Protocolul Sinelui Superior 1

Aprilie 10, 2018            12:59:00  am

În acest articol, vom introduce un protocol care să îi ajute pe oamenii de pe această planetă să folosească conectarea cu Sinele lor Superior și să ancoreze lumina la sinele lor fizic, astfel încât echilibrul și armonia să curgă în toate planurile existenței .

Mai întâi, permiteți-ne să vă prezentăm o scurtă descriere a ceea ce este Sinele Superior.

Sinele vostru superior


Una dintre cele mai vindecătoare vibrații care trebuie adusă este energia Sinelui vostru superior. Fiecare dintre noi are un Sine Superior care oferă îndrumare și înțelepciune dincolo de limitele personalității noastre de ego. Sinele vostru superior este propria voastră energie autentică, oferă acces la propriile informații și răspunsuri și vă oferă încă spaţiu pentru a fi reali cu emoțiile voastre. Vibrația Sinelui vostru Superior se potriveşte în mod ideal cu corpul vostru unic. În timp ce vibrația ființelor spirituale străine este adesea stresantă asupra corpului vostru fizic, lăsați-vă corpul să devină un vas pentru Sinele vostru Superior, care este sigur și vindecător pentru voi.

Dezvoltarea gradului de conștientizare

Dacă doriți să deveniți mai conștienți de acest fenomen, începeți să urmăriți când ceilalți gestionează o energie autentică și adevărată pentru ei. De asemenea, observați când ceilalți gestionează o vibrație care nu este autentică pentru ei. În aceste momente, aceştia se pot conecta mai greu, au un comportament ieşit din comun sau pot folosi excesiv pronumele "noi". Cea mai bună modalitate de a vă conștientiza propria energie este prin aură, meditații vindecătoare și citirea energiei. Pe măsură ce deveniți mai conștienți de voi înșivă, puteți alege să vă reîntoarceți continuu la vibrații înalte, vindecătoare ... asemenea energiei Sinele vostru Superior.

Când acționați în fiecare moment al prezentului cu o conștiință deplină, sunteți capabili să înțelegeți ideea că puteți începe să dirijați energia cu ajutorul Sinelui vostru Superior. Pe măsură ce lucrați cu lumina și sunetul în propriul câmp de vibrație, sunteți capabili să îmbunătățiți intenția câmpului dvs. de energie și astfel să aveți un efect asupra spațiului pe care îl dețineți în inima voastră.

Situația ce doriți să devină mai bună, de exemplu: vindecarea proprie, a celor dragi, a planetei etc., va curge apoi în armonie, pe măsură ce vă folosiți propria măiestrie și câmpul vibrațional al conștiinței.

Când ne conectăm cu Sinele Superior, permitem inimilor noastre să se conecteze, iar conexiunea energiei inimii este una dintre cele mai puternice instrumente pentru a deveni un stăpân al energiei și de a avea o bună conexiune cu Sinele vostru Superior. Meditația colaborativă îmbunătățește intenția colectivă și îmbunătățește rezultatul oricărei situații. Câmpurile electromagnetice pozitive de rezonanță din câmpul aurei creează sfere pozitive de echilibru vectorial (merkabah) care apoi fac parte din rețeaua mai largă a florii vieții care înconjoară această planetă. Puteți vizualiza multe suflete de pe planetă în corpurile lor de Lumină, cunoscute și sub numele de Merkabah, meditând împreună și văzându-le pe toate formând o lumină mai mare decât cea a planetei, apoi vizualizați lumina care învăluie rețeaua planetară.

Următoarele imagini arată Vectorul de Echilibru și cum aceasta se potrivește în floarea vieții și în galaxia mai largă, etc.:

Cu energiile actuale care curg în și prin planetă, prin toate Portalurile Luminii de la Soarele Galactic Central, Forțele Luminii recunosc că unele lucruri pot deveni copleșitoare pentru o parte din lumea trezită și chiar mai mult pentru partea netrezită a planetei, dacă vor veni într-o nouă fază de trezire, eliberarea vechilor sisteme de credință, amintirea vieților trecute, re-învățarea intenției celei mai înalte care este necesară pentru noul Pământ etc.

Graficul următor arată modul în care planurile existenței curg în ordine:


Puteți citi aceste articole excelente scrise de Untwine, pentru mai multe informații despre fiecare dintre aceste planuri :Următorul protocol a fost inițiat pentru a ajuta oamenii de pe această planetă să folosească conexiunea la Sinele lor Superior și să ancoreze lumina către sinele lor fizic, astfel încât echilibrul și armonia să curgă în toate planurile existenței:


HSP 1 (Protocolul Sinelui Superior 1)

Cer acum pentru sinele meu fizic să fie umplut de Lumina de la Sinele meu Superior.

Pentru sinele meu fizic, plasmatic şi eteric să fie armonizat în Dragoste şi Lumină Pură.

Cer ca toate Ființele de Lumină din Familia mea de Suflete, să îmi acopere sinele uman cu o pătură de Iubire și Lumină, care îmi va ridica vibrația în așa fel încât totul să curgă cu Iubire, Har și Armonie în toate Tărâmurile.

Cer ca Lumina cea mai Înaltă și Iubirea Sinelui meu Superior (Logosul Divin), care este conectată la Sursă, să activeze și  să  armonizeze totrul în jurul meu cu Iubire și Lumină Pură Necondiționată.

Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian pentru Fii Unul ! Și fii în fericire!)

În protocolul de mai sus, în a patra propoziție există un cuvânt "Logos". Una dintre explicațiile Logos-ului se găsește în Britannica după cum urmează:

"Ideea logosului în gândirea Greacă se întoarce cel puțin la filosoful Heracleit din secolul al VI-lea, care a descoperit în procesul cosmic un logos analog cu puterea raționamentului uman. Ulterior, stoicii, filosofii care au urmat învățăturile gânditorului Zeno de Citium (sec. IV-III î.Hr.), au definit logosul ca pe un principiu rațional și spiritual activ care a pătruns în toată realitatea. Ei au numit logosul : providență logică, natură, dumnezeu și sufletul universului, care este compus din numeroase logos-uri ale seminolelor care sunt cuprinse în logosul universal. Philo din Alexandria, un filozof evreu din secolul al IV-lea, ne-a învățat că logosul era intermediarul dintre Dumnezeu și Cosmos, fiind atât agentul creației, cât și agentul prin care mintea umană poate realiza și înțelege pe Dumnezeu. Potrivit lui Philo și a Platonismului Mijlociu, filozofii care au interpretat în termeni religioși învățăturile maestrului filosof grec Plato din secolul al IV-lea, logosul a fost atât imanent în lume, și în același timp mintea divină transcendentă ".


https://www.britannica.com/topic/logos

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul acestui articol, am dori deasemenea să o menționăm pe Seshat, care era o zeiță a lecturii, a scrisului, a aritmeticii și a arhitecturii.


"Seshat (Sesha, Sesheta sau Safekh-Aubi) a fost o zeița citirii, scrisului, aritmeticii și arhitecturii, care a fost văzută ca aspectul feminin al lui Thoth, fiica sau sotia sa. Ei au avut un copil numit Hornub. Aceasta înseamnă de fapt"Horus de Aur", așa că Seshat era uneori asociată cu Isis. Ea era scriitorea faraonului, înregistrând toate realizările și triumfurile sale, incluzând înregistrarea atât a pradei cât și a captivilor luați în bătălii. Ea de asemenea s-a gândit să înregistreze acţiunile tuturor oamenilor pe frunzele copacilor sacri persea."

http://www.ancientegyptonline.co.uk/seshat.html

https://www.britannica.com/topic/Seshat

Victoria Luminii !

-------------------------------------------------------
Despre acest Blog :

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă propunându-și să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației de Descoperire de la ora 2 PM UTC și Meditației de Urgență de la ora 3 PM UTC, în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau de o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție ușoară în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii