Interviul cu Benjamin Fulford și Cobra de Prepare for Change din 25 martie 2020


Iată o transcriere a interviului cu Benjamin Fulford și Cobra realizat de către Prepare for Change (Pregătiți pentru Schimbare) din 25 martie 2020.

Puteți asculta acest interviu exepțional folosind acest link pe canalul YouTube:

https://youtu.be/8uTEkej5clc


sau aici:

https://www.youtube.com/watch?v=8uTEkej5clc&feature=emb_logo

Acest interviu a fost prezentat pe blogul Pregătire pentru schimbare, aici:

https://prepareforchange.net/2020/03/27/benjamin-fulford-cobra-return-critical-corona-virus-and-war-updates/


Mai jos este transcrierea interviului:

--- Începutul interviului ---


PFC:
Bine ați venit la Prepare for Change (Pregătiți pentru Schimbare). Astăzi este miercuri, 25 martie 2020, și astăzi suntem onorați să putem vorbi și să le mulțumim oaspeților noștri, Benjamin Fulford și Cobra.


Benjamin este un reporter geo-politic, care are contacte în multe grupuri de inteligență de nivel înalt și societăți secrete care negociază în această perioadă, și care este în contact în mod regulat cu sursele societății Dragonul Alb (White Dragon Society), Pentagon, Loja Vaticanului P3 (P3 Vatican Lodge), și Mossad, printre altele. Vă rugăm să vă abonați la blogul său săptămânal la benjaminfulford.net.

Cobra este furnizorul principal de informații pentru Mișcarea de Rezistență, pe blogul său 2012portal.blogspot.com.. Informațiile sale sunt conectate la sursele superioare, și a fost fondatorul grupurilor originale și a website-ului Prepare for Change.

Vom discuta despre coronavirus, dar și mai important despre războiul care acum este la suprafață, privind lucrurile din ambele părți în luptă, și vom obține o mulțime de informații și de speranță.

Cobra, a trecut ceva vreme, așa că vă mulțumim că v-ați alăturat în acest moment critic.

COBRA:
Sunteți foarte binevenit.

PFC:

Da, apreciem cu adevărat. Voi începe cu o întrebare generală de evaluare, și apoi voi pune câteva întrebări direct fiecăruia dintre dvs. Dar, nu ezitați să intrați în discuție dacă aveți de adăugat un lucru important.

Așadar, să începem!
Cu privire la Coronavirus, puteți să ne oferiți fiecare dintre dvs. o actualizare de 2 minute? Benjamin mai întâi, apoi Cobra.

BF:
OK. Actualizarea mea este despre faptul că atât forțele întunericului cât și ale luminii încearcă să lovească acest focar în avantajul lor. Vechia cabală încearcă să îl folosească pentru a impune legea marțială draconică, și pentru a pune oamenii în lagăre de concentrare. De exemplu, guvernatorul Japoniei a adoptat o lege care le permite confiscarea proprietăților private pentru a pune acolo pacienți și a-i izola. Cu alte cuvinte, pentru a crea lagăre de concentrare. Vestea bună este că acest virus avea intenția să ucidă multe milioane de oameni până acum, iar acest lucru nu se întâmplă, așa că în acest mod imunitatea noastră împiedică ca aceasta să omoare masa de oameni la care au sperat. Cealaltă veste bună că Pălăriile Albe (White Hats) folosesc aceasta pentru a pune în viață arestări în masă, iar eu știu de exemplu că, au fost 80 de arestări a unor seniori sataniști de la Vatican, în Italia. Am aceasta de la surse directe. Și cred că războiul în Statele Unite atinge apogeul, de asemenea. Deci, în general, se dovedește a fi un lucru bun. Dar, sunt prea multe înfricoșări, mesajul meu final este că nu lăsați să vă sperie cu aceste lucruri. Este doar BS și nu vă faceți griji.

PFC:
Mulțumesc. Cobra. Evaluarea dvs.?

COBRA:
Da, așa cum a spus Benjamin, această situație este folosită de partea în întuneric și de partea în lumină. Agenda principală a părții întunecate este că vor să creeze valuta digitală și un nou tip de societate controlată a noii ordini mondiale. Vor să elibereze un vaccin care de fapt va fi mai vătămător, ceea ce va putea practic agrava situația. Acesta este planul lor. Combină acestea cu lansarea rețelelor 5G. Unele dintre ele se găsesc pe suprafața planetei, și unele dintre ele se găsesc pe sateliți starlink (legături stelare). Aceasta va crește intensitatea programării mintale a populației de suprafață. Va crește starea de carantină, și în același timp, Forțele Luminii folosesc această oportunitate pentru a-și continua planurile. Nu voi intra în detalii aici, pentru că au fost multe zvonuri. Nu le voi nega, nu le voi confirma; dar aș spune că Forțele Luminii își fac partea lor de muncă. Un aspect al situației este că Pleidienii au redus în mod drastic eficiența virusului cu protocoalele lor Command RCV Stardust, au redus caracterul letal al virusului, și au redus răspândirea virusului. Dar, în același timp, un aspect, o parte a populației de suprafață nu consideră acest lucru într-un mod corect, și răspândesc virusul destul de eficient. Așadar, aș spune că acest virus este o problemă, dar este ceva care poate fi înnăbușit – ceva care va fi rezolvat – și va declanșa practic schimbări ireversibile în societate.

PFC: Mulțumesc pentru asta. Sunt foarte multe lucruri care au fost prezentate acolo. Putem să despachetăm acestea. Și doresc să ne ocupăm ceva timp de unele dintre aceste puncte deoarece au un efect în declanșarea multor îngrijorări ale oamenilor, și cred că dacă luăm punct cu punct unele dintre
cele mai importante lucruri pe care le știm, putem sorta temerile oamenilor.

Deci, Benjamin, putem vedea acest coronavirus ca pe un atac premeditat?

BF:

Absolut. Nu există nici o îndoială în acest sens. Dovada este copleșitoare. Faptul că ei au avut rapoarte inițiale făcute de oameni de știință despre faptul că acest virus nu putea apărea în mod natural, apoi aveți oameni înarmați practic amenințând oamenii de știință și forțându-i să își retragă documentele științifice Adică, faptul că aveau o echipă atletică americană la olimpiada mondială din Wuhan, chiar înainte de a începe toate astea, care nu au câștigat nici o medalie, deși dețin cea mai mare armată de pe Pământ. Toată lumea care este conștientă de fapt, știe că totul este contrafăcut, nu este o întâmplare naturală, dar, așa cum spun, au efectul de a prăbuși sistemul financiar existent și dacă o facem corect, va permite să îl înlocuim cu un sistem mult mai bun.  Și despre asta este vorba în această bătălie. Căutăm, și acum am surse în (neclar), (inaudibil) spun că este adevărat faptul că vom efectua în sfârșit un jubileu al datoriilor și o redistribuire a activelor, și vor încerca un sistem de guvernare financiară bazată pe cele mai bune practici pe care eu le-am identificat ca fiind în locuri cum ar fi: Singapore, China și felul în care Japonia obișnuia să îl aibă. Nu vorbesc despre societate ca un întreg, vorbesc doar despre aspectul planificării economice. Cum se planifică pentru a construi un viitor mai bun în mod sistematic. Asta e tot. Nu vorbesc despre libertatea politică, toate celelalte aspecte, doar managementul economic.

PFC:
Mulțumim pentru asta.

Cobra, în opinia dvs., a declanșat acest lucru, sau după inteligența dvs., acest eveniment declanșator a lansat vreodată un răspuns al Alianței Pământului că era așteptat sau planificat de către Alianța Pământului? I-au prins nepregătiți sau au avut un plan probabil pregătit să fie pus în scenă?

COBRA: 
Ei bine, ei aveau planurile pregătite, dar într-o anumită măsură acest lucru nu era de așteptat. În decembrie s-a știut că facțiunile întunecate aveau diverse planuri. Unele dintre ele vizau mai mult în sectorul de depopulare a planetei, unele dintre ele ținteau sectorul financiar, așadar erau planuri variate și majoritatea lor au fost prinse și oprite imediat. Însă acesta a ieșit puțin de sub control. Acum, Forțele Luminii își implementează răspunsul care va fi destul de … încă nu este vizibil … dar va fi destul de eficient într-o etapă ulterioară a jocului.

PFC:
Țineți-vă idea și poate putem ajunge la asta. Este definitiv un lucru în care vreau să sap mai adânc.

Benjamin, despre ce vorbim adesea … cum este acest "joc de sfârșit" al Cabalei? Se pare că sunt destul de disperați că au făcut acest lucru. A fost chiar accidental?

BF:
În mod clar a fost planificat cu mult timp în avans deoarece aveți multe semne în acest sens. Dacă nu altceva, aveți un întreg exercițiu de pandemie realizat de Fundația Bill Gates, oamenii din Davos –

PFC:
Și Universitatea Jon Hopkins care a fost un eveniment 201 -

BF:
Da, Bloomberg a finanțat aceasta. Deci, acești tipi, sperau că ar avea… ceea ce doreau era că, au vrut să ucidă o parte uriașă din populația lumii și să îi oblige pe ceilalți să se supună. În schimb, ce s-a întâmplat este că ne-au enervat pe toți foarte mult și îi atacăm în loc să ne supunem. Așa că, le explodează în față într-adevăr, și va continua să facă acest lucru.

PFC: Da, sunt de acord cu asta.
Cobra, putem să spunem că cabala și bancherii centrali sunt satanici? Întreb și eu, și în mod evident, înțelegem acest lucru, dar pentru unii telespectatori noi, înțelegem că există o mulțime de oameni cu acest blocaj în casă care caută informații și curg mai multe informații, așadar credem că vor fi conduși la acest site mai mult ca niciodată. Doar atingeți acest subiect, de ce este asta un fel de cult satanic.

COBRA:
Cultul Iluminati este răspândit pe scară largă în toate aspectele societății de pe planetă, nu numai în rândul bancherilor centrali, dar și în rândul politicienilor, actorilor, oficialilor guvernamentali. Este o rețea planetară. Este practic un cult al morții, ei cred în moarte așa cum credem în viață. Și un aspect al acestei rețele dorește cu adevărat să elimine, aș spune 90% din populația umană. Sunt serioși în intenția lor. Intențiile lor au fost prevenite, iar scopul lor cu această pandemie a fost de a avea cel puțin 15 milioane de oameni uciși de virus și, în consecință, cu colapsul economic, chiar mult mai mult decât atât. Deci, acesta a fost planul lor și, desigur, acest plan nu va avea succes. Acest plan nu va funcționa.

PFC:
Benjamin, de ce sunt ei atât de disperați în acest moment?

BF: Cred că este din cauza faptului că masa critică de oameni devine conștientă și chiar dacă nu, așa cum am spus, am fost crescut ca ateu și mi s-a părut foarte ciudat să mă ocup de sataniști și chestii de genul acesta, dar de fapt m-au invitat să mă alătur lor și așa am devenit conștient de ei. Am primit acest lucru la prima mână, nu prin citirea a ceva pe internet. Au spus practic că vă puteți alătura și puteți deveni bogat și puternic sau vă vom omorî. Și astfel m-am găsit într-o luptă împotriva lor. Este foarte real. Chiar dacă nu doriți să intrați în acest tip de întreagă mentalitate monoteistă, puteți spune că procesul actual în care ei creează bani din nimic, doar introduc numere într-un calculator, este extrem de parazitar și dăunător pentru 99% din populație. Nu este o modalitate bună de a conduce o economie sau o planetă, iar acum distrugem mai multă viață pe această planetă decât în ​​orice moment de când dinozaurii au dispărut acum 65 de milioane de ani. Trebuie să schimbăm cu adevărat acest lucru. Este anti-viață, distruge viața pe această planetă și asta trebuie oprit. Și la acest lucru ne referim.

PFC:

Mulțumesc. Știți că spunem o grămadă de lucruri care par a fi foarte “de dincolo”, așa că ar trebui să folosiți discernământul și eu vă recomand ...

BF: Un lucru pe care l-am învățat, încerc să evit anumite cuvinte la care oamenii au fost instruiți să li se închidă mintea dacă le aud - și trebuie să luați oamenii cu pași mărunți. La fel ca și cu mine, când am intrat în chestiile astea. Însă cred că adevăratul indicator este că băncile centrale nu sunt entități guvernamentale, ci sunt deținute în mod privat de un grup de familii intermediare și un procent mare din acele familii au fost implicate într-un complot cu scopul de a ucide 90% din omenire, pentru a salva mediul înconjurător. Acesta este adevărul obiectiv. Însă, o mare parte din aceste familii spun de fapt: „Este oribil, nu ar trebui să facem asta, putem remedia planeta fără să ucidem 90%”. Și aceia sunt oamenii cu care ne aliniem noi înșine, pentru că avem un dușman comun. Și aceștia sunt oamenii de tipul încălzirii globale. Și fac parte din vechia cabală, dar își dau seama că genocidul și ceea ce ei numesc omnicid - uciderea tuturor viețuitoarelor - nu este un lucru pe care să îl susțină.. Se scindează, iar acum o mare facțiune se confruntă cu omenirea.

PFC:
Deci, se pare că avem o facțiune a cabalei mai puțin rea care luptă cu această facțiune extrem de malefică pentru putere și controlul planetei. Cobra, aveți ceva de adăugat la asta ?

COBRA:
Aș spune că aceasta este o foarte bună descriere a situației, iar aceste două facțiuni, această scindare, s-a întins în familiile Nobilimii Negre cu mii de ani în urmă. Și de fapt, tulpina virusului din Italia, care este mai mortală și mai puternică, a fost pusă în Italia ca rezultat al acestei încleștări. Deci, facțiunea care dorește să omoare 90% din populație, a pus tulpina italiană a virusului – care este o versiune mutantă, nu este aceeași cu tulpina virusului din China – a fost pusă într-o zonă în apropierea localității Piacenza, în Italia. Piacenza este un loc în Italia care a fost condus de către, aș spune, de vasta majoritate a familiilor Nobilimii Negre din Italia. Așadar, a fost pus chiar acolo ca un semnal în țara respectivă.

PFC:

Deci, încerc să încadrez perspectiva oamenilor Vă mulțumesc Benjamin pentru a că ați adus în vizor folosirea “pașilor mărunți”. De fiecare data când avem o prezentare, există un anumit număr de pași mărunți, însă vorbim de mai mult de un an de zile, așadar considerați că aceasta este una din bătăliile dintre bine și rău?

BF: Nu știu dacă vrem să o numim ca o bătălie finală între bine și rău, dar consider că este o modalitate prin care putem să îmbunătățim realmente fundamental modul în care administrăm această planetă a noastră pe care o împărtășim cu toții. Cred că este un moment în care iubirea va depăși ura și teama, ceea ce a folosit Cabala pentru a ne controla. Așadar, trebuie să profităm de acest lucru și trebuie să ne asigurăm că această oportunitate nu este irosită, iar pentru asta am făcut eforturi. Sunt sigur acum că statistic vom câștiga. Sunt condamnați. Nu văd nicio cale de ieșire pentru ei. Dispar din ce în ce mai mulți, și nu mai pot acoperi lucrurile cu grafică computerizată și reportaje false. Obama a dispărut, Hillary a dispărut, Rockefeller a dispărut ... au dispărut cu toții. Acum Bill Gates va avea, evident, această lovitură direct în față.. Cum este cu faptul că circa 1000 de directori corporativi, sau mai mult decât atât, renunță (demisionează) acum? Întregul sistem se destramă și următoarele săptămâni vor fi critice. Dar, garantez că umanitatea va fi eliberată.

Îmi pare rău, dar am probleme urgente aici, multe lucruri sunt pe farfuria mea. A existat o încercare de a ataca Tokyo cu un lucru electromagnetic 5G pentru ca oamenii să se sperie din nou și am avut o luptă mare. Am oprit acest lucru. Există multe lucruri care se întâmplă, iar următoarele săptămâni vor fi critice. Dar aud că acum există o certitudine statistică despre faptul că vom câștiga.

Deci, vreo ultimă întrebare? Voi pleca. Nu am foarte mult timp în acest moment, așa că doar o ultimă întrebare vă rog și atunci trebuie să vă las.

PFC:

Bine, vă pun una, și Cobra dacă nu vă supărați, rămâneți pentru alte câteva întrebări.

COBRA:
Da, desigur.

PFC:
Mulțumesc. Înțeleg poziția dvs. Ce spuneți despre economie, Benjamin? Aceasta este domeniul dvs. de interes. Puteți rezuma ceea ce vedem aici?

BF:
Da, un lucru foarte important despre economie este că - există două lucruri - unul este ceea ce este cunoscut ca fiind economia reală. Acestea sunt lucrurile fizice reale precum fabricile, clădirile, terenurile agricole. Și apoi, există economia virtuală, ceea ce cred oamenii despre asta - cunoscută și sub numele de finanțe. Și ceea ce se întâmplă este modul în care creează toate aceste trilioane de dolari, dar în realitate nu există. Așadar, întregul lor control folosind indici de stocuri și toate aceste tipuri de lucruri devin disfuncționale. Oamenii se trezesc la faptul că economia reală nu este aceeași cu această magie financiară sau hipnoză în masă pe care ei au folosit-o. Așa că, cred că asta va însemna că excesele care au început practic în anii ’90 ajung la final. Aceasta este ceea ce garantează pârghia care permite de 100 de ori.. Înseamnă că va fi foarte bine pentru persoana obișnuită și va fi din nou o economie bazată pe realitate, atunci când totul va lua sfârșit. Și vă promit că, odată ce regimul american va fi răsturnat, vom putea dubla nivelul de trai american pentru americanul mediu, într-un an de zile. Cel puțin dublu. Aceasta este o promisiune.

COBRA:
Bine, am o întrebare pentru Benjamin. Care este opinia dvs. despre meditația în masă care urmează pe data de 4 și 5 aprilie?

BF:
Cred că meditația în masă este importantă deoarece este în multe moduri o bătălie psihologică, și având o mulțime de energie pozitivă, face o mare diferență. Și deci, dacă oamenii doresc ca acest lucru să fie real, au puterea o facă cu adevărat, dacă există destui să o facă.

Bine, vă mulțumesc, la revedere de acum !

PFC:
Continuați să luptați o luptă dreaptă, desigur. Vă mulțumesc Cobra, pentru că ați rămas cu noi. Anunțați-mă dacă aveți orice constrângeri de timp. Există o mulțime de lucruri pe care le putem acoperi, și sper să reușim să obținem cea mai mare parte, așa că apreciez că ați reușit să stați cu noi și să vă dedicați timpul.

Tot acest lucru pare să fie biblic. Acesta este prezentat din punct de vedere psihologic, așa cum a menționat Benjamin ca un scenariu de „sfârșit al timpului”, dar poate că acestea sunt sfârșitul timpului pentru oamenii care încearcă să înfățișeze acest lucru. Deci, bineînțeles, vor fi foarte îngrijorați. Și doar pentru a oferi un pic din context, nu-mi place să rămân în această zonă, avem tendința să vorbim mult despre întuneric și este ușor să identificăm problema, dar ne ajută să înțelegem soluția puțin mai bine. Nu auzim multe despre Hristos în ecuația de aici. Ceea ce încearcă să facă este să ne îndepărteze de Hristos și iubirea cristică și învățăturile lui Hristos, astfel încât într-un sens foarte real acest lucru se simte ca o înălțare pe care încearcă să o împingă spre anticrist.

COBRA:
OK, da. Acest scenariu de sfârșit al timpului, nebunia de la sfârșitul timpului, sfârșitul timpului este de fapt un lucru foarte bun. Este sfârșitul unui anumit tip de ciclu. Este sfârșitul vechiului ciclu al întunericului și începutul unui nou ciclu al luminii. În India o numește sfârșitul Kali Yuga și începutul unei noi Satya Yuga. Deci este un început de un nou ciclu. Și la sfârșitul vechiului ciclu există întotdeauna cel mai mare grad de materialism și lipsă de conexiune spirituală. Ei bine, într-un nou ciclu, vine un impuls puternic de o nouă energie spirituală. Și poate veni pentru fiecare ființă, fiecărei persoane în felul ei. Unii oameni au o legătură cu propriul lor Sine Superior, unii oameni au legătură cu ghizii lor spirituali. Unii oameni au legătură cu Hristos, alții au legătură cu Buddha - este în funcție de propriul lor sistem de credințe individual. Dar ceea ce spun este că legătura individuală cu principiile spirituale superioare va crește exponențial pe măsură ce vom crea această Străpungere, așa că acum ne aflăm în ultima fază al acestui vechi ciclu de prăbușire a vechii societăți, care oricum nu a funcționat.

PFC:
Mulțumesc pentru asta.

În timp ce vorbim despre o prăbușire, de ce nu ne vorbiți puțin mai mult despre meditația care va veni în zilele de 4 și 5. Și am vrut să pun în discuție pentru a atrage atenția tuturor mai devreme deoarece există zvonuri că, sunt atât de multe zvonuri și incertitudini, și posibilitatea ca cel puțin în Statele Unite ale Americii să fie un fel de oprire a internetului, oprirea informațiilor, deci dacă ar exista orice fel de întrerupere a utilității și internetului – chiar nu văd să se întâmple, dar există o posibilitate – că noi, cu siguranță dorim ca oamenii să folosească oportunitatea de a face meditația coordonată în timp. Deci, ce se întâmplă cu acea meditație?

COBRA:
Deci, ceea ce puteți face, puteți imprima ora meditației și instrucțiunile, sau puteți face o captură de imagine pe telefonul vostru și să îl salvați pe acesta. Așadar, dacă există posibilitatea ca așa ceva să se întâmple, și există o oprire a internetului – care nu este probabil – atunci desigur puteți utiliza aceleași date. Aș spune că indiferent de ce se întâmplă, aș urgenta pe toată lumea să mediteze fiindcă această meditație poate determina în mod real modul în care se vor dezvolta lucrurile. Poate să fie determinant în cele din urmă.

PFC:

Absolut.

COBRA:
Și aici aș dori să invit public pe cei care s-au alăturat meditației noastre pentru a o promova, deoarece nu e vorba de mine, nu e vorba de meditația mea, nu e vorba de ideea mea. Este vorba despre principiul meditației în masă, principiul masei critice, principiul de a pune un semnal cuantic în câmpul energetic. Așadar, îi invit în mod public pe Corey Goode, îl voi invita public pe David Wilcock să promoveze aceasta și să lase deoparte blocajul pe care îl au pentru mine, dacă au vreunul, din orice motiv ar fi acesta. Nu este momentul acum pentru ceva de genul acesta. Este timpul acum să ne unim și să facem asta.Și desigur, dacă există cineva care în viitor, pentru situații de viitor, ar dori să creeze o meditație în masă pentru umanitate, sunt mai mult decât bineveniți.

PFC:
Mulțumesc pentru asta. Sperăm că mesajul respectiv va ajunge acolo. De fapt, vă pot raporta destul de pozitiv că unii dintre prietenii obișnuiți chiar și din cercul meu, în grupurile mele, mi-au trimis notificări despre meditația în masă. Așa că da, asta mi-a adus multă bucurie să mă gândesc: „Ei bine, minunat, asta vine către publicul în masă de acolo”.

Deoarece încercăm să educăm audiența privind unele informații care ar putea exista, vreau să ating problema adrecochromului. Ce ați auzit despre drog, ar fi fost fabricat în laboratorul din Wuhan, și ați auzit vreo discuție că există posibilitatea ca adrecochromul să fi fost contaminat intenționat de Pălăriile Albe?
COBRA:
Am auzit despre aceast zvon, nu pot să îl confirm, și există alte metode de a identifica băieții răi.

PFC:
Grozav. Vă mulțumesc.

În acest moment se pare că Dumnezeu spune: “dacă vreți să vă închinați la idoli ca atleți, voi închide stadioanele. Dacă vreți să vă închinați la muzicieni, voi închide centrele civice. Dacă vreți să vă închinați actorilor, voi închide teatrele. Dacă vreți să vă închinați banilor, voi închide economia și voi prăbuși piața bursieră. Nu vreți să mergeți la biserică să vă închinați mie ? Voi face astfel ca să nu puteți merge la biserică.” În această perioadă, acei oameni stau acasă, ce pot face oamenii în timp ce stau acasă, și cum rezonează acest mesaj cu voi?
COBRA:
Bine, acest mesaj nu rezonează cu mine, pentru că în modul în care este implicat, nu rezonează cu Sinele meu Superior. Acest virus este o armă biologică, care a fost eliberat de forțele întunecate și nu de ceva entitate spiritual superioară. Însă oamenii care stau acasă – dar aceasta poate avea unele efecte foarte bune deoarece oamenii vor avea timp să se calmeze, să se încetinească, să se reconecteze cu sinele lor propriu, cu Sinele lor Superior, și cu natura. Iar cele mai excesive distorsiuni ale societății umane vor fi reduse cel puțin într-o anumită măsură.
PFC:
Ce rol poate juca frica în manifestarea pozitivă sau negativă a rezultatului? Probabil vorbiți despre nivelurile energetice pe care fiecare le are în propriul său câmp auric.

COBRA:
Teama care se declanșează acum, era tot timpul acolo. Era în subconștient. Deci, ceea ce se întâmplă acum, este o purificare activă a acestei frici, și mare parte din frică sunt de fapt entități care coexistă în câmpurile energetice umane. Iar acum, cu această izolare globală, carantină globală, blocare globală, oamenii sunt izolați, și acele entități, nu pot fi transmise la alți oameni ca viruși. Așadar, se vor înfometa și vor muri. Nu doar îndepărtăm virusul, eliminăm toate aceste entități, precum și o mare parte a fricii globale care a fost suprimată de-a lungul istoriei și a trecut prin traume ale generațiilor transmise de la părinți la copii, din generație în generație, iar acum va fi curățat pentru totdeauna.

Și de asemenea, această carantină globală este un exercițiu bun pentru Eveniment, iar toată transformarea prin care a trecut lumea în ultimele 10 zile este o repetiție bună. Deci, atunci când se va întâmpla Evenimentul – nu voi comenta când se va întâmpla – dar când se va întâmpla, oamenii vor fi mult mai pregătiți pentru că au trecut deja prin această fază de pregătire. Iar această situație face mai ușoară situația pentru Forțele Luminii pentru a planifica Evenimentul, fiindcă acum au modele de comportament uman mult mai bune. Înțeleg mult mai bine cum vor reacționa oamenii la un astfel de lucru. Astfel că, acum este mult mai ușor.
PFC:
Categoric. Pot vedea asta în totalitate. Ați fost forța care a stat inițial la baza creării Prepare for Change, și asta mergând înapoi în timp în anul 2012. Scopul a fost întotdeauna de a educa și informa oamenii despre Eveniment, și astfel a existat un plan care era în vigoare, și care cred că părea să aibă ideea că băncile urmează să fie închise, iar apoi aceasta ar conduce la arestări în masă, și la posibilitatea scăpării de acești oameni. Cu acest eveniment (de virus), care s-a întâmplat, se pare că trebuie să reacționăm la atac. Așadar, poate fi acesta considerat un fel de “faza întâi“ a Evenimentului ? Pentru că acest lucru a trebuit să se întâmple ? E corect?

COBRA:
Puteți reformula întrebarea dvs.? Nu înțeleg destul de bine întrebarea dvs., care este de fapt întrebarea?

PFC:
Oamenii sunt confuzi și vor să privească Evenimentul ca fiind evenimentul solar despre care discutăm. Acesta este un eveniment despre care ați menționat că nu vreți să dați o dată anume.

COBRA:
Da.

PFC:
Puteți lua în considerare și această parte a Evenimentului, ca retragerea sistemului financiar?

COBRA:
Am punctat deja planul Evenimentului de multe ori, iar datele despre sistemul financiar fac parte din proces.

PFC:

Grozav, vă mulțumesc.

COBRA:

Dar nu pot comenta dacă situația actuală este de fapt Evenimentul sau nu. Nu pot da comentarii despre aceasta, este evident.

PFC:
Desigur. Dar aceasta trebuie să se întâmple. Avem un sumar de știri al comunității noastre, iar în știri pașii erau că evenimentul bancar se va întâmpla.

COBRA:
Da, cu siguranță, da desigur. Da, da.

PFC:
Așadar, nu vrem să spunem că nu am fost surpinși de acest lucru. Aceasta face parte din ea, așa cum afirmați.

Am avut o întrebare despre virusul în sine. Există ceva în ADN-ul în sine - dacă a fost creat ca armă biologică, și sună ca și cum ar fi un coronavirus și o parte din SARS, și o parte din altceva ... Oare prin creația copleșitoare, creativitatea, pozitivitatea purtătorului de coronavirus , care nu este în sine atât de letal, încearcă acesta să se curețe de virusul SARS în același mod în care, dacă un corp uman are o boală, toate celulele din corpul nostru lucrează pentru a elimina acea boală, acel virus? Ne putem aștepta ca să se întâmple același lucru și cu acest virus, iar dimensiunea virusului, care nu este un organism viu cu adevărat mare, să se rezolve singur, deoarece are un ciclu de viață scurt?
COBRA:

Da, corpul uman învață cum să reacționeze la amenințări noi, iar virusul este o nouă amenințare.

La toți cei care care au fost infectați, sistemele imunitare proprii învățau foarte repede cum să reacționeze la acea amenințare și cum să înlăture virusul. În majoritatea cazurilor a fost un succes. Problema este cu persoanele în vârstă care au diferite boli cronice în același timp, astfel că sistemul lor imunitar luptă deja cu trei sau patru afecțiuni, iar următoarea ar putea fi letală. De data aceasta a fost acest virus. În alte cazuri, ar putea fi altceva. Deci sistemul imunitar uman va învăța cum să facă față virusului, dar înainte să se întâmple acest lucru, trebuie să facem tot ce putem pentru a opri răspândirea virusului.
PFC: 
Mulțumesc, Cobra. 5G a fost raportat ca un factor major, cel puțin în slăbirea imunității oamenilor. A fost la început pe nava de croazieră Diamond Princess. Cât de mult pot afecta atacurile electromagnetice o persoană fizic și mental?

COBRA:

De fapt, foarte mult. Rețeaua 5G este cea mai periculoasă dintre toate și poate practic să compromită în mod sever sistemul imunitar. Afectează membranele celulare și de fapt, aceasta este una dintre cele mai periculoase tehnologii care a fost eliberată public până acum. Deci este o preocupare majoră, și această rețea 5G trebuie să fie oprită într-un fel sau altul.

PFC: 

Există vreo bază care să sprijine ideea că, de când planeta trece prin Ascensiune, de vreme ce indivizii trec prin Ascensiune, deoarece Soarele creează mai multă radiație și mai multă energie, totul trebuie să vibreze mai înalt? Există vreun suport care ar spune că 5G obligă umanitatea să se ridice puțin mai sus în vibrații?

COBRA:
Nu aș spune că 5G accelerează evoluția. 5G încearcă să oprească de fapt evoluția. Forțele întunecate încearcă să facă imposibilul, încearcă să oprească pulsul Soarelui Central Galactic care desigur că e ceva ce nu o pot face. Adică, vor încerca tot ce pot și vor eșua.

PFC:
Mulțumesc pentru aceasta. Ați menționat pulsul Soarelui Central Galactic persoanelor care vin pe canal. Acest lucru este de ceea ce aceste familii de linii de sânge, conducători și controlori și arhoni sunt conștienți și, și-au dat seama de o metodă corectă cu ani în urmă, pentru a face un fel de armament. Când ați spus că este un scenariu de „sfârșit al timpului”. Pentru ei, este cu siguranță. Este ceva care să vă preocupe?

COBRA:
Da, de fapt familiile de arhoni, familiile Nobilimii Negre au în profețiile lor faptul că va veni un moment al acestui puls solar, un proces solar galactic care va declanșa Soarele nostru, iar acest cult al închinării la Soarele Negru vorbește de fapt despre activarea Centrului Galactic. Deci, despre asta vorbesc ei. Una dintre legendele pe care le au este că, în acest moment, vor fi salvați de o entitate întunecată superioară, când, în realitate, ceea ce se va întâmpla este că vor merge la Soarele Central. Vor merge pentru a fi transformați și esența lor sufletească va fi distrusă. Toți cei care au eșuat în evoluția lor vor fi de fapt dezintegrați și vor trebui să înceapă evoluția lor reînnoită. Deci, pentru noi nu este nimic de care să ne fie frică. Pentru noi, va fi începutul unei celei mai minunate perioade.

PFC:

Mulțumesc. Este frumos să avem unele speranțe și să înțelegem mesajul pozitiv care există acolo, de asemenea.

COBRA:

Bine. Am timp pentru alte câteva întrebări.

PFC:
Vă mulțumesc foarte mult. Vedeți că acest lucru ne duce la o agendă de vaccinare forțată?

COBRA:
OK; atunci când vaccinul va fi gata, există o posibilitate, dacă lumea va rămâne așa cum este, astfel că ar putea exista încercări de vaccinare forțată. Dar cel mai probabil lucrurile nu vor merge în modul în care au sperat forțele întunecate. Numărul unu, ecuația biochipului. Biochipurile sunt în afara ecuației pentru acest nou vaccin, deoarece Mișcarea de Rezistență a eliminat biochipurile care sunt depozitate în anumite instalații secrete. Așadar, noul vaccin nu va implica biochipuri de niciun fel. Dar totuși ar putea exista acolo unele substanțe chimice care pot fi dăunătoare pentru sănătatea umană, așa că vom vedea.

PFC:
Trump a postat recent că aceasta este un război cu un dușman ascuns, și că vom învinge. La ce credeți că s-a referit? Credeți că este conștient de extratereștri sau de prezența inter-dimensională?

COBRA:

Cred că personal, nu crede prea mult în așa ceva. El nu a fost informat la nivelurile superioare. Este conștient de ceea ce se întâmplă într-un anumit grad. A fost folosit de facțiunile în Lumină și în întuneric, și nu aș pune atâta greutate pe vorbele și acțiunile lui. Este doar unul dintre jucători în acest joc de sfârșit.

PFC:
Hmmm. Chiar azi a menționat că i-ar plăcea să aibă bisericile pline de duminica Paștelui. Știe ceva ce noi nu știm, sau este ceva care să ne îngrijoreze?

COBRA:

Ei bine, aceasta nu este o idee bună din cauza coronavirusului, deoarece reuniunile mari pot accelera răspândirea virusului. Privind semnificația simbolică a acestuia, el vrea să repornească economia cât mai curând posibil. Aceasta este agenda lui, și ziua țintă este acea zi de Paști, pentru a reporni totul.

PFC:
Bine.

COBRA:

Care desigur ar putea fi… aș adăuga că această dată țintă este și o posibilă țintă pentru alte câteva lucruri pe care oamenii le pot interpreta într-un fel sau în altul.

PFC:
Încă câteva întrebări, dacă nu vă deranjează.

COBRA:
Da.

PFC:
Un subiect galactic. Există un război care se desfășoară în planurile înalte pentru eliberarea planetară sau pentru control planetar. Majoritatea oamenilor nu înțeleg acest lucru. Ne puteți da niște informații scurte …

COBRA:
Bine, voi da o explicație simplă despre asta. Probabil că sunteți conștienți de faptul că această planetă nu este singura planetă cu viață inteligentă, deoarece există atât de multe … galaxia noastră are sute de miliarde de stele și există sute de miliarde de galaxii în acest Univers, așa că ar fi o nebunie să presupunem că aceasta este singura planetă cu viață inteligentă.

Deci, există alte forțe în Univers și multe dintre ele au propriile agende despre această planetă. Unele dintre ele sunt pozitive, iar altele sunt negative. Planeta Pământ este centrul războiului proxy dintre facțiunile luminii și facțiunile întunecate ale galaxiei și, desigur, la acest moment, toate acele rase extraterestre nu se arată în mod deschis. Acesta este un război ascuns, nu este un război deschis și acest război are loc pe planul fizic și se desfășoară inter-dimensional pe planurile superioare cu tehnologii avansate. Nimic din toate acestea nu este raportat vreodată. De exemplu, există un război cuantic în acest moment. Nu am mai vorbit despre asta înainte. Pot elibera acest lucru chiar acum. Există un război cu tehnologii cuantice și Forțele Luminii câștigă.
PFC:
Vă mulțumesc pentru asta. Din perspectiva Forțelor Luminii, Semințele Stelare și Lucrătorii în Lumină de la pe suprafață, fac destule pentru a sprijini eliberarea? Ce ar mai putea să facă?

COBRA:
Depinde la care segment vă referiți: al Forțelor Luminii, al Lucrătorilor în Lumină și al Semințelor Stelare. Unii oameni fac cu adevărat, cu adevărat, cu adevărat, tot ce pot. Sunt foarte dedicați, dar unii oameni sunt ... De fapt aș spune că defectele personalității lor, sistemele lor de credințe le stau în cale. Era posibil mult mai mult, mult mai mult era planificat să fie obținut și anumite lucruri ar fi fost foarte diferite chiar acum dacă anumiți oameni cheie și alți oameni nu chiar cheie, s-ar fi comportat diferit în cadrul Lucrătorilor în Lumină. Multe scenarii întunecate au fost prevenite și chiar acest scenariu ar fi putut fi prevenit cel mai probabil dacă anumite persoane s-ar fi comportat diferit în comunitățile Lucrătorilor în Lumină. Deci, este o situație mixtă și nu spun asta ca formă de judecată, spun asta ca o declarație de observație.

PFC:
Mulțumesc. Vorbind despre observare, multe, multe, multe dintre observațiile dvs. sunt adunate pe website-ul dvs. Avem link-urile mai jos dar din nou, website-ul dvs. este …?

COBRA:
Doar să căutați cu Google Portal2012 și o veți găsi din prima încercare.

PFC: 
Și apoi, puteți accesa articolele cheie ale lui Cobra și pe prepareforchange.net. Acestea toate sunt acolo, precum și informațiile liderilor comunităților și mai multe informații despre Eveniment.

Înainte de a vă lăsa să plecați, puteți să vorbiți despre viitor, și să eliberați o parte din tehnologiile SSP (ale Programului Spațial Secret) sau tehnologiile de vindecare?

COBRA:
Viitorul care ne așteaptă este cu adevărat minunat. Adică, imaginați-vă că tot întunericul a fost eliminat. Imaginați-vă că toate grijile financiare au fost înlăturate. Imaginați-vă că toate bolile au fost șterse. Imaginați-vă că toate acele tehnologii minunate sunt eliberate. Imaginați-vă că puteți călători în Univers, și ni se vor deschide toate opțiunile, toate posibilitățile, posibilități fără margini ni se vor deschide. Așadar, aceasta este Era de Aur pentru care lucrăm cu toții. Aceasta este ceva care ne așteaptă la sfârșitul acestui tunel întunecat.

Acum suntem în ultima fază. Aceasta este într-adevăr sfârșitul. Puteți vedea dovada prin ceea ce se întâmplă în lume. Acesta nu s-ar fi întâmplat dacă forțele întunecate nu erau extrem de disperate, deoarece ei știu că e sfârșitul jocului. De aceea fac toate acestea.

Așadar la sfârșit, aș doi doar să invit pe toată lumea să participe la meditația noastră, și să partajeze meditația noastră, fiindcă împreună putem într-adevăr să schimbăm și să îmbunătățim cu adevărat, și practic să determinăm destinul acestei planete.

Vă mulțumesc foarte mult și Victoria Luminii.
PFC:

Vă mulțumesc foarte mult Cobra. Bine, vă mulțumesc pentru timpul acordat. Binecuvântări.

COBRA:
Vă mulțumesc, la revedere.


--- Sfârșitul interviului ---
________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru oprirea focarului de pandemie în China la fiecare 4 ore (07:00, 11:00, 15:00, 19:00, 23:00):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii