Urgent! Meditația de Pace pentru Siria și conflictul dintre India-Pakistan zilnic la 4:45 PM UTC (7:45 PM EEST ora României)


Actualizare : Turcia acum este pregătită să facă o mișcare în nordul Siriei.

Instrucțiunile acestei meditații au fost actualizate pentru a reflecta această ultimă evoluție.


Există noi evoluții în situația dintre India și Pakistan, și dintre Siria și Turcia.

În februarie 2019, a avut loc un bombardament sinucigaș al trupelor de poliție indiene din Kashmir. Tensiunea a escaladat rapid între vecinii înarmați cu armă nucleară, India și Pakistan, după ce lupta aeriană dintre rivali s-a terminat cu o pierdere de avioane raportată de către ambele națiuni. A fost organizată o meditație pentru armonizarea situației.

https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/urgent-daily-meditation-for-india-and.html

în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/03/urgent-meditatia-zilnica-pentru-india.html

Pe 5 august, India a revocat statutul de autonomie al statului Jammu și Kashmir. Guvernul din India a impus de asemenea, stare de asediu și a reținut aproximativ 4.000 de persoane, inclusiv juriști și jurnaliști.

Acum, Pakistanul amenință India, astfel încât un conflict la scară mică între cei doi vechi rivali, ar putea aprinde un război nuclear care ar ucide sute de milioane de oameni.


Între timp, Turcia amenință că va invada în mod unilateral Siria.

Dacă planul Turciei va continua, acesta va duce la conflicte directe cu forțele proxy ale SUA din nord-estul Siriei, în special brațul kurd YPG al Forțelor Democrate Siriene (SDF).

Sursa : Reuter (LINK)

De asemenea,Turcia dorește să creeze o zonă de tampon la adâncimea de până la 30 de kilometri (19 mile), care va porni de la orașul sirian Manbij, de pe malul de vest al Eufratului, până la granița irakiană de est. Aceasta ar duce la o curățare etnică și o schimbare demografică dramatică a sirienilor arabi suniți într-o zonă în mod tradițional kurdă.

Este important de notat că adevăratul motiv ocult al conflictului din Siria este lupta pentru vortexul Zeiței siriene, care este unul dintre cele mai importante puncte cheie de energie în rețeaua energetică planetară.

Oricine controlează acel punct energetic este foarte aproape de a controla majoritatea sistemelor de energie Ley line pe suprafața planetară. Oricine controlează sistemul de energie Ley line are acces direct la conștiința globală a umanității.

http://2012portal.blogspot.com/2016/04/the-syria-pentagram.html

Pentagrama siriană

De asemenea, Manbij a fost centrul de cult al zeiței siriene a fertilității, Atargatis, iar energia ei inițială este una dintre energiile cheie pentru o tranziție pașnică în societatea post-Eveniment.


https://en.wikipedia.org/wiki/Manbij

Prin urmare, urmează să organizăm o meditație urgentă zilnic la ora 4:45 PM UTC (7:45 PM EEST ora României), pentru a ajuta la scăderea tensiunii și a preveni conflictele majore în Siria și dintre India și Pakistan.

Aici este link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație :

Iată link-ul pentru lista de redare pe YouTube al audio-urilor ghidate pentru această meditație:

Puteți înlocui fraza "situația în Iran" cu "situațiile în Siria și dintre India și Pakistan" în pașii 2 și 5 al instrucțiunilor meditației, precum puteți înlocui și fraza  "conflict iranian" cu "conflictele în Siria și dintre India și Pakistan", în pașii 4 și 5.

Instrucțiunile pentru această meditație (timpul sugerat pentru meditație este de 15 minute) :

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare pentru situația din Siria și dintre India și Pakistan.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină roz care emană de la Soarele Central Galactic, care apoi coboară în jos în corpul vostru și adânc în centrul Pământului. 

4. Vizualizați  această Lumină cum curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toți cei implicați în conflictele din Siria și dintre India și Pakistan, armonizându-i pe toți și aducând pace. Permiteți ca Lumina roz să curgă în exterior, vindecând toate celelalte conflicte din întreaga lume. 

5. Cereți prezenței Zeiței (divinului feminin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toate situațiile nerezolvate privind conflictele din Siria și dintre India și Pakistan, și către toți cei implicați în acestea. Lăsați aceste energii să curgă în exterior și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre înspre aceste situații, pentru câteva minute.


Zeița vrea pace și pace va fi !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST):


În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii