Meditația pentru Linia Temporală de Ascensiune / Meditația pentru Finalul Coronavirusului pe 5 Aprilie la 2:45 AM UTC (5:45 AM EEST ora României)ACTUALIZARE pe 26 martie: un număr de pliante adăugate la sfârșitul postării. Vă rugăm să nu ezitați să le împărtășiți.

Multe profeții și învățături antice sugerează că în viitorul apropiat va exista o nouă Eră de Aur pe Pământ/Gaia, iar noi suntem exact în zorii acestei noi ere.

Pentru a avea o nouă Eră de Aur a Iubirii & Luminii pure, trebuie să aibă loc o puternică purificare pentru a înlătura tot întunericul și lucrurile care nu prezintă scopurile cele mai înalte ale omenirii și ale tuturor ființelor de pe planetă.

Această purificare este numită nebunia sfârșitului timpului.

Potrivit lui Cobra, nebunia sfârșitului timpului se întâmplă individual, cu mulți oameni pierzându-și mințile și manifestând un comportament disfuncțional, dar și la nivel global.

http://2012portal.blogspot.com/2020/01/end-time-madness.html

La nivel global, se poate vedea că în prezent există un focar de Coronavirus.

Cabala și Forțele întunecate știu că înfrângerea lor este inevitabilă. Doresc să producă cât mai multă devastare posibilă înainte de propria lor cădere. De asemenea vor să distrugă populația umană de suprafață în acest proces.

Au încercat în decembrie anul trecut, prin declanșarea prăbușirii financiare prin piața repo, și aceasta nu a funcționat, au încercat la începutul lui ianuarie prin escaladarea cu Iranul, care nu funcționat, au încercat să aranjeze un steag fals în Virginia, și nici acest lucru nu a dat funcționat.

De aceea, au creat o pandemie globală ca o ultimă încercare. Este interesant de observat că, oamenii de știință din Israel declară că vor avea vaccinul împotriva COVID-19 în câteva săptămâni.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/israeli-scientists-say-they-will-have-coronavirus-vaccine-few-weeks

Sursele care i-au raportat lui Cobra susțin că acest vaccin include versiunile noi și mai puternice de biochipuri pentru a controla populația de suprafață și acesta este adevăratul motiv pentru care acest coronavirus a fost eliberat inițial, pentru a deschide calea către 5G/biochip/valuta digitală/scor de credit social/distopia globală de auto-carantină a Noii Ordini Mondiale.

Deocamdată, China și Italia sunt blocate pentru a împiedica răspîndirea COVID-19, iar alte țări europene fac tot ce pot pentru a opri focarul.

https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-51876784

Viața normală așa cum o știm dispare treptat, întrucât mulți oameni stau acum acasă și cele mai multe evenimente publice și de divertisment sunt interzise.

https://www.techradar.com/news/sports-coronavirus-football-f1-nba

Cu toate acestea, virusurile se pot răspândi în mod eficient doar atunci când primesc sprijin din partea forțelor întunecate pe planul plasmatic. Datorită blocajului din China, Forțele Luminii au reușit să folosească această ocazie pentru a purifica planul plasmatic, ceea ce a dus la o reacție în lanț a îndepărtării entităților plasmatice pe o scară planetară, niciodată experimentată până acum.

http://2012portal.blogspot.com/2020/02/endtime-madness-update.html

Și virusul COVID-19 în forma sa actuală poate să nu fie atât de rău precum cred oamenii.

https://informationisbeautiful.net/visualizations/covid-19-coronavirus-infographic-datapack/

Totuși, am fost cu toții de acord că procesul de eliberare planetară nu se desfășoară atât de lin pe cât s-ar putea, și linia temporală actuală nu merge în cea mai bună direcție.

În aproximativ 3 săptămâni, avem șansa de a schima în mod colectiv linia temporală în noua noastră linie temporală optimă pentru eliberarea planetară.

Pe 4 aprilie, va începe un nou ciclu de conjuncție Jupiter-Pluto. Aceasta este o aliniere majoră care are loc la fiecare 13 ani.

https://astrologyking.com/jupiter-conjunct-pluto/

Tranzitul lui Jupiter în conjuncție cu Pluto ne determină să fim concentrați și conduși să reușim în ceea ce ne pasionează cel mai mult privind Eliberarea Planetară și Ascensiunea.

Putem să folosim această oportunitate pentru a crea un portal prin care ne vom unifica conștiința și vom declanșa procesul care va întări linia temporală de Ascensiune optimală pentru planetă.

Această activare ajută Forțele Luminii să ancoreze energia Luminii pe suprafața planetei pentru a îndepărta complet coronavirusul, pentru a ajuta la înlăturarea tuturor fricilor create de această epidemie, pentru a contracara toate planurile forțelor întunecate pe care le-au avut prin declanșarea acestei epidemii și pentru a ajuta la schimbarea evoluției planetare în cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune care ne va conduce în Era Vărsătorului.

http://2012portal.blogspot.com/2020/03/make-this-viral-ascension-timeline-end.html

Numărul persoanelor care fac această activare este singurul cel mai influent factor din puterea populației de suprafață pentru accelerarea acestui proces.

Potrivit lui Cobra, această activare este și un test pentru populația de suprafață dacă va fi capabilă sau nu să manifeste unitatea. Forțele Luminii vor monitoriza nivelul de cooperare și îl vor folosi ca unul dintre factorii determinanți pentru planurile de viitor imediat pentru Eveniment.

Prin urmare, dorim să folosim această postare ca scrisoare deschisă către liderii și grupurile spirituale din întreaga lume și să îi invităm să participe la această meditație în masă, astfel încât coronavirusul să poată fi îndepărtat complet cât mai curând posibil și planeta se se poată muta în cea mai pozitivă Linie Temporală de Ascensiune.

Dacă doresc să se alăture acestei meditații, pot contactacobraresistance@gmail.com .


Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor și activărilor în masă asupra societății umane, astfel încât, fiecare dintre voi care va participa la această activare poate ajuta practic la apropierea Erei Vărsătorului de noi:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Succesul Activării Erei Vărsătorului pe 21/22 ianuarie ne-a adus cu un alt pas mai aproape de Eveniment/ Străpungerea prin Compresie/ Eliberarea Planetară.

http://2012portal.blogspot.com/2020/01/blue-dawn.html

Dacă putem atinge masa critică de 144.000 de persoane care fac această activare sau chiar depășim acest număr, atunci vom crea o reacție în lanț de vindecare masivă în câmpul energetic la nivel global.


Vom face această meditație la momentul exact al conjuncției Jupiter Pluto pe 4/5 aprilie care va fi primul moment când o energie cu adevărat puternică a Erei Vărsătorului va lovi suprafața planetei.

Ora exactă al acestei meditații în masă este pe 5 aprilie la 2:45 AM UTC (5:45 AM EEST ora României).

Iată cel mai recent interviu cu Cobra în care și-a oferit opinia despre situația planetară actuală, despre importanța acestei meditații viitoare și despre modul în care oamenii să se pregătească pentru Eveniment.

https://www.welovemassmeditation.com/2020/03/interview-with-cobra-for-the-ascension-timeline-end-of-coronavirus-meditation.html

Iată înregistrarea interviului pe canalul nostru de Youtube:


Iată o listă cu toate transcrierile interviului Cobra realizat de WLMM și IGAG pe 17 martie în mai multe limbi:

Limba
Website
Engleză audio
Engleză
Chineză
Cehă
Olandeză
Franceză
Franceză 2
Franceză 3
Franceză 4
Germană
Germană 2
Greacă
Hindi
Maghiară
Italiană
Japoneză
Japoneză 2
Persană
Poloneză
Portugheză

Română
Rusă
Slovacă
Slovenă
Spaniolă

Și iată o listă cu toate a transcrierile interviului cu Benjamin Fulford și Cobra pentru Prepare for Change (Pregătiți pentru Schimbare) pe 25 martie:

Limba
Website
Audio
Engleză
Engleză
Chineză
https://www.blog.xuite.net/tonycjones/twblog/589015305
Cehă
Olandeză
Franceză
Franceză 2
Germană
Germană 2
Greacă
Greacă 2
Hindi
Maghiară
Italiană
Japoneză
Japoneză 2
Persană
Poloneză
Portugheză
Română
Rusă
Slovacă
Slovenă
https://zmagaluci.blogspot.com/2020/04/prevod-prepisa-skupnega-intervjuja.html
Spaniolă
Telugu
-

Iată o listă cu toate transcrierile interviului cu Cobra realizat de către Sisterhood of the Rose din 30 martie:

Limba
Website
Audio
Engleză
Engleză
Engleză 2
Chineză
https://www.bubbles-of-heaven.ml/2020/04/【地球盟友】【柯博拉cobra】2020年3月柯博拉與薔薇聖女/
Cehă
Olandeză
https://eventnl.wordpress.com/2020/04/03/ascentie-tijdlijn-einde-van-coronavirus-meditatie-info-en-interview-tijdstip-van-de-meditatie-in-nederland-5-april-2020-om-04-45-uur/
Franceză
https://fr.prepareforchange.net/2020/04/03/interview-de-cobra-avec-la-sororite-de-la-rose-mise-a-jour-sur-la-meditation/
Franceză 2
https://exoportail.com/interview-de-cobra-avec-la-sororite-de-la-rose-mise-a-jour-sur-la-meditation/
Germană
https://transinformation.net/cobra-cobra-interview-mit-der-schwesternschaft-der-rose-und-ein-kurzes-meditations-update/
Germană 2
https://german.welovemassmeditation.com/2020/04/interview-der-schwesternschaft-der-rose.html
Greacă
https://eternalnowblog.wordpress.com/2020/04/03/συνεντευξη-του-cobra-απο-την-αδελφοτητα-το/
Greacă 2

Hindi
Maghiară
https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/03/beszelgetes-cobraval-felemelkedesi.html
Italiană
https://evak2019.blogspot.com/2020/04/meditazione-sulla-linea-temporale.html
Japoneză
http://paradism.hatenablog.com/entry/2020/04/ascension-timeline-end-of-coronavirus-meditation-interview-with-cobra-by-the-sisterhood-of-the-rose.html
Japoneză 2
Persană
Poloneză
https://meditation539.com/?p=12737
Portugheză
https://portuguese-br.welovemassmeditation.com/2020/04/entrevista-sobre-meditacao-da-linha-de.html
Română
https://evak2019.blogspot.com/2020/04/meditatia-pentru-linia-temporala-de.html
Rusă
http://rainboway.info/kobra-meditatsiya-liniya-vozneseniya/
Slovacă
Slovenă

Spaniolă
https://spanish.welovemassmeditation.com/2020/04/linea-de-tiempo-de-la-ascension-fin-de.html
Telugu

Acest tabel indică ora meditației pentru zonele orare selectate:

Ora
Fusul orar
Orașul
Sâmbătă 4 Aprilie
04:45 pm
HST
Honolulu
07:45 pm
PDT
Los Angeles
08:45 pm
MDT
Denver
09:45 pm
CDT
Chicago
10:45 pm
EDT
New York
11:45 pm
BRT
Rio de Janeiro
Duminică 5 Aprilie
02:45 am
UTC
Reykjavik
03:45 am
BST
London
04:45 am
CEST
Berlin
04:45 am
EET
Cairo
05:45 am
MSK
Moscow
09:45 am
ICT
Bangkok
10:45 am
CST
Taipei
11:45 am
JST
Tokyo
12:45 pm
AEST
Sydney
02:45 pm
NZST
Auckland

Puteți verifica ora meditației pentru fusul vostru orar aici:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=ASCENSION+TIMELINE&iso=20200404T2245&p1=179

Iată lista evenimentelor Facebook pentru această meditație:

Limba
Numele evenimentului
Facebook
Link-ul evenimentului Facebook
Engleză
Ascension Timeline / End of Coronavirus Meditation April 4th/5th
Bulgară
Световна Обща Молитва - 1 милион души - 5 април
Franceză
Méditation Ligne de Temps de l’Ascension / Fin du Coronavirus
Franceză
Engleză Slovenă
Fblive International FrEngSi Meditation SvetovnaWorldwideMondial
Maghiară
Az Emberiség Történetének Legnagyobb Világmeditációja!
Indoneziană
Meditasi Menembus Garis Waktu Mengakhiri Wabah Virus Corona
Malaeziană
为世界冥想
Portugheză Braziliană
Meditação Para A Linha do Tempo da Ascensão/ Fim do Coronavirus
Portugheză Braziliană
Meditação Coletiva - Linha de Ascensão
Slovenă
Globalna Meditacija za Časovnico Vnebovzetja/konec koronavirusa
Spaniolă
Meditación Mundial Línea De Tiempo De Ascención Fin Coronavirus

Iată lista tuturor video-urilor promoționale care sunt disponibile în prezent. Vă rugăm să nu ezitați să împărtășiți pe larg pe oricare dintre acestea în rețelele voastre, pentru a ajuta la atingerea masei critice:

Audio
ghidat
WLMM
Audio
ghidat
WLMM mp3
Găzduire /
Limba
Promovare
WLMM
Promovare
Age of Aquarius
Promovare
TruthEarthOrg
Promovare
Etehade Noor
Promovare
Alte găzduiri
-
Lista de redare
Youtube
-
Engleză

Transmisie live:
Engleză 2
https://youtu.be/8Ys06pQFDwQ
https://youtu.be/A2dPfcectJ4 https://we.tl/t-4mWziqkCnW
Albaneză
Arabă
https://youtu.be/LA2XxWmXyP4 https://we.tl/t-dDqil4ANIZ
Bengali
Bulgară
Chineză
Chineză simplificată
Chineză tradițională
Croată
Cehă
Audio
ghidat
WLMM
Audio
ghidat
WLMM mp3
Găzduire /
Limba
Promovare
WLMM
Promovare
Age of Aquarius
Promovare
TruthEarthOrg
Promovare
Etehade Noor
Promovare
Alte găzduiri
Daneză
Olandeză
Finlandeză
Franceză
Franceză 2
Germană
Germană 2
Greacă
Gujarati
Ebraică

Hindi
Maghiară
- -
Islandeză
Indoneziană Bahasa

Italiană
Audio
ghidat
WLMM
Audio
ghidat
WLMM mp3
Găzduire /
Limba
Promovare
WLMM
Promovare
Age of Aquarius
Promovare
TruthEarthOrg
Promovare
Etehade Noor
Promovare
Alte găzduiri
Japoneză
- -
Japoneză 2
Kannada
Coreeană
Letonă
Lituană

Macedoneană
Malaeziană
Mongolă
Norwegiană
Persană
Poloneză
Portugheză  braziliană
Portugheză
Audio
ghidat
WLMM
Audio
ghidat
WLMM mp3
Găzduire /
Limba
Promovare
WLMM
Promovare
Age of Aquarius
Promovare
TruthEarthOrg
Promovare
Etehade Noor
Promovare
Alte găzduiri
Romani
Română
Rusă
Slovacă
Slovenă
Spaniolă
Spaniolă 2
Suedeză
Telugu
Turcă
Ukraineană
- -
Vietnameză
Muzica de fundal
-
-
-
-
-
Audio
ghidat
WLMM
Audio
ghidat
WLMM mp3
Găzduire /
Limba
Promovare
WLMM
Promovare
Age of Aquarius
Promovare
TruthEarthOrg
Promovare
Etehade Nohr
Promovare
Alte găzduiri


Iată instrucțiunile acestei meditații:
(Timpul sugerat pentru această meditație este de 20 de minte):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a muta planeta în cea mai optimă linie temporală și ca un instrument pentru a elimina complet coronavirusul.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană de la Soarele Central Cosmic, apoi este distribuită la Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această Lumină care intră prin Soarele Central Galactic, trece apoi prin Galaxia noastră, intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.

4. Vizualizați această Lumină care transmută toate coronavirusurile rămase pe Pământ, dezinfectând toate zonele infectate de pe planetă, vindecând toți pacienții, eliminând toată frica asociată cu această epidemie și restaurând stabilitatea.

5. Vizualizați cursul evenimentelor pe planeta Pământ schimbându-se în cea mai pozitivă linie temporală posibilă, îndepărtându-se de toate epidemiile, departe de toate războaiele, departe de toată dominația globală. Vizualizați Lumina albă, roz, albastră și aurie vindecând toate inegalitățile, ștergând toată sărăcia și aducând abundență pentru toată umanitatea. Vizualizați un nou ciclu cosmic grandios al începutului Erei Vărsătorului, aducând Lumina pură, Iubirea și Fericirea tuturor ființelor de pe Pământ.

Între timp, vă rugăm să participați de asemenea la Meditația noastră pentru Oprirea Focarului de Coronavirus, la fiecare 4 ore.

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/01/urgent-meditatie-pentru-oprirea.html

În cele din urmă, iată o serie de pliante / afișe (postere) pe care le puteți distribui pe rețelele de socializare sau în zona voastră locală, dacă este posibil. Dacă vă simțiți ghidați să creați pliante pentru această meditație, vă rugăm să contactați welovemassmeditation@gmail.com pentru mai multe informații.

Engleză 

Arabă
Chineză simplificatăChineză tradițională


Cehă
Germană


Greacă
Maghiară


Italiană


Japoneză


Coreeană

Portugheză


Română
Spaniolă


Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru oprirea focarului de pandemie în China la fiecare 4 ore (07:00, 11:00, 15:00, 19:00, 23:00):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii