

Faceți aceasta viral! Distribuiți în toată lumea! Vă rugăm să postați acest lucru pe site-urile și blogurile dvs. Invitați grupuri spirituale să ni se alăture. Dacă știți un alt suport media alternativ, puteți să îl trimiteți acesteia. Puteți crea un grup Facebook pentru grupul dvs. local de persoane care să facă acest lucru în partea dvs. din lume. De asemenea, avem nevoie de un grup Facebook principal pentru acest eveniment. Puteți crea un videoclip despre acest lucru și îl puteți posta pe Youtube.

Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor în masă asupra societății umane, astfel încât fiecare dintre voi care va participa la această meditație poate contribui de fapt, la aducerea mai aproape de noi a Evenimentului :

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Această meditație ajută Forțele Luminii să împământeze energia Luminii pe suprafața planetei, pentru a întări grila de Lumină care este necesară pentru a accelera procesul de atingere a păcii planetare. Numărul de oameni care fac această meditație este singurul cel mai influent factor din puterea (energia) populației umane de suprafață pentru accelerarea procesului.

Vom face această meditație la momentul exact al Lunii Noi, duminică, 15 aprilie, la ora 9:57 pm ora Europei de Est (EDT). Acest lucru este egal cu ora 9:57 CST, luni, 16 aprilie, la Taipei, 3:57 am EET, luni, la Cairo, 3:57 am CEST, luni, la Paris, 2:57 am BST luni, la Londra, 9:57 pm EDT pe Duminică în New York, 8:57 pm CDT duminică în Chicago, 7:57 pm MDT în Denver și 6:57 PDT în Los Angeles duminică, 15 aprilie.

Puteți verifica momentul de timp al meditației pentru fusul orar aici:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=PEACE+MEDITATION&iso=20180415T2157&p1=179

Instrucțiuni :

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a utiliza această meditație ca un instrument de accelerare a procesului de aducere a păcii pe planeta Pământ și locuitorilor săi.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru până la centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Acum vizualizați o Flacără Violet care purifică vortexul Siriei și câmpul său energetic pe planurile plasmatice, eterice și astrale. Apoi vizualizați această Flacără Violet care se extinde prin tot Orientul Mijlociu și îl purifică. Apoi, extindeți-o și mai mult până când cuprinde întreaga planetă, purificând câmpul său energetic pe planurile plasmatice, eterice și astrale.


(Astăzi Flacăra Violet înconjoară Pământul)

5. Acum, vizualizați o energie divină feminină vindecătoare de un roz moale, vindecând toți oamenii din Siria și aducând pacea în țară. Vizualizați această lumină roz moale cum protejează Siria. Vizualizați această energie divină feminină cum vindecă mințile și inimile tuturor oamenilor din întreaga lume implicați în conflictul din Siria. Apoi vizualizați această energie divină feminină cum se extinde prin tot Orientul Mijlociu și vindecă toți oamenii de acolo. Apoi, extindeți-o și mai mult până când aceasta va cuprinde întreaga planetă, vindecând toate ființele vii de pe planetă.

Zeița vrea pace și pace va fi!

Actualizări despre Meditația Păcii :

http://2012portal.blogspot.com

Comentarii