Emery Smith

Aprilie 12, 2018        07:46:00  am


La începutul zilei de astăzi, Emery Smith a fost implicat într-un accident de mașină, cum un student de colegiu a intrat în mașina lui Emery în timp ce era oprită la o lumină roșie a semaforului.

https://www.facebook.com/emery.smith.921677/videos/187526192050019/

https://kauilapele.wordpress.com/2018/04/11/emery-smith-4-11-18-recovering-from-a-car-accident-please-send-some-healing-and-support/


Prin urmare, vă rugăm să îl includeți în Meditația de Urgență de la 3 PM UTC pentru a-i trimite lumină și vindecare, dacă doriți.

Detalii despre Meditația de Urgență se găsesc în link-ul de mai jos:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

Victoria Luminii !
_______________________________________________________

Despre acest Blog :

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă propunându-și să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației de Descoperire de la ora 2 PM UTC și Meditației de Urgență de la ora 3 PM UTC, în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau de o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție ușoară în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii