URGENT ! Meditația pentru menținerea păcii în SUA la fiecare 4 ore


ACTUALIZARE din 3 iunie: Modificare în instrucțiunile meditației, se adaugă un nou pas 2.

Luni, pe 25 mai, George Floyd, care era un bărbat de culoare de 46 de ani, a fost oprit de un număr de ofițeri de poliție în Minneapolis. Unul dintre ofițeri a îngenuncheat pe gâtul său undeva între 5 și 10 minute, în timp ce a strigat că nu poate respira.

Din nefericire, Mr. Floyd a decedat după ce ofițerii l-au arestat.

Acest fapt a generat o serie de proteste pașnice în Minneapolis și peste tot în Statele Unite. Ei cereau ca cei patru ofițeri care erau implicați în acest incident să fie judecați pentru omucidere. Unii protestatari s-au jurat să continue să demonstreze până la satisfacerea celor solicitate.

https://www.rt.com/usa/490058-minnesota-national-guard-protests

De atunci, ofițerii au fost concediați și Departamentul de Justiție cercetează acum acest caz.

Cu toate acestea, protestele pașnice au fost deturnate de către Iezuiți într-o serie de incendii, jafuri și vandalism, în timpul ultimelor trei zile.

https://www.zerohedge.com/political/minneapolis-burning-buildings-torched-stores-looted-protests-over-george-floyd-intensify

Credit: AP/John Minchillo

Acum, Iezuiții vor să transforme acest protest odată pașnic, într-un război civil în SUA.

Prin urmare, organizăm o meditație pentru pace pentru SUA, la fiecare 4 ore de acum înainte, astfel încât pacea să poată fi restaurată în Minneapolis și planul Iezuiților de a crea un război civil în Statele Unite ale Americii să nu aibă succes.

Această meditație va începe pe 29 mai la 4:15 PM UTC ( 7:15 PM EEST - 19:15 ora României) și va continua la fiecare 4 ore, după cum urmează, până când situația va fi rezolvată.

12:15 AM UTC   -  03:15
04:15 AM UTC   -  07:15 
08:15 AM UTC   -  11:15
12:15 PM UTC   -  15:15
04:15 PM UTC   -  19:15
08:15 PM UTC   -  23:15 (ora României)

Acest tabel arată intervalele de timp ale meditației pentru fusurile orare selectate:

Ziua precedentă
Ziua actuală
Ziua următoare


Fusul orar
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
02:15p
06:15p
10:15p
02:15a
06:15a
10:15a
PDT
Los Angeles
05:15p
09:15p
01:15a
05:15a
09:15a
01:15p
MDT
Denver
06:15p
10:15p
02:15a
06:15a
10:15a
02:15p
CDT
Chicago
07:15p
11:15p
03:15a
07:15a
11:15a
03:15p
EDT
New York
08:15p
12:15a
04:15a
08:15a
12:15p
04:15p
BRT
Rio de Janeiro
09:15p
01:15a
05:15a
09:15a
01:15p
05:15p
UTC
Reykjavik
12:15a
04:15a
08:15a
12:15p
04:15p
08:15p
BST
London
01:15a
05:15a
09:15a
01:15p
05:15p
09:15p
CEST
Berlin
02:15a
06:15a
10:15a
02:15p
06:15p
10:15p
EET
Cairo
02:15a
06:15a
10:15a
02:15p
06:15p
10:15p
MSK
Moscow
03:15a
07:15a
11:15a
03:15p
07:15p
11:15p
ICT
Bangkok
07:15a
11:15a
03:15p
07:15p
11:15p
03:15a
CST
Taipei
08:15a
12:15p
04:15p
08:15p
12:15a
04:15a
JST
Tokyo
09:15a
01:15p
05:15p
09:15p
01:15a
05:15a
AEST
Sydney
10:15a
02:15p
06:15p
10:15p
02:15a
06:15a
NZST
Auckland
12:15p
04:15p
08:15p
12:15a
04:15a
08:15a

De asemenea, puteți face această meditație în timpul ales de dvs., atât de des pe cât vă simțiți ghidați.

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație (actualizat):

https://www.facebook.com/events/1121000831688483

Și link-ul pentru noua listă de redare pe Youtube a ghidărilor audio pentru această meditație pentru pace:

https://bit.ly/2zMU7Cf

Audio ghidat în limba română (actualizat):

https://youtu.be/t1edoPOEfJo



Instrucțiunile acestei meditații (timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Acum, invocați Flacăra Violet din sursa ei principală, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

3. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare în Statele Unite.

4. Vizualizați un stâlp de Lumină roz, care emană de la Soarele Galactic Central și apoi coboară în jos în corpul vostru și adânc în centrul Pământului.

5. Vizualizați această Lumină care curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toată lumea din Statele Unite, armonizându-i pe toți și aducând pacea. Lăsați apoi această Lumină roz să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume.

6. Cereți prezenței Zeiței (femininul divin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toată lumea din Statele Unite. Lăsați apoi aceste energii să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre spre această situație din Statele Unite, pentru câteva minute.


Zeița vrea pace și pace va fi.
________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 4 ore (06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00, 02:00 - ora de vară):

http://www.welovemassmeditation.com/2020/04/end-of-coronavirus-meditation-on-sunday-at-3pm-utc-and-every-4-hours.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditatia-pentru-finalul.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore (04:00, 08:00, 12:00, 16:00, 20:00, 24:00 - ora de vară):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/01/urgent-meditatie-pentru-oprirea.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus în Italia la fiecare 4 ore:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/02/urgent-meditation-to-stop-coronavirus-outbreak-in-Italy-every-4-hours.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/02/urgent-meditatie-pentru-opri-focarul-de.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditatia-zeitei-la-230-pm-in-fiecare.html

Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/new-daily-meditation-schedule.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/08/un-nou-program-de-meditatie-zilnica.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:
paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă. 

Comentarii