Noi focare pentru Meditația de Urgență


Iată noile subiecte care vor fi incluse în Meditația de Urgență:

Tulburări și proteste violente în Chile
Criza de foame din Yemen


Tulburări și proteste violente în Chile

În octombrie anul trecut, în Chile au existat proteste răspândite pe scară largă, care au fost conduse de studenții universitari, care și-au exprimat nemulțumirea pentru creșterea recentă a tarifelor de metrou, și-au inclus îngrijorarea privind creșterea costurilor de trai, care includ serviciile publice, asistența medicală și educația.

Am organizat o meditație zilnică la acea vreme pentru a oferi suportul nostru energetic persoanelor implicate în situație, astfel încât conflictul dintre guvern și populația din Chile să poată fi rezolvat în mod pașnic.

https://www.welovemassmeditation.com/2019/10/meditation-for-peace-in-ecuador-and-chile-update.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/10/actualizarea-meditatiei-pentru-pace-in.html

Situația s-a calmat la mijlocul lui decembrie, deoarece a fost începutul vacanței de vară în emisfera sudică, când oamenii au plecat în strănătate.

Cu toate acestea, pe măsură ce se întorc acasă în martie, împreună cu aniversarea de 30 de ani de la sfârșitul dictaturii militare din 1973 - 1990, și cu ziua internațională a femeilor din această lună, protestele au izbucnit din nou luni, pe 3 martie seara târziu conform orei locale.

https://uk.reuters.com/article/uk-chile-protests/violence-resurges-in-protest-racked-chile-nearly-300-arrested-idUKKBN20Q1QW

Aproximativ 300 de protestatari au fost arestați datorită protestelor violente de luni.

Clădirile, trenurile și stațiile de metrou și multe supermarketuri au fost avariate. Cea mai recentă  tulburare a văzut armata ieșită în stradă, pentru prima dată de la conducerea dictatorului Augusto Pinochet.

Sursa: Reuter 

Prin urmare, vă sugerăm să includeți acest nou protest din Chile în Meditația noastră zilnică de Urgență, astfel ca tensiunile dintre guvern și oamenii din Chile să poată fi rezolvate pașnic, cât mai curând posibil.

Criza de foame din Yemen

Războiul din Yemen urmează să intre în al șaselea an în martie 2020 și nu dă semne de atenuare. Războiul civil continuă între guvernul din Yemen condus de Abdrabbuh Mansur Hadi și militanții Houthi sprijiniți de Iran.

Copii din Yemen sunt supuși cel mai mult la risc, suferind și murind de malnutriție acută, deoarece sunt dislocați intern, neputând să își continue studiile.

Mai jos este link-ul către un articol recent despre situația din Yemen. Totuși, fiți conștienți de imaginile deranjante din articole:

https://www.trtworld.com/magazine/yemen-s-children-suffer-the-most-as-the-five-year-war-in-yemen-rages-on-33966

Conform unui raport recent, se estimează că cel puțin 50% din populație trăiește în sărăcie, și mai mult de 90% din produsele alimentare din Yemen sunt importate, expunând națiunea la penurie alimentară atunci când porturile nu sunt accesibile sau alimentele sunt inaccesibile datorită cursului de schimb sau al fluctuației de prețuri.

https://docs.wfp.org/api/documents/WFP-0000112369/download/?_ga=2.64934191.1438463441.1582189328-1659112213.1582189328

Aproximativ 20,1 milioane de yemeniți, care este echivalent cu 70 % din populație, se confruntă cu foamea, fără programe de asistență alimentară și 14,4 milioane de oameni necesită aistență imediată pentru susținerea ori salvarea vieții lor.

Recenta escaladare militară din țară poate duce la înrăutățirea și mai mare a situației, urmând ca mai multe persoane să sufere.

https://reliefweb.int/report/yemen/military-escalation-yemen-threatens-potential-political-progress-high-level-united

În consecință, vă sugerăm de asemenea să includeți criza foamei din Yemen în Meditația noastră zilnică de Urgență astfel încât, oamenii din Yemen să poată primi alimente, apă curată, medicamente, și toate necesitățile de care au nevoie, cât mai curând posibil. Putem vizualiza de asemenea, conflictele militare din Yemen care pot fi încheiate cât mai curând posibil, pentru ca țara să poată reveni la normal și să înceapă să se reconstruiască.

Ora Meditației zilnice de Urgență este la 2 PM UTC (4 PM EET - 16.00 ora României).

Puteți găsi instrucțiunile meditației în link-ul de mai jos:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Și link-ul către audio-urile ghidate în multe limbi, aici:

http://bit.ly/37oPzNZ

Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru oprirea focarului de pandemie în China la fiecare 4 ore (07:00, 11:00, 15:00, 19:00, 23:00):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii