Meditație pentru Bahamas la fiecare 4 ore


Oamenii din Bahamas se recuperează acum din impactul Uraganului Dorian, care este cel mai puternic uragan consemnat vreodată, care a lovit țara.

Pentru o perioadă de 3 zile, furtuna de categoria a 5-a s-a deplasat încet spre SUA și a izbit Bahamasul de Nord cu vânturi susținute de 185 mph, cu valuri de furtună și ploi torențiale.

https://www.nbcnews.com/news/world/everything-s-gone-abaco-islands-lives-shattered-hurricane-dorian-s-n1051251

https://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-49553770


Echipe de căutare și de salvare din Bahamas cutreieră comunitățile cu câini căutători de cadavre, care caută atât victime cât și supraviețuitori ai Uraganului Dorian.

Numărul oficial de decese începând de marți, 10 septembrie este acum de 50, dar este de așteptat ca numărul lor să fie mult mai mare, deoarece sunt dispăruți încă sute de oameni.


Se estimează că un număr de 70.000 de persoane sunt acum fără adăpost, pe Insulele Abaco și Grand Bahama, în conformitate cu Națiunilor Unite.

În momentul de față, se desfășoară eforturi pentru a salva persoanele evacuate, care sunt cu sutele.


Oamenii din zonele afectate se confruntă de asemenea și cu riscul de diaree și cu izbucnirea unor boli provocate de apa potabilă contaminată. 

În unele orașe din estul Insulelor Grand Bahama, locuitorii spun că majoritatea caselor au fost distruse. Mulți oameni își caută rudele luate de furtunăSursa Imaginii

Grupurile de salvare s-au concentrat pe obținerea medicilor, asistentelor și furnizarea medicamentelor pe teren în zonele cele mai afectate, precum Abaco, și pe oferirea ajutorului unor supraviețuitori în obținerea hranei și a apei potabile sigure.

https://www.nbcnews.com/news/world/everything-s-gone-abaco-islands-lives-shattered-hurricane-dorian-s-n1051251

Prin urmare, vă sugerăm să efectuați o nouă meditație pentru urmările Uraganului Dorian în Bahamas, începând de marți, 10 septembrie la ora 10:30 PM UTC (1:30 AM EEST - noaptea / ora României), și apoi la fiecare 4 ore, pentru a ajuta oamenii care au suferit de pe urma uraganului să primească alimente și toate necesitățile, precum și adăpost, până la refacerea completă a zonelor afectate.

Această nouă meditație va înlocui meditația pentru disiparea Uraganului Dorian la fiecare 4 ore, care nu mai este necesară.

Intervalele de 4 ore sunt următoarele:

Ziua precedentă
Ziua actuală
Ziua următoare

Fusul orar
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
04:30p
08:30p
12:30a
04:30a
08:30a
12:30p
PDT
Los Angeles
07:30p
11:30p
03:30a
07:30a
11:30a
03:30p
MDT
Denver
08:30p
12:30a
04:30a
08:30a
12:30p
04:30p
CDT
Chicago
09:30p
01:30a
05:30a
09:30a
01:30p
05:30p
EDT
New York
10:30p
02:30a
06:30a
10:30a
02:30p
06:30p
BRT
Rio de Janeiro
11:30p
03:30a
07:30a
11:30a
03:30p
07:30p
UTC
Reykjavik
02:30a
06:30a
10:30a
02:30p
06:30p
10:30p
BST
London
03:30a
07:30a
11:30a
03:30p
07:30p
11:30p
CEST
Berlin
04:30a
08:30a
12:30p
04:30p
08:30p
12:30a
EET
Cairo
04:30a
08:30a
12:30p
04:30p
08:30p
12:30a
MSK
Moscow
05:30a
09:30a
01:30p
05:30p
09:30p
01:30a
ICT
Bangkok
09:30a
01:30p
05:30p
09:30p
01:30a
05:30a
CST
Taipei
10:30a
02:30p
06:30p
10:30p
02:30a
06:30a
JST
Tokyo
11:30a
03:30p
07:30p
11:30p
03:30a
07:30a
AEST
Sydney
12:30p
04:30p
08:30p
12:30a
04:30a
08:30a
NZST
Auckland
02:30p
06:30p
10:30p
02:30a
06:30a
10:30a
  
Vă rugăm să vă alăturați acestei meditații în oricare dintre intervale dacă vă simțiți ghidați.

Notă : Intervalul de la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST ora României) se suprapune peste Meditația zilnică a Zeiței, deci vă rugăm să nu ezitați să luați parte la oricare meditație în acest interval, dacă doriți.

Iată link-ul pentru evenimentul Facebook al acestei meditații :

https://www.facebook.com/events/2382722695299768

Link-ul pentru audio-urile ghidate pentru această meditație vor fi distribuite când vor fi gata.

Instrucțiuni :

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru ajuta oamenii din Bahamas afectați de Uraganul Dorian, să facă față tuturor traumelor și fricii create, și pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să crească în conștiință și compasiune.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Central Galactic, care trece apoi prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru până în centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru și în sus înspre cer, către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând atât în sus cât și în jos, simultan. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.  

4. Acum vizualizați o energie feminină divină vindecătoare de un roz moale, care vindecă toți oamenii afectați de uragan de toate traumele și fricile, aducând pace, armonie și unitate tuturor oamenilor afectați de uragan. Vizualizați sufletele tuturor oamenilor care au fost uciși de uragan pentru a trece în siguranță și în pace în planul plasmatic.

5. Vizualizați toți oamenii afectați de uragan fiind aprovizionați cu toate necesitățile, inclusiv apa potabilă, adăpost, alimentare cu combustibil, asistență financiară și alte ajutoare necesare pentru reconstruirea comunității. Vizualizați toate persoanele dispărute care au fost găsite și salvate.

6. Vizualizați cum toate ajutoarele ajung cu ușurință la oameni, prin crearea unui flux de energie care va solicita tot ceea ce este necesar pentru ca acest lucru să avanseze. Vizualizați oamenii din întreaga lume fiind inspirați să ajute oamenii din Bahamas afectați de Uraganul Dorian, cât mai bine cu putință.

De asemenea, vă propunem să includeți urmările Uraganului Dorian în Meditația de Urgență zilnică, de la ora 2 PM UTC (5 PM EEST - 17:00 ora României), până când zonele afectate vor fi complet refăcute. Vizualizați oamenii primind toate necesitățile și îngrijire medicală. Vizualizați Bahamas primind toate ajutoarele necesare pentru reconstruirea zonelor abandonate.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html


Victoria Luminii !

_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST):


În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

Comentarii