Meditație pentru Liban zilnic la 4:30 PM UTC (19:30 ora României)În încercarea de a pune capăt corupției guvernamentale și a dificultăților economice, oamenii din Liban au organizat în toată țara proteste pașnice, în ultimele șase zile. Mai multe demonstrații pașnice au fost organizate, de asemenea, de libanezi din întreaga lume.  

https://www.instagram.com/tv/B33WSWZAPWQ

Luni, a fost convocată o grevă generală la nivel național pe tot cuprinsul Libanului. Mai târziu, pe parcursul zilei, guvernul a anunțat reforme care includ reducerea la jumătate a salariilor pentru foștii și actualii miniștrii, o promisiune de a nu impune taxe noi, și înființarea unui cadru de anticorupție.

Cu toate acestea, oamenii din Liban continuă să organizeze proteste pașnice. Continuă să solicite demisia guvernului, pe care îl acuză de corupție pe scară largă  și de crime conexate.

https://www.aljazeera.com/news/2019/10/lebanon-protests-latest-updates-191021080734203.html

Aceste proteste au fost provocate de un plan al guvernului de a introduce o taxă zilnică de 0,20 dolari pentru apelurile vocale făcute prin WhatsApp și alte aplicații. Acest lucru a fost revocat după a doua zi a protestelor la nivel național.

De atunci, centrul atenției protestatarilor s-a schimbat, spre a pune capăt corupției și a greutăților economice ale țării, deoarece nu văd un viitor dacă guvernul lor va continua să conducă țara în acest mod.

Comparativ cu alte proteste care se desfășoară în prezent în alte țări, protestele din Liban sunt mult mai pașnice. Oameni de diferite religii și din diverse medii politice, sunt uniți și solicită o schimbare, pe care toți doresc să o manifeste. 

1,5 milioane de oameni care cer să se pună capăt corupției în Beirut, în Liban

Prin urmare, organizăm o meditație de pace pentru Liban, cu scopul de a oferi un suport energetic oamenilor din țară, astfel ca cererile lor să poată fi manifestate într-un mod pașnic.

Ora acestei meditații este zilnic la 4:30 PM UTC (7:30 PM EEST - 19:30 ora României), echivalent cu ora 7:30 PM EEST în Beirut. Această oră a fost aleasă astfel încât majoritatea oamenilor din Liban să poată participa la această meditație.

Tabelul următor arată ora meditației pentru zonele orare selectate, inclusiv Beirut :

Ora
Fusul orar
Orașul
06:30 am
HST
Honolulu
09:30 am
PDT
Los Angeles
10:30 am
MDT
Denver
11:30 am
CDT
Chicago
12:30 pm
EDT
New York
01:30 pm
BRT
Rio de Janeiro
04:30 pm
UTC
Reykjavik
05:30 pm
BST
London
06:30 pm
CEST
Berlin
06:30 pm
EET
Cairo
07:30 pm
EEST
Beirut
07:30 pm
MSK
Moscow
11:30 pm
ICT
Bangkok
12:30 am
CST
Taipei
01:30 am
JST
Tokyo
03:30 am
AEDT
Sydney
05:30 am
NZDT
Auckland

Iată evenimentul Facebook pentru această meditație :

https://www.facebook.com/events/388211705416062

Audio-urile ghidate pentru această meditație în 12 limbi pot fi găsite aici :


Vă rugăm să înlocuiți fraza „situația din Iran” cu „situația din Liban” în pasul 2 al instrucțiunilor meditației, precum și să înlocuiți fraza „conflict iranian” cu „situația din Liban", în pașii 4 și 5.

Instrucțiunile pentru această meditație (timpul sugerat pentru meditație este de 15 minute) :

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare pentru situația din Liban.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină roz care emană de la Soarele Central Galactic, care apoi coboară în jos în corpul vostru și adânc în centrul Pământului.

4. Vizualizați această Lumină cum curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toți cei implicați în situația din Liban, armonizându-i pe toți și aducând pace. Permiteți ca Lumina roz să curgă în exterior, vindecând toate celelalte conflicte din întreaga lume.

5. Cereți prezenței Zeiței (divinului feminin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toate situațiile nerezolvate privind situația din Liban și către toți cei implicați în acestea. Lăsați aceste energii să curgă în exterior și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre înspre aceste situații, pentru câteva minute.


Zeița vrea pace și pace va fi !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST):


În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii