Meditația Zeiței pentru neutralizarea ritualurilor întunecate în perioada de Halloween și SamhainOctombrie este în general, luna când Cabala și forțele întunecate ar îndeplini ritualuri întunecate. În special, mai multe dintre aceste ritualuri negative vor fi efectuate către sfârșitul lunii, în perioada de Halloween și Samhain.

https://en.wikipedia.org/wiki/Samhain

Aceste ritualuri întunecate ar implica în mod obișnuit sacrificii umane și animale.

Pentru acest an, data reală pentru Samhain Nu este între 31 octombrie și 1 noiembrie, precum a fost pe larg difuzat pe internet. Aceasta se datorează distorsiunii în calendarul gregorian.

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/02/natural-cycles-of-goddess-and-god.html

Prin definiție, data reală pentru  Samhain este punctul intermediar dintre Echinocțiul din septembrie și Solstițiul din decembrie. Având în vedere faptul că Echinocțiul din septembrie pentru acest an a avut loc pe 23 septembrie și Solstițiul din decembrie va fi pe 22 decembrie, există aproximativ 90 de zile între aceste puncte.

Prin urmare, Samhain pentru 2019 ar trebui să fie la 45 de zile după Echinocțiul din septembrie, care va fi pe 7 noiembrie.


Prin urmare, pentru a contracara impactul negativ al acestor ritualuri negative pe perioada acestui Halloween și Samhain, vom organiza o Meditație specială zilnică a Zeiței, între 30 octombrie și 7 noiembrie.

Ora acestei meditații va fi la 1 PM UTC (3 PM EET - 15:00 ora României).

Următorul tabel indică ora meditației pentru fusul orar selectat :

Ora
Fusul orar
Orașul
03:00 am
HST
Honolulu
06:00 am
PDT
Los Angeles
07:00 am
MDT
Denver
08:00 am
CDT
Chicago
09:00 am
EDT
New York
10:00 am
BRT
Rio de Janeiro
01:00 pm
UTC
Reykjavik
01:00 pm
GMT
London
02:00 pm
CET
Berlin
03:00 pm
EET
Cairo
04:00 pm
MSK
Moscow
08:00 pm
ICT
Bangkok
09:00 pm
CST
Taipei
10:00 pm
JST
Tokyo
12:00 am
AEDT
Sydney
02:00 am
NZDT
Auckland

Iată o introducere pentru o serie de Zeițe la care puteți apela în timpul acestei meditații :

http://regret2revamp.com/2019/10/25/goddess/Audio-urile ghidate pentru această meditație în diferite limbi pot fi găsite aici :

https://goo.gl/gnAcmY

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație :

https://www.facebook.com/events/565309837342948/

Instrucțiuni :

1. Vizualizați un stâlp strălucitor de Lumină care emană de la Soarele Central Galactic, care trece prin corpul vostru în inima Gaiei. Apoi, vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului prin corpul vostru, prin toate punctele de Lumină din sistemul nostru solar și din galaxia noastră, mergând înapoi la Soarele Central. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, lumina curgând atât în sus cât și în jos.

2. Acum, vizualizați deasupra capului vostru, în interiorul acelui stâlp sclipitor de Lumină, o Zeiță sub forma unei femei frumoase întruchipând energiile divine feminine : iubire necondiționată, compasiune, acceptare, pace, armonie, grație, frumusețe și vindecare. Simțiți-i energia.

3. Coborâți Zeița în corpul vostru în timp ce cântați mantra OM. În același timp, puteți efectua mudra cu mâinile deasupra capului vostru, apoi coborâți-le și așezați-le ușor pe inima voastră. Simțiți cum energia Zeiței intră în corpul vostru și se ancorează în inima voastră.

4. Apelați la prezența Zeiței Dou Mu, prezența tuturor Zeițelor ascensionate ca Isis, Maat, Hathor, Quan Yin, Maria Magdalena, White Tara, ... pentru a ajuta la anularea tuturor ritualurilor întunecate în curs de desfășurare de pe planetă și pentru a restabili Lumina divină și Dreptatea.

5. Întindeți-vă mâinile în fața voastră, și trimiteți energia feminină divină prin mâinile voastre către toate ritualurile negative, neutralizându-le, făcându-le inofensive și ineficiente, pierzându-și toată puterea. Vedeți toate ritualurile întunecate cum se estompează, dizolvându-se în Lumina și Iubirea Zeiței.

6. Vizualizați acum stâlpul de Lumină al Soarelui Central Galactic cum se extinde în chakrele stelare ale sufletelor (situate la 20 cm deasupra capului) tuturor ființelor implicate în acele ritualuri, reconectându-le cu Sursa și inspirându-le să renunțe la a le mai face. Vedeți cum încep să lucreze pentru Lumină.

7. Mulțumiți tuturor Zeițelor și tuturor ființelor de Lumină și simțiți recunoștință pentru ceea ce au făcut.


Zeița vrea pace și pace va fi !

(Notă : După data de 27 octombrie, vom folosi ora de iarnă până la noua schimbare a orei în UE în ora de vară, în 29 martie 2020).
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii