Meditație pentru Pace în Nagorno-Karabakh la 6:15 PM UTC în fiecare zi (8:15 PM EET - 20:15 ora României)

 

Vă rugăm să consultați mai jos actualizările situației din data de 10 februarie 2021.

Armenia și Azerbaijan au fost rivali înverșunați de când ambele națiuni și-au asigurat independența, în anul 1990. Neîncrederea reciprocă vine din disputele de ani de zile asupra regiunii Nagorno-Karabakh, o zonă predominant armeană, fără ieșire la mare, în interiorul teritoriului Azer.

https://www.aljazeera.com/news/2020/9/27/armenia-and-azerbaijan-a-decades-long-bloody-rivalry

Conform dreptului internațional, Nagorno-Karabach este recunoscut ca parte a Azerbaijanului. Însă, etnicii armeni care formează marea majoritate a populației, resping guvernarea Azerbaijeană.
 

Duminica, pe 27 septembrie, a izbucnit un nou val de ostilități în Nagorno-Karabach.

Imediat după începerea unei noi runde de conflicte, președintele turc Recep Tayyip Erdogan a solicitat armenilor să se unească în opoziție cu guvernul lor.

https://www.rt.com/news/501847-erdogan-armenia-catastrophe-azerbaijan-conflict/

Există de asemenea rapoarte despre faptul că, militanții din Siria și Libia au fost transportați în regiune pentru a participa direct la ostilități.

https://www.rt.com/russia/502184-moscow-syrian-mercenaries-nagorno-karabakh/

Primul ministru armean Nikol Pashinyan a spus că țara sa are mijloacele de a se apăra în escaladarea conflictului cu Azerbaijan în Nagorno-Karabakh. El a indicat faptul că Erevan nu plănuia să ceară ajutor din partea aliaților săi.

De asemenea, Rusia numește militanții o amenințare pentru întreaga regiune, care trebuie să fie "imediat" retrași.

Actualizare din 10 februarie 2021

În zilele trecute, forțele întunecate au încercat să folosească complexul memorial al genocidului armean (Tsitsernakaberd) pentru a încerca și a stimula traumele prin implanturi în populația de suprafață pe aceste linii ley, cu "programul lor de război", precum și programele Marii Depresiuni ale războaielor civile.

https://en.wikipedia.org/wiki/Tsitsernakaberd


Memorialul a fost construit la începutul anilor 1960 de către Partidul Comunist din Armenia. Din nefericire, nu există încă o piatră cintamani care să acopere acest memorial.

Motivul războiului ocult din Armenia este că mulți supraviețuitori din Atlantida au trecut peste Armenia. Au fost desființați sau forțați să se convertească la statul islamic în timpul Primului Război Mondial:

Există, de asemenea, un semn de distorsiune a energiei Zeiței, deoarece trei fete tinere sunt pe cale să fie deportate în Armenia și Georgia, unde prezența pietrelor Cintamani lipsește puternic.

https://www.euronews.com/2021/01/31/tension-grows-in-austria-over-the-deportation-of-three-young-girls-to-georgia-and-armenia

Pentru a oferi sprijin energetic, astfel încât acest conflict să poată fi rezolvat pașnic în cel mai bun mod posibil, vom organiza o nouă meditație pentru pace în fiecare zi la 6:15 PM UTC (8:15 PM EET - 20:15 ora României).

Acest tabel arată ora meditației pentru diferite fusuri orare (actualizat):

Ora

Fusul orar

Orașul

08:15 am

HST

Honolulu

10:15 am

PST

Los Angeles

11:15 am

MST

Denver

12:15 pm

CST

Chicago

01:15 pm

EST

New York

03:15 pm

BRT

Rio de Janeiro

06:15 pm

UTC

Reykjavik

06:15 pm

GMT

London

07:15 pm

CET

Paris

08:15 pm

EET

Cairo

09:15 pm

MSK

Moscow

10:15 pm

AZT

Baku

11:45 pm

IST

New Delhi

Ziua următoare

01:15 am

ICT

Bangkok

02:15 am

CST

Taipei

03:15 am

JST

Tokyo

05:15 am

AEDT

Sydney

07:15 am

NZDT

Auckland


Iată link-ul pentru către evenimentul Facebook pentru această meditație (actualizat): 
 
https://www.facebook.com/events/634136727380580

Iată link-ul scurt al listei de redare pentru audio-urile ghidate pe Youtube:

https://bit.ly/34p4K9v

Audio-ul ghidat în limba română:

 
Instrucțiunile acestei meditații (timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Acum, invocați Flacăra Violet din sursa sa primară, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

3. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare la Nagorno-Karabakh.

4. Vizualizați un stâlp de Lumină roz, care emană din Soarele Galactic Central, și apoi coboară în jos prin corpul vostru și adânc în centrul Pământului.

5. Vizualizați această Lumină care curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toată lumea din Nagorno-Karabach, armonizându-i pe toți și aducând pacea. Vizualizați Turcia și alte țări care rămân în afara acestui conflict. Apoi lăsați Lumina roz să curgă în continuare, vindecând toate celelalte conflicte din întreaga lume.

6. Cereți prezenței Zeiței (femininul divin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toată lumea din Nagorno-Karabakh. Lăsați aceste energii să curgă în continuare și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre în această situație din Nagorno-Karabakh, pentru câteva minute.

De asemenea, puteți ajuta la ancorarea mai multei Lumini pentru Armenia cu următoarele acțiuni:

- Ancorați Flacăra Violet pentru a ajuta refugiații și suprimarea drepturilor omului și pentru a calma violența și controlul la granița țării.

- Ancorați Razele Albe de Lumină pentru a ajuta la curățarea vechilor monumente de război și a aduce energia soarelui central.

- Efectuați Meditația Coloanelor Budhice deasupra complexului memorial al genocidului armean, pentru a ajuta la eliminarea entităților și energiilor negative.

- Ancorați Zeițele Atena, pentru Justiția Divină, Zeița Afrodita, pentru aducerea Iubirii Divine, Zeița Isis a Vindecării și cereți ancorarea Luminii și Iubirii Divine. Cereți întoarcerea Mamei Divine și al Tatălui Dumnezeu în Lumină.Zeița vrea pace și pace va fi!
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 4 ore (06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00, 02:00 - ora de vară):


În limba română:


Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore (04:00, 08:00, 12:00, 16:00, 20:00, 24:00 - ora de vară):


În limba română:


Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus în Italia la fiecare 4 ore:


În limba română:


Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST) și la fiecare 4 ore, de asemenea, la orice altă oră și cât mai des posibil:


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația pentru Finalul Coronavirusului duminica la 3 PM UTC:


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația împotriva blocajelor proiectate pentru cel de al doilea val zilnic la 9:30 PM UTC (00:30 AM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditatie-pentru-contracara-blocajele.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.

Comentarii