Meditația la momentul exact al intrării lui Saturn în Vărsător pe 22 martie la 3:58 AM UTC (5:58 AM EET pentru România)


Actualizare pe 18 martie:  Instrucțiunile meditației actualizate. Acum vom folosi această meditație pentru a construi energia pentru Meditația pentru Linia Temporală de Ascensiune pe 4/5 aprilie, astfel încât până la 1 milion de oameni să se alăture la acea meditație.

Pe 22 martie, Saturn va intra Vărsător. Aceasta va fi prima dată când este din nou în Vărsător, din 1994, și de data aceasta va rămâne în Vărsător până la 1 iulie.


Potrivit lui Cobra, aceasta este una dintre cele mai importante configurații astrologice care se va întâmpla în 2020.

http://2012portal.blogspot.com/2019/12/make-this-viral-age-of-aquarius.html


În mitologia clasică romană, Saturn este Zeul agriculturii. A fost văzut de asemenea, ca părintele și fondatorul civilizațiilor și simbolizează ordinea socială. Inelele faimoase ale lui Saturn care îl delimitează și îl înconjoară reflectă ideea limitelor umane.

Din punct de vedere astrologic, Saturn este planeta guvernatoare a structurii și a limitelor realității. Ea este planeta conducătoare a Capricornului în Vărsător, și se simte în siguranță, puternică și confortabil acasă în Vărsător.

https://www.astrology.com/article/saturn-aquarius-may-2020-astrology-prediction

Tranzitul lui Saturn prin Vărsător creează o armonie perfectă. Energia Vărsătorului este umanitară. Este plină de idei nemărginite despre ceea ce va îmbunătăți viețile altora, și modul în care eforturile împărtășite pot face lumea un loc mai bun. În măsura în care acest tranzit întărește și aprofundează conexiunile, are de asemenea și potențialul de a încheia tot ce nu ne mai servește. Aceasta poate fi și un moment foarte favorabil pentru a începe sau a aprofunda o relație. Acest tranzit îi aduce pe oameni împreună pentru a-și depăși capacitățile individuale.

https://www.tarot.com/astrology/planets/saturn-in-aquarius

Așadar, Saturn în Vărsător ne creează o oportunitate perfectă pentru a ne conecta cu ceilalți și pentru a acționa în planurile noastre cele mai mărețe. Putem să folosim această ocazie pentru a avea o meditație în masă cu scopul de a întări rețeaua de Lumină pe planeta Pământ și de a ajuta manifestarea celei mai pozitive linii temporale de Ascensiune care ne va conduce în Era Vărsătorului la sfârșitul lui 2020.


Prin urmare, vom organiza o meditație în masă specială la momentul exact când Saturn intră în Vărsător pe 22 martie la ora 3:58 AM UTC (5:58 AM EET ora României), și vom efectua Meditație Erei Vărsătorului.

Puteți găsi ora meditației pentru diferite locații, aici:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+at+the+exact+time+of+Saturn+entering+Aquarius+on+March+22nd+at+3%3A58+AM&iso=20200322T0358&p1=1440&am=20

Acest tabel indică ora meditației pentru zonele orare selectate:

Ora
Fusul orar
Orașul
Sâmbătă, 21 Martie
05:58 pm
HST
Honolulu
08:58 pm
PDT
Los Angeles
09:58 pm
MDT
Denver
10:58 pm
CDT
Chicago
11:58 pm
EDT
New York
Duminică, 22 Martie
12:58 am
BRT
Rio de Janeiro
03:58 am
UTC
Reykjavik
03:58 am
GMT
London
04:58 am
CET
Berlin
05:58 am
EET
Cairo
06:58 am
MSK
Moscow
10:58 am
ICT
Bangkok
11:58 am
CST
Taipei
12:58 pm
JST
Tokyo
02:58 pm
AEDT
Sydney
04:58 pm
NZDT
Auckland

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/1104099836609314/


Iată instrucțiunile pentru această meditație (actualizate) / (Timpul sugerat pentru această meditație este de 20 de minute):

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a construi energia pentru Linia Temporală / Meditația pentru Finalul Coronavirusului pe 4/5 aprilie, astfel încât numărul persoanelor care meditează în acea zi să fie cuprins între 144.000 și 1 milion.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană de la Soarele Cosmic Central, fiind apoi distribuită către Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această lumină care intră prin Soarele Galactic Central, apoi trece prin Galaxia noastră, intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi, prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.

4. Vizualizați că multe persoane au luat decizia să se alăture Liniei Temporale / Meditației pentru Finalul Coronavirusului pe 4/5 aprilie și că masa critică de 144.000 de persoane care meditează poate fi atinsă și că până la 1 milion de persoane participă la meditație.


Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru oprirea focarului de pandemie în China la fiecare 4 ore (07:00, 11:00, 15:00, 19:00, 23:00):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii