Activarea Erei Vărsătorului partea a 2-a în 30 iunie la 5:48 AM UTC și Meditația de Impulsionare în 21 iunie la 6:40 AM UTC29/30 iunie este o altă dată decisivă pentru viitorul acestei planete. Va exista o conjuncție Jupiter-Pluto care va fi punctul de cotitură a porții stelare a liniei temporale Era Vărsătorului 2020.

În astrologie, conjuncția Jupiter Pluto simbolizează marea reformă socială și spirituală, care va aduce abundență de bogăție spirituală și materială pentru umanitate.

Poarta stelară a fost deschisă în 12 ianuarie cu conjuncția Saturn-Pluto, atunci când am terminat prima parte a Activării Erei Vărsătorului. Poarta Stelară se va închide în 21 decembrie când Jupiter va fi în conjuncție cu Saturn.


După cum explică Cobra, scopul întregii porți stelare a liniei temporale Era Vărsătorului 2020 este de a stabiliza linia temporală pozitivă a Erei Vărsătorului pentru planetă, și activarea noastră pe 30 iunie este punctul de cotitură al acestui proces. Acest puternic punct de activare este situat aproape exact la mijlocul întregului proces 2020, la 170 de zile între 12 ianuarie și 30 iunie și la alte 174 de zile între 30 iunie și 21 decembrie.

http://2012portal.blogspot.com/2020/06/make-this-viral-age-of-aquarius.html

Această Poartă stelară poate schimba cursul evoluției pe această planetă. Iar punctul de cotitură din 30 iunie este de fapt momentul critic în care începem să manifestăm această nouă linie temporală. Prin urmare, aceasta este o oportunitate de a planta semințele unui nou început.

Video promoțional - Canalul Youtube Welovemassmeditation:
https://youtu.be/aZc5Kcmk0ng
Engleză
https://youtu.be/NnRnNcdWrU4
Română
Alte Videoclipuri promoționale :

Canalul Youtube TruthEarthOrg:
https://youtu.be/v_eWvs8jHd8
Canalul Youtube Age of Aquarius:
https://youtu.be/9y7SczcBjkk
Canalul Youtube Etehade Noor:
https://youtu.be/NDN4Z-F74kg
Canalul Youtube Lou Ann Ephraim:
https://youtu.be/RFxjVlpqQR8

De asemenea, așa cum a explicat Cobra în interviul cu Sisterhood of the Rose, această poartă stelară a liniei temporale este o poartă multidimensională, care care schimbă evoluția acestei planete de la vechea linie temporală, pe care am experimentat-o cu toții în noua linie temporală a Erei Vărsătorului. Deci, de fapt trecem între două linii temporale diferite, diferite modele de evoluție.

https://youtu.be/SiBJBBKQrpk

https://www.welovemassmeditation.com/2020/06/age-of-aquarius-activation-interview-with-cobra-by-the-sisterhood-of-the-rose.html

Anul 2020 este anul când această tranziție se întâmplă la un nivel superior și începe să se manifeste către planul fizic. Acest an este unul dintre cei mai importanți ani în tranziția generală. Așadar, trebuie să facem tot ce putem să ancorăm cât mai multă Lumină posibil pentru a avea rezultatul cel mai pozitiv al acestei tranziții.

Dacă putem atinge sau depăși masa critică de 144.000 de persoane care fac această activare, va exista un flash de energie care va veni de la sursă prin nucleul galactic, prin sistemul solar și în rețeaua de energie planetară, ceea ce va face ca intervenția Forțelor Luminii să fie mult mai facilă.

În special, o parte a matricei va fi deconstruită. Va fi mult mai ușor pentru Forțele Luminii să intre cu energiile lor în câmpul energetic al planetei și să ofere vindecarea emoțională atât de necesară pentru Lucrătorii în Lumină și Războinicii în Lumină, precum și umanității în ansamblu.

De asemenea, în momentul activării noastre a Erei Vărsătorului, dublul vortex de la Paris/Versailles va fi reactivat după mai mult de două secole de adormire, iar aceasta va iniția faza următoare a întoarcerii Zeiței pentru planetă.

http://2012portal.blogspot.com/2020/06/age-of-aquarius-activation-update-and.html

Am reușit să avem mai mult de un milion de meditatori care au participat la Meditația Liniei Temporale de Ascensiune / pentru Finalul Coronavirusului în 5 aprilie. Sperăm sincer că fiecare dintre acei meditatori ni se poate alătura din nou în meditația Erei Vărsătorului. Făcând acest lucru, împreună cu configurațiile astrologice favorabile, putem produce o concentrare de tip laser pentru a avea un efect maxim asupra conștiinței umane și asupra afacerilor de pe planetă.


Prin urmare, vă rugăm să vă alăturați în 30 iunie la 5:48 AM UTC (8:48 AM EEST - dimineața pentru România) la Activarea Erei Vărsătorului partea a 2-a.

Următorul tabel indică ora meditației pentru zonele orare selectate:

Ora
Fusul orar
Orașul
Luni 29 iunie
07:48 pm
HST
Honolulu
10:48 pm
PDT
Los Angeles
11:48 pm
MDT
Denver
Marți 30 iunie
12:48 am
CDT
Chicago
01:48 am
EDT
New York
02:48 am
BRT
Rio de Janeiro
05:48 am
UTC
Reykjavik
06:48 am
BST
London
07:48 am
CEST
Paris
07:48 am
EET
Cairo
08:48 am
MSK
Moscow
12:48 pm
ICT
Bangkok
01:48 pm
CST
Taipei
02:48 pm
JST
Tokyo
03:48 pm
AEST
Sydney
05:48 pm
NZST
Auckland

Puteți găsi ora meditației în alte locații din link-ul de mai jos:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AGE+OF+AQUARIUS+ACTIVATION+PART+2&iso=20200630T0748&p1=195

Și iată  contorul de numărătoare inversă pentru ora exactă a meditației :

Iată o listă a transcrierilor interviului cu Cobra de Sisterhood of the Rose din 11 iunie:

Limba
Website
Engleză audio
Engleză
Engleză 2
Franceză
Franceză 2
Germană
Germană 2
Germană 3
Hindi
Maghiară
Italiană
Japoneză
Japoneză 2
Poloneză
Portugheză
Română
Spaniolă audio
Telugu

Iată lista evenimentelor Facebook pentru această meditație:

Găzduire
Limba
Numele evenimentului Facebook
Link-ul evenimentului Facebook
Engleză
Age of Aquarius Activation Part 2
Franceză
Activation De L’ère Du Verseau 2e Partie
Portugheză
Ativação da Era de Aquário Parte 2

Iată o listă a tuturor audio-urilor ghidate inclusiv descărcările mp3 și videoclipurile promoționale care sunt disponibile în prezent. Vă rugăm să nu ezitați să distribuiți oricare dintre acestea pe larg, prin intermediul rețelelor voastre, pentru a ajuta în atingerea masei critice.

Audio ghidat
WLMM
Audio ghidat
WLMM mp3
Găzduire /
Limba     
Promovare
WLMM
Promovare
Truth Earth Org
Promovare
Age of Aquarius
Promovare
Etehade Noor
Promovare
Lou Ann Ephraim
Promovare
Alte
găzduiri
-
Playlist Youtube      
-
-
Transmisie Live engleză
-
-
-
-
-
-
Engleză
Engleză 2
Engleză 3
Arabă
Bengali
Bulgară
Chineză
-
-
Chineză simplificată
-
-
Chineză tradițională
Croată
Cehă
Audio ghidat
WLMM
Audio ghidat
WLMM mp3
Găzduire /
Limba
Promovare
WLMM
Promovare
Truth Earth Org
Promovare
Age of Aquarius
Promovare
Etehade Noor
Promovare
Lou Ann Ephraim
Promovare
Alte
găzduiri
Daneză
Olandeză
Filipineză

Finlandeză
Franceză
Franceză 2
Germană
Germană 2
Greacă
Gujarati
Ebraică


Hindi
Maghiară
Audio ghidat
WLMM
Audio ghidat
WLMM mp3
Găzduire /
Limba
Promovare
WLMM
Promovare
Truth Earth Org
Promovare
Age of Aquarius
Promovare
Etehade Noor
Promovare
Lou Ann Ephraim
Promovare
Alte
găzduiri
Italiană
Japoneză
Japoneză 2
Kannada
Coreană
Letonă
Macedoneană
https://youtu.be/vFPvGaaPcsQ https://we.tl/t-vz1acny5Et
Malay
Persană


Persană 2Persană 3

Poloneză
Portugheză Braziliană


Audio ghidat
WLMM
Audio ghidat
WLMM mp3
Găzduire /
Limba
Promovare
WLMM
Promovare
Truth Earth Org
Promovare
Age of Aquarius
Promovare
Etehade Noor
Promovare
Lou Ann Ephraim
Promovare
Alte
găzduiri
Portugheză Portugală
Romă


Română
Rusă
Slovacă
Slovenă
Spaniolă
Spaniolă 2
Suedeză
Telugu
Turcă
Vietnameză
Doar muzică de fundal

Audio ghidat
WLMM
Audio ghidat
WLMM mp3
Găzduire /
Limbae
Promovare
WLMM
Promovare
Truth Earth Org
Promovare
Age of Aquarius
Promotion
Etehade Noor
Promovare
Lou Ann Ephraim
Promovare
Alte
găzduiri


Instrucțiuni: (Durata sugerată pentru meditația noastră este de 20 de minute)

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a co-creea declanșatorul care va iniția Era Vărsătorului.

3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

4. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană de la Soarele Cosmic Central, fiind apoi distribuită către Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această lumină care intră prin Soarele Galactic Central, apoi trece prin Galaxia noastră, intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi, prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.

5. Vizualizați această Lumină care transmută tot întunericul rămas pe Pământ, vindecând toate inegalitățile, eliminând toată sărăcia și aducând abundență întregii umanități. Vizualizați Lumina moale roz a Zeiței care îmbrățișează toate ființele de pe planeta Pământ și vindecă corpurile lor emoționale. Vizualizați un nou ciclu cosmic grandios al Erei Vărsătorului, aducând Lumină pură, Iubire și Fericire tuturor ființelor de pe Pământ.

Audio ghidat în română pentru Activarea Erei Vărsătorului:
https://youtu.be/8EeDphiCDLY


_______________________________

Invitație la Meditația de Impulsionare la momentul exact al maximului Eclipsei Solare din 21 iunie la 6:40 AM UTC (9:40 AM EEST - dimineața, ora României)Pe 21 iunie, care este data solstițiului din iunie, va fi de asemenea o eclipsă inelară de soare. Maximul eclipsei va fi la 6:40 AM UTC (9:40 AM EEST - ora României). Vom utiliza energia acestei eclipse solare pentru a medita și a vizualiza atingerea masei critice a peste 144.000 de persoane care participă la meditația noastră în masă pentru Activarea Erei Vărsătorului în 29/30 iunie.


Forțele Luminii solicită ca, cât mai multe persoane posibil să facă această meditație de impulsionare pregătitoare, la momentul exact al eclipsei solare. Această meditație de impulsionare ne va permite să adunăm masa critică cerută în 29/30 iunie sau chiar de 1 milion !

Este important de menționat că la 90 de minute după Meditația de Impulsionare, zona de eclipsă solară de totalitate va ajunge orașul Chiuayi din Taiwan și va activa un vortex Dragon foarte special în apropiere de Chiaji, care va oferi impulsul de energie necesară pozitivă în rețeaua energetică planetară.

Următorul tabel arată ora meditației pentru zonele orare selectate:

Ora
Fusul orar
Orașul
Sâmbătă 20 iunie
08:40 pm
HST
Honolulu
11:40 pm
PDT
Los Angeles
Duminică 21 iunie
12:40 am
MDT
Denver
01:40 am
CDT
Chicago
02:40 am
EDT
New York
03:40 am
BRT
Rio de Janeiro
06:40 am
UTC
Reykjavik
07:40 am
BST
London
08:40 am
CEST
Paris
08:40 am
EET
Cairo
09:40 am
MSK
Moscow
01:40 pm
ICT
Bangkok
02:40 pm
CST
Taipei
03:40 pm
JST
Tokyo
04:40 pm
AEST
Sydney
06:40 pm
NZST
Auckland

Puteți găsi ora meditației în alte locații din link-ul de mai jos:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Booster+Meditation&iso=20200621T1440&p1=241

Iată lista evenimentelor Facebook pentru Meditația de Impulsionare:

Găzduire
Limba
Numele evenimentului Facebook
Link-ul evenimentului Facebook
Engleză
Annular Solar Eclipse Booster Meditation
Franceză
Méditation préparatoire Activation De L'ère Du Verseau
Slovenă
2. del Aktivacije Dobe Vodnarja ter ojačevalna meditacija

Iată o listă cu toate link-urile pentru audio-urile ghidate pe Youtube, inclusiv transmiterea live și descărcările mp3 care sunt disponibile în prezent. Vă rugăm să nu ezitați să împărtășiți oricare dintre ele pe larg prin intermediul rețelelor voastre, pentru a ajuta la atingerea masei critice.

Limba
Audio ghidat
Descărcare mp3
Youtube playlist
-
Transmitere live engleză
-
Limba
Audio ghidat
Descărcare mp3
Engleză
Bulgară
Chineză
Cehă
Olandeză
Franceză
Germană
Greacă
Gujarati
Hindi
Maghiară
Italiană
Japoneză
Kannada
Limba
Audio ghidat
Descărcare  mp3
Letonă
Macedoneană
Persană
Poloneză
Portugheză braziliană
Portugheză portugală
Română
Rusă
Slovacă
Slovenă
Spaniolă
Spaniolă 2
Telugu
Vietnameză
Limba
Audio ghidat
Descărcare mp3


Instrucțiunile pentru Meditația de Impulsionare: (Durata sugerată pentru meditația noastră este de 20 de minute)

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a ajunge la masa critică de 144.000 de persoane care meditează pentru Activarea Erei Vărsătorului partea a 2-a.

3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

4. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană de la Soarele Cosmic Central, fiind apoi distribuită către Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această lumină care intră prin Soarele Galactic Central, apoi trece prin Galaxia noastră, intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi, prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.

5. Vizualizați această Lumină care activează Chakrele Stelare ale Sufletelor milioanelor și milioanelor de persoane, prezentându-le posibilitatea de a se alătura Activării Erei Vărsătorului. Vizualizați pe cei care se simt ghidați în acest sens,participând, numărul acestora depășind masa critică și activarea în sine având un efect de vindecare masiv pozitivă pentru toate ființele simțitoare de pe Pământ și stabilizând linia temporală pozitivă a Erei Vărsătorului.


Audiul ghidat pentru Meditația de Impulsionare:
https://youtu.be/P3FxlmsfISA

_____________________________________

Iată o serie de afișe (postere) disponibile pentru partajarea pe mediile sociale pentru a crește conștientizarea despre Activarea Erei Vărsătorului partea a 2-a. Puteți să ne trimiteți email la adresa welovemassmeditation@gmail.com , dacă doriți să împărtășiți aici afișul vostru:

Engleză


ChinezăFranceză

Germană


Maghiară
Italiană

Japanese


Română
Spaniolă
Victoria Luminii !
________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 4 ore (06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00, 02:00 - ora de vară):

http://www.welovemassmeditation.com/2020/04/end-of-coronavirus-meditation-on-sunday-at-3pm-utc-and-every-4-hours.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditatia-pentru-finalul.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore (04:00, 08:00, 12:00, 16:00, 20:00, 24:00 - ora de vară):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/01/urgent-meditatie-pentru-oprirea.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus în Italia la fiecare 4 ore:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/02/urgent-meditation-to-stop-coronavirus-outbreak-in-Italy-every-4-hours.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/02/urgent-meditatie-pentru-opri-focarul-de.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditatia-zeitei-la-230-pm-in-fiecare.html

Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/new-daily-meditation-schedule.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/08/un-nou-program-de-meditatie-zilnica.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:
paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii