Actualizarea Meditației pentru Pace în Siria


Întrucât Turcia a anunțat acțiuni militare în nordul Siriei, este organizată o meditație de pace la fiecare 4 ore pentru a stabiliza situația.

https://www.welovemassmeditation.com/2019/10/urgent-peace-meditation-for-syria-and_7.html

în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/10/urgent-meditatia-de-pace-pentru-siria_7.html

Forțele Luminii de asemenea, solicită tuturor celor care se simt îndrumați să facă această meditație cât mai des posibil.

http://2012portal.blogspot.com/2019/10/meditation-for-peace-in-syria.html

Marți, 15 octombrie, forțele guvernamentale siriene au preluat controlul deplin asupra orașului Manbij și al așezărilor din apropiere, cu ajutorul forțelor militare rusești. Acest lucru este confirmat și de Pentagon, și anume faptul că, se vor muta din Manbij. În același timp, și Raqqa este din nou sub controlul guvernamental sirian.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/pentagon-confirms-manbij-handed-over-russia-us-forces-filmed-departing

În același timp, o serie de incendii au izbucnit în sud-vestul Siriei, în apropierea graniței cu Libanon.

Aceste incendii au afectat o serie de provincii din Siria, inclusiv Homs. Din fericire, toate aceste incendii sălbatice sunt puse sub control. Cu toate acestea, este puțin probabil să fie o coincidență ca aceste incendii să aibă loc în același moment în care guvernul sirian este pe cale să preia controlul deplin asupra Manbij și Raqqa.

Între timp, Turcia a ajuns la un acord cu Statele Unite și au convenit să își întrerupă acțiunile militare din nordul Siriei pentru timp 5 zile, începând de joi, 17 octombrie.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/pence-gets-icy-reception-he-presses-erdogan-syria-ceasefire

Acest lucru oferă timp forțelor militare ale Statelor Unite să se retragă din nordul Siriei. Totuși, ei vor rămâne în continuare în cele două baze militare din estul Siriei, unde se află localizate cel mai mari câmpuri petrolifere din Siria.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-military-unlikely-withdraw-syrias-key-oil-fields-report

De asemenea, există rapoarte despre faptul că, în conflictele militare din nordul Siriei, au fost folosite arme chimice care au cauzat vătămări substanțiale rezidenților din regiune.

Prin urmare, vom continua să facem meditația de pace pentru Siria le fiecare 4 ore, până când situația va fi stabilizată în continuare.

Vă rugăm să rețineți că, pentru moment, vom întrerupe meditațiile pentru conflictul dintre India-Pakistan. 

Următorul tabel indică ora meditației pentru zonele orare selectate :



Ziua precedentă
Ziua actuală
Ziua următoare

Fusul orar
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
02:45p
06:45p
10:45p
02:45a
06:45a
10:45a
PDT
Los Angeles
05:45p
09:45p
01:45a
05:45a
09:45a
01:45p
MDT
Denver
06:45p
10:45p
02:45a
06:45a
10:45a
02:45p
CDT
Chicago
07:45p
11:45p
03:45a
07:45a
11:45a
03:45p
EDT
New York
08:45p
12:45a
04:45a
08:45a
12:45p
04:45p
BRT
Rio de Janeiro
09:45p
01:45a
05:45a
09:45a
01:45p
05:45p
UTC
Reykjavik
12:45a
04:45a
08:45a
12:45p
04:45p
08:45p
BST
London
01:45a
05:45a
09:45a
01:45p
05:45p
09:45p
CEST
Berlin
02:45a
06:45a
10:45a
02:45p
06:45p
10:45p
EET
Cairo
02:45a
06:45a
10:45a
02:45p
06:45p
10:45p
MSK
Moscow
03:45a
07:45a
11:45a
03:45p
07:45p
11:45p
ICT
Bangkok
07:45a
11:45a
03:45p
07:45p
11:45p
03:45a
CST
Taipei
08:45a
12:45p
04:45p
08:45p
12:45a
04:45a
JST
Tokyo
09:45a
01:45p
05:45p
09:45p
01:45a
05:45a
AEDT
Sydney
11:45a
03:45p
07:45p
11:45p
03:45a
07:45a
NZDT
Auckland
01:45p
05:45p
09:45p
01:45a
05:45a
09:45a

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație (actualizat):

https://www.facebook.com/events/2769790353291509

Audio-urile ghidate pentru această meditație în 12 limbi pot fi găsite aici :

http://bit.ly/2YhMNJ1

Vă rugăm să înlocuiți fraza "situația din Iran" cu "situația din Siria" în pasul 2 al instrucțiunilor meditației, precum și, să înlocuiți fraza "conflictul iranian" cu "conflictele armatei turce din nordul Siriei" din pasul 4 și 5.

Instrucțiunile pentru această meditație (timpul sugerat pentru meditație este de 15 minute) :

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare pentru situația din Siria.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină roz care emană de la Soarele Central Galactic, care apoi coboară în jos în corpul vostru și adânc în centrul Pământului.

4. Vizualizați această Lumină cum curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toți cei implicați în conflictele armatei turce în nordul Siriei, armonizându-i pe toți și aducând pace. Permiteți ca Lumina roz să curgă în exterior, vindecând toate celelalte conflicte din întreaga lume. 

5. Cereți prezenței Zeiței (divinului feminin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toate situațiile nerezolvate privind potențialele conflicte ale armatei turce în nordul Siriei și către toți cei implicați în acestea. Lăsați aceste energii să curgă în exterior și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre înspre aceste situații, pentru câteva minute.


Cei care se simt îndrumați, pot ajuta la susținerea vindecării Pentagramei din Siria, vizualizând această bucată de ceramică antică Halafiană care se rotește deasupra întregii Pentagrame siriene, întărind acolo vortexul Zeiței și eliminând întregul întuneric din regiune :




Această bucată de ceramică Halafiană, realizată cu 7000 de ani în urmă, conține codurile geometriei sacre, care activează prezența Zeiței și îndepărtează întunericul din toate cele patru direcții.

(Siria vrea pace, și pace va fi)

Zeița vrea pace și pace va fi !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST):


În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii