Meditație de Pace pentru Ecuador zilnic la ora 1 AM UTC


Ecuador se află în prezent într-o stare de urgență națională datorită grevelor la nivel național și care a început joi, pe 3 octombrie.

Protestele pentru respingerea măsurilor economice foarte dure pe care guvernul le-a anunțat săptămâna trecută, s-au răspândit pe larg și sunt uriașe în toată țara. La câteva ore după începerea grevei, guvernul a anunțat stare de urgență, permițând drepturi extra-constituționale de a se face arestări, pe lângă alte prevederi cum ar fi colectarea anticipată a impozitelor, mutarea sediului în orice loc și organizarea cenzurării informațiilor. Starea de urgență este declarată pentru o perioadă de 60 de zile.
Majoritatea mass-mediei deja au cenzurat informațiile, dar datorită mediei sociale oamenii comunică și sunt informați.


În martie, Ecuador a semnat un acord de împrumut de 4,2 miliarde de dolari de la FMI (Fondul Monetar Internațional) pe o perioadă de 3 ani, cu condiția ca guvernul să adere la un anumit program  economic precizat în acord. Programul reclamă o reducere enormă a bugetului național al țării.

Acesta va include concedierea a zeci de mii de angajați din sectorul public, creșterea taxelor care lovesc disproporționat în oamenii săraci, și scăderea investițiilor publice. Eliminarea subvenției la gaze a dus la mai mult decât dublarea prețului motorinei și al gazelor naturale, în timp ce salariile au rămas aceleași.

Diverse grupuri au anunțat că vor continua protestul în țară împotriva măsurilor îndelungate de austeritate ale președintelui Lenin Moreno, care vor fi implementate în această săptămână, fiind condițiile pentru acordul din martie, pentru împrumutul de la Fondul Monetar Internațional (FMI).

https://www.telesurenglish.net/news/Ecuador-Transport-Unions-Declare-Strike-Over-Others-Continue--20191004-0010.html

În timpul protestelor, mulți demonstranți indigeni au fost bătuți în mod arbitrar de Poliția Națională. Începând de vineri, 4 octombrie, au fost arestați 350 de cetățeni pentru participarea la demonstrații.

https://www.telesurenglish.net/news/Madness-is-Over-Ecuadors-President-Moreno-Warns-Protesters-20191004-0003.html

Datorită protestelor în curs de desfășurare, au fost afectate în toată țara transporturile de alimente, combustibil și alte bunuri. Apoi luni, pe 7 octombrie, pe fondul protestelor, președintele Lenin Moreno a mutat sediul guvernului său din capitala Quito, în orașul de coastă Guayaquil.

https://www.nytimes.com/2019/10/08/world/americas/ecuador-protests-president.html

Cu toate acestea, deoarece guvernul a refuzat să readucă anularea subvențiilor pentru combustibil, este posibil ca protestele să fie continuate.

Un protest pașnic va fi organizat de CONAIE, vineri pe 9 octombrie, care este o organizație a locuitorilor indigeni. 20.000 de oameni sunt așteptați să participe la acest protest. Totuși, există posibilitatea ca protestul să fie infiltrat de oameni care doresc să provoace violență.

Din motivele menționate anterior, vă sugerăm să faceți o Meditație pentru Pace cu scopul de a ajuta la armonizarea situației în Ecuador, astfel încât această situație să poată fi rezolvată în mod pașnic.  

Meditația pentru Pace va avea loc zilnic la ora 1 AM UTC (4 AM EEST ora României - noaptea). Această oră este aleasă pentru ca majoritatea oamenilor din Ecuador să se alăture la această meditație. 

Tabelul următor arată ora meditației pentru zonele orare selectate, inclusiv pentru Quito, Ecuador :

Ora
Fusul orar
Orașul
03:00 pm
HST
Honolulu
06:00 pm
PDT
Los Angeles
07:00 pm
MDT
Denver
08:00 pm
CDT
Chicago
08:00 pm
ECT
Quito
09:00 pm
EDT
New York
10:00 pm
BRT
Rio de Janeiro
01:00 am
UTC
Reykjavik
02:00 am
BST
London
03:00 am
CEST
Berlin
03:00 am
EET
Cairo
04:00 am
MSK
Moscow
08:00 am
ICT
Bangkok
09:00 am
CST
Taipei
10:00 am
JST
Tokyo
12:00 pm
AEDT
Sydney
02:00 pm
NZDT
Auckland

Iată link-ul pentru evenimentul Facebook :


Iată link-ul pentru Lista de redare Youtube al audio-urilor ghidate pentru această meditație :

http://bit.ly/2YhMNJ1

Vă rugăm să rețineți: această meditație pentru pace a fost inițial înregistrată pentru a ajuta la armonizarea conflictului din Iran.

Puteți pur și simplu să vă concentrați asupra Ecuadorului și să înlocuiți fraza „situația din Iran” cu „situația din Ecuador” în pasul 2 al instrucțiunilor meditației, precum și să înlocuiți fraza „conflict iranian” cu „conflictul dintre guvern și oamenii din Ecuador ", în pașii 4 și 5.

Instrucțiunile pentru această meditație (timpul sugerat pentru meditație este de 15 minute) :

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare pentru situația din Ecuador.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină roz care emană de la Soarele Central Galactic, care apoi coboară în jos în corpul vostru și adânc în centrul Pământului.

4. Vizualizați această Lumină cum curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toți cei implicați în conflictul dintre guvern și oamenii din Ecuador, armonizându-i pe toți și aducând pace. Permiteți ca Lumina roz să curgă în exterior, vindecând toate celelalte conflicte din întreaga lume. 

5. Cereți prezenței Zeiței (divinului feminin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toate situațiile nerezolvate privind conflictul dintre guvern și oamenii din Ecuador și către toți cei implicați în acestea. Lăsați aceste energii să curgă în exterior și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre înspre aceste situații, pentru câteva minute.


Zeița vrea pace și pace va fi !
________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST):


În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

Comentarii