Actualizarea Meditației pentru Pace în Ecuador și ChilePe 3 octombrie, oamenii din Ecuador au convocat o grevă națională pentru a protesta împotriva măsurilor de austeritate anunțate de președintele Moreno. Răspunsul președintelui a fost să apeleze la o stare de urgență națională.

Sindicatele Confederației Națiunilor Indigene din Ecuador (CONAIE) și alte grupuri, au solicitat guvernului să înlăture măsurile de austeritate, inclusiv măsurile de anulare a subvențiilor pentru combustibil, care mai mult decât au dublat prețul gazelor naturale, cu scopul de a asigura împrumuturile de la FMI.  

Din cauza tulburărilor, a fost organizată o meditație pentru pace în Ecuador, care să contribuie la armonizarea situației, astfel încât să poată fi rezolvată în mod pașnic.

https://www.welovemassmeditation.com/2019/10/peace-meditation-for-ecuador-daily-at-1.html

în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/10/meditatie-de-pace-pentru-ecuador-zilnic.html

În 14 octombrie, a fost încheiat un acord între președintele Moreno și liderii indigeni, pentru a anula măsurile de austeritate, și pentru a crea noi măsuri care urmau să fie negociate cu aportul și acordul grupurilor indigene. Acest lucru a dus la încheierea conflictelor care au avut loc la acea vreme, timp de două săptămâni.

https://www.theguardian.com/world/2019/oct/14/ecuador-protests-end-after-deal-struck-with-indigenous-leaders

Împrumutul de la FMI, care necesită luarea unor măsuri, nu a fost anulat. Problema este în discuție la Adunarea națională și negocierile dintre guvernul din Ecuador și liderii indigeni au loc în continuare. La sfârșitul lui octombrie, s-ar putea să fie din nou proteste ale oamenilor din Ecuador, dacă negocierile nu se vor încheia conform voinței poporului.

Între timp, în prezent există o mulțime de tulburări în Santiago, Chile. Protestele susținute de studenții de la Universitate, care și-au exprimat nemulțumirea în legătură cu creșterea recentă a tarifelor de metrou, au inclus îngrijorările lor privind creșterea costului de trai, care cuprind serviciile publice, asistența medicală și educația.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/santiago-fire-chiles-military-quells-mass-riots-tanks-troops-streets

Din nefericire, multe dintre protestele pașnice au devenit violente. De-a lungul săptămânii trecute, au fost incendiate clădiri și stații de metrou, iar peste 150 de ofițeri de poliție au fost răniți.

https://www.rt.com/news/471276-chile-emergency-riots-santiago/

Drept consecință, în capitala Chilei a fost declarată starea de urgență. 

Prin urmare, meditația pentru pace în Ecuador se va actualiza prin includerea situației din Chile.

Ora acestei meditații va fi în continuare la 1 AM UTC (4 EM EEST ora României - noaptea). Această oră este aleasă astfel, pentru ca majoritatea oamenilor din Ecuador și Chile să se poată alătura acestei meditații. 


Tabelul următor arată ora meditației pentru zonele orare selectate, inclusiv pentru Quito, Ecuador și Santiago de Chile :

Ora
Fusul orar
Orașul
03:00 pm
HST
Honolulu
06:00 pm
PDT
Los Angeles
07:00 pm
MDT
Denver
08:00 pm
CDT
Chicago
08:00 pm
ECT
Quito, Ecuador
09:00 pm
EDT
New York
10:00 pm
BRT
Rio de Janeiro
10:00 pm
CLST
Santiago de Chile
01:00 am
UTC
Reykjavik
02:00 am
BST
London
03:00 am
CEST
Berlin
03:00 am
EET
Cairo
04:00 am
MSK
Moscow
08:00 am
ICT
Bangkok
09:00 am
CST
Taipei
10:00 am
JST
Tokyo
12:00 pm
AEDT
Sydney
02:00 pm
NZDT
Auckland

Iată link-ul pentru evenimentul Facebook :


Aici se găsește lista de redare pe Youtube ale audio-urilor ghidate pentru această meditație :


Vă rugăm să rețineți : această meditație pentru pace a fost inițial înregistrată pentru a armoniza conflictul din Iran.

Puteți să vă concentrați pur și simplu asupra Ecuadorului și Chilei și să înlocuiți fraza „situația din Iran” cu „situația din Ecuador și Chile” în pasul 2 al instrucțiunilor meditației, precum și să înlocuiți fraza „conflict iranian” cu „conflictele dintre guvern și oamenii din Ecuador și Chile", în pașii 4 și 5.

Instrucțiunile pentru această meditație (timpul sugerat pentru meditație este de 15 minute) :

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare pentru situația din Ecuador și Chile.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină roz care emană de la Soarele Central Galactic, care apoi coboară în jos în corpul vostru și adânc în centrul Pământului.

4. Vizualizați această Lumină cum curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toți cei implicați în conflictele dintre guvern și oamenii din Ecuador și Chile, armonizându-i pe toți și aducând pace. Permiteți ca Lumina roz să curgă în exterior, vindecând toate celelalte conflicte din întreaga lume.
5. Cereți prezenței Zeiței (divinului feminin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toate situațiile nerezolvate privind conflictele dintre guvern și oamenii din Ecuador și Chile și către toți cei implicați în acestea. Lăsați aceste energii să curgă în exterior și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre înspre aceste situații, pentru câteva minute.


Zeița vrea pace și pace va fi !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST):


În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii