MEDITAȚIA pentru LINIA TEMPORALĂ de ASCENSIUNE/ MEDITAȚIA pentru FINALUL CORONAVIRUSULUI PE 4/5 APRILIE 2020 - de COBRA



FACEȚI ACEASTA VIRAL !
MEDITAȚIA pentru LINIA TEMPORALĂ de ASCENSIUNE/ MEDITAȚIA pentru FINALUL CORONAVIRUSULUI PE 4/5 APRILIE 2020


de COBRA

Este timpul să acționăm din nou! Este timpul să luăm destinul lumii noastre în propriile noastre mâini ! Cu toții suntem de acord că procesul de eliberare planetară durează prea mult, și linia temporală actuală nu merge în cea mai bună direcție. Iată șansa noastră de a schimba colectiv linia temporală în linia noastră temporală optimă pentru eliberarea planetară. Prin urmare, folosim oportunitatea configurației astrologice masive a conjuncției Jupiter Pluto pe 4/5 aprilie, pentru a crea un portal prin care vom unifica conștiința noastră și vom declanșa procesul care va solidifica linia temporală optimă de Ascensiune pentru planetă.

Faceți aceasta viral ! Răspândiți-o în întreaga lume ! Postați-o pe website-urile și blogurile voastre ! Dacă cunoașteți o media alternativă, puteți să i-o trimiteți. Puteți crea un eveniment Facebook pentru grupul vostru local de oameni, care fac acest lucru în partea voastră de lume. De asemenea, avem nevoie pentru acest eveniment de un grup principal Facebook. Puteți crea un video despre acest lucru și să îl postați pe Youtube.

Totuși, de data aceasta, doar persoanele care urmăresc blogul meu, nu vor fi suficiente. Avem nevoie de o cooperare la nivel mondial, cu mai mulți influențatori implicați.

Această activare este un test pentru populația de suprafață dacă va fi capabilă să manifeste sau nu unitatea. Forțele Luminii vor monitoriza nivelul de cooperare și îl vor folosi ca unul dintre factorii determinanți pentru planurile de viitor imediat pentru Eveniment.

Există mulți lideri spirituali cu mari urmăriri, și sper sincer că ar dori ca coronavirusul să fie eliminat și că ar dori ca planeta să se mute în cea mai pozitivă linie temporală. Dacă doresc să se alăture acestei meditații, pot contacta cobraresistance@gmail.com .


Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor și activărilor în masă asupra societății umane, astfel încât, fiecare dintre voi care va participa la această activare poate ajuta de fapt la apropierea Erei Vărsătorului de noi:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Această activare ajută Forțele Luminii să ancoreze energia Luminii pe suprafața planetei pentru a îndepărta complet coronavirusul, pentru a ajuta la înlăturarea tuturor fricilor pe care această epidemie le-a creat, pentru a contracara toate planurile forțelor întunecate pe care le-au avut prin declanșarea acestei epidemii și pentru a ajuta la schimbarea evoluției planetare în cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune care ne va conduce în Era Vărsătorului.

Numărul persoanelor care fac această activare este singurul cel mai influent factor din puterea populației de suprafață pentru accelerarea acestui proces.

Putem atinge masa critică de 144.000 de persoane care fac această activare ! Aceasta va crea o reacție masivă de vindecare în câmpul energetic la nivel global.

Vom face această meditație la momentul exact al conjuncției Jupiter Pluto pe 4/5 aprilie care va fi primul moment când o energie cu adevărat puternică a Erei Vărsătorului va lovi suprafața planetei:



Vom face această meditație la 10:45 pm EDT pe 4 aprilie în New York. Acesta este echivalent cu 9:45 pm CDT în Chicago, 8:45 pm MDT în Denver și 7:45 pm PDT în Los Angeles. Europa și Asia deja vor avea 5 aprilie la momentul activării, care va fi 3:45 am BST în Londra, 4:45 am CEST în Paris, 4:45 am EET în Cairo, 10:45 am CST în Taipei si Beijing, 11:45 am JST în Tokyo și 12:45 pm AEST în Sydney.

Vom face această meditație la ora 5:45 AM pe 5 aprilie 2020 (ora României).

Puteți verifica ora meditației pentru fusul vostru local, aici:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=ASCENSION+TIMELINE&iso=20200404T2245&p1=179


Instrucțiuni:

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a muta planeta în cea mai optimă linie temporală și ca un instrument pentru a elimina complet coronavirusul.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană de la Soarele Central Cosmic, apoi este distribuită la Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această Lumină care intră prin Soarele Central Galactic, trece apoi prin Galaxia noastră, intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi, prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.

4. Vizualizați această Lumină care transmută toate coronavirusurile rămase pe Pământ, dezinfectând toate zonele infectate de pe planetă, vindecând toți pacienții, eliminând toată frica asociată cu această epidemie și restaurând stabilitatea.

5. Vizualizați cursul evenimentelor pe planeta Pământ schimbându-se în cea mai pozitivă linie temporală posibilă, îndepărtându-se de toate epidemiile, departe de toate războaiele, departe de toată dominația globală. Vizualizați Lumina albă, roză, albastră și aurie vindecând toate inegalitățile, ștergând toată sărăcia și aducând abundență pentru toată umanitatea. Vizualizați un nou ciclu cosmic grandios al începutului Erei Vărsătorului, aducând Lumina pură, Iubirea și Fericirea tuturor ființelor de pe Pământ.

Timpul sugerat pentru meditația noastră este de 20 de minute.


Actualizări despre Meditația pentru Linia Temporală de Ascensiune:

http://2012portal.blogspot.com

(Sursa:

http://2012portal.blogspot.com/2020/03/make-this-viral-ascension-timeline-end.html)

Comentarii