Meditația Astara la 1 PM & 7 PM UTC

Aprilie 21,2018          11:40:00  am


Smaly7 a propus să se facă o nouă meditație numită Meditația Astara la ora 1 PM & & 7 PM UTC. Aceasta este o meditație menită să ofere vindecare Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume.

Numele acestei meditații este dedicat Zeiței, Isis Astara, care trăia pe Pământ și a inspirat mulți oameni. Scopul ei a fost de a aduce înapoi echilibrul pentru a elibera planeta și toate ființele conștiente care trăiesc aici. De când a părăsit planul fizic, acordăm un omagiu memoriei sale, urmărind obiectivul de a aduce echilibru și armonie în viața noastră de zi cu zi. Acest lucru ne va ajuta, de asemenea, să creăm un echilibru în corpul nostru.

http://www.astarameditation.info/2018/02/astara-meditation.html

Așa cum el a rezumat mai jos într-un mod strălucit, despre rațiunea din spatele vindecării:
"Pentru a vă vindeca, la fel ca orice alt scop, trebuie să luați o decizie clară. O decizie făcută din liberul arbitru, în spatele căreia este Ființa voastră Superioară, fără aceasta nimeni nu va fi adăugat la meditație.

Nu puteți vindeca pe cineva care a decis deja să renunțe la viață. Nu puteți vindeca pe nimeni dacă nu vrea. Nu puteți să îi faceți sănătoși până când nu vor fi aleși de liberul arbitru. Din prima zi, Forțele Întunericului încearcă să ne ia posibilitatea de a lua decizii pozitive, programându-ne cu teamă. Este timpul să vă luați puterea înapoi și să începeți să luați deciziile corecte! Fiecare din noi trebuie să învețe să decidă din nou, să facă alegeri pozitive care creează o viață vitală, nu alegeri care duc la durere sau moarte. Acum trebuie să decidem din inimă! Trebuie să urmăm în mod conștient decizia inimii, să mergem pe calea noastră. "
De asemenea, îi încurajăm pe toți să citească link-ul de la Smaly7 de mai sus, pentru a înțelege mai bine această meditație de vindecare.

Înscrieți-vă pentru a primi vindecare

Înainte de a participa la această meditație, cei care vor să se vindece, pot trimite numele lor la următorul e-mail :

astarameditacio@gmail.com

Deci numele dvs. se adaugă la lista care poate fi găsită aici:

http://www.egeszsegesvagyok.net/p/gyogyulni-vagyok-listaja.html

Va trebui să înscrieți doar numele persoanei care va fi pusă pe o listă în mod public. Dacă cineva este în spital sau dacă întâmpină dificultăți tehnice la înscrierea în program, poate cere altcuiva să o facă pentru el. Dar nu ar trebui să punem pe cineva pe listă decât dacă am vorbit cu el în prealabil. Ar fi împotriva principiului liberei voințe (principiul liberului arbitru) și ar fi aproape complet ineficient pentru că are nevoie de decizia persoanei care dorește să se vindece, conform celor menționate mai sus. În plus, vor trebui să participe activ la momentul meditației.

Dacă nu doriți să fiți pe listă, dar tot doriți să vă vindecați, nu ezitați să faceți meditația de mai sus fără a vă da numele.

Pentru persoanele care doresc să primească vindecare prin Meditația Astara

Pentru această meditație a fost creat un eveniment Facebook și poate fi găsit în link-ul de mai jos:

(actualizat datorită noii ore de meditaţie de la 1 PM şi 7 PM UTC)

https://www.facebook.com/events/2058094684464368

Mai jos este ceasul cu numărătoarea inversă pentru fiecare meditaţie :

1 PM UTC


7 PM UTC


Puteți converti UTC în fusul dvs. orar local aici:
http://www.thetimezoneconverter.com/

Iată instrucțiunile acestei meditații, pentru cei care doresc să participe la această vindecare:

1. În fiecare seară la (1pm & 7pm UTC), găsiți un loc liniștit, închideți-vă ochii și relaxați-vă corpul și mintea. Urmăriți-vă respirația și, dacă este posibil, excludeți toate celelalte gânduri, gândiți-vă doar la modul în care viața vă curge în mod liber, în timp ce inspirați și expirați. Cel mai bine este să vă concentrați atenția asupra zonei mici de sub nas, dacă mintea voastră umblă și simte aerul cum curge în interior și spre exterior. Dar, de asemenea, puteți utiliza propria tehnică pe care o utilizați de obicei pentru a vă relaxa.

2. Imaginați-vă o sferă de Lumină albă strălucitoare, la 20 cm deasupra capului, de unde curge pe voi o Lumină albă frumoasă și pură.

3. Simțiți-vă corpul scăldat în această Lumină strălucitoare, la fel ca într-un potop. Între timp, amintiți-vă că sunteți Dragoste, Lumină și Voința unei Puteri Mai Înalte care vă dă viață, vă iubește și vă dorește tot ce e mai bine, dacă o acceptați în interiorul vostru. Vedeți această Lumină curgând spre centrul Pământului.

4. Luați acum o decizie că, cu această Lumină, care vă dă putere și speranță, veți fi vindecați. Concentrați-vă toate gândurile, sentimentele, cuvintele și faptele asupra acestui lucru și acesta vă va îndruma în fiecare minut al zilei.

5. Rămâneți în acestă inundație de Lumină atâta timp cât vă simțiți bine.Aici este ghidul audio în limba engleză pentru cei care vor să se vindece :


Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că participarea la meditație NU este un substitut pentru intervențiile medicale pe care le-ați primit, sau le primiți. Ar trebui să vizitați un medic care este conștient de legile naturale și cunoaște cauza a ceea ce se întâmplă în interiorul vostru și de ce.

Pentru vindecători sau susținători vindecători

Cei care doresc să participe ca susținători vindecători, îi rog citească lista de nume de mai jos înainte de meditație și să se gândească din inima lor, la oamenii din spatele numelor.

http://www.egeszsegesvagyok.net/p/gyogyulni-vagyok-listaja.html

Luați o decizie că veți fi ghidat de acceptare și Iubire în timpul meditației și că veți ajuta din sensul Unimii în timpul procesului. Se recomandă următoarea meditație:

1. În fiecare seară la 1pm & 7pm UTC, găsiți un loc liniștit, închideți-vă ochii și relaxați-vă corpul și mintea. Urmăriți-vă respirația și, dacă este posibil, excludeți toate celelalte gânduri, gândiți-vă doar la modul în care viața vă curge în mod liber, în timp ce inspirați și expirați. Cel mai bine este să vă concentrați atenția asupra zonei mici de sub nas, dacă mintea voastră umblă și simte aerul cum curge în interior și spre exterior. Dar, de asemenea, puteți utiliza propria tehnică pe care o utilizați de obicei pentru a vă relaxa.

2. Imaginați-vă un stâlp de Lumină Albă care vine de la Soarele Galactic Central, trecând prin fiecare persoană - cei care vor să se vindece și cei care îi ajută să se vindece, până la centrul Pământului. Apoi, imaginați-vă un alt stâlp de Lumină albă venind din centrul Pământului, care trece prin fiecare persoană - cei care vor să se vindece și cei care îi ajută să se vindece, înapoi la Soarele Galactic Central. Cei doi stâlpi de Lumină vor rămâne activi pe tot parcursul meditației și veți vedea Lumina curgând în mod continuu

3. Imaginați-vă o sferă de Lumină albă strălucitoare, la 20 cm deasupra capului, chakra Stelară a Sufletului vostru, conectându-vă la acești stâlpi de Lumină și o Lumină albă pură, frumoasă care curge pe voi și pe toți cei care participă la această meditație. Toți se conectează între ei prin chakrele Stelare ale Sufletelor lor, creând o rețea strălucitoare de Lumină.

4. Imaginați-vă și hotărâți ca această Lumină albă pură să transforme toate sentimentele, gândurile, cuvintele și faptele negative în voi, în interiorul celor care vor să se vindece și în interiorul Mamei Pământ. Totul și toată lumea se vindecă.

5. Rămâneți în acestă inundație atâta timp cât vă simțiți bine.

Victoria Luminii !

-------------------------------------------------------
Despre acest Blog :

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă propunându-și să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației de Descoperire de la ora 2 PM UTC și Meditației de Urgență de la ora 3 PM UTC, în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau de o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție ușoară în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii