Interviul cu Cobra pentru Meditația pentru Linia Temporală de Ascensiune / Meditația pentru Finalul Coronavirusului


Actualizare pe 23 martie: Corecția la transcrierea interviului este cu caractere îngroșate.

We Love Mass Meditation și International Golden Age Group (Noi Iubim Meditațiile în Masă și Grupul Internațional al Epocii de Aur) au organizat un interviu cu Cobra cu scopul de a crește conștientizarea despre Meditația pentru Linia Temporală de Ascensiune / Meditația pentru Finalul Coronavirusului pe 5 aprilie șa 2:45 AM UTC (5:45 AM EEST ora României. În acest interivu, Cobra ne-a prezentat opinia lui despre situația planetară actuală, importanța meditației viitoare și modul în care oamenii se pot pregăti pentru Eveniment.

Iată înregistrarea interviului pe canalul nostru de Youtube:


Mulțumiri speciale Grupului Internațional al Epocii de Aur pentru sprijinul lor etnic în înregistrarea și editarea acestui interviu, precum și pentru creerea transcrierii.

Mai jos este transcrierea interviului:

--- Începutul interviului ---

Hoshino: Salutări tuturor. Astăzi este 17 martie 2020. Numele meu este Hoshino, și sunt alături doi dintre marii meu prieteni Patrick și Jedi care sunt reprezentanții International Golden Age Group (Grupului Internațional al Epocii de Aur).

Așadar, bine ați venit, Patrick și Jedi.

Jedi: Salutări, eu sunt Jedi!

Patrick: Eu sunt Patrick!

Hoshino: De la începutul anului 2020, am văzut o mulțime de evoluții interesante la scară planetară, inclusiv focarul de Coronavirus COVID-19. Pentru a contracara acest lucru, vom organiza o meditație în masă la începutul lui aprilie pentru a ne folosi conștiința unificată cu scopul de a influența direct situația într-un mod pozitiv.

Și acum sunt foarte fericit să îl am pe Cobra alături de noi aici, pentru a face un interviu cu mine, Patrick și Jedi și pentru a discuta despre situația curentă a Pământului, viitoarea meditație și cum ne putem pregăti pentru Eveniment.

Cobra: Salutare tuturor.

Hoshino: Deci, iată interviul:


Partea 1-a. Actualizarea situației planetare


Hoshino: Italia, Spania și Cehia au anunțat blocajul național. Ar ajuta Forțele Luminii această situație pentru a curăța planul plasmatic ale acestor țări?

Cobra: Practic, în ultimele săptămâni, Forțele Luminii au încercat să curețe marea majoritate a planului plasmatic din jurul întregii planete. Ceea ce se întâmplă acum, este faza următoare a purificării care elimină toate entitățile negative de pe orice plan: eteric, astral, toate acele planuri superioare sunt curățate intensiv. Blocările din toată Europa vor accelera bineînțeles acest process, și mai mult. Se prevede că acele blocaje se vor extinde în multe țări din întreaga lume.

Hoshino: Familiile Nobilimii Negre sunt și ele ființe umane. Nu sunt îngrijorate să se infecteze du COVID-19?

Cobra: Anumiți membrii ai familiilor Nobilimii Negre au intrat în izolare completă de populația de suprafață, sunt încă pe suprafața planetei dar se găsesc în compuși complet izolați cu contact zero cu restul populației umane.

Hoshino: Dar totuși, își pot contacta minionii sau pe oamenii lor?

Cobra: Da, desigur. Întotdeauna există internetul.

Hoshino: Așadar, internetul acestor familii ale Nobilimii Negre este monitorizat de Forțele Luminii?

Cobra:
Da

Hoshino: Există zvonul că multe țări au anunțat blocajul național și interdicții de călătorie astfel încât militarii Pălăriilor Albe să poată să pună în aplicare arestare în masă fără probleme. Se vorbește că multe celebrități și-au impus auto-carantina pentru a scăpa de arestarea în masă. Care este opinia dvs. despre această teorie?

Cobra: OK, datorită acestor blocaje naționale, desigur că armata pozitivă are planuri de a efectua arestări în masă și eu nu pot comenta mai departe dacă acest lucru se va întâmpla sau nu. Dar acest zvon despre celebrități fugind de arestările în masă prin auto-carantină, nu este corect.

Hoshino: Itinerarul Pălăriilor Albe arată că SUA ar declara legea marțială pe 23 martie. Care este opinia dvs. în legătură cu această afirmație?

Cobra: Aceasta este o posibilitate.

Hoshino: Guvernul Chinei a anunțat recent că infecția cu COVID-19 a trecut de apogeul său în China. Forțele Luminii pot confirma acest lucru?

Cobra: Da, absolut. Focarul de infecție din China este aproape complet încheiat. Problema în China acum este că anumite cazuri sunt importate de la o tulpină de virus din Italia. Anumiți oameni călătoresc în întreaga lume din toate țările în China și duc virusul înapoi. China a anunțat carantină obligatorie de două săptămâni, pentru toată lumea care vine din străinătate în China continentală, ceea ce este bine. Astfel, China are cea mai bună poziție din toate țările planetei în menținerea numărului foarte scăzut de infecții sau chiar în eradicarea completă a virusului din partea Chinei.

Hoshino: Poate vindeca argintul colidal infecția cu COVID-19?

Cobra: Există zvonuri despre asta, dar nu pot confirma acest lucru.

Hoshino: Cum putem să îmbunătățim eficacitatea protocolului “Comanda RCV Stardust” de la 75% la 80 sau chiar 95% ?

Cobra: Problema este că un un anumit procent din populația umană de suprafață este extrem de egoistă. Ei sunt cei mai eficienți în răspândirea virusului. Doar astăzi, am auzit de la o anumită persoană că are o potențială infecție, și el se plimba liber, întâlnindu-se cu oameni, și eventual poate să infecteze un mare număr de oameni. Așadar, acest este un exemplu de comportament care limitează eficiența protocolului RCV Stardust.

Hoshino: Pot fi tratate toate tulpinile de COVID-19 prin folosirea protocolului  “Comanda RCV Stardust” ? Dezvoltă Pleiadienii o nouă versiune pentru tulpina italiană?

Cobra: Da, se dezvoltă o nouă versiune pentru tulpina italiană. Tulpina italiană și tulpina chineză nu sunt foarte diferite. Ceea ce este extrem de important este ca oamenii să invoce cât de mult posibil protocolul Comanda RCV Stardust. De asemenea, în Europa, astfel încât să avem un număr maxim de intervenții pleiadiene care au loc deoarece trebuie să se întâmple prin intermediul acestui protocol.

Hoshino:
Ne putem folosi intenția pentru a decide în care țări sau zone am dori să ajutăm cu protocolul “Comanda RCV Stardust” ?

Cobra:
Da, cu siguranță puteți face acest lucru. Dar este mult mai eficient dacă oamenii din zonele afectate fac aceasta pentru ei înșiși.

Hoshino: Nu cunoaște Elon Musk pericolul proiectului Space X Starlink? Sau deja știe însă lansează sateliții 5G în spațiu cu un scop?

Cobra: Din păcate, Elon Musk nu mai lucrează de partea Luminii. Cooperează cu Iluminati cu planurile lor. Așa că, știe exact ce face SpaceX Strlink.

Hoshino:
Se pare că 5G a cauzat o rată de mortalitate mai ridicată cu coronavirusul în Wuhan. Cum putem reduce impactul negative al 5G asupra populației de suprafață înainte de Eveniment?

Cobra: Dezvoltăm o anumită tehnologie bazată pe tahioni care poate reduce într-o anumită măsură efectele nocive ale 5G.

Hoshino: Forțele Luminii îndepărtează reptilienii, draconienii și arhonii rămași în planurile non-fizice! La ce schimbări semnificative ne putem aștepta în viața noastră zilnică odată ce aceste entități vor fi complet îndepărtate?

Cobra: Da. Ceea ce se întâmplă acum, este o eliminare accelerată extrem de rapidă a tuturor entităților negative rămase din planurile non-fizice. Când aceste planuri vor fi complet curățate, energia din jurul nostru va fi mai bună. Va fi un gust al unei noi ere care va veni. Următoarea fază al acestei operațiuni este eliminarea tuturor entităților care trăiesc în interiorul câmpului auric al întregii populații de suprafață. Atunci când aceste entități sunt eliminate, comportamentele unei numite mulțimi de oameni se vor îmbunătăți semnificativ, de asemenea.

Hoshino: În 2018, toate bombele toplet rămase au fost mutate la 30 de metri de suprafața planetară. Puteți să ne spuneți, vă rugăm, înălțimea stratului final rămas de bombe de pe suprafața terestră?

Cobra: În acest moment. bombele toplet se găsesc doar în interiorul implanturilor. Este singura locație unde rămân încă; În interiorul implanturilor, în câmpurile energetice ale ființelor umane. Adânc în implanturi, există o singularitate de gaură neagră și aici locul unde se găsește bomba toplet.

Hoshino: Mulți oameni se întreabă de ce a luat ani de zile Forțelor Luminii să îndepărteze bombele strangelet și toplet. Dacă o bombă toplet plasmatică explodează și detonarea scapă de sub control, va distruge întregul univers fizic și de asemenea, tărâmurile spirituale?

Cobra: Este o operație foarte delicată, de aceea durează atât de mult. Aceste bombe trebuie îndepărtate fără ca una singură să fie activată. Dacă o bombă toplet explodează chiar acum, ar afecta acest sistem solar. Ar putea distruge sistemul solar, dar foarte probabil infecția exploziei ar putea fi oprită în orbita înaltă a Pământului, așa că cel mai probabil pagubele ar fi limitate doar la această planetă, care va intra într-o reacție în lanț.Toate quark-urile se vor schimba în quark-uri top (de sus) și bottom (de jos), Toată materia ar fi mutată într-o materie extrem de grea formată din quark-uri de sus și de jos. Totul va fi mutat într-o sferă cu un diametru de aproximativ 100 de metri. În ceea ce privește planurile spirituale, aceasta ar crea o anomalie destul de puternică care ar încetini în mod serios evoluția tuturor celor implicați în acel proces. Acest lucru nu se va întâmpla. Forțele Luminii ne asigură și iau măsuri de precauție pentru ca acest lucru să nu se întâmple. Acesta este motivul pentru care această îndepărtare durează atât de mult. Această problemă a fost abordată în cele din urmă după 25 de mii de ani de carantină, în ale cărui faze finale ne aflăm, dar totuși aceasta trebuie abordată în mod corect cu protocoale corecte.

Hoshino:
Au terminat Forțele Luminii epurarea fortăreței Long Island și a bazelor militare subterane asociate cu rețeaua de criminalitate de abuzuri asupra copiilor?

Cobra: Într-o mare măsură, da. Dar încă există anumite locații în jurul planetei unde rețelele de criminalitate de abuzuri asupra copiilor folosesc anumite locații; încă nu s-a terminat complet.

Hoshino: Este posibil ca situația financiară globală să se prăbușească înainte de 4 aprilie?

Cobra: Da.

Hoshino: Iar acum, prețul argintului se află la un nivel record scăzut din anul 2011, dar pe piețe argintul fizic se epuizează. Știți ce se întâmplă?

Cobra: Facțiunea care ar dori să păstreze sistemul financiar actual manipulează prețurile pieței, practic, totul. Există anumite fonduri de investiții care au nevoie disperată de fonduri pentru lichidități, și ele vând argint. Acesta este un lucru care se întâmplă. Există alți oameni care cumpără acel argint care este de vânzare acum; știind că în faza următoare a colapsului financiar prețul argintului va urca vertiginos. Așadar, există o mulțime de manipulări de preț și facțiuni diferite. O facțiune vinde argintul ieftin și altă facțiune folosește oportunitatea de a cumpăra argint ieftin.

Hoshino: Care este situația actuală a familiilor Nobilimii Negre și a Iezuiților ? ce plănuiesc?

Cobra: Există două facțiuni în Nobilimea Neagră care încearcă acum să stabilească scoruri în război, care se întâmpla înainte în cele două facțiuni pentru multe sute sau chiar mii de ani. Una dintre aceste facțiuni a ordonat ca acest virus să fie creat într-o anumite locație din lume. Ar dori să prăbușească economia. Ar dori să preia și să creeze un sistem de dominare totală. Desigur, Iezuiții sunt minionii lor. Acest plan pur și simplu nu va funcționa, datorită situației care este în acest moment. Globalizarea nu mai este o opțiune. Societatea umană va fi transformată într-un mod în care nu va mai permite ca aceste planuri să fie posibile vreodată.

Hoshino: Putem vedea că țările și regiunile fără destui Lucrători în Lumină activi sunt destul de vulnerabile la COVID-19, cum ar fi Coreea de Sud, Italia și câteva state din SUA. Cum putem ajuta sau soluționa problema?

Cobra: Pur și simplu prin răspândirea informației, trezind oamenii din acele zone și punând pietre Cintamani în acele regiuni. Bineînțeles, este implicată voința liberă. În locuri ca Taiwan, unde există o rețea de Lucrători în Lumină foarte organizată și eficientă, care își fac misiunile cu mare dedicație și cu cât mai puține conflicte interne posibil. Puteți vedea că numărul cazurilor în Taiwan este foarte scăzut. În ultimii doi ani, Taiwan a fost protejat împotriva uraganelor, tsunami-urilor și oricăror altor tipuri de evenimente, pur și simplu pentru că au reușit să creeze o rețea foarte puternică Cintamani. Au fost capabili să ancoreze Lumina în grupurile lor, cu un conflict cât mai mic posibil. Deci, acesta este lucrul pe care fiecare țară trebuie să o facă dacă realizează importanța și importanța de a crea o rețea foarte puternică de Lucrători în Lumină, punerea Pietrelor Cintamani, meditarea, cooperarea și unitatea. Acesta este ceea ce trebuie să facă oamenii în propriile lor țări.

De asemenea, de când am lansat Meditația pentru Linia Temporală de Ascensiune, am observat că nu foarte multe persoane din afara rețelei mele sunt interesate de aceasta. Este voința lor liberă și este singurul factor care poate determina modul în care va fi tratat acest focar. Cu cât există mai multă cooperare pe suprafața planetei, cu atât există mai multă aliniere pe suprafața planetei, cu cât mai mult Forțele Luminii vor putea interveni în cel mai bun mod posibil în situație. Desigur că, nu am nimic împotriva nimănui care face această meditație sau a unor altor grupuri care organizează meditația lor. Însă, de obicei, din nefericire, eu trebuie să fiu cel care face acest lucru și se pare că pentru nimeni nu contează importanța creării unui câmp cuantic coerent cu meditația în masă, atingând un număr suficient de persoane pentru a avea o influență asupra liniei temporale planetare.

Hoshino: Forțele întunecate au împiedicat cooperarea dintre Lucrătorii în Lumină prin infiltrare, șantaj, separare, lupte interne și neînțelegeri. Au Forțele Luminii vreun sfat pentru comunitățile de Lucrători în Lumină care caută unitate și cooperare?

Cobra: Este foarte simplu. Oamenii care răspândesc șantajele, separarea, luptele interne și dezacordurile, nu sunt Lucrători în Lumină. Trebuie să fie îndepărtați din rețelele de pe rețelele pe Lumină și doar persoanele care pot lucra armonios împreună, pot lucra și răspândi Lumina. Așadar, dacă aveți un grup de Lucrători în Lumină și dacă cineva răspândește lipsa de armonie, acea persoană nu mai poate face parte din rețea. A trebuit să trec prin procesul de curățare a propriei mele rețele și trebuia să elimin între 30 și 50% din echipa mea fiindcă ei pur și simplu nu se ridicau la standard.

Acest lucru se întâmplă peste tot. Această purificare trebuie să fie făcută fără compromis, deoarece este singura cale prin care putem merge mai departe în acest moment critic al tranziției.

Hoshino: Da, sunt de acord cu acest lucru. Este important să purificați împrejurimile și ca oamenii cu care lucrați să fie la un standard adecvat în lumină. Putem să trimitem energia Zeiței celor care refuză să coopereze în speranța că s-ar putea să se răzgândească?

Cobra: Puteți să le trimiteți necondiționat energia Zeiței. Acest lucru nu este pentru a se răzgândi, dar este pentru a merge pe un drum care este scopul lor cel mai înalt și pentru toți ceilalți. Deoarece unii dintre ei s-ar putea să nu se răzgândească, nu trebuie să îi convingem noi. Putem răspândi Lumina. Putem să împărtășim Iubirea, însă nu putem schimba voința liberă a nimănui.

Hoshino: Da, sunt de acord cu dvs., liberul arbitru este un factor foarte important aici. 
Din ce grupuri este alcătuită Alianța Atlantida (Atlantis Alliance ) ? Ce face acum această alianță? Care este diferența dintre Alianța Atlantida și Confederația Galactică?

Cobra: Bine. Este prea devreme să vorbim despre grupuri concrete, care fac parte din Alianța Atlantida. Desigur, Confederația Galactică este un dintre acestea dar nu singura. Alianța duce acum la îndeplinire planurile pentru eliberarea planetară. De asemenea, referitor la acest nou focar de Coronavirus, această situație a activat anumite planuri de urgență. A deschis anumite posibilități ceea ce nu erau posibile înainte. A schimbat regulile jocului. Alianța Atlantida lucrează cu viteză maximă cât mai rapid posibil pentru a rezolva situația.

Hoshino:
 După cum am declarat  pe postul dvs. din 17 martie, Chimera a activat ultima sa linie de apărare cu implanturile fizice, poate reprezenta acest mecanism de apărare o mare provocare pentru Forțele Luminii ? sau de fapt nu este o mare problemă.

Cobra: Aceasta este o provocare, însă această provocare se poate gestiona. Este o provocare care prezintă anumite riscuri, dar aceste riscuri sunt abordabile.

Hoshino: Ce pot face Lucrătorii în Lumină pentru a slăbi acest mecanism de apărare?

Cobra: Instrucțiunile pentru Lucrătorii în Lumină vor veni la momentul potrivit.

Hoshino: Ce este singularitatea?

Cobra: O sursă de singularitate este o zonă unde un continuum spațiu-timp este deformat sau răsucit datorită unei concentrații foarte mari de materie care a fost schimbată într-o gaură neagră. O gaură neagră practic este o zonă foarte grea de materie care a fost comprimată într-o cantitate foarte mica de spațiu. Aceasta cu siguranță schimbă structura continuum-ului spațiu-timp. O fântână de singularitate nu este doar o distorsiune a continuum-ului spații-timp la o scară macro. Este de asemenea o distorsiune la scară cuantică. Aceasta este lucrul de care se ocupă acum Forțele Luminii.

Hoshino: Mișcarea de Rezistență sugerează ca populația de suprafață să păstreze alimente și necesități zilnice pentru o lună de zile, datorită carantinei medicale globale. Ar trebui să menținem o astfel de cantitate de stoc până când va avea loc Evenimentul? Sau este bine să o reducem la două săptămâni după ce pandemia va fi înăbușită ?

Cobra: Aș spune că va trebui să vă folosiți ghidarea proprie deoarece situația este destul de fluidă. Chiar dacă pandemia s-a încheiat, lucrurile nu vor reveni la ceea ce au fost înainte. Lumea pe care o știm s-a terminat. Lucrurile se schimbă acum. Suntem în faza finală. După cum cunoașteți graficul tranziției de fază, suntem în ultima fază înainte de Eveniment. Această fază va fi foarte turbulentă. Iar societatea umană de suprafață nu va mai fi stabile de acum încolo.


Partea a 2-a. Meditația pentru Linia Temporală de Ascensiune

Jedi: Ce proprietăți energetice au Jupiter și Pluto astfel încât Forțele Luminii au decis să organizeze o meditație pentru linia temporală de ascensiune în momentul conjuncției Jupiter Pluto?

Cobra: Conjuncția Jupiter Pluto este un aspect foarte puternic; este cel mai puternic aspect din
această perioadă de timp. Energia acestui aspect este o străpungere potențială uriașă. Această mare descoperire se poate manifesta în moduri diferite. Se poate manifesta drastic în îmbunătățirea condițiilor pentru intervenția Forțelor Luminii pe planetă. Poate reduce drastic pandemia. Poate crea drastic condiții mai favorabile pentru dezvăluire. Poate îmbunătăți drastic posibilitatea unui scenariu pentru arestările în masă. Există multe lucruri în joc, iar Jupiter și Pluto împreună, au potențialul de a crea o avere mare pentru Umanitate. Așadar, acesta este cel mai bun moment posibil pentru o meditație de genul acesta.

Jedi: Care este natura energiei Erei Vărsătorului care va lovi suprafața planetei în timpul meditației noastre? Este un tip de energie a Zeiței?

Cobra: Nu. După cum am spus, nu este un tip de energie a Zeiței. Este o energie a unei anumite străpungeri în care se vor manifesta străpungeri de zone necunoscute încă.

Este un enorm potențial pentru schimbări de lungă durată.

Jedi: Dacă această meditație consolidează cu succes linia temporală pozitivă și contracarează toate comploturile forțelor întunecate, bombele toplet plasmatice rămase vor fi obstacolul final în calea noastră către Eveniment?

Cobra: Bombele toplet rămase vor fi unele dintre obstacolele majore care au rămas. Este imposibil de prezis exact cum se vor dezvolta lucrurile deoarece aici este implicat liberul arbitru. Există multe facțiuni implicate. Nu putem prezice exact cum va continua toată această ultimă fază. Este una dintre cele mai imprevizibile faze în istoria umană dar cunoaștem rezultatul final care este foarte bun și acesta este Evenimentul.

Jedi: Ce reprezintă Lumina albă, roză, albastră și aurie în această meditație?

Cobra: Aceste patru culori de Lumină sunt aspectele diferite ale diferitelor raze ale Luminii. Fiecare dintre aceste aspecte abordează o anumită calitate a conștiinței dimensionale superioare. Toate împreună creează combinația optimă care este necesară pentru ca energiile străpungerii Vărsătorului să se manifeste cât mai eficient posibil pe suprafața planetei.

Jedi: Uau, o foarte bună combinație, da. Instrucțiunea meditației sugerează să vizualizăm un stâlp de Lumină care conectează toate ființele de lumină din sistemul nostru solar. Ne puteți da câteva exemple de astfel de ființe de lumină?

Cobra: Da, există ființe care fac parte din Confederația Galactică. Există ființe care aparțin de Comandamentul Jupiter, care aparțin de Comandamentul Ashtar. Există flota Pleiadiană, flota Syriană, flota Arcturiană și flota Andromedană. Există membrii ai Mișcării de Rezistență în diverse locuri din sistemul solar. Există ființe non-fizice ca Îngerii, Arhanghelii. Acestea sunt Ființe Ascensionate. Există multe ființe diferite de Lumină care canalizează energia centrului galactic în întregul sistem solar și către planeta Pământ în această operațiune finală de eliberare.

Jedi: Putem apela și conecta Alianța Atlantida?

Cobra: Da, puteți cu siguranță, dar în acest moment nu pot elibera mai multe informații despre cine este implicat cu Alianța Atlantida. Dacă doar repetați numele (Atlantis Alliance) – Alianța Atlantida, în mintea voastră, și solicitați o conectare, veți primi un răspuns. Dacă canalizarea voastră este suficient de deschisă și puteți avea viziuni, instrucțiuni. Ați putea primi ghidare spirituală. Ați putea primi câteodată anumite experiențe puternic care vă pot ajuta în propria dezvoltare. Vă poate ajuta în pregătirea pentru misiunea voastră și la fel, pentru misiunea actuală.

Jedi: Ce ajutoare vizuale 2D / 3D putem crea pentru a putea manifesta o meditație în masă reușită, în special pentru meditația pentru linia temporală de ascensiune ?

Cobra: Trebuie să vă folosiți propria voastră ghidare. Am eliberat o mulțime e informații despre acest lucru, iar voi puteți să le combinați în propriile memorii, imagini, video-uri și în orice fel de instrumente pe care le puteți crea pentru a fi distribuite online.

Jedi: Cum putem folosi Floarea Vieții pentru a ajuta această viitoare meditație pentru linia temporală de ascensiune?

Cobra: Forțele Luminii au solicitat de câteva ori în trecut să facem Meditația Floarea Vieții cât de des este posibil și de asemenea acum, în această situație oricând, oricine sau chiar în grup. Meditația Floarea Vieții creează un câmp de susținere pentru Forțele Luminii să își continue operațiunile. De asemenea, puteți pune acele zone infectate într-o Meditație Floarea Vieții, care de asemenea, poate ajuta.

Jedi: Dacă ne folosim intenția pentru ca această meditație să devină eficientă într-un moment specific, această tehnică o va ajuta să ajungă la masa critică?

Cobra: Da, categoric. Puteți medita și vizualiza această meditație atingând masa critică. Deci, puteți să faceți chiar o meditație de grup la o anumită oră specifică, când toată lumea poate medita pentru ca această meditație în masă să ajungă la masa critică. O sugestie ar fi la momentul exact al intrării lui Saturn în Vărsător care se va întâmpla în câteva zile. Va avea loc pe 22 martie în cele mai multe părți din lume. Dacă se organizează meditații în grup la acel moment cu scopul de a manifesta masa critică și depășirea masei critice. Un țintă este de a avea 1 milion de oameni care să mediteze la meditația noastră principală pe 4/5 aprilie. Aceasta ar fi o bună sugestie. Astfel, oamenii pot organiza meditația, meditația preliminară la momentul în care Saturn intră în semnul Vărsătorului pe 22 martie. Ei pot individualiza meditația noastră principală pe 4/5 aprilie pentru a depăși de mai multe ori masa critică. Așa cum am spus, ținta acum este de 1 milion de persoane care meditează.

Jedi: Dacă Lucrătorii în Lumină fac zilnic Meditația pentru Linia temporală de Ascensiune la scară globală, ar ajuta meditația zilnică ca meditația în masă din 4/5 aprilie să atingă masa critică?

Cobra: Da, desigur.

Jedi: Ce meditații ar trebui să facem înainte de 4 aprilie pentru a stabiliza și îmbunătăți situația?

Cobra: Puteți utiliza de fapt această meditație care este destinată pentru 4 aprilie. Puteți acum începe să o folosiți și poate deveni meditația principală de acum înainte.

Jedi: Ar trebui să înlocuim Meditația săptămânală Cheie pentru Libertate cu alte meditații înainte de 4 aprilie?

Cobra: Așa cum am spus, puteți înlocui Meditația Cheie pentru Libertate cu această nouă Meditație pentru Linia Temporală de Ascensiune.

Jedi: Cum putem folosi filtrarea realității pentru a opri infecția de virus și luptele dintre Lucrătorii în Lumină facilitând în acest timp o meditație în masă de succes care modelarea realității?

Cobra: Puteți să folosiți filtrarea realității în mod simplu luând decizia că nu veți fi infectat de virus. Puteți folosi modelarea realității concentrându-vă asupra faptului că am creat multe meditații care au atins masa critică și că vom ajunge la fel și de data aceasta la masa critică. Semnele arată că facem progrese mari în această direcție.

Jedi: Cum oamenii care nu s-au alăturat niciodată unei Conferințe Cobra nu ar înțelege despre ce vorbim aici. Cobra, puteți să explicați simplu ce înseamnă filtrarea realității sau modelarea realității?

Cobra: Aș avea nevoie de mai mult timp decât un simplu interviu să explic acestea în detaliu. Practic, există două tehnologii care por ajuta în procesul de manifestare. Prin filtrarea realității luați o decizie că, nu permiteți o anumită realitate în viața voastră, și creați de fapt, un filtru al realității. Modelarea realității este atunci când vă concentrați atenția într-o anumită direcție și această concentrare accelerează manifestarea în acea linie temporală particulară.

Jedi: Forțele Luminii vor revizui instrucțiunile pentru meditație dacă pandemia COVID-19 se va ține sub control înainte de 4 aprilie?

Cobra: Există certitudinea reală că vor fi încă persoane infectate de virus până la 4 aprilie.

Deci, indiferent de numărul persoanelor infectate sau vindecate, puteți folosi această meditație cel puțin pentru a îmbunătăți starea lor și pentru a preveni răspândirea în continuare a virusului.

Jedi: Dacă populația de suprafață în această meditație atinge masa critică și cooperează între ei ca niciodată până acum, cum vor răspunde Forțele Luminii și crea un plan de ascensiune pentru Eveniment?

Cobra: Acesta este încă informație clasificată. Pot răspunde la această întrebare după ce s-a terminat meditația. Dacă această cooperare se manifestă, voi lansa desigur un raport complet despre aceasta.

Jedi : Ori de câte ori anunțăm o meditație majoră în masă, unii oameni vor încerca să împiedice activitatea noastră sau să atace membrii grupului nostru cu zvonuri și minciuni. Care este motivul exact din spatele acțiunilor acestora?

Cobra: După cum am spus, unii dintre ei aparțin rețelelor întunecate ale cabalei. Unii dintre ei sunt entități posedate. Unii dintre ei sunt controlați mental. Unii dintre ei sunt pur și simplu foarte compromiși în structura personalității lor. Este cel mai bine să eliminați acei oameni din rețele voastre.

Jedi: Conform întrebării anterioare, cum își vor asuma acei oameni responsabilitatea pentru acțiunile lor de împiedicare după Eveniment?

Cobra: Pentru cei dintre care împiedicau progresul Forțelor Luminii în momente critice, ar putea exista un process în fața Curții galactice. Unii dintre ei vor avea procese. Unii dintre ei vor fi arestați. Unii dintre ei vor fi judecați pentru trădare. Unii dintre ei vor trebui să meargă la reconcilieri. Vor trebui să răspundă pentru faptele lor.

Jedi: Avem o listă de articole recomandate pe 4 aprilie. Vă rog să spuneți DA, dacă credeți că este bine să le punem pe altarul nostru în timpul meditației în masă.

-  Argint binecuvântat cumpărat la activarea declanșatorului de argint

-  Monedă de argint tahionizat St. Germain

-  Portretul tahionizat al lui St. Germain

-  Ametist tahionizat

Recomandați alte articole sau minerale?

Cobra: Recomand pietrele Cintamani, și desigur sunt recomandare toate tipurile de articole pe care le-ați menționat.


Partea a 3-a. Pregătiți-vă pentru schimbare


Patrick: Ce înseamnă zori albastre?

Cobra: Zori albastre este o expresie codificată care înseamnă zorii Erei Vărsătorului. Este activate energia albastră a Soarelui Central Galactic. Când această energie este activată va transforma complet suprafața planetei și este cea pe care o experimentați deja. A făcut deja asta. Deoarece aceasta schimbă societatea, deși forțele întunecate au eliberat virusul, Forțele Luminii pot fi inteligența și conștiința Soarelui Central Galactic. Folosesc această oportunitate pentru a transforma în totalitate societatea umană. Schimbarea este ireversibilă. Nu mai poate fi inversată.

Patrick: Mulți oameni consider că viața actuală pe Pământ este similară cu ceea ce este descris în Cartea Revelației de St. John (Book of Revelation). Ce fel de document este St. John în ochii forțelor luminii și respectiv a forțelor întunecate?

Cobra: Practic, această ființă care acum se numește St. John a avut o viziune în care a făcut parte din planul de Eliberare care a inclus o aterizare masivă a navelor mamă. A inclus un mare război, un mare război pentru Eliberare. A inclus purificarea forțelor întunecate, biochip-uri, vaccinuri. A văzut toate aceste lucruri. Această profeție este foarte populară deoarece oamenii cred că este ceva în spatele acesteia. Forțele întunecate au încercat să folosească eronat această profeție pentru a crea frică și a răspândi teama. Nu au avut un tocmai un succes foarte mare.

Patrick: Unii oameni au mai mulți bani pentru pregătirea Evenimentului. Care metale prețioase le-ați recomanda să cumpere aur sau argint?

Cobra: Atât aurul cât și argintul

Patrick: Dacă oamenii au bani pentru a cumpăra aur sau argint, câte uncii ar trebui să cumpere cel puțin pentru a se pregăti pentru Eveniment?

Cobra: Trebuie să aibă destule lucruri din acestea pentru a-i trece undeva între două săptămâni și o lună de schimbări. Deci, orice sumă de bani cheltuiți în timp de două până la patru săptămâni, aceasta este suma de bani pe care trebuie să o păstrați în aur și argint, dacă aveți destui bani. De asemenea, veți avea nevoie de aceeași sumă în bani lichizi. Aceasta este recomandarea pentru cei care au destui bani.

Patrick: În interviul de la Declanșatorul de Argint (Silver Trigger) cu International Golden Age Group, ați menționat că cumpărarea de argint cu portretul Reginei britanice pe data de 11/11 pot practic elibera aceste monede de sub controlul ei. Dacă vrem să cumpărăm argint sau aur cu portretul ei pentru a ne pregăti de schimbare, cum putem elimina legătura energetică și declara acel aur sau argint ca fiind proprietatea noastră?

Cobra: Le puteți purifica pur și simplu cu Flacăra Violetă și apoi să faceți un decret care declară ca acele monede să fie complet eliberate de sub orice influență a întunericului.

Patrick: Pot da Forțele Luminii niște instrucțiuni despre cum să organizăm un grup Prepare for Change? Unii oameni au spus că grupurile lor locale nu au nici o idee pentru Meditația pentru Linia Temporală de Ascensiune. Speră ca Forțele Luminii să le poată învăța despre abilitățile de conducere și comunicare în grup, pe lângă promovarea meditațiilor.

Cobra: Practic, organizația Prepare for Change (Pregătire pentru Schimbare) va trebui să fie restructurată, astfel încât să existe o comunicare aliniată stabilită cu grupul principal Prepare for Change. De asemenea, toate grupurile Prepare for Change trebuie să aibă acces la blogul meu unde actualizez situațiile pe măsură ce se dezvoltă.

Patrick: Ce ar trebui să facă Grupurile Sisterhood of the Rose (Grupurulie Frăția Trandafirului) în faza de ridicare a Bulelor? Au Forțele Luminii instrucțiuni noi?

Cobra: Ar trebui să continue cu instrucțiunile pe care le-au primit în ultimii doi ani. Este important pentru oamenii din grupurile Sisterhood of the Rose să ancoreze energia pură a Zeiței cât de mult posibil. Aceasta înseamnă de asemenea, că facă o muncă de auto-vindecare, lucrând pe ei înșiși, eliminând sistemele de credință, tiparele și blocajele, curățind implanturile, ancorând energia Zeiței. Am oferit toate meditațiile pe care grupurile Sisterhood of the Rose le pot face. Pot asculta desigur și de propria lor ghidare, de asemenea.

Patrick
: Deși trăim deja în faza de Apariție a Bulelor, cu greu putem simți un paradis de Lumină Pură în lumea fizică actuală. În schimb, deseori putem vedea nebunia și anxietatea populației de suprafață, în fața unei societăți care se prăbușește. Cum putem să manifestăm și să simțim bulele de paradis în viața noastă curentă?

Cobra: Oamenii care se află în zone de blocaj, în special în Europa și în alte zone, și dacă ies singuri în natură, ar simți energia extrem de pură a Luminii care vine foarte puternic în faza de Elevare a Bulelor. Desigur, oamenii care se află în zone dens populate cu concentrații umane ridicate pot avea dificultăți să simtă acest lucru, deoarece încă există entități, multe emoții și multe persoane în jur care acum sunt în stare de panică, haos și … Dar am primit rapoarte de la oameni din Wuhan printr-un anumit canal. În Wuhan, oamenii pot simți calmul, pacea și liniștea în mijlocul întregului haos. Aceasta este exact manifestarea acelor bule de paradis. Sunt noi energii care vin în mijlocul centrului focarului. 

Patrick: Uau ! este frumos ! Deci, vă mulțumim foarte mult!

Cobra:
Mulțumiri tuturor ! Aș sugera ca toată lumea să ni se alăture în meditația noastră. Victoria Luminii !

---- Sfârșitul transcrierii ---

Puteți afla mai multe despre Meditația pentru Linia Temporală de Ascensiune / Meditația pentru Finalul Coronavirusului din următoarea postare:

În limba română:

Puteți găsi mai multe informații despre Comanda RCV Stardust în link-ul de mai jos:

Engleză
Română


Pe 22 martie Saturn va intra în Vărsător. Vom folosi această ocazie pentru a construi energia pentru Meditația pentru Linia Temporală de Ascensiune  / Meditația pentru Finalul Coronavirusului pe 4/5 aprilie, astfel încât să putem depăși masa critică și să avem între 144.000 și 1 milion de oameni care vor medita în acea zi.

https://www.welovemassmeditation.com/2020/03/meditation-at-exact-time-of-Saturn-entering-Aquarius-on-March-22nd-at-358-am-utc.html

În limba română:


Vom face meditația la ora exactă la care Saturn intră în Vărsător pe 22 martie la 3:58 AM UTC (5:58 AM EET ora României). Vă rugăm să vă alăturați acestei meditații dacă vă simțiți ghidați în acest sens.


Victoria Luminii!

_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru oprirea focarului de pandemie în China la fiecare 4 ore (07:00, 11:00, 15:00, 19:00, 23:00):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii