Noua concentrare a Meditației de Urgență: Uraganul LorenzoUraganul Lorenzo este în prezent o furtună de categoria 1-a, localizată la aproximativ 220 de mile nord-est de Azore. Se apropie de vestul Europei și este prognozat să lovească direct Insulele Britanice în următoarele două zile. 

https://www.accuweather.com/en/weather-news/lorenzo-to-make-direct-hit-on-ireland-uk-with-hurricane-force-winds/594327

Uraganul Lorenzo a devenit o furtună de categoria a 5-a sâmbăta trecută, înainte de a slăbi în intensitate duminica și luni. Apoi miercuri, a trecut peste Azore ca o furtună de categoria 1-a, aducând ploi abundente, vânturi puternice, și valuri înalte în arhipelag.

Aceasta este de asemenea o furtună extrem de vastă. Vânturile de forța unui uragan se extind spre exterior la aproximativ 150 de mile de centrul său, în timp ce vânturile de forța unei furtuni tropicale se extind spre exterior la aproximativ 390 de mile. Umflăturile generate de Uraganul Lorenzo sunt resimțite chiar de-a lungul coastei de est al Statelor Unite ale Americii, Canada și Bahamas.


Acum, se prognozează că Uraganul Lorenzo se va îndrepta către vestul Insulelor Britanice, Irlanda, Irlanda de Nord și locațiile de coastă din vestul Țării Galilor fiind cele mai afectate. Se preconizează că va debarca pe țărm în Irlanda sau Irlanda de Nord ca o furtună puternică post-tropicală cu rafale de vânt de forța unui uragan, până la ora locală joi seara. Vânturile puternice pot duce apoi la o răspândire a deteriorării copacilor și pene de curent electric, în timp ce ploile abundente vor duce la inundații în anumite zone locale.

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Puteți găsi pe această pagină, o listă de subiecte care pot fi incluse de asemenea, în Meditația de Urgență.

Puteți folosi și următoarea meditație pentru a accelera procesul de disipare al Uraganului Lorenzo. Puteți face această meditație în timpul liber, cât de frecvent vă simțiți ghidați.

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru accelerarea procesului de dizolvare al Uraganului Lorenzo.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Central Galactic, care trece apoi prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru până în centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru și în sus înspre cer, către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând atât în sus cât și în jos, simultan. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute. 

4. Acum vizualizați o Lumină roz moale care dizolvă Uraganul Lorenzo, făcându-l inofensiv. Vizualizați această Lumină roz moale care protejează toți oamenii și proprietățile lor în calea ciclonului. Vizualizați această situație rezolvându-se în cel mai pozitiv mod posibil.

Puteți utiliza acest audio ghidat pentru meditația de mai sus, dar înlocuind cuvântul "Uraganul Irma "cu "Uraganul Lorenzo", în pașii 2 și 4 când faceți vizualizările.Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST):


În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii