Meditația Echinocțiului din martie pe 20 martie 2020 la 3:49 AM UTC (5:49 AM EET pentru România)


Echinocțiul din martie este echinocțiul de primăvară în emisfera nordică și echinocțiul de toamnă (de cădere) în emisfera sudică.

https://www.timeanddate.com/calendar/ten-things-march-equinox.html

De asemenea, este un moment puternic pentru energia Zeiței, și un un timp de echilibru dintre zi și noapte. Mama Pământ este echilibrată între vară și iarnă. Noaptea și ziua sunt în armonie.

În emisfera nordică, aspectul se manifestă în partea de Lumină a ciclului. Emisfera sudică, celălalt aspect se manifestă partea întunecată a ciclului. Astfel că, cele două emisfere se oglindesc reciproc. Atunci când recunoaștem această simetrie frumoasă și ne permitem să o SIMȚIM, putem înțelege totalitatea ființei: adevărul că suntem UNUL.

Pentru cei din nord, care sărbătorim Echinocțiul de primăvară, sunt mai multe ore de lumină pe timp de zi care să propulseze sufletele noastre să avanseze și să facă schimbările necesare. Este un moment de reînnoire și de renaștere, de înviere. Este timpul tranziției care permite sufletului vostru să dea drumul vechiului și să planteze semințe noi care să crească pentru viața care va veni. Acum, Zeița se poate întinde pe pământ, aducând o nouă viață, iar Dumnezeu poate merge pe câmpurile care înverzesc, arătându-și încântarea pentru viața care răsare.


Pentru cei din sud, care sărbătorim Echinocțiul de Toamnă, acesta este un moment important pentru a mulțumi Zeiței Mamă și Pacha Mamei, Pământului pentru darurilor sale. Celebrați recolta pe care ați cules-o. Cu bucurie și recunoștință, priviți spre anul care a trecut, onorând și eliberând ceea ce nu vă mai servește. Priviți și viața voastră, fiți centrați, echilibrați, astfel încât să fiți pregătiți pentru viitor.

De asemenea, așa cum a sugerat Untwine:

"Aceasta este un pas în ciclul care este deosebit de important pentru energia Zeiței : Răsăritul de Soare, Echinocţiul de Primăvară. Zeița este ceea care dă naştere unei noi vieți, în toate felurile posibile.

Etimologia și fonetica au lăsat multe indicii despre acest lucru. Aceasta este perioada Paștelui, care este Zeița Ishtar. Soarele răsare la est, împreună cu Steaua de Est / Ishtar: Venus este prima stea care se înalță în Est dimineața, motiv pentru care se numește Steaua de Est sau, de asemenea, se numește Lucifer (acest cuvânt se referea inițial la Venus ), care înseamnă literalmente în limba latină, aducătorul de Lumină, deoarece Zeița Venus aduce noua viață ca şi planeta Venus care aduce noua lumină dimineața. Cuvântul dimineața, din germanul morgen, este un alt nume al Zeiței: Morgan LeFay. Morgan înseamnă din punct de vedere etimologic, nașterea din mare, născându-se apa noii vieți, la fel ca și echivalentul grec pentru Ishtar / Venus este Afrodita, care înseamnă, de asemenea literalmente, născut din mare ".

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2018/03/spring-equinox-easter-ishtar-return-of.html

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2018/02/natural-cycles-of-goddess-and-god.htmlÎn bucurie și recunoștință, vă rugăm să utilizați acest Echinocțiu viitor din martie pentru a acorda respect Soarelui, Mamei Pământ (Mamei Pacha), Lunei și stelelor, sinelui nostru superior / păzitorilor noștri, îngerilor și Arhanghelilor, Soarelui Galactic Central, familiilor noastre Stelare, Maeştrilor Ascensionați și rețelei Agartha din interiorul Pământului și să sărbătorim această intrare în sezoanele de plantare sau de recoltare.

Ora exactă a Echinocțiului din martie pentru anul 2020 este pe 20 martie la ora 3:49 AM UTC (5:49 AM EET ora României)

https://www.timeanddate.com/calendar/march-equinox.html

Și puteți verifica ora meditației în orașul vostru, aici:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?iso=20200320T0349&msg=March%20Equinox%202020

Această tabelă indică ora meditației pentru zonele orare selectate:

Ora
Fusul orar
Orașul
Joi 19 Martie
05:49 pm
HST
Honolulu
08:49 pm
PDT
Los Angeles
09:49 pm
MDT
Denver
10:49 pm
CDT
Chicago
11:49 pm
EDT
New York
Vineri 20 Martie
12:49 am
BRT
Rio de Janeiro
03:49 am
UTC
Reykjavik
03:49 am
GMT
London
04:49 am
CET
Berlin
05:49 am
EET
Cairo
06:49 am
MSK
Moscow
10:49 am
ICT
Bangkok
11:49 am
CST
Taipei
12:49 pm
JST
Tokyo
02:49 pm
AEDT
Sydney
04:49 pm
NZDT
Auckland

Puteți verifica de asemenea ora meditației pentru fusul vostru orar aici:

https://www.thetimezoneconverter.com/

Vom folosi această ocazie pentru a ne conecta cu prezența Zeiței feminine și pentru a cultiva calitățile iubirii, compasiunii și sensibilității, pentru a stabiliza tranziția pentru ca cea mai pozitivă Linie temporală de Ascensiune să se manifeste pentru toate ființele de pe Pământ și pentru a contracara cruzimea atât de răspândită pe suprafața planetei.

Vom face Meditația Zeiței la momentul exact al Echinocţiului din martie, în acest an pe 20 martie la 3:49 AM UTC (5:49 am EET ora României).

http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/02/power-of-goddess.html

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditatia-zeitei-la-230-pm-in-fiecare.html

Iată evenimentul Facebook pentru Meditația Echinocțiului din martie 2020:

https://www.facebook.com/events/1126974600990032/

Și link-urile listei de redare ale audio-urilor ghidate pentru Meditația Zeiței în multe limbi:

http://bit.ly/3aCLkk4

Mai jos sunt instrucțiunile pentru Meditația Zeiței. Durata de timp sugerată pentru această meditație este de 15 minute.

1. Relaxați-vă mintea și corpul, urmărindu-vă respirația pentru câteva minute.

2. Vizualizați un stâlp de Lumină roz care emană de la Soarele Central Galactic, trecând prin corpul vostru înspre centrul Pământului. Păstrați acest stâlp de Lumină activ pentru câteva minute. Apoi vizualizați o prezență feminină iubitoare sub forma unei frumoase Zeițe care coboară din cer și intră în corpul vostru fizic. Această prezență va armoniza femeia din interiorul vostru și vă va face mai iubitori. Rămâneți uniți cu această prezență pentru o vreme.

3. Vizualizați noul viitor spiritual strălucitor pentru omenire, cu bărbații și femeile într-o înțelegere perfectă, cu societatea noastră crescând dincolo de nevoia de războaie și de conflicte, întrucât toate entitățile întunecate, fizice și non-fizice, sunt îndepărtate de pe planeta noastră. Vizualizați toate rănile omenirii vindecate, toată omenirea fiind inspirată și îndrumată, cu fiecare având propria legătură cu propriul Suflet și cu Sursa, într-un echilibru perfect între aspectelor lor interioare masculine și feminine.

4. Ridicați-vă mâinile deasupra capului și începeți să vă rotiți corpul în sensul acelor de ceasornic.

5. În timp ce faceți asta, cântați mantra iiii (pronunțată ee-ee) astfel încât să vibreze în tot corpul vostru și vizualizați-vă corpul transformându-se într-un stâlp strălucitor de Lumină, cu milioane de stele colorate în culorile curcubeului, împrăștiate în acel stâlp de Lumină.

6. Continuați să cântați mantra și să vă rotiți. După câteva minute, lăsați-vă mâinile aproape de corp, continuați să vă rotiți în sensul acelor de ceasornic.

7. În timp ce faceți asta, începeți să cântați mantra eeeaaa (eee este pronunțată ca și e în "America" și NU ca și e în "Venus", și a este pronunțat ca şi a în "America"), deci aceasta vibrează prin corpul vostru și vizualizați un Vortex de Lumină de culoarea curcubeului care se extinde din inima voastră spre exterior, pe întreaga planetă. Apelați la prezența ghizilor voștri spirituali, a Maeștrilor Ascensionați, Pleiadienilor, îngerilor, delfinilor, sufletelor gemene, sufletelor pereche, familiilor de suflet și ale altor ființe de Lumină.

8. Continuați să cântați mantra și să vă rotiți, şi să rămâneți în prezența tuturor acestor ființe de Lumină pentru o vreme.

Dacă vă simțiți ghidați, puteți adăuga de asemenea, vizualizarea unui stâlp de Lumină care emană de la Soarele Central Cosmic înainte de vizualizarea stâlpului de Lumină care emană de la Soarele Central Galactic.

Victoria Zeiței!
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru oprirea focarului de pandemie în China la fiecare 4 ore (07:00, 11:00, 15:00, 19:00, 23:00):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii