Noua concentrare a Meditației de Urgență : Super Taifunul BualoiLa mai puțin de două săptămâni după ce Super Taifunul Hagibis a descărcat mai mult de 3 picioare de ploi asupra Japoniei și a dărâmat recordul de precipitații a țării, națiunea arhipelagului se confruntă din nou cu posibilitatea unor inundații. Nu unul, ci două potențiale sisteme de scurgere sunt prevăzute să afecteze regiunea, cu amenințarea rafalelor de vânt, cu alunecări de teren și inundații periculoase.

https://www.washingtonpost.com/weather/2019/10/21/japan-faces-possible-flooding-two-more-storms-after-horror-hagibis/

Primul este Taifunul Neoguri, fiind anterior un taifun echivalent de categoria a 2-a cu vânturi de 95 mph, în prezent fiind paralel cu coasta sudică a Japoniei. Furtuna a fost retrogradată și reclasificată de Agenția Meteorologică din Japonia ca fiind un ciclon extra tropical.

Cu toate acestea, Taifunul Neoguri rămâne un sistem puternic. Centrul de Avertizare Comun a Taifunurilor estimează vânturi susținute de 45 mph care sunt în apropierea centrului sistemului și care au descărcat deja 3 până la 7 inci de ploaie în sudul Japoniei, potrivit Weather.com.

https://weather.com/storms/hurricane/news/2019-10-20-west-pacific-neoguri-bualoi-japan-guam

Furtuna tropicală Neoguri rămasă a început să se abată peste Japonia cu ploi torențiale masive și rafale de vânt luni dimineața. (RAMMB/CIRA/NOAA) Sursa imaginii

Al doilea este Super Taifunul Bualoi care s-a mutat de-a lungul nordului Insulelor Mariane și a trecut la nord de Insula Saipan. Acesta și-a menținut forța sa puternică de categoria a 4-a de la 21 până la 23 octombrie, și își continuă calea spre insuka Iwo Jima. Mica insulă este prevăzut să fie lovită direct și este posibil ca acest taifun violent să ajungă pe coaste pe 23 octombrie, între ora 3PM și 6 PM UTC (6 PM EEST și 9 PM EEST echivalent cu 18:00 - 21.00 ora României).

Imaginea din satelit a Super Taifunului Bualoi Sursa imaginii

Din fericire, Japonia va scăpa probabil de Super Taifunul Bualoi, fiindcă este de așteptat să se întoarcă spre nord, și apoi spre nord-est, deoarece va fi prins în fluxul de jet și începe tendința sa de slăbire datorită apelor mai reci și creșterii treptate a rafalelor de vânt. În prezent, taifunul a slăbit la categoria a 2-a, cu toate acestea, ar mai provoca pagube semnificative pe coaste, cu furtuni puternice și vânturi intense.

https://www.wunderground.com/hurricane/western-pacific/2019/typhoon-bualoi?map=forecast

Mai mult decât atât, este prevăzut ca rămășițele Taifunului Neoguri să distribuie ploi abundente peste toată Japonia, ceea ce ar putea împiedica recuperarea post- Hagibis.

https://mothership.sg/2019/10/japan-typhoon-neoguri-bualoi/

Traseul prognozat al Taifunului Bualoi la ora 3 pm UTC (6 PM  EEST - 18:00 ora României) în 23 octombrie 2019 Sursa imaginii

Prin urmare, vă sugerăm să includeți Ciclonul Extra Tropical Neoguri și Super Taifunul Bualoi în Meditația zilnică de Urgență de la ora 2 PM UTC (5 PM EEST - 17.00 ora României), până când ambele se vor dizolva complet. Vizualizați o lumină roz moale care dizolvă atât Ciclonul Extra Tropical Neoguri cât și Super Taifunul Bualoi, făcându-le inofensive. Vizualizați această lumină roz moale care protejează toți oamenii și proprietățile lor în calea taifunului.


Puteți găsi instrucțiunile pentru această meditație aici :

Și audio-urile ghidate aici :

https://goo.gl/27N8yV

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație :

https://www.facebook.com/events/402436023964600

Alte subiecte care se pot include de asemenea în Meditația de Urgență pot fi găsite și pe această pagină :

https://www.welovemassmeditation.com/p/blog-page.html

(Pagina de Meditații active)


Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST):


În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii